Νέα

Μισογυνισμός στην Ελλάδα και επίπτωση στην νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Η γυναικα ειναι αυτο που συμπληρωνει τον ανδρα, οπως ακριβως και ο ανδρας, συμπληρωνει την γυναικα, ωστε μεσα απο την ενωση, να ερθει η τεκνοποιηση και κατα συνεπεια η δημιουργια οικογενειας !!!!!!!!

www.sherv.net/vomit-emoticon-683.html] [/URL]

www.sherv.net/vomiting-emoticon-391.html] [/URL]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Το θέμα φίλε μου έχει να κάνει με το πορτοφόλι σου και το κοινωνικό σου στάτους. Έχεις λεφτά τότε γαμεις, είσαι μπατίρης δεν υπάρχεις ως άνδρας. Μεγάλο πρόβλημα στην ελλγνική κοινωνία είναι η αδυναμία που έχουν στις γυναίκες (μουνοδουλίαση) οι πιο μεγάλοι απο εμάς (50αρηδες 60αρηδες) η οποία χάλασε την δικά μου γενιά (30)
Οταν ήμουν μικρότερος ήμουν πολύ μισογύνης, σήμερα απλά αδιαφορώ για αύτές διότι εχω συμβιβαστεί με το το γεγονός πως θα ζήσω εργένης χωρίς να γαμάω. 
:dancing: :dancing:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ουσιαστικά δεν υπάρχει μισογυνισμός στην Ελλάδα.. Το ποσοστό πρέπει να είναι απειροελάχιστο.. Ίσως μισογυνισμός μόνο προς πολύ άσχημες γυναίκες.. Βρισκόμαστε στην εποχή όπου οι γκόμενες έχουν μακράν αποκτήσει το πάνω χέρι.. Όποιος έχει μάτια βλέπει..
παντου τυπε εχουν παρει τα πανω τους αλλα συγκεκριμενα στην ελλαδα μας εχουν γαμισει :2on1: :2on1:

ομως τυπε κα ο ελληνας ειναι απελπιστικα μουνοδουλος και μπαζολαγνος

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Όλοι οι ορθόδοξοι λαοί είναι λίγο ως πολλοί μισογύνιδες λόγω κουλτούρας...βλέπετε μ'αυτό το σιχαμένο δόγμα δεν μπορούμε να πάμε μπροστά σε τίποτα....

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
παντου τυπε εχουν παρει τα πανω τους αλλα συγκεκριμενα στην ελλαδα μας εχουν γαμισει :2on1: :2on1:

Έτσι είναι τύπε.. Η αλήθεια να λέγεται..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Δε ταιριαζουν αυτα τα 2.Και μπαζολαγνος δεν στεκει που λες.Ενας χοντρος καραφλας λογικο ειναι να τα εχει με μια αναλογη,δεν μπορει να τα εχει με την Φαρμακη ρε τυπε.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δε ταιριαζουν αυτα τα 2.Και μπαζολαγνος δεν στεκει που λες.Ενας χοντρος καραφλας λογικο ειναι να τα εχει με μια αναλογη,δεν μπορει να τα εχει με την Φαρμακη ρε τυπε.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
καλυτερα που ειναι για τον πουτσο οι περισσοτεροι,εμεις οι κανονικοι εχουμε πιο πολλες  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
καλυτερα που ειναι για τον πουτσο οι περισσοτεροι,εμεις οι κανονικοι εχουμε πιο πολλες  :2funny:
Ετσι τυπε και ασε τους μπαζους να κλαιγονται και να ζητανε νομους να πανε οι γυναικες υποχρεωτικα σε μπουρδελα. :2funny: :2funny: :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ετσι τυπε και ασε τους μπαζους να κλαιγονται και να ζητανε νομους να πανε οι γυναικες υποχρεωτικα σε μπουρδελα. :2funny: :2funny: :2funny:
αμα εχει βαρεσει κοκκινο η αγαμια ολο μαλακιες θα ακους.αμα ειναι και λιγο μαλακας απ τη φυση του ο αλλος δενει το γλυκο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αμα εχει βαρεσει κοκκινο η αγαμια ολο μαλακιες θα ακους.αμα ειναι και λιγο μαλακας απ τη φυση του ο αλλος δενει το γλυκο.
Λιγο πολυ μαλακες ειμαστε ολοι  :grin:
αλλα υπαρχουν οι νορμαλ υπαρχουν και αυτοι που την εχουν κανει σφεντονα,αλλα και οι καμενοι που την εχουν βομβαρδιστικο  :grin:

Επισκέπτης
στην Ελλάδα το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι ο μισογυνισμός, αλλά η ανδρολύπηση...
ο άντρας έχει απαξιωθεί τόσο, όσο δεν πάει παρακάτω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
στην Ελλάδα το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι ο μισογυνισμός, αλλά η ανδρολύπηση...
ο άντρας έχει απαξιωθεί τόσο, όσο δεν πάει παρακάτω

τι εννοεις; πως απαξιωθηκε ο αντρας δηλαδη;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλημερα!!!χρονια πολλα... :grin:

καλημερα πουλι μου  :)
Ναι, ακομα και γυναικες το λενε, το εχει πει χαρακτηριστικα, προσφατα σε συνεντευξη της και η Τσαλιγοπουλου

δεν την εχω διαβασει την συνεντευξη; αν θελεις εξηγησε μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom