Νέα

Μοντελε σχεση VS Βυζαρου Πωλητρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Να τα πω συμπουρδελιαρη, αλλα για το ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ της λεμε εδωθενες και την βυζαρου την πωλητρια. Θα περασω να της πω ενα χρονια ΚΑΒΛΑ  :dancing: :dancing:

Δεν έχω να σου προτείνω τίποτα ως λύση στο δίλημμά σου αδερφέ μου...βλέπεις, αν και ντεκαβλέ αυτό, είμαι αυστηρά μονογαμικός και δεν γνωρίζω από...παγαποντιές κι επομένως δεν ξέρω να σου προτείνω λύσεις για το "πρόβλημά" σου...όταν είμαι με μια γκόμενα και γουστάρω, γουστάρω...αν δεν γουστάρω, φεύγω και πάω στην επόμενη...τόσο απλά...Ωστόσο, το θεματάκι παίρνει προεκτάσεις...έτσι για να μη συζητάμε τα ίδια και τα ίδια...εξ ου και ασχολήθηκα με το...βιογραφικό της κοπέλας...

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
καλε ρε φιλε, μαλακας εισαι ή τρελλάθηκες?

τί είναι αυτά που μας λες??? τί βυζαρούδες και παπαριές....

κοιτα να παντρευτείς την μοντελέ γκόμενα και άσε τις μαλακίες γιατί εδώ είναι η κόλαση εδω και ο παράδεισος. Έχεις καταλάβει παιδάκι μου τί είναι η ζωή, ή νιώθεις λόγο ηλικίας και συγκυριών υπεργαμίκουλας?

σόρρυ για το ύφος αλλά κάποιος θα πρέπει να στα πει. βυζαρούδες βρίσκεις όποτε θες....

αντε και καλή ζωή και εγώ κουμπάρος

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

κοιτα να παντρευτείς την μοντελέ γκόμενα και άσε τις μαλακίες γιατί εδώ είναι η κόλαση εδω και ο παράδεισος. Έχεις καταλάβει παιδάκι μου τί είναι η ζωή, ή νιώθεις λόγο ηλικίας και συγκυριών υπεργαμίκουλας?

σόρρυ για το ύφος αλλά κάποιος θα πρέπει να στα πει. βυζαρούδες βρίσκεις όποτε θες....

Δεν θα παρω, ευχαριστω  :hi:

Παρεπιπτωντος, της το εχω πει απειρες φορες οτι δεν ειμαι παιδι της παντρειας  :dancing: οποτε και σταματησε το θεμα αυτο

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Τα ειχα παλια με γιατρινα του Ευαγγελισμου.Ηταν η πιο ευκολη που πηδηξα απο τον κωλο  συγκρινομενη με προηγουμενες σχεσεις.Στην αρχη μου εκανε εντυπωση .Καταλαβα  οτι ολες οι γιατρινες λογω επαγγελματος  εχουν ανοσια στον ανθρωπινο πονο.Εσυ μπορει να πονας και αυτες να σκεφτονται μαλακιες.Ετσι ,παντα μια εκτιμηση κανοντας, εξηγησα γιατι μου γαμιοταν σαν σκυλι .Βεβαια απο την αλλη υπεθεσα οτι μπορει να ηταν στον ανθρωπο και οτι σε εμενα μου εκατσε.Μια φορα που παρεθρεθηκα σε ιατρικο συνεδριο μαζιτης, στην επαρχια,αυτα που πληρωρουν οι φαρμακευτικες, με συναδελφισσες της πανω στην κουβεντα λεει μια στην δικια μου...ο ταδε διευθυντης μας ξεκωλιασε μετο προγραμμα που εβαλε.Ωπα λεω απο μεσα μου.Αλλη μια ξεκωλιαρα.Μαλλον λεω το εχει ο επαγγελμα.
Τωρα συναγωνιστες,εχω συγγενειςκαι φιλους σε αυτον τον χωρο,χωρις να ειμαι γιατρος, για να βγαζει μια 2-3 χιλ σε αυτην την ηλικια υπαρχει περιπτωση.Θα πρεπει να ασχολειτε με πανεπιστημιακες κλινικες.Το πρωι εκει και το απογευμα στο ιδ.γραφειο.Ετσι μπορει να βγαλει λεφτα απο αυτην την ηλικια.Το εχω δει αυτο.Παντως Village περνα καλα οσο μπορεις.Τελεια γυναικα δεν υπαρχει,οπως και τελειως αντρας.Και την πωλητρια να γαμησεις αυριο θα σου καρφωθει καποια αλλη.Αλλα αμα σε κυριευσει το κατω κεφαλι..δυσκολα ξεφευγεις!

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Εμ τι να κάνουμε κ εμείς οι κορασίδες αν μπλεκουμε με γοηδες σαν και σενα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Τωρα συναγωνιστες,εχω συγγενειςκαι φιλους σε αυτον τον χωρο,χωρις να ειμαι γιατρος, για να βγαζει μια 2-3 χιλ σε αυτην την ηλικια υπαρχει περιπτωση.Θα πρεπει να ασχολειτε με πανεπιστημιακες κλινικες.Το πρωι εκει και το απογευμα στο ιδ.γραφειο.Ετσι μπορει να βγαλει λεφτα απο αυτην την ηλικια.Το εχω δει αυτο.

Για πες μας κι εσύ ρε τύπε σαν τί έχεις δει; 33χρονη πανεπιστημιακή γιατρό και με ιδιωτικό ιατρείο; Ποια είναι αυτή και δεν την ξέρω; :)

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
ναι ρε φιλε.Διαβητολογο.το διχιλιαρο το κτυπαει στο νερο .Θες να σου πω και ιατρειο της?Δεν ισχυριζομαι οτι το ανοιξε μονη της το ιατρειο και οχι ο μπαπας της ,αλλα λεω οτι το δουλευει 3 απογευματα την εβδομαδα στο φουλ!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ναι ρε φιλε.Διαβητολογο.το διχιλιαρο το κτυπαει στο νερο .Θες να σου πω και ιατρειο της?Δεν ισχυριζομαι οτι το ανοιξε μονη της το ιατρειο και οχι ο μπαπας της ,αλλα λεω οτι το δουλευει 3 απογευματα την εβδομαδα στο φουλ!

Ρε τύπε δεν υπάρχει μέλος του ΕΔΠ της ιατρικής του ΕΚΠΑ δε τέτοια ηλικία λέμε! Άσε με να ξέρω πιο καλά από εσένα...

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
απο πια ηλικια γινεται μελος ΔΕΠ?? Για πες μου που εγω δεν ξερω...
παντως μια και εισαι του χωρου απο οτι φανταζομαι...
ο μισθος ενως πανεπιστημιακου γιατρου βγαινει...1)απο το νοσοκομειο 2) απο το ιδι.γραφειο 3) ερευνητικα προγραμματα.. 4)προμηθειες απο φαρμακευτικες..
Αν εσυ εισαι ΙΚΑτζης ή ΕΣΥτης τι να σου κανω..?Υποθετικα παντα.

ΥΓ.παντως επειδη εγω ειμαι διαβητικος...διαβασα το CV στην ιατρικη σχολη.βεβαια πρωτα την πετυχα σε δημοσιο νοσοκομειο και μετα την πρωτη επισκεψη στο ιατρειο της επειδη ηθελα εγω.

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
παντως μια και εισαι του χωρου απο οτι φανταζομαι...
ο μισθος ενως πανεπιστημιακου γιατρου βγαινει...1)απο το νοσοκομειο 2) απο το ιδι.γραφειο 3) ερευνητικα προγραμματα.. 4)προμηθειες απο φαρμακευτικες..
Αν εσυ εισαι ΙΚΑτζης ή ΕΣΥτης τι να σου κανω..?Υποθετικα παντα.

ΥΓ.παντως επειδη εγω ειμαι διαβητικος...διαβασα το CV στην ιατρικη σχολη.βεβαια πρωτα την πετυχα σε δημοσιο νοσοκομειο και μετα την πρωτη επισκεψη στο ιατρειο της επειδη ηθελα εγω.

Κάτσε ρε φίλε...πανεπιστημιακός ιατρός και 33 χρονών, ακόμη και γυναίκα που δεν έχει το φανταρικό, ακόμη και αν έχει τελειώσει έξω και προπτυχιακές σπουδές και ειδικότητα, απλά δεν γίνεται....εκτός και αν μιλάμε για τον θηλυκό...Ντούγκι Χάουζερ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Δεν βγαίνουν τα χρόνια για να γίνει κάποιος πανεπιστημιακός γιατρός στα 33 του ρε φίλε! 24 να τελειώσει την σχολή στην καλύτερη περίπτωση, ένα χρόνο το αγροτικό και κάτι που θα περίμενε πριν το αγροτικό συν πέντε η ειδικότητα πάμε 31. Η αναμονή για αυτήν την ειδικότητα που λες είναι πάνω από 4 χρόνια, οπότε στην καλύτερη περίπτωση μιλάμε για 35 να έχει πάρει απλά την ειδικότητα.
Διδακτορικό και εργασίες πότε θα τις έκανε για να βάλει υποψηφιότητα και να πάρει τέτοια θέση σε κλινική μάλιστα ειδικότητα.
Εκτός αν είναι ο μπαμπάς της τακτικός καθηγητής και της τα είχε όλα έτοιμα...

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
Δεν θα παρω, ευχαριστω  :hi:

Παρεπιπτωντος, της το εχω πει απειρες φορες οτι δεν ειμαι παιδι της παντρειας  :dancing: οποτε και σταματησε το θεμα αυτο

αυριο κλαινε...

αφου δεν εισαι της παντρειας λοιπον χτυπα οπως γουσταρεις

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
το δεχομαι αυτο που λες.τα 33 δεν ειναι ο κανονας αλλα ισχυριζομαι οτι γινεται..Στα 24 πτυχιο,ενα διμηνο αναμονη για 15 μηνες αγροτικο,2-3 χρονια αναμονη για να ξεκινησεις ειδικοτητα για παθολογος(για του μη μηυμενους ο διαβητολογος ειναι παθολογος) ,6 χρονια η ειδικοτητα. Ομως υπαρχουν περιπτωσεις οπου η αλλη τελειωσε την ιατρικη με 9,3..και στα μισα της ειδικευσης εγινε Phd (c) ...
Anyway, αυτα δεν ενδιαφερουν κανεναν εδω μεσα.Καλη χρονια να εχεις οπως ολος ο κοσμος και καλα γαμησια σε ολους μας.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606

...MONTΕΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ...ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ!!

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
το δεχομαι αυτο που λες.τα 33 δεν ειναι ο κανονας αλλα ισχυριζομαι οτι γινεται..Στα 24 πτυχιο,ενα διμηνο αναμονη για 15 μηνες αγροτικο,2-3 χρονια αναμονη για να ξεκινησεις ειδικοτητα για παθολογος(για του μη μηυμενους ο διαβητολογος ειναι παθολογος) ,6 χρονια η ειδικοτητα. Ομως υπαρχουν περιπτωσεις οπου η αλλη τελειωσε την ιατρικη με 9,3..και στα μισα της ειδικευσης εγινε Phd (c) ...
Anyway, αυτα δεν ενδιαφερουν κανεναν εδω μεσα.Καλη χρονια να εχεις οπως ολος ο κοσμος και καλα γαμησια σε ολους μας.

Το ότι έγινε Phd, δηλαδή πήρε διδακτορικό, δεν την κάνει αυτομάτως και πανεπιστημιακό ιατρό...όπως ακριβώς σε οποιαδήποτε επιστήμη, όποιος έχει διδακτορικό, δεν είναι και καθηγητής πανεπιστημίου ντε και καλά...Άλλο διδάκτωρ (δηλαδή κάτοχος διδακτορικού) κι άλλο καθηγητής πανεπιστημίου...μάλλον μπερδεύτηκες με το ότι αναφέρει πιθανόν στην επαγγελματική κάρτα της ή στην ταμπέλα του ιατρείου της ότι είναι διδάκτωρ κάποιου πανεπιστημίου, αυτό όμως, δε σημαίνει ότι είναι πανεπιστημιακός, απλώς έχει διδακτορικό από το πανεπιστήμιο που αναφέρει...

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
δεν μπερδευτηκα φιλε.Δεν εγραψα PhD αλλα PhD(c)...Αυτο (c) σημαινει candidate=υποψηφια....Δηλ στα μισα της ειδικοτητας της ξεκινησε και το διδακτορικο.Αυτο εγραψα.με το που τελειωσε την ειδικοτητα ενα χρονο μετα και το διδακτ.. αμεσως(εκει δεν γνωριζω λεπτομερειες) ξεκινησε ως λεκτορας.αν και εχει αλλαξε ο τιτλος.βεβαια εκανε και ξενες δημοσιευσεις και οτι χρειαζεται για τα τυπικα προσοντα της θεσης.Αυτα και τελος!

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
δεν μπερδευτηκα φιλε.Δεν εγραψα PhD αλλα PhD(c)...Αυτο (c) σημαινει candidate=υποψηφια....Δηλ στα μισα της ειδικοτητας της ξεκινησε και το διδακτορικο.Αυτο εγραψα.με το που τελειωσε την ειδικοτητα ενα χρονο μετα και το διδακτ.. αμεσως(εκει δεν γνωριζω λεπτομερειες) ξεκινησε ως λεκτορας.αν και εχει αλλαξε ο τιτλος.βεβαια εκανε και ξενες δημοσιευσεις και οτι χρειαζεται για τα τυπικα προσοντα της θεσης.Αυτα και τελος!

Οκ...αυτή και η...Παζαΐτη να πούμε..χαχαχ

Σε κάθε περίπτωση, όπως καταλαβαίνεις, μιλάμε για την εξαίρεση, της εξαίρεσης...ω εξαίρεση...Είτε γιατί είναι σούπερ ντούπερ επιστήμονας, είτε γιατί είναι γυναίκα...πρωθυπουργού!!! Φαντάζομαι ότι η φαν του anal, φίλη του θεματογράφου, δεν είναι τέτοια περίπτωση!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Οκ...αυτή και η...Παζαΐτη να πούμε..χαχαχ

Σε κάθε περίπτωση, όπως καταλαβαίνεις, μιλάμε για την εξαίρεση, της εξαίρεσης...ω εξαίρεση...Είτε γιατί είναι σούπερ ντούπερ επιστήμονας, είτε γιατί είναι γυναίκα...πρωθυπουργού!!! Φαντάζομαι ότι η φαν του anal, φίλη του θεματογράφου, δεν είναι τέτοια περίπτωση!!!

ΔΕΝ γίνεται να είσαι πανεπιστημιακός στα 33 σου λέμε!!! Με ΤΙΠΟΤΑ! Κι όλα έτοιμα να τε βρεις, πάλι δεν γίνεται!

Ξέρει κανείς ποιες είναι οι διαδικασίες για να γίνει κάποιος πανεπιστημιακός; Δεν σε διορίζει κάποιος υπουργός. Προκηρύσσεται η θέση, βάζεις υποψηφιότητα συγκαλείται γενική συνέλευση τομέα και σε ψηφίζουν, αν δείξεις πως έχεις τόσα προσόντα πια. Μόνο το τελευταίο μπορεί να πάρει πάνω από δυο χρόνια, ακόμα κι αν η θέση είναι δική σου αδιαμφισβήτητα, λόγω μη υπάρξεως απαρτίας ξανά και ξανά. Ξέρω εγώ κάποια τακτική καθηγήτρια της Ιατρικής σήμερα που διήυθηνε την έδρα για πολλά χρόνια ως αναπληρώτρια και για πάρει την έδρα (που δική της ήταν!) έκανε πέντε χρόνια...

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Απλά μάλλον και η κοπελα δεν θέλει κάτι σοβαρό παρόλο που είναι 33 γιατί αν ήθελε δεν θα διάλεγε τον village..περνάει καλά είναι ανοιχτοχερα γενικώς μπορεί να του τα φοράει κιόλας. Αλλιως με την ξηγα δεν σε παντρεύομαι θα σταβωνε και θα την έκανε(αν ήθελε σοβαρη σχέση)

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
ΔΕΝ γίνεται να είσαι πανεπιστημιακός στα 33 σου λέμε!!! Με ΤΙΠΟΤΑ! Κι όλα έτοιμα να τε βρεις, πάλι δεν γίνεται!

Ξέρει κανείς ποιες είναι οι διαδικασίες για να γίνει κάποιος πανεπιστημιακός; Δεν σε διορίζει κάποιος υπουργός. Προκηρύσσεται η θέση, βάζεις υποψηφιότητα συγκαλείται γενική συνέλευση τομέα και σε ψηφίζουν, αν δείξεις πως έχεις τόσα προσόντα πια. Μόνο το τελευταίο μπορεί να πάρει πάνω από δυο χρόνια, ακόμα κι αν η θέση είναι δική σου αδιαμφισβήτητα, λόγω μη υπάρξεως απαρτίας ξανά και ξανά. Ξέρω εγώ κάποια τακτική καθηγήτρια της Ιατρικής σήμερα που διήυθηνε την έδρα για πολλά χρόνια ως αναπληρώτρια και για πάρει την έδρα (που δική της ήταν!) έκανε πέντε χρόνια...

Για ιατρική μιλώντας, συμφωνώ...το ίδιο υποστηρίζω κι εγώ...για άλλους τομείς, πάντως,που έχουν λιγότερα χρόνια σπουδών, γίνεται...είχα συμφοιτητή που, εντάξει, στα 35 του αυτός (γιατί είχε και φανταρικό), έγινε λέκτορας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom