εχειςκανει σε μπουρδελο και ξερεις? ήαπλα το φανταζεσαι?α και παρεπιπτοντως, μη νομιζεις πως και οι πουτανες που εχουν ολους εσας πελατες σας εκτιμουν και τοσο και δεν σας αποκαλουν "μαλακες"
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MONO για ομορφες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 337
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Πολύ αγρίεψες εσύ από γάτα τίγρη σε βλέπωωω!!!α και παρεπιπτοντως, μη νομιζεις πως και οι πουτανες που εχουν ολους εσας πελατες σας εκτιμουν και τοσο και δεν σας αποκαλουν "μαλακες"
Συνημμένα
catwoman21
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχειςκανει σε μπουρδελο και ξερεις? ήαπλα το φανταζεσαι?
θεωρω πως μια γυναικα οταν γαμιεται ολη μερα χωρις ψυχη, μονο για τα λεφτα,οταν κατι τοσο ομορφο γινεται επαγγελμα και ο αλλος την αντιμετωπιζει σαν ενα κομματι κρεας, μπαινει-χυνει-βγαινει, πως τοτε πλεον δεν θα εχει και τη μεγαλυτερη συμπαθεια σε ολο το πελατολοι, που ερχεται της πεταει τα λεφτα στο κρεβατι, τη γαμαει και φευγει. και στη τελικη δεν ειναι και ολη η πελατεια παιδαροι, με καποιους αν δεν ηταν τα λεφτα δεν θα πιναν ουτε καφε αυτα τα κοριτσια! οποτε ναι πιστευω πολλες απο μεσα τους θα λενε "παλι αυτος ο μαλακας?"
αλλα η δουλεια τους ειναι να σας κανουν να πιστευετε το αντιθετο να μη χασουν το παρα
ετσι ετσι, απεδειξε σε ολους ποσο σκατοψυχη εισαι!θεωρω πως μια γυναικα οταν γαμιεται ολη μερα χωρις ψυχη, μονο για τα λεφτα,οταν κατι τοσο ομορφο γινεται επαγγελμα και ο αλλος την αντιμετωπιζει σαν ενα κομματι κρεας, μπαινει-χυνει-βγαινει, πως τοτε πλεον δεν θα εχει και τη μεγαλυτερη συμπαθεια σε ολο το πελατολοι, που ερχεται της πεταει τα λεφτα στο κρεβατι, τη γαμαει και φευγει. και στη τελικη δεν ειναι και ολη η πελατεια παιδαροι, με καποιους αν δεν ηταν τα λεφτα δεν θα πιναν ουτε καφε αυτα τα κοριτσια! οποτε ναι πιστευω πολλες απο μεσα τους θα λενε "παλι αυτος ο μαλακας?"
αλλα η δουλεια τους ειναι να σας κανουν να πιστευετε το αντιθετο να μη χασουν το παρα
ουτε για πουτανα δεν κανεις τελικα......
catwoman21
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ετσι ετσι, απεδειξε σε ολους ποσο σκατοψυχη εισαι!
ουτε για πουτανα δεν κανεις τελικα......
καλα εσενα τι σ'ενοχλει η αποψη μου αφου δεν πας με πουτανες
catwoman21
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να είσαι καλά, Μαριαννάκι. Την αλήθεια λέω, δεν ξέρω γιατί κάποιοι κρίνουν τόσο κακοπροαίρετα. Τυφλοί είναι...; :-
ε γουστα ειναι αυτα
Επισκέπτης
Πάντως πλάκα έχεις,τον ναρκισισμό σου δεν τον κρύβεις ούτε λέπτο!!!θεωρω πως μια γυναικα οταν γαμιεται ολη μερα χωρις ψυχη, μονο για τα λεφτα,οταν κατι τοσο ομορφο γινεται επαγγελμα και ο αλλος την αντιμετωπιζει σαν ενα κομματι κρεας, μπαινει-χυνει-βγαινει, πως τοτε πλεον δεν θα εχει και τη μεγαλυτερη συμπαθεια σε ολο το πελατολοι, που ερχεται της πεταει τα λεφτα στο κρεβατι, τη γαμαει και φευγει. και στη τελικη δεν ειναι και ολη η πελατεια παιδαροι, με καποιους αν δεν ηταν τα λεφτα δεν θα πιναν ουτε καφε αυτα τα κοριτσια! οποτε ναι πιστευω πολλες απο μεσα τους θα λενε "παλι αυτος ο μαλακας?"
Εχείς αναγάγει την ομορφία σε ύψιστο αγαθό!!!
catwoman21
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πάντως πλάκα έχεις,τον ναρκισισμό σου δεν τον κρύβεις ούτε λέπτο!!!
Εχείς αναγάγει την ομορφία σε ύψιστο αγαθό!!!
και αυτο το συμπερανες απ το οτι ειπα οτι οι πουτανες καποιους πελατες αν δεν ηταν τα λεφτα δεν θα τους εφτυναν καν?
δεν θεωρω πως η ομορφια ειναι υψιστο αγαθο αλλα αν κανεις το σεξ το αντιμετωπιζει μονο σαρκικα τοτε ειναι παρα πολυ σημαντικο.
οι πουτανες απο την αρχαιοτητα ηταν σεβαστες και οι αντρες εκτιμουσαν τις υπηρεσιες που προσεφεραν!καλα εσενα τι σ'ενοχλει η αποψη μου αφου δεν πας με πουτανες
τα τσουλακια ομως ταχανε στο κλασσιμο!
αμα εσυ νομιζεις οτι εισαι πιο εξυπνη επειδη γλυτωνεις τα λεφτα για να βαλεις μπανερ οπως ολες οι υπολοιπες πουτανες, εκει αριστερα, και διαφημιζεσαι μεσω πμ και ηλιθιων θρεντς, ειναι θεμα χρονου μεχρι να σε παρουνε πρεφα και σε μπαναρουνε δια παντως!
Εισαι τοσο ηλιθια, που περαν του οτι αποκαλεις μαλακες αυτους που σου τα σκανε, με τις πραξεις σου θεωρεις καραμαλακες και τους διαχειριστες ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ χωρου ο οποιος σου δινει την ευκαιρια να υπαρχεις!
Κανενας διαχειριστης ειναι ξυπνιος τετοια ωρα αραγε?
Επισκέπτης
Δίαβασε ξανα με όσο μυαλό σου έχει αφήσει η ντεκαπάζ την πρόταση με τα μάυρα γράμματα και την γραμμούλα από κάτωωω!!! ;)και αυτο το συμπερανες απ το οτι ειπα οτι οι πουτανες καποιους πελατες αν δεν ηταν τα λεφτα δεν θα τους εφτυναν καν?
δεν θεωρω πως η ομορφια ειναι υψιστο αγαθο αλλα αν κανεις το σεξ το αντιμετωπιζει μονο σαρκικα τοτε ειναι παρα πολυ σημαντικο.
΄΄δεν ειναι και ολη η πελατεια παιδαροι, με καποιους αν δεν ηταν τα λεφτα δεν θα πιναν ουτε καφε αυτα τα κοριτσια΄΄
Επεξηγώ:
Το μόνο θέμα για να θεωρηθεί κάποιος από ιερόδουλη μαλάκας μας λες είναι η ομορφία!!!
catwoman21
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οι πουτανες απο την αρχαιοτητα ηταν σεβαστες και οι αντρες εκτιμουσαν τις υπηρεσιες που προσεφεραν!
αμα εσυ νομιζεις οτι εισαι πιο εξυπνη επειδη γλυτωνεις τα λεφτα για να βαλεις μπανερ οπως ολες οι υπολοιπες πουτανες, εκει αριστερα, και διαφημιζεσαι μεσω πμ και ηλιθιων θρεντς, ειναι θεμα χρονου μεχρι να σε παρουνε πρεφα και σε μπαναρουνε δια παντως!
Εισαι τοσο ηλιθια, που περαν του οτι αποκαλεις μαλακες αυτους που σου τα σκανε, με τις πραξεις σου θεωρεις καραμαλακες και τους διαχειριστες ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ χωρου ο οποιος σου δινει την ευκαιρια να υπαρχεις!
αν ειναι ποτε δυνατον τι ακουω!
ειναι αστειο να σου απανταω αλλα εχε χαρη που δεν εχει κατεβει ακομη η ταινια μου
εχεις αποδειξεις οτι μου τα χουν σκασει? αν οχι τοτε μοκο!
ο χωρος αυτος που δινει την ευκαιρια να υπαρχω???? καταλαβαινεις τι λες?
δεν ειναι η ζωη το ιντερνετ αγορι μου και δεν ζουμε στο matrix! αν με μπαναρουν δεν θα σταματησει η υπαρξη μου!
μπαινω εδω περναω μερικες ωρες, οπως το ιδιο κανω και σε παρα πολλα αλλα sites αν με μπαναρουν απ εδω δεν θα αλλαξει κατι!
Και δεν ειμαι εγω αυτη που αποκαλεσε μαλακες αυτους που τα σκανε αλλα τοσοι αλλοι μεταξυ των οποιων και η boomb αν θυμαμαι καλα? (γιατι δεν συγκρατω και νικς)
Εγω ειπα πως κανεις δεν αγορασε τιποτα αλλα οσοι ζητησαν ναι ειναι μαλακες για να ζητανε βιντεο!
Μηπως λοιπον οι μοντς να στραφουν σ αυτους που ξεκινουν τις επιθεσεις?
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
αν με μπαναρουν απ εδω δεν θα αλλαξει κατι!
σωστα, απλα θα μπεις ως catwoman22
γερναω μαμα που ελεγε και η τσανακλιδου...σωστα, απλα θα μπεις ως catwoman22
catwoman21
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δίαβασε ξανα με όσο μυαλό σου έχει αφήσει η ντεκαπάζ την πρόταση με τα μάυρα γράμματα και την γραμμούλα από κάτωωω!!! ;)
΄΄δεν ειναι και ολη η πελατεια παιδαροι, με καποιους αν δεν ηταν τα λεφτα δεν θα πιναν ουτε καφε αυτα τα κοριτσια΄΄
Επεξηγώ:
Το μόνο θέμα για να θεωρηθεί κάποιος από ιερόδουλη μαλάκας μας λες είναι η ομορφία!!!
αυτο καταλαβες εσυ? τοσα που εγραφα τοση ωρα, οτι μια γυναικα γαμιεται ολη μερα, χωρις ψυχη, οτι την αντιμετωπιζουν σαν κρεας κατι που λογικο ειναι να τη κουραζει δεν τα ειδες?
εσυ θα πρεπε να ξαναδιαβασεις τι ειπα οχι εγω. και στη τελικη σχολιασα οτι να ταν και ολοι οσοι τις επερναν μαναρια η εστω του γουστου της καθε μιας,να παει στο καλο, αλλα αυτο που ΤΟΝΙΖΩ ειναι οτι με τους περισσοτερους αν δεν ηταν τα λεφτα δεν θα βγαινανε ουτε για καφε , επομενως οταν κανεις κατι απο αναγκη και απο υποχρεωση αρχιζεις και το σιχενεσαι!
catwoman21
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σωστα, απλα θα μπεις ως catwoman22
ναι κι αυτο παιζει
αν και ειμαι 21 ακομη :-
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Παράθεση από: catwoman21 στις σήμερα στις 04:40
ειτε αγορασαν ειτε οχι, μαλακες υπηρξαν, επομενως δεσμευεσαι να ψηφησεις Λεβεντη
Παράθεση από: catwoman21 στις σήμερα στις 04:46
πελατες? γιατι ειπα εγω οτι πουλησα?
Οσο για το αν αυτος ο χωρος σε κανει να υπαρχεις, φανηκε απο το ποσο γρηγορα εφιαξες τον κλωνο σου για να συνεχισεις τη μιζερη υπαρξη σου στο μπου τιβι!
ειτε αγορασαν ειτε οχι, μαλακες υπηρξαν, επομενως δεσμευεσαι να ψηφησεις Λεβεντη
Οσο για το αν αυτος ο χωρος σε κανει να υπαρχεις, φανηκε απο το ποσο γρηγορα εφιαξες τον κλωνο σου για να συνεχισεις τη μιζερη υπαρξη σου στο μπου τιβι!
Επισκέπτης
Τώρα πας να το μπαλώσεις,στην πρόταση που σου υπογράμμισα ήταν απόλυτα εύστοχη η παρατηρησή μου!!! ;)αυτο καταλαβες εσυ? τοσα που εγραφα τοση ωρα, οτι μια γυναικα γαμιεται ολη μερα, χωρις ψυχη, οτι την αντιμετωπιζουν σαν κρεας κατι που λογικο ειναι να τη κουραζει δεν τα ειδες?
εσυ θα πρεπε να ξαναδιαβασεις τι ειπα οχι εγω. και στη τελικη σχολιασα οτι να ταν και ολοι οσοι τις επερναν μαναρια η εστω του γουστου της καθε μιας,να παει στο καλο, αλλα αυτο που ΤΟΝΙΖΩ ειναι οτι με τους περισσοτερους αν δεν ηταν τα λεφτα δεν θα βγαινανε ουτε για καφε , επομενως οταν κανεις κατι απο αναγκη και απο υποχρεωση αρχιζεις και το σιχενεσαι!
Ξέρεις η γλώσσα αυτό το καλό έχει πολλές φορές είναι αυθόρμητη αν δεν ξέρεις να την χειρίζεσαι έντεχνα και να θες δεν κρύβεσαι!!!
Υ.Γ.ciao γατούλα και υπόλοιποι,καληνύχτα σας ,σου εύχομαι catwoman 100!!!
catwoman21
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παράθεση από: catwoman21 στις σήμερα στις 04:40
"ειτε αγορασαν ειτε οχι"
επομενως δεν ειπα πουθενα οτι πουλησα
σ'ευχαριστω που βρισκεις αυτα που γραφω και επιβεβαιωνεις τα λεγομενα μου
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
μεμο την απογειωσαν χτες...καθε μερα αυτη την δουλεια θα κανουν...ειναι μικρη και στην ηλικια αλλα και στο μυαλο.Παλι χτες αργα τις ιδιες μαλακιες ελεγε.οι πουτανες απο την αρχαιοτητα ηταν σεβαστες και οι αντρες εκτιμουσαν τις υπηρεσιες που προσεφεραν!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 666
- Εμφανίσεις
- 314K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις