Νέα

ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ-ΔΗΜΟΣΙΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kurt russel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.057
Πόντοι
6.256
Και εγω θα διαφωνησω
Το ασφαλιστικο εχει καταρρευσει
Θα επρεπε να κλεισουν ολα τα ταμεια
Οι τεως ασφαλισμενοι θα επρεπε να παιρνουν
ενα επιδομα απο το κρατος για τα βασικα
Δεν μπορουν οι εργαζομενοι των 500 ευρω να
επιδοτουν συνταξεις χιλιαρικων..
Σε οποιον δεν αρεσει ας μιλουσε οταν εδιναν
συνταξεις σε αγαμες θυγατερες, σε ''αντιστασιακους''
σε μητερες ανηλικων σε παλιννοστουντες, εθελουσιες
εξοδους κλπ κλπ
Τωρα το μπουλο
Δεν θα πληρωνει ο νεος κοσμος τις λαμογες ή την
σιωπη-συνενοχη των παλιων
Κλεισιμο των ταμειων ΤΩΡΑ
Ο νεος του 500αρικου δεν μπορει να διαμαρτυρηθει για την ανυπαρκτη συνταξη που θα παρει μετα απο. 30 χρονια.
Οι αλβανοι 25 χρονια δουλευαν μαυρα και τωρα εχουν χεστει στο επιδομα,  δε μαζευομαστε απο πουθενα, μπαζουμε απο παντου, ειναι ματαιο,
Και ερχεται και ο αλλος προσκυνημενος να κυβερνησει γιατι ο αλεξης ειναι χειροτερος κτλ κτλ,
ηγετης θα ρθει?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
το πρωτο θετικο ειναι οτι δεν χρεωκοπησες ατακτα (κοινως δεν σφαζομαστε στους δρομους για μια φρατζολα ψωμι και η χωρα υπαρχει ακομα ολοκληρη και δεν τεμαχιστηκε)

το δευτερο θετικο ειναι οτι παραμειναμε στο ευρω και δεν ειδαμε νεα δραχμη με μια υποτιμηση της ταξης του 80% (κοινως οι τιμες των προιοντων εμειναν σχετικα σταθερες και δεν πολλαπλασιαστηκαν επι 5 μεσα σε μια νυχτα)

τα υπολοιπα θετικα των μνημονιων δεν εφαρμοστηκαν ποτε (αντ αυτου οι πεφωτισμενοι ηγετες μας επελεξαν τα ισοδυναμα μετρα, πραγμα που πολυ κακως δεχτηκαν οι τροικανοι αλλα δεν μπορουσαν να κανουν διαφορετικα γιατι ειμαστε "κυριαρχο κρατος") - ολες οι αλλες χωρες (ιρλανδια, κυπρος, πορτογαλια) που τα εφαρμοσαν κουτσα στραβα βγηκαν απο τα μνημονια πολυ πιο γρηγορα απο εμας

το αποτελεσμα της ζυγαριας βγαλτο μονος σου
το οτι δε σφαζομαστε για μια φρατζολα ψωμι ρε τυπε,υστερα απο 35+ χρονια στην ε.ε. ειναι επιτυχια;ή μηπως ειναι επιτυχια το οτι δεν πολαπλασιαστηκαν οι τιμες αφου υποπολαπλασιαστηκαν οι μισθοι με αποτελεσμα τη μικροτερη καταναλωση-κερδη για το κρατος κτλ;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Καταλαβαινω τι θες να πεις,αλλα ουτε τα μνημονια εφαρμοσαν σωστα,ουτε οταν επρεπε.
Εδω υπογραφουν κ εφαρμοζουν το 30%.Το μεγαλυτερο θετικο ειναι οτι εχουμε πλεονασμα(εστω κ πλασματικο).Το χρεος ειναι τωρα στο πχ 170% του ΑΕΠ αντι για 500 αν δεν ειχαμε παρει ουτε ενα μετρο λιτοτητας απο το 10-11.Το οτι με ανταλλαγμα τα μνημονια δεν μας αφησαν να πτωχευσουμε κ να βγουμε απο το ευρω δεν ειναι θετικο? θα ειχαμε γινει βενεζουελα αν πηγαιναμε σε δραχμη χωρις προετοιμασια 2-3 ετων.
Θα ποσταρες τωρα κ θα σου απαντουσα την παρασκευη οταν θα ειχαμε ρευμα.
Οι ξενοι ναι,θελουν να μας αγορασουν φθηνα τα αεροδρομια κτλ αλλα νομιζεις δεν θελουν να σουλουπωθει η Ελλαδα? ολα ηταν καλα δηλαδη? μην πας στο αλλο ακρο.
αν ηθελαν να σουλουπωθει η ελλαδα,θα εβρισκαν ΚΑΙ αλλες συνταγες και κυριως δε θα συνομιλουσαν με τα ιδια λαμογια τυπε.δε μου αρεσουν οι θεωρειες συνωμοσιας αλλα οταν βλεπω να συνομιλει το λαμογιο ο σοιμπλες με τα δικα μας λαμογια για το υποτιθεμενο καλο μας,με βαζει σε σκεψεις.ριχνω και μια ματια στην υπολοιπη ευρωπη και αυτο που βλεπω,μονο ευημερεια δε μπορω να το χαρακτηρισω.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
το οτι δε σφαζομαστε για μια φρατζολα ψωμι ρε τυπε,υστερα απο 35+ χρονια στην ε.ε. ειναι επιτυχια;ή μηπως ειναι επιτυχια το οτι δεν πολαπλασιαστηκαν οι τιμες αφου υποπολαπλασιαστηκαν οι μισθοι με αποτελεσμα τη μικροτερη καταναλωση-κερδη για το κρατος κτλ;

Τι σχεση εχουν οι μισθοι με τις τιμες :think:
Θα πεις στην samsung να πουλαει φθηνοτερα τα κινητα
επειδη επεσαν οι μισθοι μας;
Αν επεσε ο μισθος σου, θα τρως 4ης διαλογης τροφιμα
θα φορας 4ης διαλογης ρουχα και θα μετακινεισαι με τα ΜΜΜ
Και το κινητο θα ειναι noname κινεζικο
Και για διακοπες θα πηγαινεις με το λεωφορειο μεχρι το Καβουρι

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Τι σχεση εχουν οι μισθοι με τις τιμες :think:
Θα πεις στην samsung να πουλαει φθηνοτερα τα κινητα
επειδη επεσαν οι μισθοι μας;
Αν επεσε ο μισθος σου, θα τρως 4ης διαλογης τροφιμα
θα φορας 4ης διαλογης ρουχα και θα μετακινεισαι με τα ΜΜΜ
Και το κινητο θα ειναι noname κινεζικο
Και για διακοπες θα πηγαινεις με το λεωφορειο μεχρι το Καβουρι
καλο θα ηταν να διαβασεις σε τι ακριβως απαντησα.το οτι οι τιμες εμειναν σταθερες και δεν υπηρξε υποτιθεται πληθωρισμος δε μπορει να μεταφραστει σε επιτυχια απο τη στιγμη που μειωθηκε τραγικα η αγοραστικη δυναμη.ουσιαστικα λοιπον δεν υπηρχε αποτελεσμα.ειναι πιο κατανοητο τωρα;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.057
Πόντοι
6.256
Μειωση καταναλωσης στο λιανεμποριο αλλα ο σκλαβενιτης ανοιξε νεο τεραστιο καταστημα στη λεωφορο αλιμου και σε δυο χιλιομετρα εχει και αλλο και σε αλλα τρια χιλιομετρα και αλλο, και οι τιμες βεβαια δεν επεσαν γιατι ειναι το καρτελ του λιανεμποριου αλλα οι γερμανοι δεν κανουν κατι γι αυτο αλλα ασχολουνται με τις συνταξεις, κτλ κτλ
Η ελλαδα ειναι μικρο φτωχο διεφθαρμενο κρατος, και παλι καλα να λεμε που ειμαστε οπως ειμαστε, κουτσα στραβα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αυτος ο τυπος σε οποιαδηποτε ιδιωτικη επιχειρηση θα ειχε παρει ποδι ή μαλλον θα τηρουσε τους κανονες κ θα εκανε σωστα την δουλεια του.

Είσαι σίγουρος;Οι περισσότερες ιδιωτικές εταιρείες Ελλήνων-εξαιρώ τις πολυεθνικές με ξένους στη διοίκηση-είναι τα ίδια σκατά με το Ελληνικό δημόσιο.Ο ιδιώτης κοιτάζει το κέρδος και μόνο,και δεν τον νοιάζει ο πελάτης.Όσο και αν φαίνεται παράλογο είναι έτσι.Διότι ξέρει ότι ακόμα και αν θέλει ο πελάτης να φύγει,ο απέναντι "ανταγωνιστής" είναι τα ίδια σκατά με αυτόν.Πήγα να παρκάρω μπροστά σε ένα μαγαζί να ψωνίσω κάτι,και βγαίνει ο ιδιοκτήτης και μου λέει με τσαμπουκαλίδικο ύφος "μη σταματάς εδώ περιμένω φορτηγό"."Θα πάρω κάτι και θα φύγω,ούτε 2 λεπτά δε θα κάνω" του λέω "ρε ακούς τι σου είπα;"...Και πήγαινα στο μαγαζί του.Επιχείρηση νομικής μορφής ΕΠΕ με αρκετά καταστήματα,εγώ πήγα στο κεντρικό.Φυσικά δε γύρισα να ψωνίσω ποτέ.Και ούτε πρόκειται.Αλλά μήπως μια άλλη εταιρεία που πουλάει τα ίδια έχει καλύτερη συμπεριφορά;Η νοοτροπία μας πρέπει να αλλάξει πρώτα.Και μετά όλα θα φτιάξουν.Σε 400 χρόνια...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
οι γερμανοι δεν κανουν κατι γι αυτο αλλα ασχολουνται με τις συνταξεις, κτλ κτλ

Τους Γερμανούς τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.Αν φέρεις τη μείωση του ελλείμματος αποκλειστικά από φόρους και μείωση συντάξεων είναι δικό σου θέμα.Αυτοί είπαν κάποια λογικά πράγματα.Π.χ άνοιγμα επαγγελμάτων να μπουν πολλοί στην αγορά και να μειωθούν οι τιμές.Δεν έγινε.Είπαν να γίνει ενιαίο μισθολόγιο.Ακόμα να ολοκληρωθεί.Άλλα παίρνει ο οδηγός στο υπουργείο υγείας άλλα στο παιδείας...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
καλο θα ηταν να διαβασεις σε τι ακριβως απαντησα.το οτι οι τιμες εμειναν σταθερες και δεν υπηρξε υποτιθεται πληθωρισμος δε μπορει να μεταφραστει σε επιτυχια απο τη στιγμη που μειωθηκε τραγικα η αγοραστικη δυναμη.ουσιαστικα λοιπον δεν υπηρχε αποτελεσμα.ειναι πιο κατανοητο τωρα;

Φυσικα και δεν υπηρξε αποτελεσμα
Ουτε θα υπαρξει μεχρι να απολυθουν κοπροι ΔΥ
και να κλεισουν αχρηστες κρατικες δομες που
απομυζουν τον κοπο των κανονικα εργαζομενων

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Φυσικα και δεν υπηρξε αποτελεσμα
Ουτε θα υπαρξει μεχρι να απολυθουν κοπροι ΔΥ
και να κλεισουν αχρηστες κρατικες δομες που
απομυζουν τον κοπο των κανονικα εργαζομενων
βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος τυπε.συμφωνω οτι μεγαλο μερος του δημοσιου ειναι εντελως αχρηστο αλλα υπαρχουν πολλα αλλα πραγματα που δε θελουν να διορθωσουν γιατι αυτο βοηθα τις χωρες τους.το 2013 αν θυμαμαι καλα,εκοψαν το εκας για να εξασφαλισουν 300-400 εκατομμυρια.μεχρι εκει καλως.την ιδια χρονια ομως κι ενω ολα τα εσπα ηταν παγωμενα για μενα κι εσενα,φωτοοβολταικες εταιρειες του μπομπολα πηραν το ιδιο ποσο για 40-50 νεες θεσεις εργασιας.ειδες κανενα μετρο να στρεφεται σε αυτους;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος τυπε.συμφωνω οτι μεγαλο μερος του δημοσιου ειναι εντελως αχρηστο αλλα υπαρχουν πολλα αλλα πραγματα που δε θελουν να διορθωσουν γιατι αυτο βοηθα τις χωρες τους.το 2013 αν θυμαμαι καλα,εκοψαν το εκας για να εξασφαλισουν 300-400 εκατομμυρια.μεχρι εκει καλως.την ιδια χρονια ομως κι ενω ολα τα εσπα ηταν παγωμενα για μενα κι εσενα,φωτοοβολταικες εταιρειες του μπομπολα πηραν το ιδιο ποσο για 40-50 νεες θεσεις εργασιας.ειδες κανενα μετρο να στρεφεται σε αυτους;

Μαλλον εσυ χανεις το δασος
Μονο το ταμειο της ΔΕΗ επιδοτειται με 590 εκατομμυρια
ευρω τον χρονο απο φορους
Αν βαζαμε και τα υπολοιπα θα εγραφα για μερες
Και ο λογαριασμος πολλα δισεκατομμυρια :S

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Μαλλον εσυ χανεις το δασος
Μονο το ταμειο της ΔΕΗ επιδοτειται με 590 εκατομμυρια
ευρω τον χρονο απο φορους
Αν βαζαμε και τα υπολοιπα θα εγραφα για μερες
Και ο λογαριασμος πολλα δισεκατομμυρια :S
αν θεωρεις οτι η χωρα θα σωθει απο τη διαλυση του δημοσιου τομεα και οχι απο τη διαλυση των μπομπολαιων,δεν εχω τιποτα αλλο να κανω παρα να σου ευχηθω καλη επιτυχια και να εχεις μια ασφαλη προσγειωση στην πραγματικοτητα.

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
ναι ρε μαλάκα μου αρέσει το μνημόνιο... γιατί δίνει μια ευκαιρία στον τόπο αυτό να βελτιωθεί και κάποια ζωάδια σαν και σένα να πιεστούν να βάλουν το κεφάλι κάτω και να δουλέψουν...

Όπως πάντα,  :jerking:   :jerking:    :jerking:

Σήμερα είσαι κάπου βολεμένος και δεν έχεις επηρεαστεί από την μνημονιακή περίοδο.

Όταν θα συνταξιοδοτήθεις για παράδειγμα , και ενώ έχεις πληρωμένα τα συντάξιμα για 1,000€ μηνιαίως και σου δίνουν 400€ τότε θα μιλάς..; Τότε θα σου αρέσουν τα μνημόνια..;;

Επίσης, επειδή δεν το γνωρίζεις.  Τα μνημόνια,  δεν έβλαψαν τους δημόσιους. Τον ιδιωτικο τομέα γαμήσανε. Η ανεργία δεν είναι από πρώην δημόσιους υπαλλήλους, από πρώην ιδιωτικούς είναι.

Ρωτα ρε ηλίθιε, πόσοι εδώ μέσα κλείσανε την επιχείρησή τους, ή με νύχια και δόντια προσπαθούν να την κρατήσουν ζωντανή.

Θα σου έγραφα κι αλλά, αλλά  δεν νομιζω πως αξίζεις ...  :vomit:

Βλήμα, ε βλήμα....    :hammer:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
αν θεωρεις οτι η χωρα θα σωθει απο τη διαλυση του δημοσιου τομεα και οχι απο τη διαλυση των μπομπολαιων,δεν εχω τιποτα αλλο να κανω παρα να σου ευχηθω καλη επιτυχια και να εχεις μια ασφαλη προσγειωση στην πραγματικοτητα.

Το Δημοσιο απορροφαει σχεδον το συνολο των φορων
Εσυ ποιο ποσοστο απο τους φορους πιστευεις οτι
τρωνε οι μπομπολαιοι :think: :think:
Ασφαλεις προσγειωσεις και σε εσενα :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όπως πάντα,  :jerking:   :jerking:    :jerking:

Σήμερα είσαι κάπου βολεμένος και δεν έχεις επηρεαστεί από την μνημονιακή περίοδο.

Όταν θα συνταξιοδοτήθεις για παράδειγμα , και ενώ έχεις πληρωμένα τα συντάξιμα για 1,000€ μηνιαίως και σου δίνουν 400€ τότε θα μιλάς..; Τότε θα σου αρέσουν τα μνημόνια..;;

Επίσης, επειδή δεν το γνωρίζεις.  Τα μνημόνια,  δεν έβλαψαν τους δημόσιους. Τον ιδιωτικο τομέα γαμήσανε. Η ανεργία δεν είναι από πρώην δημόσιους υπαλλήλους, από πρώην ιδιωτικούς είναι.

Ρωτα ρε ηλίθιε, πόσοι εδώ μέσα κλείσανε την επιχείρησή τους, ή με νύχια και δόντια προσπαθούν να την κρατήσουν ζωντανή.

Θα σου έγραφα κι αλλά, αλλά  δεν νομιζω πως αξίζεις ...   :vomit:

Βλήμα, ε βλήμα....    :hammer:

παίκτη μου έχω πληρωμένα για πολύ περισσότερα από 1000 τον μήνα και θα πάρω το πολύ 1.300 με τα σημερινά δεδομένα... αλλά στα παπάρια μου γιατί έχω φροντίσει να εξασφαλίσω τα γεράματα μου και τα παιδιά μου ...

και στον ιδιωτικό τομέα ήμουν και είμαι μια ζωή και δεν καταφέρανε να με γαμήσουνε γιατί πάντα είχα Plan B...

γκεγκε τώρα...

και τα μνημόνια λέγανε και λένε να χτυπηθεί το δημόσιο και αυτοί που δεν έχουν πληρώσει... και γιαυτό παλεύω συνεχώς και αυτό φωνάζω συνεχώς... ΚΟΨΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ...

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Ειχα παει πριν λιγες μερες στα ΚΕΠ της περιοχης μου να δωσω κατι χαρτια για το αμαξι. Συμπληρωνω τα απαραιτητα και αρχιζει η υπαλληλος και τα περναει σε μια ιδικη φορμα στον υπολογιστη. Επειδη ομως οπως μου ειπε αργοτερα δεν ειχα γραψει καθαρα την πινακιδα του αμαξιου την εβαλε λαθος στη φορμα... εκεινη τη στιγμη καταλαβα οτι παλι θα ξεκινησει η μερα με νευρα ... και μου λεει οτι πρεπει να κανει παλι ολη τη φορμα απο την αρχη. Της ζηταω πολυ ευγενικα να την βοηθησω αλλα εκεινη με γραφει. Χωρις πολλα πολλα περναω πισω απο γραφειο και παταω το τρομερο ctrl Z πριν προλαβει να ανοιξει την καινουργια φορμα. Ηταν λες και βρηκε το φως της. Αφου πρωτα μου ειπε τα γνωστα δεν επιτρεπεται αυτο που κανετε κλπ με ευχαριστησε.
Θα καθομουν αλλο ενα 15λεπτο επειδη δεν ξερει που πανε τα 4.

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Τα μνημόνια απο κάποιους τα έκλεψαν βίαια μεσα απο την τσεπη τους και τους εκαναν να κλείσουν ενα ονειρο που πάλευαν χρονια η ακομα που ειχαν Χρηματοδότηση γονείς και παππούδες. Αυτοι που επρεπε να πληρώσουν την γλίτωσαν, Περιουσίες άλλαξαν χερια μεσα σε μερικα χρόνια.Δικαιωσυνη ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ για αυτους που ζημιωσαν αδικως. Ας πουμε οτι μια νεραιδα αυριο  λυνει τον γορδιο δεσμο των μνημονίων. Νομιζετε οτι οι Ελληνες θα ξανασηκωθουν στα ποδια τους; η ποσο μαλλον ((θα παει μπροστα;)) Ο κοσμος θα γινει ξανα καταναλωτής; Ο επενδυτής θα κανει το αποφασιστικό βημα το μεγάλο;Φύγαν απο την Ελλαδα αυτοι που πραγματικα δούλευαν αυτοι που ειπαν να πανε να γαμηθούν οι ραγιάδες εγω εχω μια μικρη ζωη να ευχαριστηθώ. Εγω βλεπω τα μνημονια να φερνουν περισσότερη μιζέρια καχυποψία και απατεώνες ασχετα αν καποτε το 2060 ισως η Ελλαδα παει μπροστα και αν παει θα ειναι μια άρρωστη ετοιμοθάνατη κοινωνία .

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τα μνημόνια απο κάποιους τα έκλεψαν βίαια μεσα απο την τσεπη τους και τους εκαναν να κλείσουν ενα ονειρο που πάλευαν χρονια η ακομα που ειχαν Χρηματοδότηση γονείς και παππούδες. Αυτοι που επρεπε να πληρώσουν την γλίτωσαν, Περιουσίες άλλαξαν χερια μεσα σε μερικα χρόνια.Δικαιωσυνη ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ για αυτους που ζημιωσαν αδικως. Ας πουμε οτι μια νεραιδα αυριο  λυνει τον γορδιο δεσμο των μνημονίων. Νομιζετε οτι οι Ελληνες θα ξανασηκωθουν στα ποδια τους; η ποσο μαλλον ((θα παει μπροστα;)) Ο κοσμος θα γινει ξανα καταναλωτής; Ο επενδυτής θα κανει το αποφασιστικό βημα το μεγάλο;Φύγαν απο την Ελλαδα αυτοι που πραγματικα δούλευαν αυτοι που ειπαν να πανε να γαμηθούν οι ραγιάδες εγω εχω μια μικρη ζωη να ευχαριστηθώ. Εγω βλεπω τα μνημονια να φερνουν περισσότερη μιζέρια καχυποψία και απατεώνες ασχετα αν καποτε το 2060 ισως η Ελλαδα παει μπροστα και αν παει θα ειναι μια άρρωστη ετοιμοθάνατη κοινωνία .

για πες μου έναν που να ζημιώθηκε αδίκως εκτός από τους νέους που δεν είχαν ανοίξει ακόμη τα φτερά τους ...

γιατί όσο και να προσπαθώ δεν βρίσκω κανέναν .. για παράδειγμα

οι συνταξιούχοι δεν ζημιώθηκαν αδίκως διότι η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς έπαιρνε συντάξεις δυσανάλογα υψηλές σε σχέση με τις εισφορές που δώσανε
οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πολλοί περισσότεροι από όσοι χρειάζονται και οι μισθοί τους πολύ μεγαλύτεροι από το έργο που αποδίδουν
οι ελεύθεροι επαγγελματίες τρώγανε το μπαγιόκο που έρεε άφθονο στις χρυσές εποχές και κατά μεγάλο ποσοστό αφορολόγητο σε μπουζουκλερί και ζωή σαν να μην υπάρχει αύριο...

να συνεχίσω ?

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Μόνο ένα εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς που θα γκρεμίσει εκ βάθρων τη σαπίλα των 50 ετών της μεταπολίτευσης μπορεί να διορθώσει τα πάντα.

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
για πες μου έναν που να ζημιώθηκε αδίκως εκτός από τους νέους που δεν είχαν ανοίξει ακόμη τα φτερά τους ...

γιατί όσο και να προσπαθώ δεν βρίσκω κανέναν .. για παράδειγμα

οι συνταξιούχοι δεν ζημιώθηκαν αδίκως διότι η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς έπαιρνε συντάξεις δυσανάλογα υψηλές σε σχέση με τις εισφορές που δώσανε
οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πολλοί περισσότεροι από όσοι χρειάζονται και οι μισθοί τους πολύ μεγαλύτεροι από το έργο που αποδίδουν
οι ελεύθεροι επαγγελματίες τρώγανε το μπαγιόκο που έρεε άφθονο στις χρυσές εποχές και κατά μεγάλο ποσοστό αφορολόγητο σε μπουζουκλερί και ζωή σαν να μην υπάρχει αύριο...

να συνεχίσω ?

Γενικα θα συμφωνησω αλλα πιστευω πως οι καθηγητες θα επρεπε να αμοιβονται πολυ παραπανω ακομη και σε σχεση με πριν την κριση καθως επιτελουν εργο. Βεβαια θα επρεπε να ειναι και 100 φορες πιο δυσκολες οι εξετασεις που περνας για να σου επιτραπει να διδαξεις. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom