Νέα

Μοντελε σχεση VS Βυζαρου Πωλητρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μαν επειδη καταλαβαινω τον ποθο σου οσο λιγοι εδω μεσα, το τι θα κανεις εχει να κανει με το ποσο καλος εισαι σε ψεματα και γενικα αν το εχεις το παιχνιδι.
Εγω μεχρι και 3 "σοβαρες σχεσεις" ειχα ταυτοχρονος, αλλα θελει τρελη οργανωση, ΤΡΕΛΗ ομως, αφου οι φιλοι μου γελανε με τα σκηνικα που στηνω.
Παντως να ξερεις οτι ΑΝ εισαι καλος και μπορεις να καταφερεις να παιξεις σε διπλο ταμπλο, τοτε θα ξερεις οτι κατι τετοιο δεν μπορει να κρατησει πανω απο 3 εβδομαδες max.
Γιατι μετα καποια γλαφα θα γινει. Οποτε βγαζεις ΟΣΑ πιο πολλα γουστα μπορεις οσο πιο συντομα και κρατα πολλαααααααα βιντεακια, θα σου χρειαστουν για αργοτερα να αναπολεις την κατακτηση ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μαν επειδη καταλαβαινω τον ποθο σου οσο λιγοι εδω μεσα, το τι θα κανεις εχει να κανει με το ποσο καλος εισαι σε ψεματα και γενικα αν το εχεις το παιχνιδι.
Εγω μεχρι και 3 "σοβαρες σχεσεις" ειχα ταυτοχρονος, αλλα θελει τρελη οργανωση, ΤΡΕΛΗ ομως, αφου οι φιλοι μου γελανε με τα σκηνικα που στηνω.
Παντως να ξερεις οτι ΑΝ εισαι καλος και μπορεις να καταφερεις να παιξεις σε διπλο ταμπλο, τοτε θα ξερεις οτι κατι τετοιο δεν μπορει να κρατησει πανω απο 3 εβδομαδες max.
Γιατι μετα καποια γλαφα θα γινει. Οποτε βγαζεις ΟΣΑ πιο πολλα γουστα μπορεις οσο πιο συντομα και κρατα πολλαααααααα βιντεακια, θα σου χρειαστουν για αργοτερα να αναπολεις την κατακτηση ;)

τυπε φτιαξε ενα θρεντ για σοβαρες παραλληλες ιστοριες να γραψουμε ιστοριες και οδηγιες προς ναυτιλομενους

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Είσαι στον σωστό δρόμο κάποια στιγμή να σε θαυμάσουμε στο παρόν σάιτ...

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι στον σωστό δρόμο κάποια στιγμή να σε θαυμάσουμε στο παρόν σάιτ...

Χαζα χαζα στηνω site μονος μου με το amateur υλικο μου, χαχαχαχα. Θα βαλω στην διαθηκη μου οδηγιες που εχω τα dvd να τα ανεβασουν. :P

τυπε φτιαξε ενα θρεντ για σοβαρες παραλληλες ιστοριες να γραψουμε ιστοριες και οδηγιες προς ναυτιλομενους

Συγνωμη πεσμε χαζο, αλλα δεν καταλαβα. Να κανουμε θρεντ με οδηγιες για το πως να εχει καποιος 2 σχεσεις παραλληλα; Δεν ειναι κακη ιδεα. Μονο μην διαρευσουν τα μυστηκα σε καμοια γυναικα, γιατι εχω αρκετες ιδεες! Να κανουμε ενα handbook! χαχαχαχ

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Ο τύπος κατεστραμμένος 38αρης μέτριος εμφανισιακά και έχει μπλέξει με γιατρό, κονομημεμη μοντέλα που του κανει όλα τα χατηρια αλλά δεν την έχει σκοπό για κάτι σοβαρότερο απο κανένα ξεκωλιασμα.

Προφανώς στην Αμερική τον περιμένει η μις κόσμος η οποία μόλις τωρα τελειώνει την εκπαίδευσή της στη ΝΑΣΑ και κληρονόμησε τον Bill Gates.

Επίσης συμβουλεύει ολους get a life ενω ο ίδιος γράφει στο φόρουμ κ περιμένει συμβουλες παιζοντας το πουλάκι του.

Στην αρχή νόμισα οτι είσαι απλα νούμερο η μυθομανης,αλλά είσαι για λυπηση

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο τύπος κατεστραμμένος 38αρης μέτριος εμφανισιακά και έχει μπλέξει με γιατρό, κονομημεμη μοντέλα που του κανει όλα τα χατηρια αλλά δεν την έχει σκοπό για κάτι σοβαρότερο απο κανένα ξεκωλιασμα.

Προφανώς στην Αμερική τον περιμένει η μις κόσμος η οποία μόλις τωρα τελειώνει την εκπαίδευσή της στη ΝΑΣΑ και κληρονόμησε τον Bill Gates.

Επίσης συμβουλεύει ολους get a life ενω ο ίδιος γράφει στο φόρουμ κ περιμένει συμβουλες παιζοντας το πουλάκι του.

Οτι απλως ειναι αντρας που του αρεσουν πολλες γυναικες ταυτοχρονα οπως για παραδειγμα οι αστερες του Χολυγουντ που οντας παντρεμενοι με ωραιες γυναικες πηγαιναν και με τις γκουβερναντες των παιδιων τους,φανταζομαι ουτε σου περναει απ το μυαλο.Απο τοτε με το κινημα στην Αγγλια των σαουφραζετων-φεμινιστριων που παλια τις λεγαν απλως λεσβιες και εχουν αποψη και ψηφιζουν κιολας,ο κοσμος παει απ το κακο στο χειροτερο.Μεχρι και γυναικες πολιτικοι και δικαστινες στη πολιτισμενη Δυση Γαλλια,Σκανδιναβια κ.α. βγαινουν και βγαζουν δικαστικες αποφασεις ποινικοποιοντας τη πορνεια,επι ποινη και για τον πελατη,προσοχη οχι για περιπτωσεις με τον εξαναγκασμο μιας κοπελας αλλα συληβδην,ενω αντιθετα νομοθετουν ανετα για τους ανωμαλους.Ευτυχως ολα αυτα μενουν μονο ασκησεις επι χαρτου και κενες αποφασεις στο μυαλο λιγων κομπλεξικων γυναικων.Αποδειξη;Η πορνεια και τα παναρχαια δικαιωματα του αντρα να κανει το κεφι του δεν ανακοπτονται απο κενες αποφασεις αφου βλεπουμε οτι σ αυτες τις χωρες σταματαει η προσφορα οσο σταματησε το αλκοολ επι ποτοαπαγορευσης στην Αμερικη.Αντε,επομενο βημα,αντιστοιχα ενας κομπλεξικος αντρας δικαστης να ποινικοποισει την αγορα σε σερβιετες και να συλαμβανονται οσες γυναικες επιχειρουν να τις προμηθευτουν παρανομα.Παντα οι παραλογες και αφυσικες ενεργειες ειχαν την ιδια τυχη,μεναν κενες.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Θες να το παθω τωρα το εγκεφαλικο???

Ειπαμε βγαζει φραγκα καλα! Λες να βγαζει καλα φραγκα με το να ειναι σερβιτορα η μπαργουμαν??

Τυπε ειναι σπουδαγμενη βαρβατα, οχι μαλακιες. Καθαριζει 2.000- 3.000 καθαρα , αναλογα τις εφημεριες

Το πιασαμε ολοι???

Μυθομανή τύπε 33 χρονών δεν υπάρχει στην Ελλάδα κανένας/καμία γιατρός που να βγάζει 3.000 το μήνα δεδομένου ότι δεν έχει ακόμα προλάβει να τελειώσει την ειδικότητά του/της, όχι δηλαδή πως όταν την τελειώσει θα βγάζει τόσα αμέσως βέβαια. Σε κάμποσα (αρκετά) χρόνια ίσως...

Εκτός αν η συγκεκριμένη στις εφημερίες κάνει και  :pipa1:  :fuck1: σε 50άρηδες και 60άρηδες φτασμένους συναδέλφους της και έτσι αυξάνει το εισόδημά της. Με τέτοια εξήγηση να δεχθώ το 3.000 το μήνα. :)

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μυθομανή τύπε 33 χρονών δεν υπάρχει στην Ελλάδα κανένας/καμία γιατρός που να βγάζει 3.000 το μήνα δεδομένου ότι δεν έχει ακόμα προλάβει να τελειώσει την ειδικότητά του/της, όχι δηλαδή πως όταν την τελειώσει θα βγάζει τόσα αμέσως βέβαια. Σε κάμποσα (αρκετά) χρόνια ίσως...

Εκτός αν η συγκεκριμένη στις εφημερίες κάνει και  :pipa1:  :fuck1: σε 50άρηδες και 60άρηδες φτασμένους συναδέλφους της και έτσι αυξάνει το εισόδημά της. Με τέτοια εξήγηση να δεχθώ το 3.000 το μήνα. :)

ολα ειναι πιθανα τυπε  ;)

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

Γιατι ντε και καλα πρεπει να σας εχουμε τις καργιες για ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ???

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΕΙΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ?????

Φυσικα και ΔΕΝ εχω ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΓΙΑ για κατι ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΑΝ απο το ΞΕΚΟΛΙΑΣΜΑ !

Προφανως εσυ και καθε καργια σαν και εσενα ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ !!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
1) 850 παιρνουν τα κοπροσκυλα στα ΔΗΜΟΣΙΑ Νοσοκομεια
2) Παιρνουν χοντρα χρηματα οσοι ιδιωτευουν...

Αλλα ειπαμε, αυτα ειναι για οσους δεν ειναι κοπροσκυλα

Με το μπαρδόν αδερφέ, αλλά κοριτσάκι 33 ετών, το μόνο που μπορεί να κάνει σ΄αυτή την ηλικία ως ιατρός είναι την ειδικότητά της...κι αυτές, γίνονται, σε δημόσια νοσοκομεία και όχι σε ιδιωτικά...επομένως, το κόβω κομματάκι δύσκολο να βγάζει τα φραγκάκια που λες...

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
... το κοροϊδεύεις το κορίτσι συγχωριανέ;

Τυπε μοτ, τον κωλο της ξεκωλιαζω....δεν ειδα πουθενα να λεω για κατι ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ.

Αλλα ως γνωστων, οι καργιες ελεηνιδες αποσκοπουν σε κατι ΣΟΒΑΡΠΤΕΡΟ οπως μας ειπε η αλλη ταλαιπωρη που τις ριχνουν πουτσες αλλα φως δεν βλεπει και αυτη. ΠΟλυ απλα γιατι ΠΛΕΟΝ το παιχνιδι το εχουν χασει. Γαμιουνται ολες ΦΟΥΛ και αναγκαστηκα στηνουν κωλο και αυτες που ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , και τελικα περαν του ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑΤΟΣ δεν περνουν κατι αλλο....και οι μπαπαδες τους τους λενε ανοιγεις που ανοιγεις μπουτι δεν γινεται και κατι σοβαροτερο αχρηστη και ακομα σε πληρωνω εγω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχω λιωσει στο γελιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Με το μπαρδόν αδερφέ, αλλά κοριτσάκι 33 ετών, το μόνο που μπορεί να κάνει σ΄αυτή την ηλικία ως ιατρός είναι την ειδικότητά της...κι αυτές, γίνονται, σε δημόσια νοσοκομεία και όχι σε ιδιωτικά...επομένως, το κόβω κομματάκι δύσκολο να βγάζει τα φραγκάκια που λες...
To κοριτσακι εχει τελειωσει εξω αδελφε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τι τελείωσε έξω; Τις βασικές σπουδές ή την ειδικότητά της; Σε ποια χώρα αν επιτρέπεται και τι ειδικότητα πήρε; Αν θέλεις, απαντάς...

Να τα πω συμπουρδελιαρη, αλλα για το ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ της λεμε εδωθενες και την βυζαρου την πωλητρια. Θα περασω να της πω ενα χρονια ΚΑΒΛΑ  :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom