Νέα

εσεις τι θα κανατε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr_boutias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
λοιπον, συντροφοι, βρισκομαι σε ενα διλημμα το τελευταιο καιρο. Η κατασταση σε γενικες γραμμες εχει ως εξης. Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. Σε αυτα τα 3 χρονια δεν εχω κανει το παραμικρο εκτος του να παιζει το ματι μου σα τρελλο τις λιγες φορες που παω για καφε-ποτο με φιλους. Η κοπελα μου , εχει μια φιλη, που ειναι ελευθερη εδω κ 1 χρονο περιπου, που παντα ενιωθα οτι γουσταρει.Δεν μου ειχε κανει ποτε καποια κινηση αλλα το καταλαβαινα απο σκορπια πραγματα π.χ. κατι φιλακια στο μαγουλο σε χαιρετουρες που ειναι παντα πιο εντονα απο το φυσιολογικο, κατι ματιες, τετοια πραγματα.Αυτα τα λιγα ομως εμενα μου φτανουν για να αρχισω να τη σκεφτομαι σεξουαλικα. Τελος παντων  πριν 1 μηνα βγηκαμε μεγαλη παρεα σε μαγαζι. το μαγαζι γεματο κοσμο κ η παρεα στο κεντρο. καποια στιγμη ετυχε να παμε κ οι δυο για ποτο στο μπαρ. τοτε εκατσε μπροστα μου κ γω σιγουρος πως δε μας βλεπει κανενας  χωρις να το σκεφτω καν, τις επιασα το κωλο με το ενα μου χερι κ για οσο περιμεναμε για ποτο, που περιμεναμε καποια λεπτα αφου κανενας απο τους δυο δεν εδειχνε πολυ βιαστικος να παραγγειλει, της ετριβα κ ζουλαγα τα κολομερια. αυτη δει ειπε τιποτα αλλα τουρλωνε το κολο κ μου τριβωταν στο πουτσο.
μετα πηραμε τα ποτα μας, γυρισαμε στη παρεα κ φερθηκαμε σα να μη συνεβη τιποτε. Απο τοτε δεν εχω κανει καμια κινηση , ουτε κ αυτη. σαν να μην εγινε. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν το κυνηγησω μπορω να τη γαμησω ευκολα.
το θεμα ειναι αξιζει να το κυνηγησω? διακινδυνευω να καταστρεψω τη πιο ομορφη σχεση που ειχα ποτε, απο την αλλη εχω τραβηξει πολλες μαλακιες για παρτη της, κ συχνα τη σκεφτομαι κ καυλωνω.
Απ'οσο ξερω τον εαυτο μου, δε θα κανω τιποτα , αλλα για πειτε κ σεις

Γνωρισέ την σε κανένα ελεύθερο φιλαράκι σου που θέλει απλά να πηδήξει και μείνε με την κοπέλα σου. Άσε τις μαλακίες. Εγώ 32 είμαι και μακάρι να είχα μια σχέση με μια κοπέλα όπως λες οτι έχεις με τη δικιά σου.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Δεν γαμάμε κοντά στο μαντρί............!!!!!ΝΟΜΟΣ!!!!Γιατί θα έρθει μια ωραία πρωϊα και θα πέσει καρφωτή και μετά στα 34 θα βρεθεί με το πουλί στο χέρι..........αν είναι να τα ζυγίσεις (λογικά) δεν πρέπει με την καμία να πηδήξεις την φίλη .........ξεκάβλωσε αλλού!!!!

Επισκέπτης
Δεν γαμάμε κοντά στο μαντρί............!!!!!ΝΟΜΟΣ!!!!Γιατί θα έρθει μια ωραία πρωϊα και θα πέσει καρφωτή και μετά στα 34 θα βρεθεί με το πουλί στο χέρι..........αν είναι να τα ζυγίσεις (λογικά) δεν πρέπει με την καμία να πηδήξεις την φίλη .........ξεκάβλωσε αλλού!!!!

φιλε μουνι που θελει να γαμηθει δεν το αφηνουμε ειναι νομος

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Το αφήνεις αν έχεις να χάσεις πολλά περισσότερα απο αυτά που θα κερδίσεις........στην περίπτωσή του και που την έτριψε πολύ είναι........γνώμη μου πάντα........μπορεί η κάβλα και εμένα να με τύφλωνε δεν ξέρω.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οχι ρε την φιλη..........Θα σε καταλαβει
Η αν ποτε τσακωθειs με την αλλη θα σε δωσει στεγνα....
Αν παs με αλλη  ισωs και να στην χαρισει..........Αλλα με την φιλη  ποτε

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φιλε μουνι που θελει να γαμηθει δεν το αφηνουμε ειναι νομος

Μήπως να είχαν και οι ελλεηνίδες την ίδια λογική "πούτσος που θέλει να γαμήσει δεν τον αφήνουμε"??... θα ήμασταν τρισ-ευτυχισμένοι...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
λοιπον, συντροφοι, βρισκομαι σε ενα διλημμα το τελευταιο καιρο. Η κατασταση σε γενικες γραμμες εχει ως εξης. Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. Σε αυτα τα 3 χρονια δεν εχω κανει το παραμικρο εκτος του να παιζει το ματι μου σα τρελλο τις λιγες φορες που παω για καφε-ποτο με φιλους. Η κοπελα μου , εχει μια φιλη, που ειναι ελευθερη εδω κ 1 χρονο περιπου, που παντα ενιωθα οτι γουσταρει.Δεν μου ειχε κανει ποτε καποια κινηση αλλα το καταλαβαινα απο σκορπια πραγματα π.χ. κατι φιλακια στο μαγουλο σε χαιρετουρες που ειναι παντα πιο εντονα απο το φυσιολογικο, κατι ματιες, τετοια πραγματα.Αυτα τα λιγα ομως εμενα μου φτανουν για να αρχισω να τη σκεφτομαι σεξουαλικα. Τελος παντων  πριν 1 μηνα βγηκαμε μεγαλη παρεα σε μαγαζι. το μαγαζι γεματο κοσμο κ η παρεα στο κεντρο. καποια στιγμη ετυχε να παμε κ οι δυο για ποτο στο μπαρ. τοτε εκατσε μπροστα μου κ γω σιγουρος πως δε μας βλεπει κανενας  χωρις να το σκεφτω καν, τις επιασα το κωλο με το ενα μου χερι κ για οσο περιμεναμε για ποτο, που περιμεναμε καποια λεπτα αφου κανενας απο τους δυο δεν εδειχνε πολυ βιαστικος να παραγγειλει, της ετριβα κ ζουλαγα τα κολομερια. αυτη δει ειπε τιποτα αλλα τουρλωνε το κολο κ μου τριβωταν στο πουτσο.
μετα πηραμε τα ποτα μας, γυρισαμε στη παρεα κ φερθηκαμε σα να μη συνεβη τιποτε. Απο τοτε δεν εχω κανει καμια κινηση , ουτε κ αυτη. σαν να μην εγινε. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν το κυνηγησω μπορω να τη γαμησω ευκολα.
το θεμα ειναι αξιζει να το κυνηγησω? διακινδυνευω να καταστρεψω τη πιο ομορφη σχεση που ειχα ποτε, απο την αλλη εχω τραβηξει πολλες μαλακιες για παρτη της, κ συχνα τη σκεφτομαι κ καυλωνω.
Απ'οσο ξερω τον εαυτο μου, δε θα κανω τιποτα , αλλα για πειτε κ σεις
Μην καταστρεψεις κατι ομορφο που εχεις στην αγκαλια σου,Μην πληγωσεις ανθρωπο για ενα βρωμομουνο.,γραφτην στα αρχιδια σου και γαμα το κοριτσακι σου που σε θελει και σε αγαπαει..

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
φίλε μου, γυναίκα που κολοτρίβεται και παίζειμε τον γκόμενο της φίλης της, με ήπιο χαρακτηρισμό δεν είναι σωστή..θα σε καταστρέψει και μετα δεν θα σε ξέρει...και εσύ μετά θα χτυπάς και τα 2 κεφάλια (μόνος σου)...πορεύσου όπως νομίζεις..

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
Εγω γιατι νομιζω οτι την εχεις πηδηξει ηδη και απλα παιρνεις γνωμες για να δεις αν εκανες καλα?

Επισκέπτης
φίλε μου, γυναίκα που κολοτρίβεται και παίζειμε τον γκόμενο της φίλης της, με ήπιο χαρακτηρισμό δεν είναι σωστή..θα σε καταστρέψει και μετα δεν θα σε ξέρει...και εσύ μετά θα χτυπάς και τα 2 κεφάλια (μόνος σου)...πορεύσου όπως νομίζεις..

γιατι χαθηκαν οι γκομενες

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Γάμα ρε τυπε και μην μασας , και αν σας καταλάβει το αμόρε πες της να γαμηθεί  με τον καλύτερο σου φίλο και είστε πάτση  :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Πες στη δικια σου οτι η φιλη που εχει ειναι για τα πανηγυρια και να ξεκοψει

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σωστό αυτό. Αλλά της χούφτωσε ήδη τον κώλο ο παίχτης.  :grin:
Την έκανε ήδη την μαλακία του, η κλασική γκομενοπαγίδα και η κλασική περίπτωση του είδα φως και μπήκα...προσωπικά σου προτείνω αν όλα πάνε καλά να την γαμήσεις εγκεφαλικά!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Έλα μωρε ένα χουφτωμα, σιγά...

Stories