Νέα

Μοντελε σχεση VS Βυζαρου Πωλητρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ρε τυπε στην αμερικη απο τα 16 σου και πανεπιστημια διαβαζω αλλα το λουζερ με δυο οο το λες οπως πολλοι ελληνες που μαθαν αγγλικα εξ'ακοης απο ταινιες.

εκει ειναι το προβλήμα σου τυπε μου??? Μην με τρελαινεις τελειως. Σε εχω για σοβαρο τυπο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εκει ειναι το προβλήμα σου τυπε μου??? Μην με τρελαινεις τελειως. Σε εχω για σοβαρο τυπο.

ειμαι καχυποπτος τυπος ρε τυπε αλλα δε βοηθας και συ καθολου. γιατρινα ακουω μουναρα ακουω ανταρτισσα ακουω (τετοιο συνδιασμο ουτε στο τζοκερ) και στο καπακι και το λουζερ αν και αμερικανοτραφης και πανεπιστημιουχος. με καθε ποστ με δυσκολευεις και ταιζεις την καχυποψια μου.

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ειμαι καχυποπτος τυπος ρε τυπε αλλα δε βοηθας και συ καθολου. γιατρινα ακουω μουναρα ακουω ανταρτισσα ακουω (τετοιο συνδιασμο ουτε στο τζοκερ) και στο καπακι και το λουζερ αν και αμερικανοτραφης και πανεπιστημιουχος. με καθε ποστ με δυσκολευεις και ταιζεις την καχυποψια μου.

εσυ δηλαδη δεν κανεις κανενα λαθος, εστω εκ παραδρομης, στα ελληνικα ?
Για αυτο σου εγραψα μην με τρελαινεις.

Ο συνδυασμος γραφεται με Υ ! Με πιανεις τι εννοω!

Σου βγαζω το καπελο  :hi:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσυ δηλαδη δεν κανεις κανενα λαθος, εστω εκ παραδρομης, στα ελληνικα ?
Για αυτο σου εγραψα μην με τρελαινεις.

Ο συνδυασμος γραφεται με Υ ! Με πιανεις τι εννοω!

Σου βγαζω το καπελο  :hi:

το looser ειναι χαρακτηριστικοτατο ελληνικο συνηθες λαθος εκ προθεσεως.  :hi: :hi:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
το looser ειναι χαρακτηριστικοτατο ελληνικο συνηθες λαθος εκ προθεσεως.  :hi: :hi:

ενω ο συνδιασμος ??  :hi:

Ασε που εγω ειμαι απο τα 16 στην αμερικη. Εσυ εισαι απο τα 16 στην ελλαδα και το συνδιασμο το γραφεις ετσι??

Απλα το αναφερω οτι λαθη γινονται

Christina1960

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Η αληθεια ειναι οτι γιατρος δεν ειμαι. Ενα απλο University of Chicago εχω τελειωσει. Ειναι περιφανη για την καταγωγη της (Ελλαδα), αλλα ολο μου κολλαει να την παρω μαζι μου στην Αμερικη (οπου θα φυγω αναγκαστικα σε 1 χρονο). Θελει να κανει Ιατρικη στην Αμερικη και να ζησει εκει , αλλα παρα πολυ δυσκολο ΠΛΕΟΝ χωρις Αμερικανικη υπηκοοτητα, που εχω εγω.

Στο Γαμησι θελει να την υποτασσεις, χαστουκια στον κωλο . Δεν ξερω με το επιθετικο γαμησι τι εννοεις

αν παντρευτειτε παιρνει την υπηκοοτητα και αυτη. κανε το ψυχικο να κανει τα ονειρα της πραγματικοτητα η κοπελα

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
1) 850 παιρνουν τα κοπροσκυλα στα ΔΗΜΟΣΙΑ Νοσοκομεια
2) Παιρνουν χοντρα χρηματα οσοι ιδιωτευουν...

Αλλα ειπαμε, αυτα ειναι για οσους δεν ειναι κοπροσκυλα

Οk. Let's recap, what we got:

Μία γιατρό, που δίνει κώλο.
Μία μοντελέ, υποψήφια γιατρό.
Και εσένα ανάμεσα, που δεν είσαι γιατρός.

Πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε συμπουρδελιάρη;

Σου πέρασε από το μυαλό ότι το μοντελέ σε βλέπει σαν green card ticket?

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Οκ. Let's recap what we got:

Μία γιατρό που δίνει κώλο.
Μία μοντελέ υποψήφια γιατρό.
Και εσένα ανάμεσα που δεν είσαι γιατρός.

Ειναι ηδη γιατρος συμπουρδελιαρη

Μου περασε απο το μυαλο, και την σκεψη της αυτη αν τυχων την κανει την εχω γραψει στο αριστερο μου αρχιδι

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Μιλάμε αυτόν το θρεντ έχει γίνει το Αρλεκιν του Μπου .....

Ρε φιλέ Βίλατζ, δεν παίζει σε μια πρωινή εφημερία να κλεισειςνραντεβου κ σε μια βραδυνή να βγεις ?

Ή σε έχει ή γιατρινα στη φέρμα με το τηλέφωνο ?

Παίζει κ άλλο ένα βρώμικο σενάριο:

Πας με την πωλήτρια κ αν σε πιάσει ή γιατρινα την απειλεις ότι δεν θα την πάρεις μαζί σου στις ΗΠΑ (που δεν θα την πάρεις έτσι κ αλλιώς γιατί εκεί βρωμαει ο τόπος στο μουνί) . στην χειρότερη περίπτωση χάνεις ένα χρόνο οθωμανικό, στην καλύτερη το έχεις για πάντα(αν την πάρεις στις ΗΠΑ) κ θα έχεις κ το πάνω χέρι. (Αντίστροφη ρόλων)

Roll the dice !

ΥΓ: πως θα πας ΗΠΑ με το χρέος να είναι πίσω σου ? Θα πάρεις έξοδο από την χώρα ?

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μιλάμε αυτόν το θρεντ έχει γίνει το Αρλεκιν του Μπου .....

Ρε φιλέ Βίλατζ, δεν παίζει σε μια πρωινή εφημερία να κλεισειςνραντεβου κ σε μια βραδυνή να βγεις ?

Ή σε έχει ή γιατρινα στη φέρμα με το τηλέφωνο ?

Παίζει κ άλλο ένα βρώμικο σενάριο:

Πας με την πωλήτρια κ αν σε πιάσει ή γιατρινα την απειλεις ότι δεν θα την πάρεις μαζί σου στις ΗΠΑ (που δεν θα την πάρεις έτσι κ αλλιώς γιατί εκεί βρωμαει ο τόπος στο μουνί) . στην χειρότερη περίπτωση χάνεις ένα χρόνο οθωμανικό, στην καλύτερη το έχεις για πάντα(αν την πάρεις στις ΗΠΑ) κ θα έχεις κ το πάνω χέρι. (Αντίστροφη ρόλων)

Roll the dice !

ΥΓ: πως θα πας ΗΠΑ με το χρέος να είναι πίσω σου ? Θα πάρεις έξοδο από την χώρα ?

Ακριβωψς τυπε, με εχει εμπλοκη στα γαμιοτηλεφωνα.

Το δανειο το εχω παρει απο τραπεζα στην Αμερικη για σπιτι στην Αμερικη...αρα θα με δεχθουν πισω με ανοιχθες αγκαλες!

Θα μου κανουν και  :kneel: :kneel: :kneel: και θα μου βγαζουν και  :hi: μπαινοντας πισω στην Αμερικη χαχαχα

ΥΓ. Και γαμω τα βρωμικα σχεδια!  :dancing: :dancing:

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Οk. Let's recap, what we got:

Μία γιατρό, που δίνει κώλο.
Μία μοντελέ, υποψήφια γιατρό.
Και εσένα ανάμεσα, που δεν είσαι γιατρός.

Εδώ ίσως να εξηγείται κ ή αιτία παράδοσης της πίσω οπής ... Ξερω μια που με λίγο κωλο παντρεύτηκε ...

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εδώ ίσως να εξηγείται κ ή αιτία παράδοσης της πίσω οπής ... Ξερω μια που με λίγο κωλο παντρεύτηκε ...

χεστηκα στο γελιο ....ΟΠΗΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :kneel: :kneel: :kneel:

btw η πισω οπη ειναι ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ  :dancing: :dancing: :dancing: και απο προηγουμενο συναγωνιστη!!

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
ΟΚ, αφού είναι έτσι κ αν θες τόσο κολασμενα την πωλήτρια, ή μόνη λύση που σου μένει είναι ο εκβιασμός των ΗΠΑ !
"Μωρο μου, αν βλέπεις έτσι την μικρή μου παρασπονδία, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε πάρω μαζί μου :-) "

Εγώ πάντως θα διαλεγα τον επιπλέον ένα χρόνο γαμησι από τον κωλο :-) :-) :-)

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Παω για οριζοντιωση συμπουρδελιαριδες....

Αναμενω τη συνεισφορα σας στο prisoner's dilemma

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ΟΚ, αφού είναι έτσι κ αν θες τόσο κολασμενα την πωλήτρια, ή μόνη λύση που σου μένει είναι ο εκβιασμός των ΗΠΑ !
"Μωρο μου, αν βλέπεις έτσι την μικρή μου παρασπονδία, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε πάρω μαζί μου :-) "

Εγώ πάντως θα διαλεγα τον επιπλέον ένα χρόνο γαμησι από τον κωλο :-) :-) :-)

Νομιζω επαξια απο τις καλυτερες απαντησεις  :hi:

Ερωητηση on the side: Οταν γαματε τις γκομενες σας απο τον κολο τις γαματε ακαποτα¨?? Και εαν ναι, χυνετε μεσα στον κολο ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom