Νέα

Μοντελε σχεση VS Βυζαρου Πωλητρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Παραδέχεσαι λοιπόν ότι  :zfuck: με κάποιον έχοντας ως κριτήριο το πόσο ωραία είναι η γκόμενα που ήδη  :fuck1:

Η χαζομάρα σας είναι ανίκητη και οικτήρω τον εαυτό μου που δεν έχω φάει ακόμα λεφτά από γκόμενες

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Παραδέχεσαι λοιπόν ότι  :zfuck: με κάποιον έχοντας ως κριτήριο το πόσο ωραία είναι η γκόμενα που ήδη  :fuck1:

Η χαζομάρα σας είναι ανίκητη και οικτήρω τον εαυτό μου που δεν έχω φάει ακόμα λεφτά από γκόμενες

πρωτη φορα το ακους?

δεν μιλησα για τον εαυτο μου αλλα μην μου πεις οτ δεν συμβαινει

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6

το οτι δεν καταφερες θα πρεπει να σε κανει να αναρωτιεσαι για τη δικη σου  ;) ;)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
πρωτη φορα το ακους?

δεν μιλησα για τον εαυτο μου αλλα μην μου πεις οτ δεν συμβαινει

Ναι, το ξέρουμε ότι οι περισσοτερες είναι βλαμένες.
Το διαπιστώνω ακόμα και στην καθημερινότητα μου που ακόμα και σε φαινομενικά έξυπνες πρέπει να τις εξηγώ το χιούμορ μου

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Και μέχρι να βρεθεί κάτι μοντελέ να μας κάτσει γαμάμε διαστημικές βίζιτες.
Δεν τον δίνουμε ποτέ σε μπάζα :vomit:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Με μια ευστοχη παροιμια ξεκαθαριζει ο σοφοs λαοs τετοια δυσκολα μονοπατια

Ξέρεις να κλέψεις;..ξέρω…ξέρεις να κρυφτείς; οχι!.. ε μην κλέβεις το γ@μημενο!

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Για δύο βυζιά μόνο να πάρεις το ρίσκο να χαλάσεις κάτι καλό, μου φαίνεται μαλακία....

Αν φυσικά μπορείς να την  :fuck2: χωρίς να σε πάρει πρέφα η δικιά σου εννοείται το προχωράς.

Τύπε τα 200.000 χιλιάρικα δάνειο από τί είναι?

Καινούριο Scirocco ρε τύπε??? Κυκλοφορεί από το 2008....

cenobite

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
3
Πόντοι
0
Χαιρετω τους συναγωνιστες!

Το ανεφερα και σε αλλο τοπικ, αλλα επειδη ημουν  :offtopic: το ανοιγω εδω για να ακουσω τις γνωμες σας ( μου την επεσε μια ηδη στο προηγουμενο γιατι μαλλον εχει καει ;) ....).

To θεμα εχει ως ακολουθως. Τα εχω με μια τυπισα που εχει μοντελε σωμα, ειναι πολυ ωραια κοπελα, ΑΛΛΑ για τα δικα μου δεδομενα εχει μικρο βυζι. Βεβαια  η κοπελα δινει τρελλο κολο, την ξεκολλιαζω καθε φορα, ασε που χυνει οταν την γαμας απο τον κολο (πρωτη φορα το συνανταω αυτο). Εχει φραγκα, αρκετα παραπανω απο την μεση τεμπελα ελλεηνιδα που ψαχνει τον σπονσορα. Εγω προσωπικα εχω δανειο τρελλο , 200.000 , κασερι στην τραπεζα 90.000 (καλυτερα να χρωσταω παρα να τα δωσω και να μεινω στον ασσο) αλλα κατα τα αλλα ΔΕΝ ξοδευω σεντς για τις καργιες. Το θεμα ειναι οτι με το μοντελε εχω σχεση , αλλα γνωρισα μια πωλητρια 10 χρονια νεοτερη (23 η πωλητρια) με κατι μασταρια να θεσ να την γαμησεις επι τοπου. Καταφερα να εχω το κινητο της πωλητριας, μου το εδωσε μετα απο 1μιση μηνα που της ειχα δωσει εγω το δικο μου χωρις να το εχει χρησιμοποιησει. Θελω να την γαμησω , με καβλωνει πολυ η καργια, αλλα αν το κανω πιστευω θα το παρει πρεφα το μοντελε και θα παιχθει τελος και προφανως δεν θελω τετοια εξελιξη.

Τα φωτα σας συναθλητες!!!

Εδω εισαι τυπε...www.psycho-logos.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=162:mythomania&catid=103:arthro-tou-mina&Itemid=108]http://www.psycho-logos.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=162:mythomania&catid=103:arthro-tou-mina&Itemid=108[/url]
Εκτος και αν εισαι φαν του παπακαλιατη και τσεκαρεις γνωμες για τις σεναριογραφικες σου δυνατοτητες.... :idiot: :uglystupid:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι οτι η χαρα σου δεν κρυβεται που σου κατσε τετοια γκομενα(η μοντελε). Αλλα αντι να πεις σ ευχαριστω καλη μου τυχη ως τρομερα κομπλεξικος που εισαι πας να τη κερατωσεις ωστε να νιωσεις καπως ανωτερος της. Εχεις κατουρησει το βρακακι σου και μονο στη σκεψη οτι εισαι ο μοιραιος αντρας που τον θελει η μοντελε γκομενα που του τα πληρωνει ολα και τωρα σου εδωσε το τηλεφωνο της η βυζαρου.(αν ησουν οντως μοιραιος αυτα δεν θα σε αγγιζαν πια)

Η βυζαρου επισης πιθανων να σε ειδε με τη μοντελε γι αυτο σου καθεται, δηλαδη επιτυχια δικια της ειναι οχι δικια σου.(γυναικειος ανταγωνισμος κτλ)

Η αποψη μου ειναι οτι αν αρχισεις τις μαλακιες θα τις συνεχισεις, και ισως χασεις μια καλη περιπτωση, και μετα θα τρως τα φτυσιματα απο τις παχουλοκομψες γιατι και ο καλλονος να ησουν(που δεν εισαι λες) με 110.000 χρεος θεωρεισαι κατεστραμενος και καμμενος.

Ειναι αλλωστε γνωστο ποσο καμμενες ειστε οι γυναικες που πατε να σας πηδηξει καποιος επειδη πηδαει ηδη αλλη πολυ πιο ομορφη απο εσας. Ματαιοδοξες στο φουλ! Τελειωμενες!

Οσο για τα 110.000 τα οποια τα ξεπληρωνω κανονικοτατα, ειναι προτιμοτερο αυτη η κατασταση παρα απο το 90% των ελλεηνιδων που δεν εχει ο μπαμπακας του μια τσακιστη (τις εσπερνε ομως αβερτα και εχει ο θεος - καποιος μαλακας θα βρεθει ...ελα που αλλαξαν ομως τα πραγματα και πλεον τους μαλακες τους πατησε το τρενο) , κοιτα ποτε να τις ξεφορτωθει γιατι δεν αντεχει αλλο να πληρωνει τα σουλατσα τους, και το χειροτερο ειναι οτι εσεις οι ιδιες ειστε και ανεπροκοπες. Αρκει κανεις να ανατρεξει στα στατιστικα των γυναικων που κανουν σοβαρη εργασια ( ή εργαζονται εν γενη) σε σχεση με τους αντρες. Οι πλειστες των ελλεηνιδων ασχολουνται με εργασιες της πουτσας ΑΛΛΑ εχουν την αξιωση να της κοιταξει ο πριγκιπας. Λαμπρη εξαιρεση η μοντελε, την οποια και εκτιμω απο αυτη την αποψη στο επακρον, γιατι ειναι δουλευταρου δεν κοιταει το πεντικιουρ και την μουνοτριχα της  και ειναι πετυχημενη. Λαμπρη εξαιρεση απο το 90% των ελλεηνιδων-τσολια.

Καντε κουραγιο !

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Με μια ευστοχη παροιμια ξεκαθαριζει ο σοφοs λαοs τετοια δυσκολα μονοπατια

Ξέρεις να κλέψεις;..ξέρω…ξέρεις να κρυφτείς; οχι!.. ε μην κλέβεις το γ@μημενο!

τα ειπες ολα δασκαλε :hi:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Χαιρετω τους συναγωνιστες!

Το ανεφερα και σε αλλο τοπικ, αλλα επειδη ημουν  :offtopic: το ανοιγω εδω για να ακουσω τις γνωμες σας ( μου την επεσε μια ηδη στο προηγουμενο γιατι μαλλον εχει καει ;) ....).

To θεμα εχει ως ακολουθως. Τα εχω με μια τυπισα που εχει μοντελε σωμα, ειναι πολυ ωραια κοπελα, ΑΛΛΑ για τα δικα μου δεδομενα εχει μικρο βυζι. Βεβαια  η κοπελα δινει τρελλο κολο, την ξεκολλιαζω καθε φορα, ασε που χυνει οταν την γαμας απο τον κολο (πρωτη φορα το συνανταω αυτο). Εχει φραγκα, αρκετα παραπανω απο την μεση τεμπελα ελλεηνιδα που ψαχνει τον σπονσορα. Εγω προσωπικα εχω δανειο τρελλο , 200.000 , κασερι στην τραπεζα 90.000 (καλυτερα να χρωσταω παρα να τα δωσω και να μεινω στον ασσο) αλλα κατα τα αλλα ΔΕΝ ξοδευω σεντς για τις καργιες. Το θεμα ειναι οτι με το μοντελε εχω σχεση , αλλα γνωρισα μια πωλητρια 10 χρονια νεοτερη (23 η πωλητρια) με κατι μασταρια να θεσ να την γαμησεις επι τοπου. Καταφερα να εχω το κινητο της πωλητριας, μου το εδωσε μετα απο 1μιση μηνα που της ειχα δωσει εγω το δικο μου χωρις να το εχει χρησιμοποιησει. Θελω να την γαμησω , με καβλωνει πολυ η καργια, αλλα αν το κανω πιστευω θα το παρει πρεφα το μοντελε και θα παιχθει τελος και προφανως δεν θελω τετοια εξελιξη.

Τα φωτα σας συναθλητες!!!

κανε στην μοντελε δωρο μια προσθετικη και καθαρισες  :tits: :tits: :tits:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom