Νέα

ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ-ΔΗΜΟΣΙΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kurt russel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotirakis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
23
Like
517
Πόντοι
291
Σήμερα αν δεν χρωστάς στην τράπεζα είσαι μαλάκας.

πριν από 4 χρόνια άκουγα τύπους που χρωστάγανε στη τράπεζα και δεν τους καίγοταν καρφί. Για να μην πω για έναν πιτσιρικά 25 χρονών που δούλευε σε μικρή επιχείρηση part time έπερνε 350 € και μου έλεγε "έ, όχι να χάσουν τη δουλειά τους και οι καθαρίστριες του υπουργείου".

Όταν του απαντούσα ότι το αφεντικό του για να πληρώσει τις καριόλες τις καθαρίστριες (που βγήκε να τις υποστηρίξει η Χάρις Αλεξίου - α ρε πούτσα που πρέπει να πέσει), θα πρέπει να πληρώσει μεγαλύτερο φόρο και θα τα κόψει από το μισθό του, με κοίταγε λες και του έβρισα την μάνα. Τώρα τον βλέπω που κυκλοφορεί στο δρόμο με κατεβασμένα αυτιά και δεν μιλάει καθόλου. Τον έχει πιεί και εγώ γελάω.

Ηθικό δίδαγμα :
1. όταν παίρνονται κάποια μέτρα, δες ποιος διαμαρτύρεται για να καταλάβεις αν είναι δίκαια ή όχι.
2. το κυριότερο, όταν πας να ψηφίσεις πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά που θα το ρίξεις. Μην περιμένεις ότι σε ένα χρόνο θα έχεις ξανά εκλογές. Το παραβάν στο εκλογικό  κέντρο είναι για να αποφασίζουμε για το τι θα μας συμβεί τα επόμενα 4 χρόνια και όχι για να χέζουμε.

σωστός

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Γαμα τα φιλε και ολα τα παραπανω πληρωνονται ηλεκτρονικα
Είναι μαλάκες, αλλά αν έβγαινε κάποιος υπουργός (λέμε τώρα ...) και έλεγε, ο ΕΝΦΙΑ, η ΕΥΔΑΠ, η ΔΕΗ, και το μουνί της μάνας του πρέπει να πληρωθεί ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, θα το πλήρωναν όλοι???

σίγουρα ναι. Και την ίδια στιγμή κάποιες χιλιάδες Δ.Υ. θα ήταν παντελώς άχρηστοι και άρα επίφοβοι για τον πούλο. Αυτός και μόνο αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν οι ουρές.

makis406

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Like
75
Πόντοι
1
Σωστος σχεδον σε ολα αλλα εγω ειχα ρωτησει απο την προηγουμενη υπηρεσια τι χαρτια πρεπει να εχω κ τα ειχα μαζεψει.Στο τελος ομως στην υπηρεσια την τελευταια που πηγα απο το πρωι ηθελαν μια αιτηση που μονο αυτοι ειχαν εκει +δεν χρειαζοντουσαν καποια χαρτια που οι αλλοι μου ειχαν πει.Μπουρδελο...και ξεχνας κ κατι απο το πρωτο κειμενο μου.Επειδη τους καβλωσε εχουν βγαλει εκτος λειτουργιας ολα τα μηχανηματα εισιτηριων...κ στις 8 πρωτος να ημουν παλι μεχρι να συμπληρωσω το εντυπο θα επεφτα 100 θεσεις πισω.
Δεν διαβασες καλα τι γραφω κ στο πρωτο σου ποστ εμενα αποκαλεις μαλακα.
Δεν τρεχει κατι ομως καταλαβα τι θες να καυτηριασεις κ εχεις δικιο.
Δεν ενοουσα εσενα αλλα εαν το καταλαβες ετσι να με συμπαθας,ολα καλα ανταλαγη αποψεων κανουμε

makis406

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Like
75
Πόντοι
1
Είναι μαλάκες, αλλά αν έβγαινε κάποιος υπουργός (λέμε τώρα ...) και έλεγε, ο ΕΝΦΙΑ, η ΕΥΔΑΠ, η ΔΕΗ, και το μουνί της μάνας του πρέπει να πληρωθεί ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, θα το πλήρωναν όλοι???

σίγουρα ναι. Και την ίδια στιγμή κάποιες χιλιάδες Δ.Υ. θα ήταν παντελώς άχρηστοι και άρα επίφοβοι για τον πούλο. Αυτός και μόνο αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν οι ουρές.
+1000 φιλε ,αλλα πιστευω οτι μια λυση ειναι το οτι οι τραπεζες βαζουν επιπλεων χρεωση στο γκισε.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2060! Μεχρι να αλλαξουμε μυαλο εμεις και κυριως το δημοσιο.
Περιστατικο την προηγουμενη βδομαδα.
Σε ολες τις δημοσιες υπηρεσιες υπαρχουν πια εισιτηρια κ ο καθενας παει στον γκισε η γραφειο που θελει.
Συνηθως περιμενεις στην ουρα μεχρι να ανοιξει 08:00 η πορτα εξω απο το κτηριο με βροχη,ζεστη,κρυο και μετα με την σειρα μπαινεις κ παιρνεις το εισιτηριο.

Ενας μαγκας διευθυντης τι εχει κανει...εχει καλυψει τις μηχανες εισιτηριων κ προτεραιοτητα εχει
αυτος που εχει τα χαρτια ετοιμος,αυτος που γραφει πιο γρηγορα ή που δεν χρειαζεται να συμπληρωσει καποια αιτηση.

Αν στην εξωτερικη σειρα εισαι πρωτος απο τις 06:00 και χρειαστει να συμπληρωσεις κατι στον παγκο με τις αιτησεις για 1 λεπτο τοτε χανεις την σειρα σου και καταληγεις 50ος για το ιδιο γραφειο που ηρθε ο αλλος 2 ωρες μετα απο σενα.Ασε που μετα μενεις πισω και στον επομενο γκισε/ουρα.

Διαλογος με διευθυντη αφου του εξηγησα την κατασταση:
-Η δουλεια να γινεται κυριε,θα περιμενουμε τον καθενα ενα-ενα να συμπληρωσει την αιτηση?
-Στο ΙΚΑ,στην εφορια,στις τραπεζες πως εχουν εισιτηρια? περιμενουν και εξυπηρετουνται με την σειρα τους.
Ενας που γραφει αργα,που δεν βλεπει καλα λογω ηλικιας η εχει παθει καποιο ατυχημα,θα πρεπει να ερθει 1 μερα να    παρει μονο το εντυπο κ να ξαναερθει για να το καταθεσει? Τα μηχανηματα γιατι τα εχεις καλυψει?

-Μα δεν βλεπετε τον κοσμο,τι χαμος γινεται?
-Να εξυπηρετεις 100 ατομα την ημερα με εισιτηριο κ οχι 300.Ηρθα απο τις 06:00 κ θα μου παρει την σειρα καποιος που ηρθε στις 8:00 επειδη για 1 λεπτο εκανα μια αιτηση που εχεις μεσα στο κτηριο κ δεν εχω προσβαση?

Με εγραψε στα αρχιδια του κ εφυγε.Με τσαμπουκα μπηκα μπροστα με αλλους 2 που επαθαν το ιδιο κ ειμασταν μαζι απο το πρωι,εξηγησαμε στην ουρα τι ειχε γινει κ καναμε την δουλεια μας.Κανενας απο την ουρα δεν μιλησε αφου μας ειχαν δει να ειμαστε πρωτοι.

ΡΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ! ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΟ! Αυτος ο τυπος σε οποιαδηποτε ιδιωτικη επιχειρηση θα ειχε παρει ποδι ή μαλλον θα τηρουσε τους κανονες κ θα εκανε σωστα την δουλεια του.20 χρονια ξερω απο ουρες κ δημοσιο αλλα τοσο θρασος.
Μνημονια = Ευρωπαικη Ενωση και κυριως Ευροζωνη δεν υπαρχει πλεον Ελληνικο κρατος ολα τα κρατη ειναι υπο την Γερμανια (ως η ποιο ισχυρη χωρα) και την κομισιον, η αλλη λυση ειναι εξοδος απο την Ε.Ε πως ομως θα κολυμπησει ομως ενα κρατος μονο του οταν εχει τον ποιο αντιπαραγωγικο δημοσιο τομεα και τον ποιο διεφθαρμενο ιδιωτικο, ενα κρατος που δεν παραγει τιποτα εκτος απο τουρισμο, ενα κρατος που δεν μπορει να αντιμετωπισει μονο του την εξ ανατολων απειλη γιατι ποτε δεν την πηρε στα σοβαρα και την χρησημοποιουσε ποτε για να κονομανε οι Ακηδες και ποτε για να εχουν σκλαβους οι καραβαναδες (βλεπε ανοητη θητεια). Ετσι λοιπον οπως παντα σε αυτην την ζωη ηρθε η ωρα του λογαριασμου αρα μνημονια και Βελκουλεσκου μεχρι το 3060.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom