Νέα

εσεις τι θα κανατε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr_boutias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
να μην κανεις τιποτα φιλε...να κατσεις στα αυγα σου...η δικια σου οπως λες ειναι η τελεια γυναικα...κρατησε την

OP
OP
mr_boutias

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα συντροφοι
λοιπον, διαβαζοντας νομιζω οτι θα κανω αυτο που λεν οι περισσοτεροι ( αυτο που ηξερα κ γω οτι πρεπει να κανω)
δε κανω κινηση, τραβαω μαλακιες σαν κυριος μεχρι να ξεθυμανει η φαση στο μυαλο μου κ δε δινουμε δικαιωματα
σε οσους προτειναν λυσεις τυπου κανε τριο , γαμησε τη κ μετα κανε ξηγα στη κοπελα σου κλπ κλπ νταξει σε αντιστοιχα ποστ τα ιδια θα εγραφα κ γω για χαβαλε αλλα στη πραγματικη ζωη ολοι ξερουμε οτι αυτα απλα δεν γινονται
Αντε κ καλη μας βδομαδα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
με τη κοπελα μου, το παμε σοβαρα.Δεν εχουμε κανει καποιο πλανο, αλλα εδω κ 1 χρονο μενουμε μαζι κ το πραγμα παει μονο του
πριν τη σχεση αυτη ειχα κανει διαφορα που τα σκυλομετανιωσα οπως να κερατωσω παλια μου γκομενα, να παω με πρωην γκομενα φιλου κ τετοιες μαλακιες που μετα καθομουν κ σκεφτομουν " κοιτα τι τραβας ρε μαλακα για ενα γαμησι"
απο την αλλη ομως, αμα σου καρφωθει μια γκομενα στο μυαλο , ΠΡΕΠΕΙ να τη γαμησεις αλλιως δεν ηρεμεις

Φίλε μου είμαστε περίπου συνομήλικοι.

Οι γνώμες που ακούς από ανθρώπους εδώ μέσα του στύλ "γάμα την είναι ευκαιρία" και άλλα τέτοια, φάνταζόμαι όπως καταλαβαίνεις είναι για αγάμητους που οποιοδήποτε διαθέσιμο μουνί γιαυτούς είναι κάτι σαν το τζόκερ. Αφήνεις ποτέ το τζόκερ??? ποτέ.

Για έναν άνθρωπο που έχει εμπειρίες και έχει γνωρίσει αρκετές γυναίκες θα ξέρει ότι μια σχέση σαν αυτή που έχεις σπανίζει.

Νομίζω πως ήδη σου απάντησα στο τι να κάνεις. Δε θα σου πώ μην την κερατώσεις. Αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα. Γάμα ότι κινείται. Μην παίζεις με την φωτιά όμως. Το να γαμήσει φίλη της είναι διπλή μαλακία. Πρώτον γιατί θα το μάθει. Δεύτερον και να μην το μάθει, όταν θα σταματήσει να σε καυλώνει πια η φίλη θα έχεις μετνανιώσει και θα αισθάνεσαι άσχημα και τρίτον γιατί ρε φίλε είναι σκατανθρωπιά να γαμήσεις τη φίλη της. Σεβάσου τον άνθρωπο σου και σκέψου ότι είναι άσχημο να τον κοροιδεύετε εσύ και το καριολάκι η φίλη της.

Πήγαινε έξω και γάμα μια ντουζίνα, αλλά με τη φίλη είναι μαλακία μεγάλη. Αν το μάθει θα κάνεις αυτόν τον άνθρωπο να μην εμπιστεύεται ούτε τη σκιά του μετά και δε σου φταίει σε κάτι.

Καταλαβαίνω πως η φάση είναι καυλωτική με την φίλη... Αλλά αν δεν είσαι αγάμητος θα ξέρεις ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, και ότι δεν ήταν η μια και μοναδική ευκαιρία της ζωής σου αυτή. ;)

Όσο για το χούφτωμα που έκανες. Φίλε μου οι γκόμενες φορτώνουν άσχημα όταν τις γειώνεις. Μετά το χούφτωμα θα περιμένει κίνησή σου το καριολάκι. Αν δεν κάνεις θα κάνει αυτή. Και όταν κάνει αν τη γειώσεις εκεί θα δείς νεύρα, ζήλια, και ένα άλλο πρόσωπο.....εκδικητικό.

Καλά ξεμπερδέματα γιατί για μένα ήδη έμπλεξες. Ενημέρωσέ μας αν θέλεις για συμβουλές

Επισκέπτης
μη χαλας μια σχεση για ενα γαμησι...ευκαιριες θα σου παρουσιαζονται κι οταν παντρευτεις πρεπει καθε φορα να μπαινεις σ αυτο το τρυπακι?να εισαι ΚΥΡΙΟΣ και κοψε τις μαλακιες που σκεφτεσαι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ελληνικη ψευτοσυντηρητικη κοινωνια τι να πεις;

που ειναι το κακο να κανεις ενα τριο;μετα ο καθενας παει στο ποστο του...αλλο γαμησι αλλο ερωτας

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.763
Πόντοι
2.356

που ειναι το κακο να κανεις ενα τριο;μετα ο καθενας παει στο ποστο του...αλλο γαμησι αλλο ερωτας

Έχει δίκιο το μέλος gl. Είμαστε μια κωλοσυντηριτική κοινωνία σε όλα όμως.

nikko77gr

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Δεν είναι ανάγκη να το κάνεις το τρίο.
Αν η σχέση είναι τόσο καλή και μπορείς να συζητήσεις ελεύθερα τα πάντα, ρίχνεις την ιδέα και βλέπεις αντιδράσεις. Και δεν είναι ανάγκη να ρίξεις την ιδέα στα σοβαρά, κάντο εν είδει πλάκας
Αν το ζευγάρι δεν μπορεί να συζητήσει τέτοια θέματα, ε τότε σιγά την σχέση.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δεν είναι ανάγκη να το κάνεις το τρίο.
Αν η σχέση είναι τόσο καλή και μπορείς να συζητήσεις ελεύθερα τα πάντα, ρίχνεις την ιδέα και βλέπεις αντιδράσεις. Και δεν είναι ανάγκη να ρίξεις την ιδέα στα σοβαρά, κάντο εν είδει πλάκας
Αν το ζευγάρι δεν μπορεί να συζητήσει τέτοια θέματα, ε τότε σιγά την σχέση.

Ρε μαλάκες τι είναι το ζευγάρι για να συζητήσει να γαμηθούν με έναν τρίτο?

Και στο κάτω κάτω έτσι και της κάνει κουβέντα για την φίλη της και μετά η φίλη τον δώσει για το χούφτωμα ούτε δικαιολογία δε θα έχει ο άλλος

OP
OP
mr_boutias

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη  μια σχεση που δεν εχουν ανεση να μιλησουν για παρτουζες κ τριο ειναι σχεση προβληματικη ?

nikko77gr

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη  μια σχεση που δεν εχουν ανεση να μιλησουν για παρτουζες κ τριο ειναι σχεση προβληματικη ?

Δεν ξέρω αν είναι προβληματική φίλε μου, για σένα μπορεί να δουλεύει μια χαρά.
Αλλά εγώ θέλω να μπορώ να συζητήσω για θέματα πέραν του αν θα ψωνίσουμε gouda ή γραβιέρα κι αν το καλοκαίρι θα πάμε σαντορίνη ή ρόδο. Αν δεν μπορώ ούτε σαν πλάκα να ξεκινήσω μια τέτοια κουβέντα τότε να την βράσω την σχέση.
Δεν κρίνω, μιλάω για μένα.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

όχι ρε μην ακούς μαλακίες.

Όσοι δεν κάνανε παρτούζες πιτσιρικάδες πιστεύουν ότι πρέπει να τις κάνουν με τη μάνα των παιδιών τους. Μην το ψάχνεις. αποθημένα αγάμητων είναι αυτά

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν είναι προβληματική φίλε μου, για σένα μπορεί να δουλεύει μια χαρά.
Αλλά εγώ θέλω να μπορώ να συζητήσω για θέματα πέραν του αν θα ψωνίσουμε gouda ή γραβιέρα κι αν το καλοκαίρι θα πάμε σαντορίνη ή ρόδο. Αν δεν μπορώ ούτε σαν πλάκα να ξεκινήσω μια τέτοια κουβέντα τότε να την βράσω την σχέση.
Δεν κρίνω, μιλάω για μένα.

Για να μιλάμε με ειλικρίνεια. Πιστεύω ότι προφανώς και δε σε νοιάζει να μιλάς μόνο για παρτούζες με τη γυναίκα σου, αλλά να κάνεις παρτούζες με τη γυναίκα σου.

Αν είσαι σουίνγκερ είναι άλλο θέμα. Δεν κατακρίνω αλλά δεν το συγκρίνω.

Πάντως καθαρά συμβουλευτικά, ένα ζευγάρι που δε συζητάει για παρτούζες δε σημαίνει πως το μόνο κοινό χόμπι τους είναι η επιλογή τυριού. Κάνουν και ζουν και αυτοί οι κακόμοιροι ;)

nikko77gr

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Για να μιλάμε με ειλικρίνεια. Πιστεύω ότι προφανώς και δε σε νοιάζει να μιλάς μόνο για παρτούζες με τη γυναίκα σου, αλλά να κάνεις παρτούζες με τη γυναίκα σου.

Αν είσαι σουίνγκερ είναι άλλο θέμα. Δεν κατακρίνω αλλά δεν το συγκρίνω.

Πάντως καθαρά συμβουλευτικά, ένα ζευγάρι που δε συζητάει για παρτούζες δε σημαίνει πως το μόνο κοινό χόμπι τους είναι η επιλογή τυριού. Κάνουν και ζουν και αυτοί οι κακόμοιροι ;)

Κατ'αρχάς η συζήτηση περί παρτούζας είναι ενδεικτική, μπορεί να είναι για κάποιο άλλο θέμα ταμπού.
Για μένα υπάρχουν τρία επίπεδα:
1. Δεν συζητάς τίποτα από αυτά
2. Τα συζητάς σε φιλοσοφικό επίπεδο - χωρίς να τα πραγματοποιήσεις ποτέ.
3. Τα πραγματοποιείς - αφού πρώτα τα έχεις συζητήσει. Αν δεν το συζητήσεις τότε προφανώς και δεν μπορείς και να το κάνεις.

Τέλος πάντων, αδιαμφισβήτητα όλοι ζούμε και κάνουμε πράγματα. Το θέμα είναι αν κάνουμε αυτά που πραγματικά θέλουμε ή όχι.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Κατ'αρχάς η συζήτηση περί παρτούζας είναι ενδεικτική, μπορεί να είναι για κάποιο άλλο θέμα ταμπού.
Για μένα υπάρχουν τρία επίπεδα:
1. Δεν συζητάς τίποτα από αυτά
2. Τα συζητάς σε φιλοσοφικό επίπεδο - χωρίς να τα πραγματοποιήσεις ποτέ.
3. Τα πραγματοποιείς - αφού πρώτα τα έχεις συζητήσει. Αν δεν το συζητήσεις τότε προφανώς και δεν μπορείς και να το κάνεις.

Τέλος πάντων, αδιαμφισβήτητα όλοι ζούμε και κάνουμε πράγματα. Το θέμα είναι αν κάνουμε αυτά που πραγματικά θέλουμε ή όχι.

Αυτό είναι το πιο σωστό που είπες. Ο κάθε ένας πρέπει να κάνει ότι τον ευχαριστεί. Πχ κάποιος που γουστάρει χοντρές δε θα τον πώ σαβουρογάμη. Με αυτές καυλώνει ο άνθρωπος τι να κάνουμε.

Απλά προσωπικά εγώ, όσες παρτούζες έκανα στη ζωή μου, τις έκανα σε βραδιές καμμένες. Φιλαράκια, γκόμενες του κώλου που τις παίρναμε όλοι μαζί και κάναμε ξεφτιλίκια. Όταν πχ έχω βρεθεί σε αμάξι, που δύο γκόμενες φασώνονται και όλοι οι οδηγοί χαζεύουν το σόου καθώς οδηγώ, και όταν είχαμε μία τύπισα που τε γεμίζαμε 3 άτομα, ε ναι ρε παιδιά... αυτή η γυναίκα δε θέλω να είναι η γυναίκα μου πως να το κάνουμε !

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.535
Πόντοι
2.836
Πήγαινε έξω και γάμα μια ντουζίνα, αλλά με τη φίλη είναι μαλακία μεγάλη. Αν το μάθει θα κάνεις αυτόν τον άνθρωπο να μην εμπιστεύεται ούτε τη σκιά του μετά και δε σου φταίει σε κάτι.
Αυτή ειναι η μεγαλύτερη αλήθεια και η πιο σωστή κουβέντα που έχει ειπωθεί.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Παράθεση από: nikko77gr στις 05/12/14, 15:03
Και γιατί δεν ρωτάς την δικιά σου αν θα γούσταρε ένα τριολέ με την φίλη της ; Θα δεις την αντίδραση και θα κρίνεις.

Αυτό λέγεται και ρώσικη ρουλέτα. Επίσης άλλη μια σκέψη της καύλας απλώς.

Παράθεση από: gl στις σήμερα στις 11:45

Έχει δίκιο το μέλος gl. Είμαστε μια κωλοσυντηριτική κοινωνία σε όλα όμως.

Τελικά μετά απο τόσα σκατά που έγραψες στα μηνύματά σου σιγά σιγά θα τον κατηγορήσεις που δεν τη πήδηξε κιόλας....

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
καλημερα συντροφοι
λοιπον, διαβαζοντας νομιζω οτι θα κανω αυτο που λεν οι περισσοτεροι ( αυτο που ηξερα κ γω οτι πρεπει να κανω)
δε κανω κινηση, τραβαω μαλακιες σαν κυριος μεχρι να ξεθυμανει η φαση στο μυαλο μου κ δε δινουμε δικαιωματα
σε οσους προτειναν λυσεις τυπου κανε τριο , γαμησε τη κ μετα κανε ξηγα στη κοπελα σου κλπ κλπ νταξει σε αντιστοιχα ποστ τα ιδια θα εγραφα κ γω για χαβαλε αλλα στη πραγματικη ζωη ολοι ξερουμε οτι αυτα απλα δεν γινονται
Αντε κ καλη μας βδομαδα

Φίλε μπούτια τελικά γίνεται μια κουβέντα που έχει σα δεδομένο ότι η φίλη της φίλη σου θα κάτσει να την πηδήξεις επειδή πριν ένα μήνα της έπιασες τον κόλο!
Επίσης από τη μία της πιάνεις τον κόλο στη ψύχρα και από την άλλη ρωτάς τι θα κάναμε εμείς εκ των υστέρων.
Το ότι το θυμάσαι ένα μήνα μετά σημαίνει ότι τη σχέση σου την έχεις γραμμένη και σκέφτεσαι συνεχώς το κολαράκι της φίλης της.

Το πιθανότερο είναι να το έχει ξεχάσει κιόλας και να φας και χυλόπιτα. Οπότε να ξέρεις ότι όποτε ξεκινάς κάτι πρέπει να το τελειώνεις κιόλας την ίδια ώρα.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι ότι από τη μια εδώ γράφονται θεωρίες και θεωρίες για τη σεξουαλική ζωή των Ελληνίδων ότι δεν πηδιούνται, δεν σου κάθονται κλπ κλπ   και από την άλλη πολλοί ξαφνικά δείχνουν ιδιαίτερη ευαισθησία μην τυχόν και πληγωθεί η ...σχέση σου αν ποτέ μάθει ότι πήδηξες μια "φίλη" της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom