Νέα

Μισογυνισμός στην Ελλάδα και επίπτωση στην νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Η στροφή της οικονομίας στον τριτογενή τομέα, έδωσε θέσεις εργασίας σε εκατομμύρια γυναίκες, και επομένως χρήμα και εξουσία.
Δικηγόρίνες, γιατρέσες, πληροφορικάριες, αρχιτεκτόνισες, καθηγήτριες, εμπορουπάλληλοι, ΔΥ, καταστηματάρχισες, κλπ

Αντίθετα, στέρησε το δικαίωμα από εκατομμύρια άνδρες να ασκήσουν τις σωματικές ικανότητες στις οποίες υπερτερούσαν έναντι των γυναικών, (προειπώθηκαν: Αγρότες, Κτηνοτρόφοι, ξυλοκόποι, μαρμαράδες, λατόμοι, χτίστες, σιδεράδες, νατυικοί, εργάτες, κλπ) προκειμένου να βγάλουν λεφτά και να έχουν μια ισχύ στην κοινωνία.

Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η κύρηξη της ισότητας των 2 φύλων, η οποία ήταν καθαρά κόλπο των καπιταλιστών, προκειμένου να ρίξουν στην αγορά εργασίας δισεκατομμύρια γυναίκες, ρίχνοντας έτσι τους μισθούς.

Η κατάργηση της αναγραφής στην ταυτότητα του επαγγέλματος: ΟΙΚΙΑΚΑ, ήταν η αρχή του κακού...

γιατι ρε σκιουρακι μονο τα χερια σας πιανουν δηλαδη; απο μυαλουδακι δεν ; εγω βλεπω πολυ αξιους αντρες σε καθε τομεα με θετικη σκεψη και πρακτικα μυαλα σε ολους τους τομεις που λες. Εκτος αυτου επειδη σε κοινωνια ζω γνωριζω πολυ καλα και απο πρωτο χερι πως στις εργασιες μια γυναικα για να κανει καριερα... πρεπει να γινει¨"αντρας" αλλιως δεν θα τα καταφερει ειδικα αν κανει οικογενεια οποτε ως μανα απασχοληθει με το μεγαλωμα παιδιων παραλληλα με την εργασια. περαν τουτου ειναι μεγαλη η παλη ωστε να μην ανελθει μια γυναικα απο τους αντρες. (εγω τουλαχιστον το εχω δει εμφανεστατα να συμβαινει)
και στο κατω κατω της γραφης αφου οι γενιες που λες δεν μεγαλωσαν ως αγροτες εργατες οικοδομοι κτλ αυτο σημαινει οτι μεγαλωσαν σαν φλωροι; επειδη εγιναν επιστημονες η πηγαν πανεπιστημιο; και αυτο σημαινει οτι δεν μπορουν να διαπρεψουν; η οτι οι γυναικες τους πηραν στο φαλαγγι ; ασε που εγω προσωπικα γνωριζω ανθρωπους που ειναι τεχνιτες και πιανουν τα χερια τους, που εργαζονται σε συνεργεια σε αγροτικες εργασιες ακομα και στα προβατα ειτε επισης ηλεκτρολογοι κτλ.  

Επισκέπτης
ε καλα ακραια αποψη τυπου η δουλεια κανει τον αντρα το γιαπι το πιλοφορι το μυστρι.

και για να οπτικοποιήσουμε λίγο το θέμα,
ας δούμε λίγους πραγματικούς άνδρες:

siderasDermatis.jpg

%CE%9E%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF_139466.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.metropolispress.gr/wp-content/uploads/2012/09/Agrotis-sto-xwrafi.jpg[/img[/URL]]

[img]http://4.bp.blogspot.com/-nn05sGZjjVg/TtUeQSzA4CI/AAAAAAAAB74/pm00G-z5XLQ/s400/oikodokmoi

http://[URL unfurl="true"]www.taxydromos.gr/data/news/1333701207411316407.jpg[/img[/URL]]

από ιμιτασιόν άνδρες δε θα σου βάλω φώτο, τους βλέπεις κάθε μέρα...

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
6.955
Στον δικό μου επαγγελματικό χώρο πάντως (τραπεζικός) υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γυναικών που έχουν εξελιχθεί περνώντας απο το κρεβάτι των επικεφαλών.
Οσον αφορά την σκληρότητα, είναι πιο σληρές απο άνδρες, σκύλες χωρίς καμιά ευελιξία

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
jim28 το τραπεζικο συστημα ΓΑΜΑΕΙ. ΤΕΛΟΣ

Επισκέπτης
γιατι ρε σκιουρακι μονο τα χερια σας πιανουν δηλαδη; απο μυαλουδακι δεν ; εγω βλεπω πολυ αξιους αντρες σε καθε τομεα με θετικη σκεψη και πρακτικα μυαλα σε ολους τους τομεις που λες. Εκτος αυτου επειδη σε κοινωνια ζω γνωριζω πολυ καλα και απο πρωτο χερι πως στις εργασιες μια γυναικα για να κανει καριερα... πρεπει να γινει¨"αντρας" αλλιως δεν θα τα καταφερει ειδικα αν κανει οικογενεια οποτε ως μανα απασχοληθει με το μεγαλωμα παιδιων παραλληλα με την εργασια. περαν τουτου ειναι μεγαλη η παλη ωστε να μην ανελθει μια γυναικα απο τους αντρες. (εγω τουλαχιστον το εχω δει εμφανεστατα να συμβαινει)
και στο κατω κατω της γραφης αφου οι γενιες που λες δεν μεγαλωσαν ως αγροτες εργατες οικοδομοι κτλ αυτο σημαινει οτι μεγαλωσαν σαν φλωροι; επειδη εγιναν επιστημονες η πηγαν πανεπιστημιο; και αυτο σημαινει οτι δεν μπορουν να διαπρεψουν; η οτι οι γυναικες τους πηραν στο φαλαγγι ; ασε που εγω προσωπικα γνωριζω ανθρωπους που ειναι τεχνιτες και πιανουν τα χερια τους, που εργαζονται σε συνεργεια σε αγροτικες εργασιες ακομα και στα προβατα ειτε επισης ηλεκτρολογοι κτλ.  

κι εγώ βλέπω καταξιωμένους άνδρες στον τριτογενή τομέα, όμως καταρχήν:
για να ανέλθουν σε καλή θέση και να φτιαχτούν πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, συνήθως μετά τα 35 καταξιώνονται.
Επίσης εκεί πιάνουν και τα λεφτά και μπορούν να κυκλοφορήσουν κάνα κομμάτι.
Όμως η πολυετής αποχή από τις σκληρές εργασίες οι οποίες είναι το α και το ω για την καλλιέργεια του ανθρώπινου πνεύματος και ήθους, δημιουργεί αμφιβολίες για την πνευματική πληρότητα κάποιων από τα άτομα αυτά.

Αντίθετα, στις σκληρές εργασίες αν κάποιος πιαστεί από νωρίς, μπορεί μέχρι τα 30 του να χει φτιάξει περιουσία ολόκληρη.
Άσε που θα έχει πάντα τη σωματική και πνευματική του υγεία.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Σωστά , αν καί απόλυτα, αυτά που γράφει ο φίλος skiouros7, καί επίσης πάλι σωστό το σχόλιο του erinal, αλλά τι να γράφουμε εδώ γιά "Μισογυνισμό" όταν ανθούν στο site , threads που υμνούν τους πούστηδες τους κολομπαράδες τα trans τους εγχειρησμένους. Γιά ποιούς άντρες μιλάμε??? SERAPIS.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σωστά , αν καί απόλυτα, αυτά που γράφει ο φίλος skiouros7, καί επίσης πάλι σωστό το σχόλιο του erinal, αλλά τι να γράφουμε εδώ γιά "Μισογυνισμό" όταν ανθούν στο site , threads που υμνούν τους πούστηδες τους κολομπαράδες τα trans τους εγχειρησμένους. Γιά ποιούς άντρες μιλάμε??? SERAPIS.

γαμαει ο εριναλ. Καλος συναδελφος. Boldemort

Νικος Παπαγιαννιδης.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
πολλα ψυχολογικα εχετε  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σωστη η παρατηρηση σου,αλλα χανοντας ο αντρας την ταυτοτητα του, την εχασε η γυναικα και πλεον το παιζει αντρακι, ετσι δεν ειναι?

ε ειπαμε ζουμε σε κοινωνιες που αντρες γυναικες ειναι τεμπεληδες χαραμοφαηδες και ζητουν πολλα χωρις να προσπαθουν.  οποτε ολα παιζουν

Επισκέπτης
Στον δικό μου επαγγελματικό χώρο πάντως (τραπεζικός) υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γυναικών που έχουν εξελιχθεί περνώντας απο το κρεβάτι των επικεφαλών.
Οσον αφορά την σκληρότητα, είναι πιο σληρές απο άνδρες, σκύλες χωρίς καμιά ευελιξία

Δε διαφωνώ, αλλά να μην αγνοήσουμε και το γεγονός ότι μιλάμε για έναν χώρο που ταιριάζει γάντι στις γυναικείες ικανότητες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

συμφωνω για να ανελιχθεις η θα χρησιμοποιησεις κωλο βυζια και μουνακι η θα γινεις σκυλα..  :tits2:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
και για να οπτικοποιήσουμε λίγο το θέμα,
ας δούμε λίγους πραγματικούς άνδρες:

siderasDermatis.jpg

%CE%9E%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF_139466.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.metropolispress.gr/wp-content/uploads/2012/09/Agrotis-sto-xwrafi.jpg[/img[/URL]]

[img]http://4.bp.blogspot.com/-nn05sGZjjVg/TtUeQSzA4CI/AAAAAAAAB74/pm00G-z5XLQ/s400/oikodokmoi

http://[URL unfurl="true"]www.taxydromos.gr/data/news/1333701207411316407.jpg[/img[/URL]]

από ιμιτασιόν άνδρες δε θα σου βάλω φώτο, τους βλέπεις κάθε μέρα...

[/quote]

έχει μια δόση αλήθειας αυτό...
μιας και έχω βρεθεί να δουλεύω και σε κυριλέ καταστάσεις αλλά και σε οικοδομές.
για κάποιο λόγο όντως άλλη τιμιότητα βρίσκεις σε ανθρώπους που έχουν φτύσει αίμα για να ζήσουν.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
μισογυνης ηταν αυτος

Συνημμένα

• +79625.jpg
    +79625.jpg