kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
γαμω το πανεπιστημιο που τελειωσες.... μετεξεταστεος με Ο και ο κωλος με Ω....Εσυ ειπαμε, με τον κηδεμονα σου ...εμεινες μετεξεταστεως
γαμω το πανεπιστημιο που τελειωσες.... μετεξεταστεος με Ο και ο κωλος με Ω....Εσυ ειπαμε, με τον κηδεμονα σου ...εμεινες μετεξεταστεως
rick (κατι)...δε μουρχεται τωρα
γαμω το πανεπιστημιο που τελειωσες.... μετεξεταστεος με Ο και ο κωλος με Ω....
Επαναληψη ...γιατι καποιοι ειναι ντουβαρια
Τυποι (και εννοειται οτι δεν αναφερομαι σε ολους) , δεν ειναι τυχαιο που εχετε φτασει αυτη την χωρα ( την εχετε ξεφτυλισει στο επακρον παγκοσμιως) οταν απο την ψηφο κομπλεξικων τεμπελχαναδων ελληναραδων κρινεται η τυχη της. Το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι παιρνετε στο λαιμος σας και τις εξαιρεσεις. Παντου ακους την πλειονοτητα να μοιραλατρει για τους χαμηλους μισθους και δεν τα φερνουν βολτα και σουλατσαρουν στις καφετεριες επειση δεν εχουν δουλεια (δεν μιλαμε για δουλεια σερβιτορου...αααα οχι μιλαμε για ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ!). Αν δεν τα φερνεις βολτα ΓΑΜΙΟΛΗ και ΓΑΜΙΟΛΑ, παρε τον κολο σου και πηγαινε ΟΠΟΥ βρεις δουλεια, στην Ταγκανικα στη ΖΙμπαμουε στου Διαολου το κερατο , ΑΛΛΑ μην μυξοκλαιγεσαι ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ υποκειμενο. Αλλα οι πλειστοι ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ελληνες (καλα δεν μιλαμε για τις ρομπες τις ελληνιδες) μην φυγουν και αφησουν την ΜΑΜΑΚΑ τους που τους φτιαχνει την κρεμουλα και τον τραχανα καθε μερα και τους σιδερωνει το βρακι.
btw .....η πωλητρια στις επαλξεις !!!
Τυποι (και εννοειται οτι δεν αναφερομαι σε ολους) , δεν ειναι τυχαιο που εχετε φτασει αυτη την χωρα ( την εχετε ξεφτυλισει στο επακρον παγκοσμιως) οταν απο την ψηφο κομπλεξικων τεμπελχαναδων ελληναραδων κρινεται η τυχη της. Το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι παιρνετε στο λαιμος σας και τις εξαιρεσεις. Παντου ακους την πλειονοτητα να μοιραλατρει για τους χαμηλους μισθους και δεν τα φερνουν βολτα και σουλατσαρουν στις καφετεριες επειση δεν εχουν δουλεια (δεν μιλαμε για δουλεια σερβιτορου...αααα οχι μιλαμε για ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ!). Αν δεν τα φερνεις βολτα ΓΑΜΙΟΛΗ και ΓΑΜΙΟΛΑ, παρε τον κολο σου και πηγαινε ΟΠΟΥ βρεις δουλεια, στην Ταγκανικα στη ΖΙμπαμουε στου Διαολου το κερατο , ΑΛΛΑ μην μυξοκλαιγεσαι ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ υποκειμενο. Αλλα οι πλειστοι ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ελληνες (καλα δεν μιλαμε για τις ρομπες τις ελληνιδες) μην φυγουν και αφησουν την ΜΑΜΑΚΑ τους που τους φτιαχνει την κρεμουλα και τον τραχανα καθε μερα και τους σιδερωνει το βρακι.
Μπααααα !
Η αληθεια ΕΝΟΧΛΕΙ
τα παιδια που τελιωνουνε UChicago ειναι σοβαρα ατομα με ηθος.
εσυ μονο μαλακιες γραφεις εδω μεσα. μονο μορφωση δεν δειχνεις οτι εχεις.
Στο Ελλαδισταν ΔΥΣΤΥΧΩΣ μονο ετσι τα συμφωνειτε , Για αυτο και την εχετε κανει την χωρα μπουρδελο. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο .
ριξε κανα αλλα προσεχε μην ξαναπεσεις μεσα
Τα σεβη μου
Απο μαλακια ειστε εμπειροι στην χωρα αυτη. ΦΑΙΝΕΤΑΙ !τραβηξε αλλη μια μαλακια να ισιωσεις γιατι δεν προχωραει ...
εγω εχω φραγκα ρικ δεν ειμαι αναρχοαπλυτος να μου λες τετοια
και σε αλλα με υγεια ,,,,,
βλεπω απαντας στο ρικ ε ;) ;)
Τι σημασία έχει?
Ενας προβληματισμός και εκθέτουμε τις απόψεις μας.
Βγαζουμε και γέλιο.
Δεν με νοιάζει αν είναι ο ρικ ή αν λέει αλήθεια.
Θα άλλαζε μήπως τις απόψεις μας?
Η ειλικρίνια είναι υπερεκτιμημένη έννοια
Κοψιμο στις συντάξεις να ψοφήσουν οι χιπστεροχιπατζήδες που το παίζουν μούρη με την σύνταξη μαμας/γιαγιας
τυπε μου, πες μου οτι πιστεψες εστω και στο ελαχιστο οτι ο συγκεκριμενος εχει βγει απο τα συνορα ενα βηματακι... φαντασιοπληκτος ειναι ο καημενος.Τύπε μου, είσαι η ζωντανή απόδειξη γιατί οι Έλληνες δεν βοηθούν Έλληνες ειδικά όταν πάνε στο εξωτερικό.
Μνημειώδες το συγκεκριμένο ποστ.