Νέα

Mistress Alexandra

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.183
Πόντοι
736
Κοιταζοντας το profile σας μου γεννηθηκε μια απορια.
Ποσο μεγαλη συμπτωση μπορει να ειναι οτι 3 ατομα τα οποια ταυτοχρονα ασχολουνται μαζι μου σιγουρα με οχι θετικα η εστω ουδετερα κριτηρια εχουν κανει εγραφη στο bourdela τις εξης ημερομηνιες.
ilias dionisiou    14-06-13
Καρδιναλιος        20-06-13
Alths epi kyrias   18-04-13
και τα σχολια τους την ιδια μερα ειναι
Καρδιναλιος        13:31
Alths epi kyrias   14:27
ilias dionisiou    14:30
Καρδιναλιος        14:37
Τρομερη συμπτωση για site με 152.963 μελη.
Καποιος κακοπροαιρετος θα μπορουσε να πει οτι μπορει να ειναι το ιδιο ατομο με διαφορετικα profile.
Επειδη ομως εγω δεν ειμαι  κακοπροαιρετο ατομο θα το πω.......ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ και θα σας απαντησω με το δικο μου τροπο στο καθενα ξεχωριστα.
Όταν κάποιος γράφει σε δημόσιο forum πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί κριτική ειδικά σε τόσο ευαίσθητο θέμα αγαπητή μου.
Εικασίες, αστήρικτες υποθέσεις και κυρίως λεκτικές επιθέσεις δεν συνάδουν με το προφίλ που υποστηρίζετε Miss Alexandra.
Εν κατακλείδι δεν είναι δυνατόν να αρέσουν σε όλους όλα, προς τι η επίθεση λοιπόν;
Αν υιοθετήσω λοιπόν την ίδια πολιτική της σκέψης σας, θα μπορούσα να υποθέσω αστήρικτα βεβαίως, ότι εφόσον οι αρνητικοί σχολιασμοί προέρχονται από το ίδιο άτομο με διαφορετικό nickname, θα μπορούσε να ισχύει αντίστοιχα και για τους θετικούς n'est-ce pas?

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Όταν κάποιος γράφει σε δημόσιο forum πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί κριτική ειδικά σε τόσο ευαίσθητο θέμα αγαπητή μου.
Εικασίες, αστήρικτες υποθέσεις και κυρίως λεκτικές επιθέσεις δεν συνάδουν με το προφίλ που υποστηρίζετε Miss Alexandra.
Εν κατακλείδι δεν είναι δυνατόν να αρέσουν σε όλους όλα, προς τι η επίθεση λοιπόν;
Αν υιοθετήσω λοιπόν την ίδια πολιτική της σκέψης σας, θα μπορούσα να υποθέσω αστήρικτα βεβαίως, ότι εφόσον οι αρνητικοί σχολιασμοί προέρχονται από το ίδιο άτομο με διαφορετικό nickname, θα μπορούσε να ισχύει αντίστοιχα και για τους θετικούς n'est-ce pas?
Επιθεση?  Αντεπιθεση το λεω εγω.
Εαν επροκειτο για την προσωπικη γνωμη καποιου μετα απο session μαζι μου κατανοητο.Εκει υπαρχει η προσωπικη εκτιμηση η οποια μπορει να διαφερει απο ατομο σε ατομο.
Εγω απλα ανεβασα 2 foto στη κατηγορια fetish/bdsm που απευθυνεται σε ατομα με "ιδιαιτερα γουστα" και ξαφνικα δεχτηκα μια επιθεση απο ατομα τα οποια το πλειστον αυτων δεν εχουν σχεση με το bdsm.Γεμισαν 2 σελιδες με ......ασχετα σχολια,σχολια υποτιμητικα-κοροιδευτικα για ολους που μας αρεσει αυτο.
Το να μην ειναι κατανοητο κατι απο καποιον το καταλαβαινω,το να κοροιδευει ομως κατι με το οποιο δεν εχει σχεση εγω προσωπικα δεν το δεχομαι.
Το οτι θεωρησα "τρομερη συμπτωση" το ποσο κοντα ειναι οι ημερομηνιες εγραφης σε σχεση με το χρονικο διαστημα απαντησεων,ναι το θεωρησα "τρομερη συμπτωση".
Εν παση περιπτωση για να τελειωσει εδω αυτη η συζητηση για μενα φυσιολογικο ειναι οτιδηποτε γινεται μεταξυ ενηλικων ανθρωπων με τη συγκαταθεση τους αρκει να μην προκαλειται μονιμη σωματικη βλαβη.
Και κατι τελευταιο, το οτι εχω καταφερει να δημιουργησω ενα αξιολογο (κατα γενικη ομολογια)χωρο και οτι προσπαθω να τον κανω οσο μπορω καλυτερο (ασχετα σε ποια γουστα απευθυνεται) μεσα σε μια εποχη λιτοτητας θα περιμενα σιγουρα οχι να εκτιμηθει απο τους μη μυημενους αλλα τουλαχιστον να τυχει σεβασμου η εστω αδιαφοριας σαν προσπαθεια και οχι χλευασμου.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.183
Πόντοι
736
Επιθεση?  Αντεπιθεση το λεω εγω.
Εαν επροκειτο για την προσωπικη γνωμη καποιου μετα απο session μαζι μου κατανοητο.Εκει υπαρχει η προσωπικη εκτιμηση η οποια μπορει να διαφερει απο ατομο σε ατομο.
Εγω απλα ανεβασα 2 foto στη κατηγορια fetish/bdsm που απευθυνεται σε ατομα με "ιδιαιτερα γουστα" και ξαφνικα δεχτηκα μια επιθεση απο ατομα τα οποια το πλειστον αυτων δεν εχουν σχεση με το bdsm.Γεμισαν 2 σελιδες με ......ασχετα σχολια,σχολια υποτιμητικα-κοροιδευτικα για ολους που μας αρεσει αυτο.
Το να μην ειναι κατανοητο κατι απο καποιον το καταλαβαινω,το να κοροιδευει ομως κατι με το οποιο δεν εχει σχεση εγω προσωπικα δεν το δεχομαι.
Το οτι θεωρησα "τρομερη συμπτωση" το ποσο κοντα ειναι οι ημερομηνιες εγραφης σε σχεση με το χρονικο διαστημα απαντησεων,ναι το θεωρησα "τρομερη συμπτωση".
Εν παση περιπτωση για να τελειωσει εδω αυτη η συζητηση για μενα φυσιολογικο ειναι οτιδηποτε γινεται μεταξυ ενηλικων ανθρωπων με τη συγκαταθεση τους αρκει να μην προκαλειται μονιμη σωματικη βλαβη.
Και κατι τελευταιο, το οτι εχω καταφερει να δημιουργησω ενα αξιολογο (κατα γενικη ομολογια)χωρο και οτι προσπαθω να τον κανω οσο μπορω καλυτερο (ασχετα σε ποια γουστα απευθυνεται) μεσα σε μια εποχη λιτοτητας θα περιμενα σιγουρα οχι να εκτιμηθει απο τους μη μυημενους αλλα τουλαχιστον να τυχει σεβασμου η εστω αδιαφοριας σαν προσπαθεια και οχι χλευασμου.
Σίγουρα το γεγονός είναι περί όνου σκιάς που δεν χρήζει συνέχειας, καταλαβαίνω επίσης την προσπάθεια προστασίας του ''ονόματος'' σου και εκτιμώ την προσπάθεια, σε χαλεπούς καιρούς μάλιστα, της επαγγελματικής ανέλιξης, παρόλα αυτά δεν απέφυγες το λάθος πάλι χαρακτηρίζοντας την κριτική ως χλευασμό.
Ελπίζω να μην εννοείς ως χλευασμό το #189 ποστ, που αναφέρει καθ΄ υπερβολή ίσως, το crucifixion protocol γιατί σε καταφατική απάντηση... keep updated on baby!
Καλές συνεδρίες.

Salonica32

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2015
Like
120
Πόντοι
0
Αλεξάνδρα, θα έρθεισ μήπως αυτο το μήνα Θεσσαλονίκη;

STAN THE MAN

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
81
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.
Τρίτη απογευματάκι είχα κανονίσει session με mistress Αλεξάνδρα και τη φίλη της
στον γνωστό χώρο της στο κέντρο της Αθήνας. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες,
καθώς υπάρχουν και κάποιοι στο forum που εκλαμβάνουν κάποια βίτσια στραβά.
Πάντως όσοι έχουν ανάλογα γούστα με μένα, αποκλείεται να φύγουν ανικανοποίητοι.
Ο χώρος είναι φοβερός, δε περίμενα να συναντήσω κάτι ανάλογο στη χώρα μας.
Η Κυρία Αλεξάνδρα είναι φοβερό τυπάκι, χωρίς να έχει το κλασσικό στημένο
στυλάκι που συναντάς αλλού, σε ακούει τι θέλεις και προσπαθεί να σε κάνει να περάσεις καλά.
Φοβερό κορμί, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα, κρίμα που δεν κάνει και SEX με τους πελάτες,
θα ήταν θεωρώ το ιδανικότερο, αν και αντιλαμβάνομαι ότι δε συνάδει με το ρόλο της αφέντρας.
Η άλλη Κυρία λιγότερο εντυπωσιακή εμφανισιακά, αλλά με πολύ ενέργεια, παίζει και τους δύο ρόλους
τόσο της αφέντρας προς τον πελάτη όσο και της σκλάβας προς την Κυρία Αλεξάνδρα.
Κατάφερα και της έδωσα και εγώ (για εκδίκηση) μερικά κωλοσκάμπιλα, νομίζω της αρέσει και ο ρόλος
της σκλάβας, θα ήθελα όμως να την ξεσκίσω γιατί μου είχε κάνει  το κωλαράκι κόκκινο (και όχι μόνο).
Τέλος, πάντως, overall θα έλεγα ότι άξιζε 100% η χθεσινή μου επίσκεψη, η βαθμολογία σε κάποια πεδία είναι ενδεικτική, καθώς δε
μου επιτρέπει το σύστημα να βάλω υψηλότερη. Θα τις ξαναέβλεπα σίγουρα, το κόστος βέβαια είναι υψηλό για τις ημέρες μας.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.
Τρίτη απογευματάκι είχα κανονίσει session με mistress Αλεξάνδρα και τη φίλη της
στον γνωστό χώρο της στο κέντρο της Αθήνας. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες,
καθώς υπάρχουν και κάποιοι στο forum που εκλαμβάνουν κάποια βίτσια στραβά.
Πάντως όσοι έχουν ανάλογα γούστα με μένα, αποκλείεται να φύγουν ανικανοποίητοι.
Ο χώρος είναι φοβερός, δε περίμενα να συναντήσω κάτι ανάλογο στη χώρα μας.
Η Κυρία Αλεξάνδρα είναι φοβερό τυπάκι, χωρίς να έχει το κλασσικό στημένο
στυλάκι που συναντάς αλλού, σε ακούει τι θέλεις και προσπαθεί να σε κάνει να περάσεις καλά.
Φοβερό κορμί, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα, κρίμα που δεν κάνει και SEX με τους πελάτες,
θα ήταν θεωρώ το ιδανικότερο, αν και αντιλαμβάνομαι ότι δε συνάδει με το ρόλο της αφέντρας.
Η άλλη Κυρία λιγότερο εντυπωσιακή εμφανισιακά, αλλά με πολύ ενέργεια, παίζει και τους δύο ρόλους
τόσο της αφέντρας προς τον πελάτη όσο και της σκλάβας προς την Κυρία Αλεξάνδρα.
Κατάφερα και της έδωσα και εγώ (για εκδίκηση) μερικά κωλοσκάμπιλα, νομίζω της αρέσει και ο ρόλος
της σκλάβας, θα ήθελα όμως να την ξεσκίσω γιατί μου είχε κάνει  το κωλαράκι κόκκινο (και όχι μόνο).
Τέλος, πάντως, overall θα έλεγα ότι άξιζε 100% η χθεσινή μου επίσκεψη, η βαθμολογία σε κάποια πεδία είναι ενδεικτική, καθώς δε
μου επιτρέπει το σύστημα να βάλω υψηλότερη. Θα τις ξαναέβλεπα σίγουρα, το κόστος βέβαια είναι υψηλό για τις ημέρες μας.
ούτε πήρες ούτε εδωσες;γαμησι γιοκ......

Leskon

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2016
Like
90
Πόντοι
0
Καταθέτω τη μαρτυρία μου:

Η Αφέντρα Αλεξάνδρα είναι η μοναδική (επαναλαμβάνω "μοναδική") πραγματικά επαγγελματίας, διεθνών προδιαγραφών, υψηλού επιπέδου αφέντρα στην Ελλάδα. Καμία άλλη. Όλες οι υπόλοιπες είτε είναι άσχετες, που έχουν μπλέξει το domination με την υβριστική συμπεριφορά, είτε πρώην πουτάνες που το γύρισαν σε domination, είτε ηλίθιες, είτε ερασιτέχνες. Έχω κάνει δύο session μαζί της και ήταν άψογη. Ευφυέστατη, υψηλού επιπέδου, πραγματική Domina, τήρησε τη συμφωνία κατά γράμμα, κανένα ψέμα, τίποτα ψεύτικο. Και έχει και ένα εξαίρετο dungeon. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

• Like
Αντιδράσεις: theoro
OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Θα ηθελα να ενημερωσω οτι απο 01-07-2016 εως 24-07-2016 θα απουσιαζω.

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Η απουσια μου θα παραταθει μεχρι τις 31.07.2016

atractive_man

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Καταθέτω τη μαρτυρία μου:

Η Αφέντρα Αλεξάνδρα είναι η μοναδική (επαναλαμβάνω "μοναδική") πραγματικά επαγγελματίας, διεθνών προδιαγραφών, υψηλού επιπέδου αφέντρα στην Ελλάδα. Καμία άλλη. Όλες οι υπόλοιπες είτε είναι άσχετες, που έχουν μπλέξει το domination με την υβριστική συμπεριφορά, είτε πρώην πουτάνες που το γύρισαν σε domination, είτε ηλίθιες, είτε ερασιτέχνες. Έχω κάνει δύο session μαζί της και ήταν άψογη. Ευφυέστατη, υψηλού επιπέδου, πραγματική Domina, τήρησε τη συμφωνία κατά γράμμα, κανένα ψέμα, τίποτα ψεύτικο. Και έχει και ένα εξαίρετο dungeon. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Aμα τήρησε τη συμφωνία κατά γράμμα νταξ μεγάλε είναι πραγματικά μοναδική.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: theoro

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Επιθεση?  Αντεπιθεση το λεω εγω.
Μπήκα στο thread από περιέργεια, μιας και ήταν στις προσφατες αναρτήσεις.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι ο επαγγελμαισμός και η ευγένια με την οποία απαντάς καθώς και ο προσεγμένος χώρος.
Δυστυχώς στην Ελλάδα εχουμε συνηθίσει τα σπίτια με χύσια στα σεντόνια, παντόφλες που αν τις φορέσεις θα κολλήσεις μύκητες κοκ.

Κρίμα γιατί δεν είχα ποτέ τέτοια βίτσια. Από την άλλη καλύτερα γιατί θα έμενα στην ψάθα...

aggeliki1994

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ας εκφρασω και εγω την αποψη μου,ετσι κ αλλιως ελευθερια λογου εχουμε. ειδα αυτο π ειναι ως απομονωση και μου εκανε τρομερη εντυπωση.μα καλα ειναι δυνατον ανθρωποι να ερεθιζονται απ αυτο? εγω μονο που το ειδα φοβος και τρομος με επιασε.μ αρεσει ομως παρα πολυ το γαμισι αλλα σαδομαζοχιστικο δεν θα εκανα γ κανεναν λογο, ουτε αφεντρα μπορω να γινω ουτε σκλαβα. ο καθενας ομως οπως την βρισκει

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Ο εξοπλισμος του UNDERGROUND συνεχιζεται.

Συνημμένα

• 1aa.jpg
    1aa.jpg
    86,9 KB · Εμφανίσεις: 116
OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like