Νέα

MONO για ομορφες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 337
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν σεβομουνα την ηλικια σου,τουλαχιστον αυτη που εχεις δηλωσει θα σου ελεγα τωρα τιποτα.....Ο θεος να σε :priest: :priest: :priest: :priest: βοηθησει παντως...μονο αυτος ισως...γιατι η επιστημη και η ψυχαναλυτες, με την περιπτωση σου, εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα.

οτι δλδ μ'αυτα που μου πες πριν σεβοσουν την ηλικια μου  :jerking:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
οτι δλδ μ'αυτα που μου πες πριν σεβοσουν την ηλικια μου  :jerking:
  Πιστευω οτι εχω κρατηθει μεχρι στιγμης και δεν σου εχω πεταξει κανενα χονδρο,περα της πλακας που σου κανω γιατι μου εισαι διασκεδαστικη........προσπαθησε να απαντας σε οτι σου γραφουν και μην απαντας αλλων-νταλων..μην δειχνεις συνεχεια οτι και το τουβλο εχει μεγαλυτερη αξια απο σενα.Προσπαθησε να το φτασεις(το τουβλο)..αγωνας ειναι η ζωη...ο δικος σου αγωνας θα ειναι να φτασεις το τουβλο...αντε γεια, γιατι σε βαρεθηκα σημερα..αρκετα μας διασκεβασες και σε ευχαριστουμε.

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
  Πιστευω οτι εχω κρατηθει μεχρι στιγμης και δεν σου εχω πεταξει κανενα χονδρο,περα της πλακας που σου κανω γιατι μου εισαι διασκεδαστικη........προσπαθησε να απαντας σε οτι σου γραφουν και μην απαντας αλλων-νταλων..μην δειχνεις συνεχεια οτι και το τουβλο εχει μεγαλυτερη αξια απο σενα.Προσπαθησε να το φτασεις(το τουβλο)..αγωνας ειναι η ζωη...ο δικος σου αγωνας θα ειναι να φτασεις το τουβλο...αντε γεια, γιατι σε βαρεθηκα σημερα..αρκετα μας διασκεβασες και σε ευχαριστουμε.

κοιτα καλυτερα αυτα που λες σ'εμενα να τ'ακουσεις λιγο καλυτερα μηπως κανουν λιγο καλο και σ'εσενα τον ιδιο. καλη σου μερα  :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
κοιτα καλυτερα αυτα που λες σ'εμενα να τ'ακουσεις λιγο καλυτερα μηπως κανουν λιγο καλο και σ'εσενα τον ιδιο. καλη σου μερα  :grin:
  Να κοιαξω...αυτα που λεω...να τα  ακουσω....εσυ το φραγμα της μαλακιας και της αγαμιας τελικα το εχεις σπασει.Τωρα μονο ο Μεγαλοδυναμος μπορει να σε βοηθησει :priest: :priest: :priest: :priest:

Pedro Kavlares

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
μιασ και εισαι νεαρησ ηλικιασ σου λεω ενα πραμα για το καλο σου . σε λιγουσ μηνεσ/χρονια δε θα μπορεισ να κανεισ αυτο που κανεισ τωρα . ψωνακια ερχονται και φευγουν . κι εσυ οπωσ πολλεσ αλλεσ μπορει να παρεισ τον πουλο να στο πω ετσι κομψα . τοτε τι θα κανεισ ? . βλεπω οτι κυνηγασ την αρπαχτη και δεν θα θα τα καταφερεισ . σκεψου λιγο μακροπροθεσμα . στα παιδια σου τι θα πεισ οταν δε βρισκουν δουλεια ? . θα σε ρωτησουν τι εκανεσ γι αυτο? .. εσυ να τουσ πεισ οτι εδειχνα τον κωλο μου σε ξελιγωμενουσ για χρηματα .

και επιτελουσ σε εχουμε βαρεθει εδω μεσα . σε αυτο το "μαλακισμενο" σαιτ με το που σε μιουταραν εφτιαξεσ κατγουμαν21 . δηλαδη αν ειναι αυτο μαλακισμενο εσυ που μπαινεισ και ξημεροβραδιαζεσαι τι εισαι ? 2 φορεσ παραπανω .  

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
μιασ και εισαι νεαρησ ηλικιασ σου λεω ενα πραμα για το καλο σου . σε λιγουσ μηνεσ/χρονια δε θα μπορεισ να κανεισ αυτο που κανεισ τωρα . ψωνακια ερχονται και φευγουν . κι εσυ οπωσ πολλεσ αλλεσ μπορει να παρεισ τον πουλο να στο πω ετσι κομψα . τοτε τι θα κανεισ ? . βλεπω οτι κυνηγασ την αρπαχτη και δεν θα θα τα καταφερεισ . σκεψου λιγο μακροπροθεσμα . στα παιδια σου τι θα πεισ οταν δε βρισκουν δουλεια ? . θα σε ρωτησουν τι εκανεσ γι αυτο? .. εσυ να τουσ πεισ οτι εδειχνα τον κωλο μου σε ξελιγωμενουσ για χρηματα .

και επιτελουσ σε εχουμε βαρεθει εδω μεσα . σε αυτο το "μαλακισμενο" σαιτ με το που σε μιουταραν εφτιαξεσ κατγουμαν21 . δηλαδη αν ειναι αυτο μαλακισμενο εσυ που μπαινεισ και ξημεροβραδιαζεσαι τι εισαι ? 2 φορεσ παραπανω .  

κατ αρχας οταν ειπα για τα μαλακισμενα ειπα "συνεισφερω κι εγω στη μαλακινση" δεν εβγαλα τον εαυτο μου απ'εξω
οσοι μ εχουν βαρεθει ας σταματησουν επιτελους ν ασχολουνται αλλα δεν το βλεπω καθε αλλο μαλιστα
επισης το κωλο μου δεν τον βγαζω για λεφτα σιγα μη περιμενω να κανω σοβαρη δουλεια μ αυτο.
δεν εισαι εσυ σε θεση να ξερεις με τις λιγες ωρες που με βλεπεις και ποσταρω εδω αν κανω και καποια αλλη δουλεια σωστα?  ;)
και μιας και αυτο που κανω τωρα(το να δειχνω το κωλο μου οπως λες) δεν ειναι το επαγγελμα μου, δεν μ ενδιαφερει να παρω το πουλο ανα πασα στιγμη, οσο ομως μου προτεινουν φωτογραφησεις θα το κανω

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
κατ αρχας οταν ειπα για τα μαλακισμενα ειπα "συνεισφερω κι εγω στη μαλακινση" δεν εβγαλα τον εαυτο μου απ'εξω
οσοι μ εχουν βαρεθει ας σταματησουν επιτελους ν ασχολουνται αλλα δεν το βλεπω καθε αλλο μαλιστα
επισης το κωλο μου δεν τον βγαζω για λεφτα σιγα μη περιμενω να κανω σοβαρη δουλεια μ αυτο.
δεν εισαι εσυ σε θεση να ξερεις με τις λιγες ωρες που με βλεπεις και ποσταρω εδω αν κανω και καποια αλλη δουλεια σωστα?  ;)
και μιας και αυτο που κανω τωρα(το να δειχνω το κωλο μου οπως λες) δεν ειναι το επαγγελμα μου, δεν μ ενδιαφερει να παρω το πουλο ανα πασα στιγμη, οσο ομως μου[move] προτεινουν φωτογραφησεις [/move] θα το κανω
    :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

Pedro Kavlares

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
α ωστε συνεισφερεισ στη μαλακυνση ? . ποιοσ θεωρει οτι υπαρχει "μαλακυνση" εδω μεσα ? . εσενα ακουσα να το λεσ μονο . οποτε το θεωρεισ "μαλακισμενο" τελικα . την ωρα που γραφουν ατομα 100 φορεσ εξυπνοτερα απο μενα και απο σενα μαζι . τεσπα ασημαντο θεμα αυτο .

το οτι κανεισ αυτη τη μαλακια για "χομπυ" την ωρα που δεν εξαρτασαι απο αυτο σε ριχνει ακομη περισσοτερο στα ματια μασ . μην το λεσ σαν ειναι κατι τιμητικο . τουλαχιστον αν δεν ειχεσ να φασ.. εστω και λιγο δικαιολογουταν αυτο που κανεισ . δεν παυεισ παντωσ να εισαι μεροσ ολου αυτου του συστηματοσ τησ αποβλακομαρασ και τησ μαλακυνσησ (αφου σου αρεσει αυτοσ ο οροσ) το οποιο δινει παραδειγμα σε μια νεαρη γυναικα οχι να γινει εξυπνοτερη . οχι να σκεφτει το κοινο συμφερον . ουτε βεβαια να εχει ευαισθησιεσ για το συνανθρωπο . το προτυπο που δινεισ ειναι να δειχνετε τον κωλο σασ και να παιρνετε λεφτα . η ομορφια πανω απολα . και οσεσ ειχατε την ατυχια να γεννηθειτε ασχημεσ να πατε να γαμηθειτε .

δε στα λεω με εμπαθεια . απλα σκεψου καποια πραγματα στα οποια εισαι λαθοσ και δεν το ξερεισ.

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
α ωστε συνεισφερεισ στη μαλακυνση ? . ποιοσ θεωρει οτι υπαρχει "μαλακυνση" εδω μεσα ? . εσενα ακουσα να το λεσ μονο . οποτε το θεωρεισ "μαλακισμενο" τελικα . την ωρα που γραφουν ατομα 100 φορεσ εξυπνοτερα απο μενα και απο σενα μαζι . τεσπα ασημαντο θεμα αυτο .

το οτι κανεισ αυτη τη μαλακια για "χομπυ" την ωρα που δεν εξαρτασαι απο αυτο σε ριχνει ακομη περισσοτερο στα ματια μασ . μην το λεσ σαν ειναι κατι τιμητικο . τουλαχιστον αν δεν ειχεσ να φασ.. εστω και λιγο δικαιολογουταν αυτο που κανεισ . δεν παυεισ παντωσ να εισαι μεροσ ολου αυτου του συστηματοσ τησ αποβλακομαρασ και τησ μαλακυνσησ (αφου σου αρεσει αυτοσ ο οροσ) το οποιο δινει παραδειγμα σε μια νεαρη γυναικα οχι να γινει εξυπνοτερη . οχι να σκεφτει το κοινο συμφερον . ουτε βεβαια να εχει ευαισθησιεσ για το συνανθρωπο . το προτυπο που δινεισ ειναι να δειχνετε τον κωλο σασ και να παιρνετε λεφτα . η ομορφια πανω απολα . και οσεσ ειχατε την ατυχια να γεννηθειτε ασχημεσ να πατε να γαμηθειτε .

δε στα λεω με εμπαθεια . απλα σκεψου καποια πραγματα στα οποια εισαι λαθοσ και δεν το ξερεισ.

υπαρχει ολοκληρο θρεντ με τα μαλακισμενα του σαιτ και το λεω μονο εγω?  :uglystupid:
θεωρεις το μοντελινγκ και το οτι ποζαρω για χομπυ υποτιμιτικο. γνωμη σου. δεν σημαινει και οτι ειναι η σωστη ομως. καποιοι αλλοι εχουν αντιθετη γνωμη το ιδιο ισχυρη με τη δικη σου.
δεν περιμενω εγω ν αλλαξω το κοσμο! τουλαχιστον δεν προβαλω το προτυπο κανενος εγκληματια, ναρκομανη, ρατσιστη. απλα δειχνω το σωμα μου οπως και τοσες αλλες γυναικες που το κανουν ειτε επαγγελματικα ειτε απο χομπυ.
οσο για το τελευταιο που λες ειμαι η 1η που οπου βρεθω κι οπου σταθω στηριζω τους ανθρωπους που δεν ειναι εμφανισιμοι.
υποστηριζω τα μοντελα με τα παραπανισια κιλα, τους αντρες με κοιλιτσα και γενικοτερα τους ανθρωπους που δεν εχουν σπουδαια εξωτερικα χαρισματα γιατι και η ιδια οταν ημουν μικρη ημουν πολλα περισσοτερα κιλα και οταν τα εχασα η συμπεριφορα ολως αλλαξε αποτομα προς το καλυτερο πραγμα πολυ αδικο.
Μη βγαζεις ευκολα συμπερασματα αλλη φορα, δουλευε το λιγο...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Μπαααααααααααααααααα...................

Γενικά στατιστικά - catwoman20
Σύνολο χρόνου σε σύνδεση: 18 ημέρες, 21 ώρες και 52 λεπτά.
Σύνολο μηνυμάτων: 3177 μηνύματα
Σύνολο θεμάτων: 3 θέματα
Σύνολο δημιουργημένων ψηφοφοριών: 1 ψηφοφορίες
Σύνολο ψήφων σε ψηφοφορίες: 10 ψήφοι

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Pedro Kavlares

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι θα πει τουσ υποστηριζεισ ? . παπαρια υποστηριξη . πιανεισ το παχυσαρκο κοριτσακι . του λεσ 2-3 καλεσ κουβεντεσ και υστερα βγαινεισ στα σαιτ και λεσ κοιταχτε με . εγω ειμαι το ωραιο . οποιοσ δεν εχει τα δικα μου χαρακτηριστικα ειναι για πεταμα . αφου προβαλλεσαι σαν προτυπο . λεσ κατι και το ανερεισ αμεσωσ μετα . ωραια υποστηριξη . ετσι μονο για να χεισ τη συνειδηση σου καθαρη . να λεσ εκανα την καλη πραξη μου . αυριο να περασεισ και καμια γριουλα απεναντι .  :cheesy: ...

το οτι μασ δειχνεισ τα κωλομερια σου δεν ειναι τιμητικο σε καμια περιπτωση . οι γνωμεσ ειναι γνωμεσ αλλα η πραγματικοτητα ειναι αυτη . και μονο που συγκρινεσαι με εγκληματιεσ και ρατσιστεσ βλεπεισ ποσο αθλιο το θεωρεισ κι εσυ η ιδια . και αν θεσ να ξερεισ αυτο που κανεισ ειναι ρατσισμοσ . σαν να λεσ στην αλληνα αν δεν εισαι σαν την κατγουμαν δε γινεσαι αποδεκτη στην κοινωνια . σε εχουμε στην αποξω . καταλαβεσ ?

Pedro Kavlares

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
φταινε βεβαια παντα και τα λιγουρια που ζητιανευουν για λιγο διαδικτυακο μουνι . λεσ και υπαρχει περιπτωση να πηδηξουν . καλοι μαλακεσ ειναι . αλλα το οτι υπαρχει ανταποκριση δε σημαινει οτι βουρ τα πεταμε ολα . βλεπω κοπελεσ πολυ ομορφοτερεσ . που ψαχνουν κανονικη δουλεια με ψιχουλα . και δεν εχουν χομπυ τουσ το μοντελινγκ . αυτεσ γιατι δε δειχνουν λιγο μπουτι ? αφου υπαρχει ανταποκριση . μαλλον θα ναι ηλιθιεσ ..

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι θα πει τουσ υποστηριζεισ ? . παπαρια υποστηριξη . πιανεισ το παχυσαρκο κοριτσακι . του λεσ 2-3 καλεσ κουβεντεσ και υστερα βγαινεισ στα σαιτ και λεσ κοιταχτε με . εγω ειμαι το ωραιο . οποιοσ δεν εχει τα δικα μου χαρακτηριστικα ειναι για πεταμα . αφου προβαλλεσαι σαν προτυπο . λεσ κατι και το ανερεισ αμεσωσ μετα . ωραια υποστηριξη . ετσι μονο για να χεισ τη συνειδηση σου καθαρη . να λεσ εκανα την καλη πραξη μου . αυριο να περασεισ και καμια γριουλα απεναντι .  :cheesy: ...

το οτι μασ δειχνεισ τα κωλομερια σου δεν ειναι τιμητικο σε καμια περιπτωση . οι γνωμεσ ειναι γνωμεσ αλλα η πραγματικοτητα ειναι αυτη . και μονο που συγκρινεσαι με εγκληματιεσ και ρατσιστεσ βλεπεισ ποσο αθλιο το θεωρεισ κι εσυ η ιδια . και αν θεσ να ξερεισ αυτο που κανεισ ειναι ρατσισμοσ . σαν να λεσ στην αλληνα αν δεν εισαι σαν την κατγουμαν δε γινεσαι αποδεκτη στην κοινωνια . σε εχουμε στην αποξω . καταλαβεσ ?

ποσο μα ποσο ακυρα ειναι αυτα που λες!
εχω πει απειρες φορες οτι το αποτελεσμα των φωτογραφιων μου ειναι photoshop και make-up και μ'αυτο το τροπο η καθε κοπελα μπορει να εχει ενα πολυ ομορφο αποτελεσμα!
δεν χρειαζεται να κατσω ν'αναλυσω εδω τι κουβεντες εχω κανει με υπερβαρες κοπελες, τις κραταω για τον εαυτο μου, το οτι ομως εχω δηλωσει πολλακις οτι ημουν 30 κιλα πανω ενω τωρα ειμαι ετσι με ενα αρκετα καλο σωμα αυτο δινει κουραγιο σε πολυ κοσμο και δεν το βγαζω απ το μυαλο μου αυτο!
τιμητικο δεν ειπα οτι ειναι να δειχνω τα κωλομερια μου εχει παψει ομως να ειναι ταμπου και σιγουρα δεν ειναι εγκληματικο!
Και το να μ'εχουν στην απ'οξω μερικα ατομα μιας μικρο-κοινοτητας, ακριβως επειδη δεν ανταποκρινομαι σ'αυτο που αντιπροσωπευει αυτη η διαδικτυακη κοινωνητα δεν σημαινει οτι δεν εχω τη θεση μου στο πραγματικο κοσμο που ειναι εκει εξω κι οχι εδω!
Και στη τελικη δεν εχω κανενα λογο ν'απολογηθω για την ηθηκη μου και για το παραδειγμα που δινω εγω στη κοινωνια! Δεν βλεπω κανεναν αλλο εδω να το κανει... :think:

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
φταινε βεβαια παντα και τα λιγουρια που ζητιανευουν για λιγο διαδικτυακο μουνι . λεσ και υπαρχει περιπτωση να πηδηξουν . καλοι μαλακεσ ειναι .στα λογια μου ερχεσαι επομενως δεν ειμαι η μονη που τους λεω μαλακες  αλλα το οτι υπαρχει ανταποκριση δε σημαινει οτι βουρ τα πεταμε ολα .σ'ενοχλει αυτο που κανω? μη με παρακολουθεις. σε καποιους ομως οπως ειπες και μονος σου αρεσει και ειναι ο λογος τους απεναντι στο δικο σου βλεπω κοπελεσ πολυ ομορφοτερεσ . που ψαχνουν κανονικη δουλεια με ψιχουλα . και δεν εχουν χομπυ τουσ το μοντελινγκ . αυτεσ γιατι δε δειχνουν λιγο μπουτι ? πες μου τωρα οτι ολες οσες κυκλοφορουν εκει εξω ειναι θεουσες! μια γυναικα για να χαρακτηριστει προκλητικη πρεπει να φωτογραφιζεται με το μπουτι εξω, αν το βγαζει δλδ στη δουλεια και οταν βγαινει βολτα δεν μετραει  :P αφου υπαρχει ανταποκριση . μαλλον θα ναι ηλιθιεσ ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom