Νέα

MONO για ομορφες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 337
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μπαααααααααααααααααα...................

Γενικά στατιστικά - catwoman20
Σύνολο χρόνου σε σύνδεση: 18 ημέρες, 21 ώρες και 52 λεπτά.
Σύνολο μηνυμάτων: 3177 μηνύματα
Σύνολο θεμάτων: 3 θέματα
Σύνολο δημιουργημένων ψηφοφοριών: 1 ψηφοφορίες
Σύνολο ψήφων σε ψηφοφορίες: 10 ψήφοι

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

οκ εχεις δικιο λαθος μου
ειμαι πολλες ωρες εδω
και παλι ομως αυτο δεν σημαινει οτι δεν κανω και κατι αλλο
ευχαριστω  :)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ποσο μα ποσο ακυρα ειναι αυτα που λες!
εχω πει απειρες φορες οτι [size=12pt]το αποτελεσμα των φωτογραφιων μου ειναι photoshop και make-up [/size] και μ'αυτο το τροπο η καθε κοπελα μπορει να εχει ενα πολυ ομορφο αποτελεσμα!

Αλλη μιά που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλλες...... μπας και βρει κάποιον να τυλίξει.

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0

Αλλη μιά που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλλες...... μπας και βρει κάποιον να τυλίξει.

δειξε μου μια επαγγελματικη φωτο χωρις photoshop να με ρουμπωσεις
εδω σε θελω
αλλα το κορυφαιο ειναι οτι ολες οι φωτογραφησεις γινονται για νυφοπαζαρο ε?  :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αλλα το κορυφαιο ειναι οτι ολες οι φωτογραφησεις γινονται [size=12pt]για νυφοπαζαρο [/size] ε?  :2funny:

Το κορυφαίο είναι, πως ότι και να κάνετε, αυτό υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Το κορυφαίο είναι, πως ότι και να κάνετε, αυτό υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

κι αυτο σωστο  ;)
αλλα μη το γαμαμε ομως, δεν υπαρχει γι αυτο το photoshop ουτε σκεφτηκα να παω να κανω  μια φωτογραφηση να βρω αντρα  :jerking:

Pedro Kavlares

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
γιατι να απολογηθεισ ? εισαι αυτο το ψωνισμενο και ανασφαλεσ πλασμα που εισαι . δε σου ζητησε κανενασ να απολογηθεισ . κι απο δω μεσα που λεσ . δε δινει κανεισ παραδειγμα στην κοινωνια . εσενα βλεπω μονο στην τηλεοραση και στισ εφημεριδεσ .

και επισησ . κουραγιο δινεισ γιατι ? οποιοσ ειναι 30 κιλα παραπανω εχει καποιο προβλημα και χρειαζεται κουραγιο ? θεωρεισ ενα ατομο με ασχημη εμφανιση προβληματικο . που απλα πρεπει να ξεπερασει το "προβλημα" του . γιατι να νοιωθει ασχημα αυτοσ που εχει παραπανισια κιλα ? γι αυτο λεω ρατσισμοσ . και οχι μονο ιντερνετικα εννοειται . δεν εχεισ τα απαιτουμενα κιλα ? κουραγιο κοριτσακι μου . τωρα εισαι ενα ασχημοπαπο και δεν εχεισ στον ηλιο μοιρα . αλλα αν προσπαθησεισ πολυ θα γινεισ σαν την κατγουμαν ! ομορφη και εξυπνη γκουχ γκουχ . κρυωμα . στην τελικη σου κανουμε ενα φοτοσοπ . οχι μη φοβασαι δε θα πονεσει ! .. μαλακιεσ λεσ τωρα . σκεψου τα καλυτερα . και απαντασ αλλη φορα .

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αλλα μη το γαμαμε ομως, δεν υπαρχει γι αυτο το photoshop ουτε σκεφτηκα να παω να κανω  μια φωτογραφηση να βρω αντρα  :jerking:

Το ένα φέρνει τ'άλλο καρδούλα μου...............!

Γυναίκα είσαι..... θηλυκό μυαλό έχεις......!!!

Pedro Kavlares

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
.στα λογια μου ερχεσαι επομενως δεν ειμαι η μονη που τους λεω μαλακες  .σ'ενοχλει αυτο που κανω? μη με παρακολουθεις. σε καποιους ομως οπως ειπες και μονος σου αρεσει και ειναι ο λογος τους απεναντι στο δικο σου  πες μου τωρα οτι ολες οσες κυκλοφορουν εκει εξω ειναι θεουσες! μια γυναικα για να χαρακτηριστει προκλητικη πρεπει να φωτογραφιζεται με το μπουτι εξω, αν το βγαζει δλδ στη δουλεια και οταν βγαινει βολτα δεν μετραει  αφου υπαρχει ανταποκριση .

το οτι ειναι μαλακεσ αυτοι . δε σε κανει καλυτερη εσενα . το ιδιο αι κιου εχεισ κι εσυ .

ο αντιλογοσ ποιανων ? αυτωνων που θεωρεισ εσυ μαλακεσ ?

ασχολιαστο .

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
γιατι να απολογηθεισ ? εισαι αυτο το ψωνισμενο και ανασφαλεσ πλασμα που εισαι . δε σου ζητησε κανενασ να απολογηθεισ . κι απο δω μεσα που λεσ . δε δινει κανεισ παραδειγμα στην κοινωνια . εσενα βλεπω μονο στην τηλεοραση και στισ εφημεριδεσ .

και επισησ . κουραγιο δινεισ γιατι ? οποιοσ ειναι 30 κιλα παραπανω εχει καποιο προβλημα και χρειαζεται κουραγιο ? θεωρεισ ενα ατομο με ασχημη εμφανιση προβληματικο . που απλα πρεπει να ξεπερασει το "προβλημα" του . γιατι να νοιωθει ασχημα αυτοσ που εχει παραπανισια κιλα ? γι αυτο λεω ρατσισμοσ . και οχι μονο ιντερνετικα εννοειται . δεν εχεισ τα απαιτουμενα κιλα ? κουραγιο κοριτσακι μου . τωρα εισαι ενα ασχημοπαπο και δεν εχεισ στον ηλιο μοιρα . αλλα αν προσπαθησεισ πολυ θα γινεισ σαν την κατγουμαν ! ομορφη και εξυπνη γκουχ γκουχ . κρυωμα . στην τελικη σου κανουμε ενα φοτοσοπ . οχι μη φοβασαι δε θα πονεσει ! .. μαλακιεσ λεσ τωρα . σκεψου τα καλυτερα . και απαντασ αλλη φορα .

ειλικρινα μ εχεις φλομωσει!!!!
μου λες δλδ οτι οι ανθρωποι που εχουν παραπανισια κιλα δεν νοιωθουν ασχημα και δεν δεχονται κοινωνικο ρατσισμο?  :2funny:
μακαρι να μην ειχαν κανενα προβλημα και οσοι νοιωθουν ανετα με γεια τους με χαρα τους γιατι οντως δεν εχουν λογο να νοιωθουν ασχημα!αλλα οι πλειοψηφια νοιωθει παρα πολυ ασχημα σε πληροφορω, γιατι αυτοι οι ανθρωποι ειναι δακτυλοδεικτουμενοι και αποξενωμενοι απ'ολους,απ τη παιδικη τους ηλικια κιολας, οποτε αλλη φορα πριν κανεις να μιλησεις γι αυτους τους ανθρωπους, κοιτα να τους ψυχολογησεις καλυτερα!  :uglystupid:
και φυσικα δεν ενθαρυνω κανενα να γινει σαν εμενα-περα απ'το κομματι της απωλειας κιλων-δεν προσπαθω ποτε να πεισω οτι ειμαι αυτο που δειχνω στις φωτο, ειμαι ειλικρινεστατη με τον εαυτο μου και με το κοσμο!
και επειδη αλλος ειναι αυτος που δεν σκεφτεται πριν γραψει δες καλυτερα τι εγραψα σε προηγουμενα ποστ για τα κιλα και ποσες φορες εχω πει οτι οι κοπελες με καμπυλες ειναι πιο ελκυστικες σε αντιθεση με τις ανορεξικες!
μη λες μαλακιες σε παρακαλω μονο και μονο για να πας κοντρα, δεν εχει νοημα!

Pedro Kavlares

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
εισαι χαζη η την παριστανεισ ? νοιωθουν ασχημα και δεχονται ρατσισμο . επειδη ατομα σαν κι εσενα . βγαινουν και καθοριζουν τι ειναι κοινωνικα "αποδεκτο" . γκεγκε ? ποσο νιανια να τησ το κανω ρε παιδια για να το καταλαβει ? τεσπα . σιγα την κοντρα . αν δεν καταλαβαινεισ κατι αστο .

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
το οτι ειναι μαλακεσ αυτοι . δε σε κανει καλυτερη εσενα . το ιδιο αι κιου εχεισ κι εσυ .

ο αντιλογοσ ποιανων ? αυτωνων που θεωρεισ εσυ μαλακεσ ?

ασχολιαστο .

γιατι πρεπει να επαναλαμβανομαι επειδη το καθε ατομο εδω μεσα εχει στερεψει απο επιχειρηματα?  :think:
ειπα οτι και εγω μαλακιζομαι εδω μεσα. τωρα για το iq μου και το iq καποιων αλλων ας μη το παμε εκει καλυτερα...
μαλακες ειμαστε ολοι που καθομαστε και ασχολουμαστε με το ιδιο θεμα (εμενα) τοση ωρα και τοσες μερες (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) γιατι οπως ειπαμε δεν προσφερω κατι στη κοινωνια το οποιο αξιζει να σχολιαστει και να γινονται ολοκληρες κουβεντες για ενα ατομο τοσο "ασημαντο" συμφωνα με τα λεγομενα πολλων...
αυτοι ειναι οι μαλακες.

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
εισαι χαζη η την παριστανεισ ? νοιωθουν ασχημα και δεχονται ρατσισμο . επειδη ατομα σαν κι εσενα . βγαινουν και καθοριζουν τι ειναι κοινωνικα "αποδεκτο" . γκεγκε ? ποσο νιανια να τησ το κανω ρε παιδια για να το καταλαβει ? τεσπα . σιγα την κοντρα . αν δεν καταλαβαινεισ κατι αστο .

τωρα το θετεις πιο σωστα
εγω ομως δεν ειμαι το γνωστο μοντελο που κυκλοφορει στα περιοδικα και στη τηλεοραση και λανσαρει καποιο προτυπο. 2 προφιλ εχω και δειχνω φωτο μου και συν τοις αλλοις δεν ειμαι και τοοοσο αδυνατη ωστε να προβαλω το ανορεξικο πρωτυπο.
το οτι ξεκαθαριζω οτι οι φωτογραφιες ειναι αποτελεσμα photoshop και οχι σκληρης διαιτας και γυμναστικης ειναι επισης αληθινο και ειλικρινες απεναντι σ αυτους πουυ βλεπουν κορμαρες στις φωτο και θαμπωνονται
και τη στιγμη που υπηρξα η ιδια παχυσαρκη αν μη τι αλλο γνωριζω πολλα περισσοτερα γι αυτη τη κατασταση και το πως αντιμετωπιζει ο κοσμος αυτους τους ανθρωπους και ειμαι σε θεση να δειχνω πολυ μεγαλυτερη ανθρωπια απο καθε αλλον, οποτε εισαι ο τελευταιος εσυ που θα μου πεις οτι τους φερομαι ρατσιστικα!
γκε γκε? :uglystupid:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι διαολο, χαθηκανε τα πηγαδια?  :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
πο ρε μαλακες ειχαμαι ενα ωραιο θεμα με τον αραπη και εσεις εκει να το χαλασεται με την μαριανα!!!!  :headbang: :headbang:

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
velvi- avramis VS arapis