Νέα

Μίσος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσύ μισείς κάποιον ;

• Ναι, μισώ κάποιον και δεν θα στενοχωριόμουν αν πέθαινε.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι, δεν έχω μισήσει ποτέ κάποιον πραγματικά.

Ψήφοι: 1 50,0%
  • Έχω μισήσει στο παρελθόν, αλλά τώρα το ξεπέρασα, δηλαδή το ξέχασα.

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Σας έχει τύχει να μισείται ;
Να μισείτε θανάσιμα, να θέλετε να πεθάνει.
Να μισείτε το πατέρα σας ή τη μητέρα σας ή κάποιον συγγενή σας, ή κάποιον άλλο ;
Έχετε πιάσει ποτέ τον εαυτό σας να μισεί τόσο πολύ ;

Και είναι πάντα ένοχος αυτός που μισεί ;
Λέτε να γεννήθηκε για να μισήσει, να είναι από κατασκευή του κακός ;
Δεν σας περνάει από το μυαλό γιατί έφτασε εκεί ; Γιατί να μισεί τον συγκεκριμένο άνθρωπο τόσο πού ; Σκεφτήκατε ποτέ τι του έχουν κάνει ; Τι έχει ζήσει για τόσο καιρό ; Τι αναμνήσεις του έρχονται όταν πέφτει το βράδυ μόνος του να κοιμηθεί ;

Και ρωτάω, είναι δυνατόν κάποιος να μισεί χωρίς να του έχουν κάνει κάτι ;
Μήπως όποιος μισεί είναι τελικά αθώος ;

Εσύ τελικά που διαβάζεις το θρεντ, πες μου αλήθεια, μισείς κάποιον ή όχι ; Και αν δεν θες να απαντήσεις φανερά, πήγαινε και ψήφισε.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
εγω μισω τη γειτονισσα απεναντι που τραβαει τις κουρτινες της καμαρας και δεν μπορω να δω τιποτα  :tickedoff:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
(αν κ δεν καταλαβα γιατι μ εκανες κουοτε βαλεντινε)

μισος σημαινει νιωθω μονο ασχημα πραγματα για καποιον κ θελω να εξαφανιστει απο προσωπου γης
ειτε μου εκανε κατι (δικαιολογημενα) ειτε τπτ (δεν παω καλα στα μυαλα μου)

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Είναι ανόητο το να μισείς κάποιον. Δηλητηριάζεσαι χωρίς λόγο.

Αν και από μεγάλες αντιπάθειες γεννιούνται μεγάλοι έρωτες. Αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Love & Hate collide.

Ναι έχω μισήσει αλλά ήμουν μικρό, μου είχαν κάνει τη ζωή ποδήλατο και δεν μπορούσα να τραβήξω Χ λόγω έλλειψης επιλογών. Επομένως έτρεφα και τρεφόμουν από αρνητικά συναισθήματα.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ποτε δε μπορεσα να καταλαβω γιατι αυτο το συναισθημα ηταν τοσο δαιμονοποιημενο.κανεις και ποτε δε το αναφερει,ενω οι ηθικολογοι αμα κανεις κουβεντα για αυτο σε θεωρουν ανηθικο.
αν δουμε τη ζωη θα παρατηρησουμε οτι παντου και παντα υπαρχουν οι 2 αντιθετοι πολοι.υπαρχει το μαυρο και το ασπρο.ο παραδεισος και η κολαση.ο φιλος και ο εχθρος.
εγω λοιπον θα παω τη κουβεντα λιγο παρα περα.υπαρχει πιθανοτητα ενας ανθρωπος να εχει φιλους και να μην εχει εχθρους?αποκλειεται.το ναμην εχει φιλους υπαρχει πιθανοτητα,αλλα τοτε δε θαχει και εχθρους.αρα στα πλαισια της λογικης ο εχων φιλους αυτοματα εχει και εχθρους.
κατι τετοιο σημαινει με την αγαπη και το μισος.οταν αγαπας κατι,υποχρεωτικα θα μισεις κατι αλλο.η οταν αγαπας καποιους υποχρεωτικα θα μισησεις καποιους αλλους.
υπαρχουν βεβαια θεωριες που επικαλουνται αισθηματα ''ανωτεροτητας''θεωριες οτι ολοι πρεπει να μαστε αγαπημενοι κλπ.εγω για αυτου του ειδους τις θεωριες θα πω οτι τις εφευρισκουν η ατομα βολεμενα η ατομα βλαμμενα.
γιατι ειλικρινα και με το χερι στην καρδια,ποσοι απο σας δε θαθελατε να ισοπεδωσετε τους αντιπαλους πουχετε?ποσοι δε θελετε να αφανιστουν απο προσωπου γης?ποσοι δε πηρατε δυναμη σε καποια αδυναμη στιγμη της ζωης σας αναλογιζομενοι οτι αν παθετε κατι,ο εχθρος σας θα χαρει?το μισος οπως και η αγαπη δινουν δυναμη ενεργεια και προοπτικη.φυσικα το μισος καποια στιγμη κανει τον ανθρωπο και παρα πολυ σκληρο.ποιος ομως λεει οτι το ευγενεστατο στην ανθρωπινη υπαρξη δεν ειναι ταυτοχρονα και το σκληροτερο?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
To μισος ειναι υγεια!

ΠΡΕΠΕΙ να αισθανομαστε ετσι μερικες φορες!  :sunglasses:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.603
Πόντοι
19.485
Μισώ ένα άτομο και το μισώ θανάσημα. Το μισώ θανάσημα γιατί κάποτε το αγάπησα όσο μπορούσα με λόγια και με έργα και αυτό με πρόδωσε, την κρίσημη ώρα με παπάτησε, πάτησε πάνω μου να ανέβει και με έθαψε. Το μισώ με όλο μου το είναι και είναι καλό που πια δεν είναι εδώ κοντά γιατί είμαι ικανός να το σκότωνα. Το μίσος σε θρέφει ενώ πεινάς, σε ξεδιψάει ενώ διψάς, σε κρατά δυνατό χωρίς ώρα ύπνο, πάντα όμως σε κατατρώει και νοιώθεις κενό! Γάμησε τα! Αντε να δούμε τι θα κάνει ο γαύρος σήμερα!

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
καμια φορα μισω αλλα καμια φορα και ολοκληρο.....
ανοιχτε ρε Φρουντ να καταλαβετε τι ειναι μισος.΅Ελεος τι αλλο θρεντ θα ανοιχτει....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
3η επιλογή - μου συνέβη 10 χρόνια πριν για επαγγελματικούς λόγους (όχι καψούρα κλπ).

Ο απόλυτος κοπρίτης στη δουλειά, αλλά ο τσαμπουκάς που πουλάνε ορισμένοι σε συνδυασμό με χεσμένους managers είναι πραγματικά απίστευτος.  :headbang:

Όχι μόνο δεν απολύθηκε ποτέ (ενώ ήταν πραγματικά επικίνδυνος), αλλά έπαιρνε περισσότερα απ' όλους.  :jerking:

Δεν ήθελα να πεθάνει φυσικά, αλλά να υπήρχε δικαιοσύνη και να έπαιρνε τον πούλο του. Κάτι που δε συνέβη ποτέ βέβαια.

Αυτό που μου έμεινε από εκείνη την περίοδο είναι ένα τρακάρισμα που είχα στην Κηφισσίας (ευτυχώς όχι σοβαρό, ακριβώς επειδή τα νεύρα είχαν χτυπήσει limit up/red alert).

Managers - fucking wankers.  :uglystupid:

Επισκέπτης
Δε μπορω να πω οτι εχω μισησει ποτε, τουλαχιστον σε σημειο να θελω να παθει καποιος κατι κακο. Σαφως και εχω γινει εξαλη με καποιους και εχω θυμωσει σε σημειο να μη θελω να τους ξαναδω ή να θελω να παιξω ξυλο. Υπάρχουν δυο τροποι να γινει αυτο. Να προδωσουν την εμπιστοσυνη μου ή να μην εκτιμησουν αυτα που τους δινω, την ωρα που ξερουν ότι ειναι πραγματικά πολυτιμα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μισώ ένα άτομο και το μισώ θανάσημα. Το μισώ θανάσημα γιατί κάποτε το αγάπησα όσο μπορούσα με λόγια και με έργα και αυτό με πρόδωσε, την κρίσημη ώρα με παπάτησε, πάτησε πάνω μου να ανέβει και με έθαψε. Το μισώ με όλο μου το είναι και είναι καλό που πια δεν είναι εδώ κοντά γιατί είμαι ικανός να το σκότωνα. Το μίσος σε θρέφει ενώ πεινάς, σε ξεδιψάει ενώ διψάς, σε κρατά δυνατό χωρίς ώρα ύπνο, πάντα όμως σε κατατρώει και νοιώθεις κενό! Γάμησε τα! Αντε να δούμε τι θα κάνει ο γαύρος σήμερα!

Εγώ πάντως θα μισήσω την ανόρθωση αν δεν πράξει σήμερα το αυτονόητο κατά του ατίλλα 3...

Επί του θέματος, λίγο μίσος ποτέ δεν έκανε κακό, αρκεί να μη γίνει έμμονη ιδέα...
Άλλωστε, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom