Νέα

Μισογυνισμός στην Ελλάδα και επίπτωση στην νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σκιουρακι παμε να ζησουμε στα βουνα να μαγειρευω τα κυνηγια να φτιαχνεις καλυβες και να με αρπαζεις απο τα μαλλια στην καλυβα και σεξ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

όταν ολοκληρώσω την καριέρα μου στους κοσμικούς κύκλους

τότε θα αποσυρθώ στην ερημίτικη ζωή

άμα θέλεις να σε πάρω μαζί μου δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να ξές να αρμέγεις προβατίνες, να κόβεις ξύλα με το τσεκούρι, να μαγειρεύεις στη φωτιά και να κάνεις c.i.m.  :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
δεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά αλλά πόσο θα μου άρεσε αυτό...
σε ερημιά μένω βασικά, (αν εξερέσεις κάτι σαλοπούτανα και ένα τρελό για γείτονες  που έχω) αλλά σε βουνό και εντελώς απόμακρα άλλη κάβλα.... :rockon: :rockon: :rockon:
Σε αυθαιρετο, πακιστανε? :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
όταν ολοκληρώσω την καριέρα μου στους κοσμικούς κύκλους

τότε θα αποσυρθώ στην ερημίτικη ζωή

άμα θέλεις να σε πάρω μαζί μου δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να ξές να αρμέγεις προβατίνες, να κόβεις ξύλα με το τσεκούρι, να μαγειρεύεις στη φωτιά και να κάνεις c.i.m.  :grin:
δεν ξερω να κοβω ξυλα να αρμεγω προβατινες και να μαγειρευω στην φωτια, αλλαξερω να μπολιαζω, να μαζευω ελιες, να μαζευω χορτα του βουνου να πιανω ψαρια να φτιαχνω πουλοβερακια και να κανω c.i.m.  :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
γαμησε ο σκιουρος και καλυβα και cim  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
σε ερημιά μένω βασικά, (αν εξερέσεις κάτι σαλοπούτανα και ένα τρελό για γείτονες  που έχω) αλλά σε βουνό και εντελώς απόμακρα άλλη κάβλα.... :rockon: :rockon: :rockon:

τύπε θα σου πω κάτι, που ούτε σε ανέκδοτο δε θα συναντήσεις:

μια φορά που μάζευα μανιτάρια, βρήκα ένα σημείο τόσο ερημικό και απομακρυσμένο που λέω είναι ότι πρέπει για ερημιτισμό υπήρχε και χωματόδρομος από κάτι παλιά έργα που γινόταν, εγκατελειμένος πλέον

Λοιπόν πιστεψέ με:

Μετά από χρόνια πέρασε Τούνελ Εθνικής Οδού από κάτω !!! :2funny: :2funny: :2funny:!!! :2funny: :2funny: :2funny:

και λέω αν είναι δυνατόν, δεν ξεφεύγεις με τίποτα από την ανθρώπινη δραστηριότητα.

βέβαια η επίπτωση δεν ήταν μεγάλη, καθότι οι περαστικοί ούτε τους αντιλαμβανοσουν ούτε σταματούσαν, ούτε τίποτα. Περνούσαν κι έφευγαν...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Σε αυθαιρετο, πακιστανε? :think:

γιατί ρε τύπε λες να έρθει η πολεοδομία πάνω στο βουνό ?  :2funny: :2funny: :2funny:
για παράγκα μιλάμε...
άσε που μπορεί να μένει και κανένας περιπλανόμενος αφού έχει ανοίξει τα γύρω σπίτια !!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έλα κι εσύ, αλλά να ξέρεις ότι θα φυλάς τα πρόβατα την ημέρα

και να ξέρεις ότι θα ελέγχω όλα τα πουρνάρια για να μην κάνεις τίποτα ατασθαλείες  :cum: την ώρα της δουλειάς

τι για μια παρτούζα όλη μέρα στα πρόβατα και ούτε μια  :jerking: στα γρήγορα μέσα στα πουρνάρια ?
τύπε δεν θα πάρω,.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δεν ξερω να κοβω ξυλα να αρμεγω προβατινες και να μαγειρευω στην φωτια, αλλαξερω να μπολιαζω, να μαζευω ελιες, να μαζευω χορτα του βουνου να πιανω ψαρια να φτιαχνω πουλοβερακια και να κανω c.i.m.  :grin:
Πηρες τις καταθεσεις σου απο την κυπρο ρε; :think:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τύπε θα σου πω κάτι, που ούτε σε ανέκδοτο δε θα συναντήσεις:

μια φορά που μάζευα μανιτάρια, βρήκα ένα σημείο τόσο ερημικό και απομακρυσμένο που λέω είναι ότι πρέπει για ερημιτισμό υπήρχε και χωματόδρομος από κάτι παλιά έργα που γινόταν, εγκατελειμένος πλέον

Λοιπόν πιστεψέ με:

Μετά από χρόνια πέρασε Τούνελ Εθνικής Οδού από κάτω !!! :2funny: :2funny: :2funny:!!! :2funny: :2funny: :2funny:

και λέω αν είναι δυνατόν, δεν ξεφεύγεις με τίποτα από την ανθρώπινη δραστηριότητα.

βέβαια η επίπτωση δεν ήταν μεγάλη, καθότι οι περαστικοί ούτε τους αντιλαμβανοσουν ούτε σταματούσαν, ούτε τίποτα. Περνούσαν κι έφευγαν...

ε ναι αρκεί κανείς να δει φοτογραφίες από πόλεις πως ήταν το 60  και πως έγιναν και εξαπλώθηκε το τσιμέντο παντού τώρα...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
αντιπαροχη παντου ρε μουνια :grin:

Επισκέπτης

σε νησί μένεις τύπε;
η σε κάνα ντράφι-Φυλή Αθήνα;

Επισκέπτης
φτιαχνω και ωραια χορτοπιττα με καυκαλιθρες :tits2:

θα περάσουμε ωραία κούκλα μου,

θα σου φέρνω κάθε μέρα κι ένα μπουκέτο λουλούδια που θα μαζεύω κατευθείαν απ την άγρια φύση μόνο για σένα :smitten:

θα σε κάνω να ακούς Θεσσαλονίκη, Αθήνα και γενικά πόλη και να σε πιάνει ναυτία...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εχεις δει ποτε εκει πανω τον κενταυρο χειρωνα ( με την αλογισια πουτσα;) :think:

όχι αλλά έχει κάτι αλογάκια αστέρια τριγύρω με κάτι εργαλεία που θα σου φύγει η μαγκιά...
αν σε ενδιαφέρει το κανονίζω. ;)
ψύνεσαι ?  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom