Επισκέπτης
Εγώ είμαι σίγουρος ο γκομενός της με Barbιe θα την ρίξει!!!μεμο την απογειωσαν χτες...καθε μερα αυτη την δουλεια θα κανουν...ειναι μικρη και στην ηλικια αλλα και στο μυαλο.Παλι χτες αργα τις ιδιες μαλακιες ελεγε.
Εγώ είμαι σίγουρος ο γκομενός της με Barbιe θα την ρίξει!!!μεμο την απογειωσαν χτες...καθε μερα αυτη την δουλεια θα κανουν...ειναι μικρη και στην ηλικια αλλα και στο μυαλο.Παλι χτες αργα τις ιδιες μαλακιες ελεγε.
Τώρα πας να το μπαλώσεις,στην πρόταση που σου υπογράμμισα ήταν απόλυτα εύστοχη η παρατηρησή μου!!! ;)
Ξέρεις η γλώσσα αυτό το καλό έχει πολλές φορές είναι αυθόρμητη και να θες δεν κρύβεσαι!!!
Υ.Γ.ciao γατούλα και υπόλοιποι,καληνύχτα σας ,σου εύχομαι catwoman 100!!!
"ειτε αγορασαν ειτε οχι"
επομενως δεν ειπα πουθενα οτι πουλησα
σ'ευχαριστω που βρισκεις αυτα που γραφω και επιβεβαιωνεις τα λεγομενα μου
μεμο την απογειωσαν χτες...καθε μερα αυτη την δουλεια θα κανουν...ειναι μικρη και στην ηλικια αλλα και στο μυαλο.Παλι χτες αργα τις ιδιες μαλακιες ελεγε.
ρε στα καλαμπαλικια μου εμενα αμα την μπαναρουνε η οχι, στην τελικη αυτοι χανουνε λεφτα οχι εγω!μεμο την απογειωσαν χτες...καθε μερα αυτη την δουλεια θα κανουν...ειναι μικρη και στην ηλικια αλλα και στο μυαλο.Παλι χτες αργα τις ιδιες μαλακιες ελεγε.
πριν λιγο λεγαμε οτι γερναω τωρα οτι ειμαι μικρη
αλλοι με λενε κομπλεξικια αλλοι ψωνιο
αλλοι ομορφη αλλοι μπαζο
εχετε σταθερες αποψεις εδω μεσα γι αυτο και σας περνω στα σοβαρα
Πραγματικά δεν ξέρεις ελληνικά λογικό οπότε να βασίζεσαι στην ομορφία σου σαν όπλο!!!θεωρω πως μια γυναικα οταν γαμιεται ολη μερα χωρις ψυχη, μονο για τα λεφτα,οταν κατι τοσο ομορφο γινεται επαγγελμα και ο αλλος την αντιμετωπιζει σαν ενα κομματι κρεας, μπαινει-χυνει-βγαινει, πως τοτε πλεον δεν θα εχει και τη μεγαλυτερη συμπαθεια σε ολο το πελατολοι, που ερχεται της πεταει τα λεφτα στο κρεβατι, τη γαμαει και φευγει. και στη τελικη δεν ειναι και ολη η πελατεια παιδαροι, με καποιους αν δεν ηταν τα λεφτα δεν θα πιναν ουτε καφε αυτα τα κοριτσια! οποτε ναι πιστευω πολλες απο μεσα τους θα λενε "παλι αυτος ο μαλακας?"
αλλα η δουλεια τους ειναι να σας κανουν να πιστευετε το αντιθετο να μη χασουν το παρα
καθολου δεν παω να το μπαλωσω, ειτε παιδαρους ειπα οτι δεν ειναι οι πελατες, ειτε μαναρια, ειτε γενικα δεν αρεσουν στις κοπελες. οπως ειναι το γουστο της καθεμιας το ιδιο κανει .
ρε στα καλαμπαλικια μου εμενα αμα την μπαναρουνε η οχι, στην τελικη αυτοι χανουνε λεφτα οχι εγω!
Αυτο που ειναι εξοργιστικο, ειναι οτι αποκαλει μαλακες ολους αυτους που εστω και σε στιγμη αδυναμιας επικοινωνησαν μαζι της με πμ και της ζητησαν ηαγορασαν τα σκατοβιντεα της!
Να τα δουνε οι αγαπουληδες και να καταλαβουν επιτελους σε τι εκτιμηση τους εχει το τσοκαρο!
Λιγη αξιοπρεπεια ρε πουστη μου!
ειπα εξ αρχης οτι δεν εχω να πουλησω τιποτα
οποιος εστειλε του το αρνηθηκα ευγενικαοι μεγαλυτεροι μαλακες της υποθεσης ειναι αυτοι που κραζουν στο φορουμ, πολλοι απ αυτους γραφουν και τωρα εδω και στελνουν πμ με το τηλεφωνο τους
ε ναι, αλλιως θα ελεγε ΔΩΣΕ 100ευραευγενικη αρνηση ειναι το "θελω 100 ευρω"????????
Xαόρπμαι που δεν είμαι ένας από αυτούς!!!ειπα εξ αρχης οτι δεν εχω να πουλησω τιποτα
οποιος εστειλε του το αρνηθηκα ευγενικα
οι μεγαλυτεροι μαλακες της υποθεσης ειναι αυτοι που κραζουν στο φορουμ, πολλοι απ αυτους γραφουν και τωρα εδω και στελνουν πμ με το τηλεφωνο τους
Πραγματικά δεν ξέρεις ελληνικά λογικό οπότε να βασίζεσαι στην ομορφία σου σαν όπλο!!!
Ρε τούβλο,ρε γλάστραααα εδώ λες αυτό;:
ευγενικη αρνηση ειναι το "θελω 100 ευρω"????????
αυτο βγηκε και το σφυριξε ενας τυπος με τον οποιο δεν εισαι σε θεση να ξερεις τι αλλα ειπωθηκαν.
οι αλλοι που βγηκαν και ειπαν οτι εστειλαν, ρωτησαν και ειπα δεν υπαρχουν βιντεο γιατι δεν εχουν γινει θεμα?
γιατι εκει δεν εχει κουτσομπολιο και χωρο για θαψιμο σωστα?
νομιζεις οτι εισαι τοσο εξυπνη?αυτο βγηκε και το σφυριξε ενας τυπος με τον οποιο δεν εισαι σε θεση να ξερεις τι αλλα ειπωθηκαν.
οι αλλοι που βγηκαν και ειπαν οτι εστειλαν, ρωτησαν και ειπα δεν υπαρχουν βιντεο γιατι δεν εχουν γινει θεμα?
γιατι εκει δεν εχει κουτσομπολιο και χωρο για θαψιμο σωστα?
Πάλι τα ίδια λες,η πελατεία δηλαδή η οποία θα δυσαρεστήσει κάποια ιερόδουλη και θα χαρακτηριστεί μαλάκες φταίει το οτί δεν θα είναι παίδαροι κατά εσέ!!!"και στη τελικη δεν ειναι και ολη η πελατεια παιδαροι,"
"ειτε παιδαρους ειπα οτι ΔΕΝ ειναι οι πελατες"
το ιδιο πραγμα ειπα με διαφορετικη συνταξη και τα ελληνικα μου ειναι μια χαρα
σε ποια ομορφια στηριζομαι τελικα? αφου ειπαμε ειμαι μπαζο
γιατι μετα εκανες την παρθενα μηπως?
Να και τα 100e που λέγαμεεεε!!!παιδες... χωρις να θελω απαραιτητως να παρω το μερος της γατας.....
εκτος απο κουραστικοι και φλυαροι... κοντευτε να φτασετε στο αλλο ακρο... του κομπλεξισμου και της εμπαθειας...
αν δεν μπορειτε να την εχετε.. που προφανως θα το θελατε.... αδιαφορειστε....
στο κατω κατω.... η ετυμολογια της σας εχει βαλει τα γυαλια.... προσπαθειστε λιγο παραπανω..
το θρασος δεν ειναι ετυμολογια αγαπητε "αποφαγια"παιδες... χωρις να θελω απαραιτητως να παρω το μερος της γατας.....
εκτος απο κουραστικοι και φλυαροι... κοντευτε να φτασετε στο αλλο ακρο... του κομπλεξισμου και της εμπαθειας...
αν δεν μπορειτε να την εχετε.. που προφανως θα το θελατε.... αδιαφορειστε....
στο κατω κατω.... η ετυμολογια της σας εχει βαλει τα γυαλια.... προσπαθειστε λιγο παραπανω..