με τη κοπελα μου, το παμε σοβαρα.Δεν εχουμε κανει καποιο πλανο, αλλα εδω κ 1 χρονο μενουμε μαζι κ το πραγμα παει μονο του
πριν τη σχεση αυτη ειχα κανει διαφορα που τα σκυλομετανιωσα οπως να κερατωσω παλια μου γκομενα, να παω με πρωην γκομενα φιλου κ τετοιες μαλακιες που μετα καθομουν κ σκεφτομουν " κοιτα τι τραβας ρε μαλακα για ενα γαμησι"
απο την αλλη ομως, αμα σου καρφωθει μια γκομενα στο μυαλο , ΠΡΕΠΕΙ να τη γαμησεις αλλιως δεν ηρεμεις
Φίλε μου είμαστε περίπου συνομήλικοι.
Οι γνώμες που ακούς από ανθρώπους εδώ μέσα του στύλ "γάμα την είναι ευκαιρία" και άλλα τέτοια, φάνταζόμαι όπως καταλαβαίνεις είναι για αγάμητους που οποιοδήποτε διαθέσιμο μουνί γιαυτούς είναι κάτι σαν το τζόκερ. Αφήνεις ποτέ το τζόκερ??? ποτέ.
Για έναν άνθρωπο που έχει εμπειρίες και έχει γνωρίσει αρκετές γυναίκες θα ξέρει ότι μια σχέση σαν αυτή που έχεις σπανίζει.
Νομίζω πως ήδη σου απάντησα στο τι να κάνεις. Δε θα σου πώ μην την κερατώσεις. Αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα. Γάμα ότι κινείται. Μην παίζεις με την φωτιά όμως. Το να γαμήσει φίλη της είναι διπλή μαλακία. Πρώτον γιατί θα το μάθει. Δεύτερον και να μην το μάθει, όταν θα σταματήσει να σε καυλώνει πια η φίλη θα έχεις μετνανιώσει και θα αισθάνεσαι άσχημα και τρίτον γιατί ρε φίλε είναι σκατανθρωπιά να γαμήσεις τη φίλη της. Σεβάσου τον άνθρωπο σου και σκέψου ότι είναι άσχημο να τον κοροιδεύετε εσύ και το καριολάκι η φίλη της.
Πήγαινε έξω και γάμα μια ντουζίνα, αλλά με τη φίλη είναι μαλακία μεγάλη. Αν το μάθει θα κάνεις αυτόν τον άνθρωπο να μην εμπιστεύεται ούτε τη σκιά του μετά και δε σου φταίει σε κάτι.
Καταλαβαίνω πως η φάση είναι καυλωτική με την φίλη... Αλλά αν δεν είσαι αγάμητος θα ξέρεις ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, και ότι δεν ήταν η μια και μοναδική ευκαιρία της ζωής σου αυτή. ;)
Όσο για το χούφτωμα που έκανες. Φίλε μου οι γκόμενες φορτώνουν άσχημα όταν τις γειώνεις. Μετά το χούφτωμα θα περιμένει κίνησή σου το καριολάκι. Αν δεν κάνεις θα κάνει αυτή. Και όταν κάνει αν τη γειώσεις εκεί θα δείς νεύρα, ζήλια, και ένα άλλο πρόσωπο.....εκδικητικό.
Καλά ξεμπερδέματα γιατί για μένα ήδη έμπλεξες. Ενημέρωσέ μας αν θέλεις για συμβουλές