Νέα

MONO για ομορφες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 337
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πάλι τα ίδια λες,η πελατεία δηλαδή η οποία θα δυσαρεστήσει κάποια ιερόδουλη και θα χαρακτηριστεί μαλάκες φταίει το οτί δεν θα είναι παίδαροι κατά εσέ!!! :headbang:
Συγγνώμη για το δύσκολο λεξιλόγιο,όπου δεν κατάλαβεις πες μου!!! :2funny: :2funny:

omg ποσο iq εχεις?  :uglystupid:
το πως θα "δυσαρεστηθει" μια ιεροδουλη το ανελυσα δις και η επιχειρηματολογια μου κινηθηκε κυριως γυρω απ το οτι οταν το σεξ γινεται επαγγελμα και το κανεις απο αναγκη και υποχρεωση και οχι για τη καυλα σου κατανταει απωθητικο! αυτο περι εμφανισης ηταν ενα συμπληρωματικο σχολιο στο οποιο για καποιο λογο κολλησες!  :idiot: καποιο απωθημενο ισως?  :think:
θες να στο αναλυσω παλι η θα μου ζοριστεις πολυ? :- :- :-

Επισκέπτης
omg ποσο iq εχεις?  :uglystupid:
το πως θα "δυσαρεστηθει" μια ιεροδουλη το ανελυσα δις και η επιχειρηματολογια μου κινηθηκε κυριως γυρω απ το οτι οταν το σεξ γινεται επαγγελμα και το κανεις απο αναγκη και υποχρεωση και οχι για τη καυλα σου κατανταει απωθητικο! αυτο περι εμφανισης ηταν ενα συμπληρωματικο σχολιο στο οποιο για καποιο λογο κολλησες!  :idiot: καποιο απωθημενο ισως?  :think:
θες να στο αναλυσω παλι η θα μου ζοριστεις πολυ? :- :- :-
Ρε κοπέλα μου μόνο που το κόλλησες δείχνει αυτό που σου είπα,καταλαβέ τοοο!!! :cheesy:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αυτο βγηκε και το σφυριξε ενας τυπος με τον οποιο δεν εισαι σε θεση να ξερεις τι αλλα ειπωθηκαν.
οι αλλοι που βγηκαν και ειπαν οτι εστειλαν, ρωτησαν και ειπα δεν υπαρχουν βιντεο γιατι δεν εχουν γινει θεμα?
γιατι εκει δεν εχει κουτσομπολιο και χωρο για θαψιμο σωστα?  :P
 Πηγαινε να παρακαλεσεις κανεναν να σου κανει το ψυχικο...ποτε δεν ειναι αργα..υπαρχει περιπτωση να συνελθεις γιατι δεν πας καλα μικρη μου....σου το λεω απλα και φιλικα...σε εσχατη αναγκη, αν δεν βρισκεις κανεναν,χρησιμοποιησε κανενα δονητη και σταματα να ασχολεισαι με αλλα μελη και να πετας υπονοουμενα(π.χ για το μελος-boomb), για να σου μιλανε και καποιοι εδω μεσα, γιατι οπως την πας την δουλεια θα μιλας με τον εαυτο σου στο τελος.Φιλικα ο Παιχτουρας.

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδες... χωρις να θελω απαραιτητως να παρω το μερος της γατας.....

εκτος απο κουραστικοι και φλυαροι... κοντευτε να φτασετε στο αλλο ακρο... του κομπλεξισμου και της εμπαθειας...  

αν δεν μπορειτε να την εχετε.. που προφανως θα το θελατε.... αδιαφορειστε....

στο κατω κατω.... η ετυμολογια της σας εχει βαλει τα γυαλια....  προσπαθειστε λιγο παραπανω..

μα μη το κανετε αυτο σας λεω! :P
ειπαμε δεν εχει να κανει αν κανεις περνει το μερος μου η οχι, αλλα οποιος δεν μου τη πει και δεν με προσβαλει θα τα ακουσει, δεν λεει να μπαινετε σε τετοιες διαδικασιες  :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
παιδες... χωρις να θελω απαραιτητως να παρω το μερος της γατας.....

εκτος απο κουραστικοι και φλυαροι... κοντευτε να φτασετε στο αλλο ακρο... του κομπλεξισμου και της εμπαθειας...  

αν δεν μπορειτε να την εχετε.. που προφανως θα το θελατε.... αδιαφορειστε....

στο κατω κατω.... η ετυμολογια της σας εχει βαλει τα γυαλια....  προσπαθειστε λιγο παραπανω..

συγχρητηρια!!!
μολις κερδισατε ενα βιντεάκι να σας συντροφευει στις πολυωρες ενασχολησεις με το πεος σας

Leftover

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Να και τα 100e που λέγαμεεεε!!! :2funny: :2funny:

γλυκουλη.... 100 δεν τα δινω οχι για βιντεακι... αλλα ουτε καν για να μου κατσει... και το ξερει κι η ιδια...

σε μια πιο προσιτη τιμη.. θα τα ειχες σκασει ομως... το ξερεις καλα..  ;)

Leftover

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
1
συγχρητηρια!!!
μολις κερδισατε ενα βιντεάκι να σας συντροφευει στις πολυωρες ενασχολησεις με το πεος σας

σου φεξε.... θα στο στειλω σε πμ.... να σε συντροφευει στις πολυχρονες ενασχολησεις σου με το πεος σου....  :-*

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
 Πηγαινε να παρακαλεσεις κανεναν να σου κανει το ψυχικο...ποτε δεν ειναι αργα..υπαρχει περιπτωση να συνελθεις γιατι δεν πας καλα μικρη μου....σου το λεω απλα και φιλικα...σε εσχατη αναγκη, αν δεν βρισκεις κανεναν,χρησιμοποιησε κανενα δονητη και σταματα να ασχολεισαι με αλλα μελη και να πετας υπονοουμενα(π.χ για το μελος-boomb), για να σου μιλανε και καποιοι εδω μεσα, γιατι οπως την πας την δουλεια θα μιλας με τον εαυτο σου στο τελος.Φιλικα ο Παιχτουρας.

δεν πεταξα κανενα υπονοουμενο αντιθετα μιλησα πολυ ξεκαθαρα. η κοπελα ελεγε και ξαναλεγε τους αντρες που κανουν τετοιες κινησεις "βοδια" σωστα? συμφωμω μαζι της, μονο που εγω φυσικα θα φαω το κραξιμο κι οχι εκεινη  :P
επισης μου λες οτι οποιος ασχολειται με αλλα μελη δεν παει καλα? αρα ολοι οσοι ασχολουνται μαζι μου δεν πανε καλα και πρεπει να βρουνε δονητη να ηρεμησουν...φιλικη συσταση απ τον παιχτουρα λοιπον παιδια  ;)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
γλυκουλη.... 100 δεν τα δινω οχι για βιντεακι... αλλα ουτε καν για να μου κατσει... και το ξερει κι η ιδια...

σε μια πιο προσιτη τιμη.. θα τα ειχες σκασει ομως... το ξερεις καλα..  ;)
και αγαπουλης και μπατιρης?

ψυχικα δεν κανουμε ρε! ολοκληρη μπιζνα εχουμε στησει εδω μεσα! ξερεις τι εξοδα εχουμε? φωτογραφοι, φωτα, καμερες, μακιγιαζ, φοτοσοπ...

ακου του φαινονται πολλα τα 100, να πας στη βαρβακειο ρε να αγορασεις βιντεο απο τις μαυρες!

Leftover

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
1
το θρασος δεν ειναι ετυμολογια αγαπητε "αποφαγια"
ειναι θρασος! σκετο!

εστω οτι ειναι θρασυς... εσυ τι κανεις... θα σωσεις τον κοσμο?
χεστηκες κι ολας.. συνεχισε αυτο που κανεις.. οτι κανεις.. κι ολα καλα..

Επισκέπτης
δεν πεταξα κανενα υπονοουμενο αντιθετα μιλησα πολυ ξεκαθαρα. η κοπελα ελεγε και ξαναλεγε τους αντρες που κανουν τετοιες κινησεις "βοδια" σωστα? συμφωμω μαζι της, μονο που εγω φυσικα θα φαω το κραξιμο κι οχι εκεινη  :P
επισης μου λες οτι οποιος ασχολειται με αλλα μελη δεν παει καλα? αρα ολοι οσοι ασχολουνται μαζι μου δεν πανε καλα και πρεπει να βρουνε δονητη να ηρεμησουν...φιλικη συσταση απ τον παιχτουρα λοιπον παιδια  ;)
Είπε ο γαίδαρος το πετινό,τίιιιιιι;;;; :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Leftover

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
1
και αγαπουλης και μπατιρης?

ψυχικα δεν κανουμε ρε! ολοκληρη μπιζνα εχουμε στησει εδω μεσα! ξερεις τι εξοδα εχουμε? φωτογραφοι, φωτα, καμερες, μακιγιαζ, φοτοσοπ...

ακου του φαινονται πολλα τα 100, να πας στη βαρβακειο ρε να αγορασεις βιντεο απο τις μαυρες!

να αγορασω βιντεο απο τις μαυρες την ωρα που σου τρωνε το 20αρικο?μπαα..... μην ξερασουμε κι ολας...

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Είπε ο γαίδαρος το πετινό,τίιιιιιι;;;; :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

διαβασε ολη τη κουβεντα πρωτα
ειπαμε, αφου εγω ασχολουμαι μ αλλα μελη πρεπει να παρω δονητη για να ηρεμησω
αρα και οσοι ασχολουνται μ εμενα πρεπει να παρουν κι αυτοι εναν να ηρεμησουν κι αυτοι
ο παιχτουρας το πε οχι εγω  :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
πελααααατες της!!!!

τι περιμενες? να ειναι εξυπνοτεροι  απο δαυτηνα που τους δουλευει?
μεμο σε εχω για εξυπνο εσενα...παζει παντα η περιπτωση να ειναι καποιο πουστακι και να ''δανειζεται'' την μαριαννα.Μην το αποκλειεις αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom