Νέα

MONO για ομορφες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 337
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
στο βιντεακι οντως δεν ειμαι καλη και το χουν παρει και το χουν κανει πιπιλα για ν αποδειξουν ποσο μπαζο ειμαι αλλα δεν βαριεσαι

Αν είσαι αυτή στο βιντεακι,
μια χαρά είσαι.
Αν κάποιοι σε είπαν μπάζο,
δεν έχουν εμπειρία από πραγματικές γυναίκες
και απλά ξεροσταλιάζουν με τις καλλιτεχνείες των
Αμερικανών μαίτρ του photoshop,
στο κέντρο του ... playboy
(τους κοθόρνους που φόραγες , απλά πέτα τους).

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
στο βιντεακι οντως δεν ειμαι καλη και το χουν παρει και το χουν κανει πιπιλα για ν αποδειξουν ποσο μπαζο ειμαι αλλα δεν βαριεσαι  :P
εδω ειμαι εγω
    Καλα εισαι αστερι Μαριαννα.....Μου επιτρεπεις να ρωτησω κατι? τους πληρωνεις τους φωτογραφους για να σε φωτογραφιζουν????

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
    Καλα εισαι αστερι Μαριαννα.....Μου επιτρεπεις να ρωτησω κατι? τους πληρωνεις τους φωτογραφους για να σε φωτογραφιζουν????

θες να απαντησω σοβαρα η ν ακολουθησω τον ειρωνικο σου τονο?

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αν είσαι αυτή στο βιντεακι,
μια χαρά είσαι.
Αν κάποιοι σε είπαν μπάζο,
δεν έχουν εμπειρία από πραγματικές γυναίκες
και απλά ξεροσταλιάζουν με τις καλλιτεχνείες των
Αμερικανών μαίτρ του photoshop,
στο κέντρο του ... playboy
(τους κοθόρνους που φόραγες , απλά πέτα τους).

οχι playboy k photoshop λαθος κανεις
αυτες που γαμανε ειναι καλυτερες

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
΄΄Μας αρέσει γιατί είναι ακομπλεξάριστη και straight!!!΄΄
Για straight δεν ξέρω,αλλά ειδικά ακομπλεξάριστη όσο καμιά άλλη,όλη την ωρα εδώ να αποδυκνύει και να αυτοθαυμάζεται με την ομορφία της!!! :2funny: :2funny: :2funny:

εδω συμφωνω ειμαι οντως κομπλεξικια ο τιτλος ηταν ακυρος

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
θες να απαντησω σοβαρα η ν ακολουθησω τον ειρωνικο σου τονο?
  Ελα γατογυναικα αφου το ξερεις οτι σε κανω :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang: κεφι και ειμαι στεναχωρημενος :2funny: :2funny: :2funny: που δεν σε καταλαβαινουν :helpplea: :helpplea:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εδω συμφωνω ειμαι οντως κομπλεξικια ο τιτλος ηταν ακυρος
  Αμα το ξαναπεις θα σου βαλω πιπερι,αλλα για να μην σου κανω πλακα δεν εισαι απο αυτο....Αυτο που εισαι εσυ ειναι σπανιο ειδος :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang:

patatinas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί ρε σεις το πειράζετε το κορίτσι...; :-
Μια κουκλάρα είναι. Το απίστευτο είναι ότι σήμερα ένα φιλαράκι μού έστειλε φωτό της κοπελιάς από φωτογραφήσεις της και πριν λίγο την βλέπω online στο forum!!! Μιλάμε, έπαθα πλάκα! Απίστευτη σύμπτωση! Δεν μπαίνω και συχνά και ήταν τελείως καρμικό το συμβάν! Σε αναγνώρισα από αυτή την υπέροχη φωτό που έχεις βάλει και έπειτα είδα και το βίντεο από την εκπομπή που είχες πάει. :)
Καλή συνέχεια Μαριάννα και μην ακούς κανέναν και καμία, είσαι φαντασίωση πολλών ανδρών, να το ξέρεις!!! :-*

Επισκέπτης
Μια κουκλάρα είναι. Το απίστευτο είναι ότι σήμερα ένα φιλαράκι μού έστειλε φωτό της κοπελιάς από φωτογραφήσεις της και πριν λίγο την βλέπω online στο forum!!! Μιλάμε, έπαθα πλάκα! Απίστευτη σύμπτωση! Δεν μπαίνω και συχνά και ήταν τελείως καρμικό το συμβάν! Σε αναγνώρισα από αυτή την υπέροχη φωτό που έχεις βάλει και έπειτα είδα και το βίντεο από την εκπομπή που είχες πάει. :)
Καλή συνέχεια Μαριάννα και μην ακούς κανέναν και καμία, είσαι φαντασίωση πολλών ανδρών, να το ξέρεις!!! :-*
Tέτοια λέγεεεε!!! :2funny: :2funny:
Μετά ή πριν από Φαρμάκη,Μπελούτσι,Αλεξανδράτου κτλ;;; :grin: :think:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0

σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια :) :-* αλλα σ'αυτο το σαιτ δεν λεγονται αυτα δημοσιως
θα σε στησουν για δημοσιο λιθοβολισμο  :P

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια :) :-* αλλα σ'αυτο το σαιτ δεν λεγονται αυτα δημοσιως
θα σε στησουν για δημοσιο λιθοβολισμο  :P

ναι ρε!! δεν λεγονται δημοσιως!!!
στειλ του πμ με την ταριφα σου!!!!!

catwoman21

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ναι ρε!! δεν λεγονται δημοσιως!!!
στειλ του πμ με την ταριφα σου!!!!!

καποιος ειπε ποσο πληρωνομαι τις προαλλες, ρωτα αυτον αν ενδιαφερεσαι, αλλωστε τοσους νταβαδες εχω εδω μεσα  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom