Νέα

εσεις τι θα κανατε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr_boutias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλησπερα παιδια .Εμενα μου ειχε τυχει μια παρομοια περιπτωση πριν λιγα χρονια.Ημουν τοτε 25 και ειχα μια πολυ καλη κοπελα ειμασταν 3 χρονια μαζι και δεν σασ κρυβω οτι θελαμε και οι 2 να προχωρησουμε την σχεση μασ .Ενα ωραιο βραδυ μια φιλη τησ οχι κολλητη τησ που με γουσταρε απο το σχολειο ακομη αλλα δεν ειχαμε κανει ποτε τπτ ενς ειχαμε να μιλησουμε καμια 10 αρια χρονια μου στελνει μην στο fcb μην σασ τα πολυλογω βρισκομαστε γαμιομαστε για κανα μηνα (και η αλλη με σχεση 3 χρονια)ολα καλα νομιζα εγω γαμαω 2 γκομενεσ ελεγα και μια ωραια πρωια μ λεει η δικια μου ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ χωριζουμε χωρισ να μου πει ακομη τον λογο.εχουν περασει πολλα χρονια και δεν την εχω ξεπερασει ακομη μεσα μου.Τα συμπερασματα και η επιλογη δικη σου MAN....

επρεπε να ειχες κανονισει να βρεις καβατζες φιλε αφου το βλεπες οτι ερχετε δε μπορει να γαμας φιλη της και να μη το  ξερει,οποτε θα τις εστελνες πακετο εσυ πρωτος και τις 2 μαγκας  ;)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
με τη κοπελα μου, το παμε σοβαρα.Δεν εχουμε κανει καποιο πλανο, αλλα εδω κ 1 χρονο μενουμε μαζι κ το πραγμα παει μονο του
πριν τη σχεση αυτη ειχα κανει διαφορα που τα σκυλομετανιωσα οπως να κερατωσω παλια μου γκομενα, να παω με πρωην γκομενα φιλου κ τετοιες μαλακιες που μετα καθομουν κ σκεφτομουν " κοιτα τι τραβας ρε μαλακα για ενα γαμησι"
απο την αλλη ομως, αμα σου καρφωθει μια γκομενα στο μυαλο , ΠΡΕΠΕΙ να τη γαμησεις αλλιως δεν ηρεμεις

Να πας με ιερόδουλη αν έχεις εξάψεις. Και εγώ θέλω να γαμήσω εδώ μια γκόμενα που σκάει στο γυμναστήριο εδώ Πειραιά αλλά είναι και παντρεμένη και δεν γουστάρει.... αν και πηδιέται αριστερά δεξιά μεένα δεν θέλει για πούτσα...τι να κάνουμε; παμε μπορντέλα. Κάνε το ίδιο.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Η καθημερνότητα είναι ένας πόλεμος.

Φίλε μου εγώ είμαι με το σλόγκαν "make love no war"!
Και στο τέλος - τέλος η άλλη τι θα πάει να πει στη φίλη της. Έκατσα να με πηδήξει ο τάδε για να σε κάνω να ζηλέψεις?
Με την προϋπόθεση βέβαια να μην επαναληφθεί το πήδημα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
Και στο τέλος - τέλος η άλλη τι θα πάει να πει στη φίλη της. Έκατσα να με πηδήξει ο τάδε για να σε κάνω να ζηλέψεις?

Το κακό με σένα max είναι ότι σκέφτεσαι πολύ σαν κλασσικός σωστός ανυποψίαστος. Πρεπει να σκέφτεσαι παραμετροποιημένα και απλά ταυτόχρονα. Μόνο έτσι δεν θα μπεις σε λακούβες και δεν θα χτυπάς το κεφάλι σου λέγοντας: "Τι μαλάκας που ήμουν γαμώτο"

Στη φίλη της δε θα πει τίποτα τέτοιο, απλώς ο φίλος Μπουτια θα μείνει χωρίς γκόμενα. Δεν θα έχει ούτε τη μία ούτε την άλλη. Δεν λέω να είσαι κότα στη ζωή σου. Αλλά πρέπει να μάθεις να ζυγίζεις πράγματα και καταστάσεις και να ενεργείς έχοντας σαν εργαλείο και τη λογική πέρα απο το πουλί

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356

"make solutions no problems" η δική μου απάντηση.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπον, συντροφοι, βρισκομαι σε ενα διλημμα το τελευταιο καιρο. Η κατασταση σε γενικες γραμμες εχει ως εξης. Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. Σε αυτα τα 3 χρονια δεν εχω κανει το παραμικρο εκτος του να παιζει το ματι μου σα τρελλο τις λιγες φορες που παω για καφε-ποτο με φιλους. Η κοπελα μου , εχει μια φιλη, που ειναι ελευθερη εδω κ 1 χρονο περιπου, που παντα ενιωθα οτι γουσταρει.Δεν μου ειχε κανει ποτε καποια κινηση αλλα το καταλαβαινα απο σκορπια πραγματα π.χ. κατι φιλακια στο μαγουλο σε χαιρετουρες που ειναι παντα πιο εντονα απο το φυσιολογικο, κατι ματιες, τετοια πραγματα.Αυτα τα λιγα ομως εμενα μου φτανουν για να αρχισω να τη σκεφτομαι σεξουαλικα. Τελος παντων  πριν 1 μηνα βγηκαμε μεγαλη παρεα σε μαγαζι. το μαγαζι γεματο κοσμο κ η παρεα στο κεντρο. καποια στιγμη ετυχε να παμε κ οι δυο για ποτο στο μπαρ. τοτε εκατσε μπροστα μου κ γω σιγουρος πως δε μας βλεπει κανενας  χωρις να το σκεφτω καν, τις επιασα το κωλο με το ενα μου χερι κ για οσο περιμεναμε για ποτο, που περιμεναμε καποια λεπτα αφου κανενας απο τους δυο δεν εδειχνε πολυ βιαστικος να παραγγειλει, της ετριβα κ ζουλαγα τα κολομερια. αυτη δει ειπε τιποτα αλλα τουρλωνε το κολο κ μου τριβωταν στο πουτσο.
μετα πηραμε τα ποτα μας, γυρισαμε στη παρεα κ φερθηκαμε σα να μη συνεβη τιποτε. Απο τοτε δεν εχω κανει καμια κινηση , ουτε κ αυτη. σαν να μην εγινε. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν το κυνηγησω μπορω να τη γαμησω ευκολα.
το θεμα ειναι αξιζει να το κυνηγησω? διακινδυνευω να καταστρεψω τη πιο ομορφη σχεση που ειχα ποτε, απο την αλλη εχω τραβηξει πολλες μαλακιες για παρτη της, κ συχνα τη σκεφτομαι κ καυλωνω.
Απ'οσο ξερω τον εαυτο μου, δε θα κανω τιποτα , αλλα για πειτε κ σεις
να την γαμησεις......ειναι αμαρτια να σου μεινει απωθημενο

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Το κακό με σένα max είναι ότι σκέφτεσαι πολύ σαν κλασσικός σωστός ανυποψίαστος. Πρεπει να σκέφτεσαι παραμετροποιημένα και απλά ταυτόχρονα. Μόνο έτσι δεν θα μπεις σε λακούβες και δεν θα χτυπάς το κεφάλι σου λέγοντας: "Τι μαλάκας που ήμουν γαμώτο"

Στη φίλη της δε θα πει τίποτα τέτοιο, απλώς ο φίλος Μπουτια θα μείνει χωρίς γκόμενα. Δεν θα έχει ούτε τη μία ούτε την άλλη. Δεν λέω να είσαι κότα στη ζωή σου. Αλλά πρέπει να μάθεις να ζυγίζεις πράγματα και καταστάσεις και να ενεργείς έχοντας σαν εργαλείο και τη λογική πέρα απο το πουλί

Ξέρεις κάτι? Όσες φορές χτύπαγα το κεφάλι μου και έλεγα τι μαλάκας ήμουν το έκανα για περιπτώσεις που σκεφτόμουν με τον τρόπο που γράφεις εσύ και απέφευγα να ρισκάρω και αυτός που ρίσκαρε στη θέση μου έβγαινε κερδισμένος.
Η ζωή χωρίς ρίσκο είναι φαγητό χωρίς αλάτι...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
Ξέρεις κάτι? Όσες φορές χτύπαγα το κεφάλι μου και έλεγα τι μαλάκας ήμουν το έκανα για περιπτώσεις που σκεφτόμουν με τον τρόπο που γράφεις εσύ και απέφευγα να ρισκάρω και αυτός που ρίσκαρε στη θέση μου έβγαινε κερδισμένος.
Η ζωή χωρίς ρίσκο είναι φαγητό χωρίς αλάτι...

Max σου είπα, μην είμαστε κότες. Ας ρισκάρουμε. Αλλά μέσα στο ρίσκο πρέπει να υπολογίζεις την ανθρωπιά σου, την εντιμότητά σου, το χαρακτήρα σου και την ενδεχόμενη ήττα που θα φας. Οι γυναίκες δεν σκέφτονται όπως εσύ και γω. Έχουν άλλα στο μυαλό τους. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Κάνουν μόνο λυκοφιλίες, σαν αυτές που κάνεις στη δουλειά σου. Έτσι είναι αυτό. Κανόνας. Καλό θα ναι να μη σκεφτόμαστε με τη καύλα αλλά και με λίγη λογική . Ο Μπούτια δεν είναι 20 χρονών ούτε καν 25... αλλά 34 ο άνθρωπος.. κρίμα είναι να πατάς το σκατό και γλιστρώντας να σου ρχεται το έδαφος στη μάπα με το σκατό σαν επιδόρπιο.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Η μαλακία είναι ότι είναι φίλες...ότι και να σημαίνει αυτό μεταξύ τους..Αν ήταν άγνωστες, δεν θα το σκεφτόμουν καν...Πούτσα και πάλι πούτσα .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Max σου είπα, μην είμαστε κότες. Ας ρισκάρουμε. Αλλά μέσα στο ρίσκο πρέπει να υπολογίζεις την ανθρωπιά σου, την εντιμότητά σου, το χαρακτήρα σου και την ενδεχόμενη ήττα που θα φας. Οι γυναίκες δεν σκέφτονται όπως εσύ και γω. Έχουν άλλα στο μυαλό τους. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Κάνουν μόνο λυκοφιλίες, σαν αυτές που κάνεις στη δουλειά σου. Έτσι είναι αυτό. Κανόνας. Καλό θα ναι να μη σκεφτόμαστε με τη καύλα αλλά και με λίγη λογική . Ο Μπούτια δεν είναι 20 χρονών ούτε καν 25... αλλά 34 ο άνθρωπος.. κρίμα είναι να πατάς το σκατό και γλιστρώντας να σου ρχεται το έδαφος στη μάπα με το σκατό σαν επιδόρπιο.

Για να μην αναλωνόμαστε σε θεωρίες ο φίλος ζητάει γνώμες. Όπως γράφεις είναι μεγάλος άνθρωπος και θα κρίνει ποια είναι η αρμόζουσα για την περίπτωσή του. Για να κλείσουμε όμως έχε υπόψη σου ότι την ήττα μπορείς να την φας από εκεί που δεν το περιμένεις. Για παράδειγμα να του πει η κοπέλα που έχει σχέση ότι θέλει να χωρίσουν για να μείνει για λίγο μόνη να σκεφτεί τη σχέση τους....

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Για να μην αναλωνόμαστε σε θεωρίες ο φίλος ζητάει γνώμες. Όπως γράφεις είναι μεγάλος άνθρωπος και θα κρίνει ποια είναι η αρμόζουσα για την περίπτωσή του. Για να κλείσουμε όμως έχε υπόψη σου ότι την ήττα μπορείς να την φας από εκεί που δεν το περιμένεις. Για παράδειγμα να του πει η κοπέλα που έχει σχέση ότι θέλει να χωρίσουν για να μείνει για λίγο μόνη να σκεφτεί τη σχέση τους....

Γυναίκες Μαχ....άκρη δεν βγάζεις ποτέ....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356

Το να του το πει αυτό δεν έχει προκύψει ακόμα ως δεδομένο. Το γεγονός όμως ότι μπορεί να φάει ήττα από τη γκόμενα των 3 χρόνων έχει προκύψει σαν δεδομένο καθώς ήδη έπιασε τον κώλο της φίλης της και σκέφτεται να τη γαμήσει κιόλας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
Να το φτιάξω καλύτερα:

Όταν κάνεις σχέση με κάποια κοπέλα τη σήμερον, και με βάση τον Μ.Ο. των κοριτσιών, ήδη πατάς το σκατό (με ότι συνεπάγεται και δη στις μέρες μας μια σχέση).

Το ότι θα γλιστρήσεις είναι βέβαιο. (δεν είναι κακό)

Επίσης μεγάλη πιθανότητα είναι και να πέσεις ακόμα. (επίσης δεν είναι κακό, σηκώνεσαι)

Αλλά εαν κάποιος σαν τον νηματοθέτη κύριο Μπούτια ετών 34, πάει και γαμήσει μία γκόμενα που είναι φίλη της δικιάς του γκόμενας μόνο και μόνο γιατί έτσι καύλωσε, είναι σαν να πέφτει στο σκατό που πάτησε με τη μουρη και με τη γλώσσα έξω. (ναι, δεν λέω, θα σηκωθείς και πάλι αλλα η γευση σκατίλας που θα έχεις στο στόμα σου θα είναι πιο ισχυρή από το ενδεχόμενο: "Αχ γιατί δεν τη γάμησα..."

Στα ζωάκια που θα σκεφτούν ότι είμαι απόλυτος, απαντώ ότι δεν είμαι απόλυτος. Δεν είναι πάντα κάθε σχέση γλίστρα. Απλώς καλό θα ναι για καλό και για κακό να μην τη κάνουμε και γλίστρα πάνω σε σκατά..

Πράγματα απλά, όμορφα και σωστά. Τι να λέμε τώρα.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τραβα πιο κάτω......χάθηκαν οι γκόμενες?
μαλακια θα κάνεις και θα χαλάσεις την σχεση σου με την δικια σου.

nikko77gr

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Και γιατί δεν ρωτάς την δικιά σου αν θα γούσταρε ένα τριολέ με την φίλη της ; Θα δεις την αντίδραση και θα κρίνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom