catwoman21
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γελιεσαι!!!!
ξερεις ποσα θελει για εναν καφε?
για ενα βιντεακι?
αν δεν γουσταρω καλε μου και το κοσμο ολο να μου δωσουν δεν προκειται να βγω για καφε
γελιεσαι!!!!
ξερεις ποσα θελει για εναν καφε?
για ενα βιντεακι?
αν δεν γουσταρω καλε μου και το κοσμο ολο να μου δωσουν δεν προκειται να βγω για καφε
αλλα αν γουσταρεις?????
με 300 ευρω ειναι καλα?
(αν θυμαμαι τοσα ειχες ζητησει)
και ας τις παπαριες στους μαλάκες που σε παιρνει.
Σοβαρά τώρα:αν δεν γουσταρω καλε μου και το κοσμο ολο να μου δωσουν δεν προκειται να βγω για καφε
Για να γουστάρεις όμως τον άλλον πρέπει να έχει λεφτά!!! ;)απο που τα χα ζητησει αυτα?
αν τον γουσταρω τον αλλον πρεπει να παρω και λεφτα?
ξεκολλατε, δεν πληρωνονται ολες
σε λιγο θα βρειτε κανονικη γκομενα και μετα το σεξ θα της αφησετε λεφτα
Για να γουστάρεις όμως τον άλλον πρέπει να έχει λεφτά!!! ;)
Ελά μικρή η διαφοράαα!!!
Περιμένω απάντηση και για τα βιντεάκια,εεε βέβαια αν υπάρχουν μαλάκες που πληρώνουν για βιντεάκια καλά κάνεις και δεν γαμιέσαι!!!στην ηλικια που ειμαι δεν με νοιαζει αν θα εχει λεφτα
δωρα κτλ δεν με νοιαζουν
ν ανοιξω σπιτι και να χω καποιον να με συντηρει επισης δεν με νοιαζει
αν σε μεγαλυτερη ηλικια θελω αλλα πραγματα θα αναθεωρησω
προς το παρον για να γουσταρω αλλα πραγματα ειναι πιο σημαντικα......
Σοβαρά τώρα:
Αυτό για τα βιντεάκια αλήθεια είναι;!
Καλά αν έχεις βρει μαλάκες θα ψηφίσω Λέβεντη στις επόμενες εκλογές!!!
Περιμένω απάντηση και για τα βιντεάκια,εεε βέβαια αν υπάρχουν μαλάκες που πληρώνουν για βιντεάκια καλά κάνεις και δεν γαμιέσαι!!!
Εδώ μας λέει για το ήθος,τις αρχές της,τον ψυχικό της κόσμος και την σεμνοτητά της!!!παλι εδω ειναι αφτη? και μεγαλωσε και 1 χρονο σε μια μερα? δε πατε καλα ρεεε
παλι εδω ειναι αφτη? και μεγαλωσε και 1 χρονο σε μια μερα? δε πατε καλα ρεεε
Εδώ μας λέει για το ήθος,τις αρχές της,τον ψυχικό της κόσμος και την σεμνοτητά της!!!
Ρε πούστη ώρες,ώρες ντρέπομαι για το φύλο μου!!!απ τη στιγμη που κυκλοφορησε οτι πουλαω βιντεο υπηρξαν παρα πολλοι που μου ζηταγαν να πληρωσουν για να παρουν
ειτε αγορασαν ειτε οχι, μαλακες υπηρξαν, επομενως δεσμευεσαι να ψηφησεις Λεβεντη
δηλαδη τους πελατες τους λες και μαλακες και απο πανω ετσι?απ τη στιγμη που κυκλοφορησε οτι πουλαω βιντεο υπηρξαν παρα πολλοι που μου ζηταγαν να πληρωσουν για να παρουν
ειτε αγορασαν ειτε οχι, μαλακες υπηρξαν, επομενως δεσμευεσαι να ψηφησεις Λεβεντη
δηλαδη τους πελατες τους λες και μαλακες και απο πανω ετσι?
να σε χαιρεται η μανουλα σου κοριτσακι μου! οι πουτανες 1000 φορες πιο αγνες απο σενα ειναι!
να σε χαιρεται η μανουλα σου κοριτσακι μου! οι πουτανες 1000 φορες πιο αγνες απο σενα ειναι!
πελατες? γιατι ειπα εγω οτι πουλησα?