Νέα

Μοντελε σχεση VS Βυζαρου Πωλητρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Απλά μάλλον και η κοπελα δεν θέλει κάτι σοβαρό παρόλο που είναι 33 γιατί αν ήθελε δεν θα διάλεγε τον village..περνάει καλά είναι ανοιχτοχερα γενικώς μπορεί να του τα φοράει κιόλας. Αλλιως με την ξηγα δεν σε παντρεύομαι θα σταβωνε και θα την έκανε(αν ήθελε σοβαρη σχέση)

Καλή μου, το "σοβαρό" δεν σημαίνει κατ΄ανάγκην και για όλους τους ανθρώπους, γάμο...Ειδικά αν δεν θέλουν να κάνουν παιδιά...γιατί ο μόνος λόγος για να παντρευτεί κάποιος είναι το να θέλει να κάνει παιδιά...πέραν αυτού, κανένας άλλος!!

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
περασα απο μαγαζι.,.....η πωλητρια τσιτα τα βυζια...εχει και ωραιο κολο...να τον δινει αραγε??
Ευχηθηκα, και εδωσα φιλι στο μαγουλο......ρουφηχτο ολιγον .... το επιασε το μηνυμα.....εσκασε χαμογελακι το πουτανακι  :dancing: :dancing:

Και οι υπολοιπες καργιες σαλτα και  :fuck2: :fuck2:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
περασα απο μαγαζι.,.....η πωλητρια τσιτα τα βυζια...εχει και ωραιο κολο...να τον δινει αραγε??
Ευχηθηκα, και εδωσα φιλι στο μαγουλο......ρουφηχτο ολιγον .... το επιασε το μηνυμα.....εσκασε χαμογελακι το πουτανακι  :dancing: :dancing:

Και οι υπολοιπες καργιες σαλτα και  :fuck2: :fuck2:
:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μαγκες στις 4 θα της ξεκολιαζω το κολαρακι.......οποτε θα σας αφησω προς το παρον....

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

tsakalakos(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό που δεν ήξερα ως καινούριος στο site ήταν ότι υπάρχει ενότητα δημιουργικής γραφής και ανάγνωσης μυθιστορημάτων... Γουστάρω! Κοίτα ψηλέ αν οι αναγνώστες γίνουμε πολλοί να το γυρίσεις και ταινία

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Αυτό που δεν ήξερα ως καινούριος στο site ήταν ότι υπάρχει ενότητα δημιουργικής γραφής και ανάγνωσης μυθιστορημάτων... Γουστάρω! Κοίτα ψηλέ αν οι αναγνώστες γίνουμε πολλοί να το γυρίσεις και ταινία

Θα μαθεις πολλα νεοπα !! :2funny: :2funny: :2funny:

Ποντικαραδες μαζεψτε τις ουρες σας  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

tsakalakos(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Θα μαθεις πολλα νεοπα !! :2funny: :2funny: :2funny:

Ποντικαραδες μαζεψτε τις ουρες σας  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ό,τι πεις ψηλέ. Ξαναδούλεψε λίγο την ιστοριούλα σου πάντως γιατί έχει σεναριακά κενά... Κυρίως στο κομμάτι της ηλικίας σου, γιατί με όλα αυτά τα τσαλιμάκια και τον τρόπο που απαντάς για 38αρη μάλλον χλωμό σε βλέπω... Αυτά από μένα. Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ό,τι πεις ψηλέ. Ξαναδούλεψε λίγο την ιστοριούλα σου πάντως γιατί έχει σεναριακά κενά... Κυρίως στο κομμάτι της ηλικίας σου, γιατί με όλα αυτά τα τσαλιμάκια και τον τρόπο που απαντάς για 38αρη μάλλον χλωμό σε βλέπω... Αυτά από μένα. Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους

Στο καλο καλε μου κυριε  :hi:

Να μην σας κραταμε  :hi:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Τι νεότερα έχουμε απο το σεξ Σύμπολ του σάιτ?

Bestron.13

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2015
Like
154
Πόντοι
1
Village τα ζουληξες τα βυζομπαλα η ακομα το αναλυεις; οπως εχω ξαναπει...σε βοηθαμε αν θελεις μεχρι να αποφασισεις... :zfuck:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ναι ρε φιλε.Διαβητολογο.το διχιλιαρο το κτυπαει στο νερο .Θες να σου πω και ιατρειο της?Δεν ισχυριζομαι οτι το ανοιξε μονη της το ιατρειο και οχι ο μπαπας της ,αλλα λεω οτι το δουλευει 3 απογευματα την εβδομαδα στο φουλ!

Το βάλατε σκοπό να βρείτε ποια είναι τελικά, βρε αλητήριοι...;

Ώρα είναι να βγει κανένας και να γράψει: αν παρατήσεις την Χρύσα (φερ'ειπείν), θα σου κόψω τα (αρχίδια, γόνατα, ό,τι νάναι anyway)...

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Επεσε πουτσα στην γιατρινα τρελη !!

Μολις επεστρεψα

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
207
Πόντοι
26
38 ειμαι τυπε  :hi:

Εξ οσων γνωριζω δεν μας εχει δει η πωλητρια με το μοντελε ( δεν την ανεφερα μοντελα.....ναμαστε σωστοι  :)  ) . ΟΧΙ δεν ξερει για την μοντελε

Μην το λες. Περασα απο την τυπισα πριν 1μιση μηνα (ειχα ψωνισει αρκετες φορες απο εκει τελευταια και με θυμοτανα) και της εδωσα το τηλεφωνο μου. Δεν με πηρε τηλεφωνο ποτε! Ξαναπερασα πριν μια βδομαδα απεξω απο το μαγαζι και με ειδε και μου λεει μπες μεσα. Και εκει μου εδωσε το τηλεφωνο της απο μονη της χωρις να της υπονοησω τιποτα οτι δεν με πηρε τηλεφωνο. Δεν ανεφερα κουβεντα, λες και δεν εγινε ποτε! Μην νομιζεις, ειμαι ασχετος τελειως στο ψηστηρι. Απλα ειναι να σου τυχει! Ασε που εχω περασει αρκετες φορες απεξω απο το μαγαζι που δουλευει η πωλητρια με την γκομενα μου.Μπαχαλο!

Οσο για την γκομενα μου , το μοντελε, ειλικριαν μου κανει εντυπωση πως και ειναι μαζι μου συνεχεια round the clock. Λεφτα δεν εχω, χρωσταω 200.000 ευρω, τοσο ομορφος οσο εκεινη δεν ειμαι, πληρωνει εκεινη πολυ περισσοτερες φορες απο εμενα ΓΙΑΤΙ απλα ΔΕΝ ΕΧΩ!!. Τι να πω.

Oντος μπαχαλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
δεν ειδες και το αλλο που λεει οτι εχει 90.000  :2funny: :2funny: :2funny:
συννεφο η  :jerking: :jerking:

Δεν ειναι ολοι μας μπατηρηδες σαν και εσενα  :jerking: :jerking: :jerking:

Ο μισθος μου ειναι 4.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ το μηνα. Εσενα ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ποσο ειναι το φιλοδωρημα που περνεις????

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
207
Πόντοι
26
δεν ειδες και το αλλο που λεει οτι εχει 90.000  :2funny: :2funny: :2funny:
συννεφο η  :jerking: :jerking:

Φιλε δεν  ξερω τι παιζει με τις τραπεζες και ποσα λευτα εχει ο αρχοντας Vilage. Αλλα απο οτι φενεται τα εκανε μπαχαλο με την ιστορια του.

Με αλλα λογια το γαμησε και ψοφησε  ;)

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Δεν ειναι ολοι μας μπατηρηδες σαν και εσενα  :jerking: :jerking: :jerking:

Ο μισθος μου ειναι 4.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ το μηνα. Εσενα ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ποσο ειναι το φιλοδωρημα που περνεις????
βρε πεοκρουστη, σου ειπα εγω οτι εχω λεφτα; εχω γραψει πουθενα κατι τετοιο; απεναντιας εσυ τη μια λες οτι εχεις σπιτια στην αμερικη, καταθεσεις εδω 90.000 και την αλλη οτι πληρωνει η γιατρινα γιατι εσυ απλα δεν εχεις. σε εχει χτυπησει η μαλακια κατακουτελα... κοφτη λιγο.
ααααα.... ξεχασα τη φερραρι και τη μπεντλευ... 2funny 2funny 2funny

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom