Επισκέπτης
εχεις δει ποτε εκει πανω τον κενταυρο χειρωνα ( με την αλογισια πουτσα;)![]()
ε δεν είπε; πάνω του μένει... (ωπ σόρρυ, λάθος ποστ
εχεις δει ποτε εκει πανω τον κενταυρο χειρωνα ( με την αλογισια πουτσα;)![]()
θα περάσουμε ωραία κούκλα μου,
θα σου φέρνω κάθε μέρα κι ένα μπουκέτο λουλούδια που θα μαζεύω κατευθείαν απ την άγρια φύση μόνο για σένα
θα σε κάνω να ακούς Θεσσαλονίκη, Αθήνα και γενικά πόλη και να σε πιάνει ναυτία...
όχι αλλά έχει κάτι αλογάκια αστέρια τριγύρω με κάτι εργαλεία που θα σου φύγει η μαγκιά...
αν σε ενδιαφέρει το κανονίζω. ;)
ψύνεσαι ?![]()
ο κενταυρος ηταν σοφος δασκαλος. Δεν ηταν ενα απλο αλογο. Παρολα αυτα ποτε δεν καταλαβα αν πηδουσε και καμμια δρυιδα εκει πανω στα βουνα η πηγαινε μονο με κενταυρινες
ρε τυπε βαριεμαι να γραφω αναλυτικα... χοντρικα διαμορφωσα το εδαφος πισσαρισα τα δοκαρια και τα εχωσα στο χωμα με τσιμεντο.. και εκανα το πατωμα υπερυψωμενο 15 ποντους απο το εδαφος να αεριζεται για να μην σαπισει...βασικα με βοηθησε πολυ ενα βιβλιο που ειχα παρει το 1992 απο αγγλια της μπλακ εντ ντεκερ με οδηγειε ς για ξυλοσπιτα και δενδροσπιτα...οσο για κεραυνους ειναι τσεκαρισμενο το μερος... παλια εκει κοντα ο παππους μου ειχε μια καλυβα...πες μου τα στάδια κατασκευής
καταρχήν να ξέρεις ότι χαίρομαι που αυτήν την εποχή υπάρχουν άτομα που φτιάχνουν καλύβες και τους αρέσει το βουνό,
εμείς μικροί κάναμε καλύβες επάνω σε μεγάλα δέντρα (κυρίως καστανιές)
ρε συ ο τζο εισαι?δεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά αλλά πόσο θα μου άρεσε αυτό...
σε ερημιά μένω βασικά, (αν εξερέσεις κάτι σαλοπούτανα και ένα τρελό για γείτονες που έχω) αλλά σε βουνό και εντελώς απόμακρα άλλη κάβλα....![]()
![]()
![]()
ρε συ ο τζο εισαι?![]()
+1000000000000Η στροφή της οικονομίας στον τριτογενή τομέα, έδωσε θέσεις εργασίας σε εκατομμύρια γυναίκες, και επομένως χρήμα και εξουσία.
Δικηγόρίνες, γιατρέσες, πληροφορικάριες, αρχιτεκτόνισες, καθηγήτριες, εμπορουπάλληλοι, ΔΥ, καταστηματάρχισες, κλπ
Αντίθετα, στέρησε το δικαίωμα από εκατομμύρια άνδρες να ασκήσουν τις σωματικές ικανότητες στις οποίες υπερτερούσαν έναντι των γυναικών, (προειπώθηκαν: Αγρότες, Κτηνοτρόφοι, ξυλοκόποι, μαρμαράδες, λατόμοι, χτίστες, σιδεράδες, νατυικοί, εργάτες, κλπ) προκειμένου να βγάλουν λεφτά και να έχουν μια ισχύ στην κοινωνία.
Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η κύρηξη της ισότητας των 2 φύλων, η οποία ήταν καθαρά κόλπο των καπιταλιστών, προκειμένου να ρίξουν στην αγορά εργασίας δισεκατομμύρια γυναίκες, ρίχνοντας έτσι τους μισθούς.
Η κατάργηση της αναγραφής στην ταυτότητα του επαγγέλματος: ΟΙΚΙΑΚΑ, ήταν η αρχή του κακού...
πασο.......ρε πάτε καλά ?
ο ένας με έβγαλε βέλβη, ο άλλος τζο...
άντε σοβαρευτήτε λίγο..
δεν είμαι κλώνος λέμε.![]()
πασο.......
οχι τυπε,το καλοκαιρι ειμαστε πολιτισμενοι ευρωπαιοι,κατεβαινουμε στη θαλασσα να υποδεχτουμε τους τουριστες,ξουριζομαστε πλενομαστε και γενικα γινομαστε ανθρωποι...τύπε το καλοκαίρι που θα έρθει ο βολτερμοτ στην καλύβα θα τον κοιμίζεις;![]()
τύπε το καλοκαίρι που θα έρθει ο βολτερμοτ στην καλύβα θα τον κοιμίζεις;![]()
τυπε δεν πλησιαζει κανεις την μπαραγκα μονο εγω ξερο την υπαρξη της..εχω στησει παγιδες γυρω γυρω...ωχ κατάλαβα ο κούκος αιδόνι θα του βγει η αυθαίρετη καλύβα με τα πρόστημα που έχει να φάει ...![]()
![]()
μπολντ rules..![]()
ο μπολ που ειναι να μας πει την αποψη του.ο πικερ; :- και πανω απο ολα ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΛΑΚΗΣ 33![]()
τυπε δεν πλησιαζει κανεις την μπαραγκα μονο εγω ξερο την υπαρξη της..εχω στησει παγιδες γυρω γυρω...![]()
και πανω απο ολα ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΛΑΚΗΣ 33![]()
τυπε δεν πλησιαζει κανεις την μπαραγκα μονο εγω ξερο την υπαρξη της..εχω στησει παγιδες γυρω γυρω...![]()
ελα κουκλα μου... σε τι μπορω να βοηθησω?![]()
ο λάκης γιατί σε φώναζε συνέχεια βρώμα ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ήταν σχέση πάθους η απλά είχατε διαφορά πεπηθήσεων ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()