Πριν απο ενα μικρο χρονικο διαστημα γνωρισα τυχαια μια κοπελα η οποια ηταν ηδη στο χωρο του bdsm.
Δεν ξερω γιατι αλλα μου δημιουργησε την εντυπωση οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο. Απροσανατολισμενη και αρκετα ακατατοπιστη αλλα πιστευω με δυνατοτητες να γινει πολυ καλη αφεντρα, ετσι λοιπον αποφασισα να την κρατησω σαν εκπαιδευομενη.
Στο αρχικο σταδιο της εκπαιδευσης της μου εδειξε οτι πραγματι εχει δυνατοτητες,σε ποιο βαθμο βεβαια θα δειξει ο χρονος.
Μετα το πρωτο σταδιο εκπαιδευσης της αποφασισα να τη ριξω στη "μαχη".
Τη συγκεκριμενη εκπαιδευομενη λοιπον μπορειτε να γνωρισετε σε session μαζι μου στο οποιο θα συμμετασχει και εκεινη απο 08-12 εως 19-12-16 και συνεχιζοντας απο 10-01-17 μεχρι να αποφασισω εαν μπορει να αντεπεξελθει στα υψηλα standard του UNDERGROUND.
Η συμμετοχη της θα ειναι ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.
Φυσικα εννοειται οτι απο τη στιγμη που θα αρχισει να κανει sessions μονη της η οικονομικη απαιτηση της θα ειναι μικροτερη απο τη δικη μου.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ για το που και πως εργασθηκε σας λεω οτι ειμαι ενημερη για ολο το εργασιακο παρελθον της.
Επειδη οπως εχω πει και στο παρελθον το UNDERGROUND δεν ειναι studio, δεν υπαρχει καν χωρος αναμονης, στη περιπτωση κατα την οποια η προαναφερομενη ξεκινησει να κανει session μονη της δεν θα υπαρχει στο χωρο τριτο η τεταρτο ατομο εκτος βεβαια εαν το επιθυμει ο επισκεπτης.