topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.065
- Πόντοι
- 5.646
Υποψιάζομαι ότι τον παίζεις με διηγήσεις
Υποψιάζομαι ότι τον παίζεις με διηγήσεις
ρεεεε τυπε δεν κανεις καμία σούζα λεω εγώΧαιρετω τους συναγωνιστες!
Το ανεφερα και σε αλλο τοπικ, αλλα επειδη ημουν το ανοιγω εδω για να ακουσω τις γνωμες σας ( μου την επεσε μια ηδη στο προηγουμενο γιατι μαλλον εχει καει ;) ....).
To θεμα εχει ως ακολουθως. Τα εχω με μια τυπισα που εχει μοντελε σωμα, ειναι πολυ ωραια κοπελα, ΑΛΛΑ για τα δικα μου δεδομενα εχει μικρο βυζι. Βεβαια η κοπελα δινει τρελλο κολο, την ξεκολλιαζω καθε φορα, ασε που χυνει οταν την γαμας απο τον κολο (πρωτη φορα το συνανταω αυτο). Εχει φραγκα, αρκετα παραπανω απο την μεση τεμπελα ελλεηνιδα που ψαχνει τον σπονσορα. Εγω προσωπικα εχω δανειο τρελλο , 200.000 , κασερι στην τραπεζα 90.000 (καλυτερα να χρωσταω παρα να τα δωσω και να μεινω στον ασσο) αλλα κατα τα αλλα ΔΕΝ ξοδευω σεντς για τις καργιες. Το θεμα ειναι οτι με το μοντελε εχω σχεση , αλλα γνωρισα μια πωλητρια 10 χρονια νεοτερη (23 η πωλητρια) με κατι μασταρια να θεσ να την γαμησεις επι τοπου. Καταφερα να εχω το κινητο της πωλητριας, μου το εδωσε μετα απο 1μιση μηνα που της ειχα δωσει εγω το δικο μου χωρις να το εχει χρησιμοποιησει. Θελω να την γαμησω , με καβλωνει πολυ η καργια, αλλα αν το κανω πιστευω θα το παρει πρεφα το μοντελε και θα παιχθει τελος και προφανως δεν θελω τετοια εξελιξη.
Τα φωτα σας συναθλητες!!!
Φιλέ Βίλατζ, οποίος θέλει τα πολλά χάνει κ τα λίγα.
Έχεις το κελεπουρι στην τσέπη σου, την κορμαρα με την κωλαρα που την ξεσκιζεις αβερτα, κ το γουσταρεις κ εσυ κ αυτη κ σου κάνει όλα τα κόλπα κ έχει κ την αμαξαρα κ την σπιταρα, που περνάς τέλεια τέλος πάντων κ θες να τα τιναξεις όλα στον αέρα για τις βυζαρες μιας πωλητριας που δεν ξέρεις καν αν θα σου κάτσει ...? Και σε είχε κλάσεις για ενάμιση μήνα ..... Άρα υπέραμφίβολη ή επιτυχία...
Βγάζει νόημα τίποτε από όλα αυτά ? Όχι.
Εκτός αν απλά βαρέθηκες την μουναρα με το μοντελέ κορμί κ δεν την γουσταρεις πια, οπότε πάσο.
Καμια φωτογραφια μ'αυτον τον υπεροχο κωλο θα δουμε?
Eπειδή η νυν είναι καλή περίπτωση έχει δίλημμα.
Αν δεν ήταν δεν θα το σκέφτοταν
Εγώ στα είπα είσαι καργα κομπλεξικος κ αχάριστος μην τα λέμε παλι
Φιλε village χωρις παρεξηγηση...μεχρι να αποφασισεις...δε μας πασαρεις εμας τη βυζουμπα και οταν αποφασισεις...δικια σου ;)
Εγώ στα είπα είσαι καργα κομπλεξικος κ αχάριστος μην τα λέμε παλι
Χαιρετω τους συναγωνιστες!
Το ανεφερα και σε αλλο τοπικ, αλλα επειδη ημουν το ανοιγω εδω για να ακουσω τις γνωμες σας ( μου την επεσε μια ηδη στο προηγουμενο γιατι μαλλον εχει καει ;) ....).
To θεμα εχει ως ακολουθως. Τα εχω με μια τυπισα που εχει μοντελε σωμα, ειναι πολυ ωραια κοπελα, ΑΛΛΑ για τα δικα μου δεδομενα εχει μικρο βυζι. Βεβαια η κοπελα δινει τρελλο κολο, την ξεκολλιαζω καθε φορα, ασε που χυνει οταν την γαμας απο τον κολο (πρωτη φορα το συνανταω αυτο). Εχει φραγκα, αρκετα παραπανω απο την μεση τεμπελα ελλεηνιδα που ψαχνει τον σπονσορα. Εγω προσωπικα εχω δανειο τρελλο , 200.000 , κασερι στην τραπεζα 90.000 (καλυτερα να χρωσταω παρα να τα δωσω και να μεινω στον ασσο) αλλα κατα τα αλλα ΔΕΝ ξοδευω σεντς για τις καργιες. Το θεμα ειναι οτι με το μοντελε εχω σχεση , αλλα γνωρισα μια πωλητρια 10 χρονια νεοτερη (23 η πωλητρια) με κατι μασταρια να θεσ να την γαμησεις επι τοπου. Καταφερα να εχω το κινητο της πωλητριας, μου το εδωσε μετα απο 1μιση μηνα που της ειχα δωσει εγω το δικο μου χωρις να το εχει χρησιμοποιησει. Θελω να την γαμησω , με καβλωνει πολυ η καργια, αλλα αν το κανω πιστευω θα το παρει πρεφα το μοντελε και θα παιχθει τελος και προφανως δεν θελω τετοια εξελιξη.
Τα φωτα σας συναθλητες!!!
Aμα ήταν να μένουμε για πάντα με όποιο καλό μουνί μας καθόταν, τώρα θα είμασταν όλοι παντρεμένοι :S
ναι ξεχασα οτι ειστε ολοι μοντελοπνιχτες
Και εγω στο ειπα οτι εχεις περιοδο !!
Kάποιος πρέπει να και τις μοντέλες.
Και αυτές ανάγκες έχουν
Το θεμα ειναι οτι η χαρα σου δεν κρυβεται που σου κατσε τετοια γκομενα(η μοντελε). Αλλα αντι να πεις σ ευχαριστω καλη μου τυχη ως τρομερα κομπλεξικος που εισαι πας να τη κερατωσεις ωστε να νιωσεις καπως ανωτερος της. Εχεις κατουρησει το βρακακι σου και μονο στη σκεψη οτι εισαι ο μοιραιος αντρας που τον θελει η μοντελε γκομενα που του τα πληρωνει ολα και τωρα σου εδωσε το τηλεφωνο της η βυζαρου.(αν ησουν οντως μοιραιος αυτα δεν θα σε αγγιζαν πια)
Η βυζαρου επισης πιθανων να σε ειδε με τη μοντελε γι αυτο σου καθεται, δηλαδη επιτυχια δικια της ειναι οχι δικια σου.(γυναικειος ανταγωνισμος κτλ)
Η αποψη μου ειναι οτι αν αρχισεις τις μαλακιες θα τις συνεχισεις, και ισως χασεις μια καλη περιπτωση, και μετα θα τρως τα φτυσιματα απο τις παχουλοκομψες γιατι και ο καλλονος να ησουν(που δεν εισαι λες) με 110.000 χρεος θεωρεισαι κατεστραμενος και καμμενος.
Μπραβο σου που επιτελεις αυτο το κοινωνικο εργο, εσυ και ο κουγιας
Προς στιγμήν ξέχασα ότι μιλάω με γυναίκα