Νέα

Μοντελε σχεση VS Βυζαρου Πωλητρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
τυπε μου, πες μου οτι πιστεψες εστω και στο ελαχιστο οτι ο συγκεκριμενος εχει βγει απο τα συνορα ενα βηματακι... φαντασιοπληκτος ειναι ο καημενος.

Τι μου θυμησες τωρα,στο χωριο μου εχουμε εναν ο οποιος πριν καμια εικοσαετια ειχε πει πως θα παει ταξιδι στην Αμερικη!!!
Φυσικα εκεινη την εποχη οποιος ακουγε στο χωριο οτι καποιος θα πηγαινε στην Αμερικη ηταν σαν να ειχε πιασει το λοττο.
Ο τυπος ρε παιδια κλειστηκε μεσα στο σπιτι του για 2 βδομαδες και δεν εβγαινε εξω με την καμια.
Στην αρχη της τριτης εβδομαδας βγηκε απο το σπιτι και ειπε σε ολους,στις καφετεριες οτι μολις επεστρεψε απο την Αμερικη και φυσικα ιστοριες για αγριους  :jerking:

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Τι μου θυμησες τωρα,στο χωριο μου εχουμε εναν ο οποιος πριν καμια εικοσαετια ειχε πει πως θα παει ταξιδι στην Αμερικη!!!
Φυσικα εκεινη την εποχη οποιος ακουγε στο χωριο οτι καποιος θα πηγαινε στην Αμερικη ηταν σαν να ειχε πιασει το λοττο.
Ο τυπος ρε παιδια κλειστηκε μεσα στο σπιτι του για 2 βδομαδες και δεν εβγαινε εξω με την καμια.
Στην αρχη της τριτης εβδομαδας βγηκε απο το σπιτι και ειπε σε ολους,στις καφετεριες οτι μολις επεστρεψε απο την Αμερικη και φυσικα ιστοριες για αγριους  :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: να σου πω... μηπως ο ρικ ειναι ο ιδιος ο συγχωριανος σου;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
ναι ενω ο ρικ εχει βγαλει το uchicago ....α ρε αυνανααααα ρικκκκκκ ευτυχως γραφεις καμια μαλακια και γελαμε
καλα... αυριο που θα μπει θα τα ακουσεις κι εσυ μαζι με μενα. αυνανας ο κυριος ρικ-βιλατζ (χωριο);;;:2funny: :2funny:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ενημερωση τυποι

Με την πωλητρια δεν ασχοληθηκα περαιτερω....περασα απο μαγαζι τα ειπαμε , οπου αλλο χρονο δεν διεθεσα. Βγαινοντας εσβησα το κινητο της.

Εσκασε μυτη τρελλο μιλφονι .........εκ εξωτερικου....πατρινια....μεγα ψολα......οψομεθα,,,,,

:hi: :hi:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Νεο επεισόδιο στο βιλατζ σινεμα για το έτος 2016  :grin:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ρε μαγκες και το 2016 με την ψωλη στο χερι.....

φτανει το εργοχερο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τελικα η μπενλτευ του ρικ τι εγινε ρε παιδια???
την πηρε καποιος λορδος?? :2funny: :2funny: :2funny:

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
ρε,εχετε ξεφυγει τελειως εδω μεσα  :2funny: :2funny:  υπαρχουν ρε ανθρωποι που αντι να πανε να δουλεψουν να βγαλουν κανα φραγκακι,καθονται και με αντιγραφουν με αλλο ονομα? και απο πανω υπαρχουν ζωντοβολα που θεωρουν οτι ειναι και εξυπνοι επειδη νομιζουν οτι ο αλλος ειμαι εγω? χαχαχαχα ρε ειστε καρφι για δρομοκαϊτειο :2funny: :2funny: 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ρε,εχετε ξεφυγει τελειως εδω μεσα   :2funny: :2funny:  υπαρχουν ρε ανθρωποι που αντι να πανε να δουλεψουν να βγαλουν κανα φραγκακι,καθονται και με αντιγραφουν με αλλο ονομα? και απο πανω υπαρχουν ζωντοβολα που θεωρουν οτι ειναι και εξυπνοι επειδη νομιζουν οτι ο αλλος ειμαι εγω? χαχαχαχα ρε ειστε καρφι για δρομοκαϊτειο :2funny: :2funny: 

Κακή και φτηνιάρικια αντιγραφή σου είναι ο τύπος ρε Ρικ!
Όχι μόνο δεν έχει Φερράρι και Μπέντλευ σαν εσένα, όχι που δεν έχει βίλα στην Ελλάδα (που να μεταφέρεται και στην Ίμπιζα) άσε που ούτε καν έχει πηδήσει την Τζίνα Γκέρσον, αλλά εντυπωσιάζεται από γιατρίνες με 3.000 ευρώ το μήνα (που εσύ τα έχεις για ένα Σ/Κ!) και το κυριώτερο καταδέχεται να γαμάει πωλήτριες ο ξεφτίλας. :) 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
τι ειδικότητα τύπε ? ...για να βγάζει 2-3 χιλιάρικα καθαρά

Και 33 χρονών να μην ξεχνάμε. ;)
Πες του εσύ που ξέρεις την πιάτσα ότι οι μόνες γιατρίνες που βγάζουν στα 33 τους 3.000 το μήνα είναι όσες κάνουν βίζιτες!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και 33 χρονών να μην ξεχνάμε. ;)
Πες του εσύ που ξέρεις την πιάτσα ότι οι μόνες γιατρίνες που βγάζουν στα 33 τους 3.000 το μήνα είναι όσες κάνουν βίζιτες!
;)

...μην το γελάς ξέρω περίπτωση !

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ενημερωση τυποι

Με την πωλητρια δεν ασχοληθηκα περαιτερω....περασα απο μαγαζι τα ειπαμε , οπου αλλο χρονο δεν διεθεσα. Βγαινοντας εσβησα το κινητο της.

Εσκασε μυτη τρελλο μιλφονι .........εκ εξωτερικου....πατρινια....μεγα ψολα......οψομεθα,,,,,

:hi: :hi:

Μετά από αυτό το πορνώδες, γαμιστερό, και απαξιωτικό ως προς την πωλήτρια μήνυμα,

παρακαλώ να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για το παρόν νήμα, που έκανε "στροφή 360' ".

:priest:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ρε,εχετε ξεφυγει τελειως εδω μεσα   :2funny: :2funny:  υπαρχουν ρε ανθρωποι που αντι να πανε να δουλεψουν να βγαλουν κανα φραγκακι,καθονται και με αντιγραφουν με αλλο ονομα? και απο πανω υπαρχουν ζωντοβολα που θεωρουν οτι ειναι και εξυπνοι επειδη νομιζουν οτι ο αλλος ειμαι εγω? χαχαχαχα ρε ειστε καρφι για δρομοκαϊτειο :2funny: :2funny: 

Τυπε, οι τυποι ειναι απλα για τον (μ)πεο!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom