Νέα

Μισογυνισμός στην Ελλάδα και επίπτωση στην νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Στον δικό μου επαγγελματικό χώρο πάντως (τραπεζικός) υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γυναικών που έχουν εξελιχθεί περνώντας απο το κρεβάτι των επικεφαλών.
Οσον αφορά την σκληρότητα, είναι πιο σληρές απο άνδρες, σκύλες χωρίς καμιά ευελιξία
οταν πιανουν ποστα και εχουν εξουσια η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι καριολες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
κι εγώ βλέπω καταξιωμένους άνδρες στον τριτογενή τομέα, όμως καταρχήν:
για να ανέλθουν σε καλή θέση και να φτιαχτούν πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, συνήθως μετά τα 35 καταξιώνονται.
Επίσης εκεί πιάνουν και τα λεφτά και μπορούν να κυκλοφορήσουν κάνα κομμάτι.
Όμως η πολυετής αποχή από τις σκληρές εργασίες οι οποίες είναι το α και το ω για την καλλιέργεια του ανθρώπινου πνεύματος και ήθους, δημιουργεί αμφιβολίες για την πνευματική πληρότητα κάποιων από τα άτομα αυτά.

Αντίθετα, στις σκληρές εργασίες αν κάποιος πιαστεί από νωρίς, μπορεί μέχρι τα 30 του να χει φτιάξει περιουσία ολόκληρη.
Άσε που θα έχει πάντα τη σωματική και πνευματική του υγεία.

περιουσια εκαναν οσοι εργαστηκαν στις οικοδομες και εβγαλαν χρημα ξαφνικο λογω των περιεργων και παραλογων συνθηκων σκιουρακι, και πιθανον και οι αγροτες με επιδοτησεις. παρολα αυτα ειδαμε πολυ καλα οτι ολα αυτα ηταν λιγακι εικονικα .. και οτι με την εργασια και μονο ειτε χειρωνακτικη ειτε επιστημονικη δεν κανει κανεις λεφτα πολλα. Το θεμα σου το βλεπεις μονοπλευρα. Αντρας δεν εναι αυτος που κανει δουλειες σε ενα κτημα, αντρας ειναι αυτος που εργαζεται και σαν δασκαλος η σε ενα περιπτερο αλλα μεγαλωνει παιδια και ειναι πατερας . και που μπορει τα χερια του να μην ειναι ροζιασμενα αλλα ειναι  εργατικος αυθεντικος ντρομπρος και εχει λογο.

Επισκέπτης
συμφωνω για να ανελιχθεις η θα χρησιμοποιησεις κωλο βυζια και μουνακι η θα γινεις σκυλα..  :tits2:

κατάλαβες τη διαφορά νοοτροπίας μεταξύ άνδρα-γυναίκας;

πως να συναγωνιστής σε μια κυριλέ δουλειά την άλλη που έρχεται κάθε πρωί με 15ποντο και μίνι και βλέπεις το παντελόνι του προιστάμενου να φουσκώνει και τα σάλια να τρέχουν; πόσα μεταπτυχιακά πρέπει να έχεις για να αναπληρώσεις αυτό το κενό;
Και το προσόν αυτό κρατάει πολλά χρόνια, σχεδόν όλα του κρίσιμου εργασιακού βίου (18-40)
Καθηγητές στο πανεπιστήμιο, συνεντεύξεις για δουλειά, εντός δουλειάς, κλπ
Άμα προσθέσω και τη στρατιωτική θητεία, καθώς και το γεγονός ότι με 2 εγκυμοσύνες εξασφαλίζεται 2-3 χρόνια πληρωμένης άδειας, τότε έχουμε ένα "καλό πακέτο" που κάνει τη διαφορά...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αντρας ειναι αυτος ο οποιος κάνει μια γυναικα να χαμογελαει πάντα ( οποτε δηλαδη τον σκέφτεται) ....

Σας γάμησα?  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

:grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
περιουσια εκαναν οσοι εργαστηκαν στις οικοδομες και εβγαλαν χρημα ξαφνικο λογω των περιεργων και παραλογων συνθηκων σκιουρακι, και πιθανον και οι αγροτες με επιδοτησεις. παρολα αυτα ειδαμε πολυ καλα οτι ολα αυτα ηταν λιγακι εικονικα .. και οτι με την εργασια και μονο ειτε χειρωνακτικη ειτε επιστημονικη δεν κανει κανεις λεφτα πολλα. Το θεμα σου το βλεπεις μονοπλευρα. Αντρας δεν εναι αυτος που κανει δουλειες σε ενα κτημα, αντρας ειναι αυτος που εργαζεται και σαν δασκαλος η σε ενα περιπτερο αλλα μεγαλωνει παιδια και ειναι πατερας . και που μπορει τα χερια του να μην ειναι ροζιασμενα αλλα ειναι  εργατικος αυθεντικος ντρομπρος και εχει λογο.
πολυ καλα ,ετσι ειναι και αφηστε της μαλακιες αντρακλες

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε εχω φτιαξει μια παραγκα στο βουνο..σημερα κατεβηκα απο εκει..ειχα παει τριημερο στο βουνο και εκοβα ξυλα και εμενα στη παραγκα..σημερα κατεβηκα σπιτη να πλυθω..μεθαυριο ξαναπαω...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στον δικό μου επαγγελματικό χώρο πάντως (τραπεζικός) υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γυναικών που έχουν εξελιχθεί περνώντας απο το κρεβάτι των επικεφαλών.
Οσον αφορά την σκληρότητα, είναι πιο σληρές απο άνδρες, σκύλες χωρίς καμιά ευελιξία
Επειδη εχω δει πολλα εκει μεσα, σε πληροφορω οτι εισαι εντελλως λαθος
Ειναι περισσοτερο εκδηλωτικες και ζεστες απο οσο φανταζεσαι, αλλα εχουν γαλουχιθει αλλιως μεσα απο την δουλεια τους και το περιβαλλον τους ....

Δεν διαφερουν σε τιποτα απο τις υπολοιπες καθημερινες γυναικες σε πληροφορω !!!!!
Και χιουμορ εχουν και καλομιλητες ειναι, οταν υπαρξει μια γνωριμια μεσα στο περιβαλλον τους.

Φυσικα οπως παντου σε ολους τους κλαδους, ετσι κι εκει, δεν εκλειπουν οι ψωναρες και οι μη μου απτου ψυλομυτες !!!!!!
Αλλα αυτο ισχυει και στους ανδρες ...........

Επισκέπτης
τυπε εχω φτιαξει μια παραγκα στο βουνο..σημερα κατεβηκα απο εκει..ειχα παει τριημερο στο βουνο και εκοβα ξυλα και εμενα στη παραγκα..σημερα κατεβηκα σπιτη να πλυθω..μεθαυριο ξαναπαω...

τύπε τι παράγκα έκανες; ξύλινη;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
κατάλαβες τη διαφορά νοοτροπίας μεταξύ άνδρα-γυναίκας;

πως να συναγωνιστής σε μια κυριλέ δουλειά την άλλη που έρχεται κάθε πρωί με 15ποντο και μίνι και βλέπεις το παντελόνι του προιστάμενου να φουσκώνει και τα σάλια να τρέχουν; πόσα μεταπτυχιακά πρέπει να έχεις για να αναπληρώσεις αυτό το κενό;
Και το προσόν αυτό κρατάει πολλά χρόνια, σχεδόν όλα του κρίσιμου εργασιακού βίου (18-40)
Καθηγητές στο πανεπιστήμιο, συνεντεύξεις για δουλειά, εντός δουλειάς, κλπ
Άμα προσθέσω και τη στρατιωτική θητεία, καθώς και το γεγονός ότι με 2 εγκυμοσύνες εξασφαλίζεται 2-3 χρόνια πληρωμένης άδειας, τότε έχουμε ένα "καλό πακέτο" που κάνει τη διαφορά...
η γυναικα παντα εβρισκε φανερους η κρυφους τροπους ιστορικα και κοινωνικα να υπερτερει μεσα απο την φυση της... απλα παλια το εκανε με την πουτανια ωστε να μην το καταλαβαινετε για να γινεται το δικο της μεν αλλα εσεις να εχετε την επιφαση οτι εχετε το πανω χερι και πλεον το κανει περισσοτερο απροκαλυπτα. Αυτη ειναι μια συνθηκη πραγματικη και αιωνια. παρολα αυτα σκιουρακι, δις ιζ α μανς γουορλντ και καμμια δεν μπορει να σταθει με το μουνι της και μονο σε μια θεση. Διοτι μουνια υπαρχουν μιλιουνια και καποια στιγμη χορταινονται ακομα και αν ο διευθυντης που λες ειναι στερημενος θανατου ειτε φαει φρικη. οποτε αν για να ανελχθεις χρησιμοποιησεις το μουνακι αυτο εχει συνεπειες και συντομα αυτο το ατομο που λες θα ξεφτυλιστει. εκτος απο εξαιρεσεις. απο εκει και περα εγω τις διαφορες μεταξυ αντρων και γυναικων τις ξερω, την απαξια προπασθω να καταλαβω. πως μια γυναικα που χρησιμοποιει το μουνι της να ανελιχθει θεωρεις οτι σε απαξιωνει; αυτη δεν απαξιωνει τον εαυτο της που ενω δεν εχει αξια προσπαθει με την φυση της να κρατηθει σε δουλεια και να ανεβει ;
Αντρας ειναι αυτος ο οποιος κάνει μια γυναικα να χαμογελαει πάντα ( οποτε δηλαδη τον σκέφτεται) ....

Σας γάμησα?  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

:grin:

αχχααχχαχααχαχαχχα

Επισκέπτης
Επειδη εχω δει πολλα εκει μεσα, σε πληροφορω οτι εισαι εντελλως λαθος
Ειναι περισσοτερο εκδηλωτικες και ζεστες απο οσο φανταζεσαι, αλλα εχουν γαλουχιθει αλλιως μεσα απο την δουλεια τους και το περιβαλλον τους ....

Δεν διαφερουν σε τιποτα απο τις υπολοιπες καθημερινες γυναικες σε πληροφορω !!!!!
Και χιουμοερ εχουν και καλομιλητες ειναι οταν υπαρξει μια γνωριμια μεσα στο περιβαλλον τους.

Φυσικα οπως παντου σε ολους τους κλαδους ετσι κι εκει, δεν εκλειπουν οι ψωναρες και οι μη μου απτου ψυλομυτες !!!!!!
Αλλα αυτο ισχυει και στους ανδρες ...........

σε αυτές τις δουλειές δε με ενοχλεί τόσο η πουτανιά η οποία στην εντέλει είναι έκδηλη και η γυναίκα δέχεται και την ανάλογη φήμη, όσο το θάψιμο που κάποιες φτάνουν να ρίχνουν σε συναδέλφους για να ανέβουν αυτές. Κάτι το οποίο συναντάς δυστυχώς και στους άνδρες. Είναι η αλλοίωση του χαρακτήρα που έλεγα πριν. Κ΄τι που δε θα συναντήσεις στο χωράφι ή στο νταμάρι. Εκεί τελειώνεις το μεσημέρι και πας για τσίπουρο με το συνάδελφο-συναγωνιστή-αδερφό σου...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
σε αυτές τις δουλειές δε με ενοχλεί τόσο η πουτανιά η οποία στην εντέλει είναι έκδηλη και η γυναίκα δέχεται και την ανάλογη φήμη, όσο το θάψιμο που κάποιες φτάνουν να ρίχνουν σε συναδέλφους για να ανέβουν αυτές. Κάτι το οποίο συναντάς δυστυχώς και στους άνδρες. Είναι η αλλοίωση του χαρακτήρα που έλεγα πριν. Κ΄τι που δε θα συναντήσεις στο χωράφι ή στο νταμάρι. Εκεί τελειώνεις το μεσημέρι και πας για τσίπουρο με το συνάδελφο-συναγωνιστή-αδερφό σου...

και στα χωρια πεφτει θαψιμο γλυκο μου και στην εργατια, σε καθε κοινωνια ετσι νοιωθω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom