καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.183
- Πόντοι
- 736
Όταν κάποιος γράφει σε δημόσιο forum πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί κριτική ειδικά σε τόσο ευαίσθητο θέμα αγαπητή μου.Κοιταζοντας το profile σας μου γεννηθηκε μια απορια.
Ποσο μεγαλη συμπτωση μπορει να ειναι οτι 3 ατομα τα οποια ταυτοχρονα ασχολουνται μαζι μου σιγουρα με οχι θετικα η εστω ουδετερα κριτηρια εχουν κανει εγραφη στο bourdela τις εξης ημερομηνιες.
ilias dionisiou 14-06-13
Καρδιναλιος 20-06-13
Alths epi kyrias 18-04-13
και τα σχολια τους την ιδια μερα ειναι
Καρδιναλιος 13:31
Alths epi kyrias 14:27
ilias dionisiou 14:30
Καρδιναλιος 14:37
Τρομερη συμπτωση για site με 152.963 μελη.
Καποιος κακοπροαιρετος θα μπορουσε να πει οτι μπορει να ειναι το ιδιο ατομο με διαφορετικα profile.
Επειδη ομως εγω δεν ειμαι κακοπροαιρετο ατομο θα το πω.......ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ και θα σας απαντησω με το δικο μου τροπο στο καθενα ξεχωριστα.
Εικασίες, αστήρικτες υποθέσεις και κυρίως λεκτικές επιθέσεις δεν συνάδουν με το προφίλ που υποστηρίζετε Miss Alexandra.
Εν κατακλείδι δεν είναι δυνατόν να αρέσουν σε όλους όλα, προς τι η επίθεση λοιπόν;
Αν υιοθετήσω λοιπόν την ίδια πολιτική της σκέψης σας, θα μπορούσα να υποθέσω αστήρικτα βεβαίως, ότι εφόσον οι αρνητικοί σχολιασμοί προέρχονται από το ίδιο άτομο με διαφορετικό nickname, θα μπορούσε να ισχύει αντίστοιχα και για τους θετικούς n'est-ce pas?