Νέα

Μισογυνισμός στην Ελλάδα και επίπτωση στην νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
υπαρχει μισογυνισμος πιστευεις;

Επιφανειακα ναι υπαρχει... τωρα σε βαθος που να ξερεις
τι πραγματικα αισθανεται καποιος?

Ο αλλος μπορει να το παιζει σκληρος μπουρδελιαρης και αντιμουνοδουλος
και μολις του κατσει μια στραβη να δει τον ουρανο σφοντυλι και να γινει παντοφλακιας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

και μολις του κατσει μια στραβη να δει τον ουρανο σφοντυλι και να γινει παντοφλακιας

αυτο ειναι αληθεια και εγω σαν ερωτευθω γινομαι αρνακι  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

:thumbsup: :cool2:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
α δεν ξερω, νομιζω οτι τωρα που λειπει οι θεωριες του θολωνουν και ξεφτιζουν..

πάντως είχε τόσο πάθος η σχέση σας που ακόμα και εγώ που απλά σας έβλεπα απ έξω στεναχωρήθηκα που έληξε τόσο άδοξα...
κρίμα.
φαντάσου σεξ που θα κάνατε αν καθόταν η φάση....χαστούκια, μπινελίκια, οδοντιατρικές τανάλιες, αγκυλοτοί σταυροί...
εσυ έχασες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
πάντως είχε τόσο πάθος η σχέση σας που ακόμα και εγώ που απλά σας έβλεπα απ έξω στεναχωρήθηκα που έληξε τόσο άδοξα...
κρίμα.
φαντάσου σεξ που θα κάνατε αν καθόταν η φάση....χαστούκια, μπινελίκια, οδοντιατρικές τανάλιες, αγκυλοτοί σταυροί...
νομιζω οτι η σχεση μου με τον σκιουρο θα ειναι μια σχεση παθους βουκολικη φιλοσοφικη ρομαντικη σχεση πιπας εξουσιας μισους που θα με κανει να ξεχασω το ονομα μου  :grin: γιατι ο σκιουρος ειναι αλητης και κυριος ολ τουγκεδε λεμε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
κρίμα.
Εσυ το πηγες στο ακραιο BDSM τυπε !!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
νομιζω οτι η σχεση μου με τον σκιουρο θα ειναι μια σχεση παθους βουκολικη φιλοσοφικη ρομαντικη σχεση πιπας εξουσιας μισους που θα με κανει να ξεχασω το ονομα μου  :grin: γιατι ο σκιουρος ειναι αλητης και κυριος ολ τουγκεδε λεμε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  

καλά κάτσε να διαβάσει το laki boy τι λες και μετά να δούμε ποιος σε σώζει... :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Σε λιγο περιμενε να φυγει και ο σκιουρος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπα με το σκίουρο δεν έχει σασπένς....
ενώ με τον άλλο..
κουμπούρια, μπινελίκια, ραντεβού θανάτου...τι να λέμε τώρα άλλα level... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τρωει παντοφλα αυτες τις μερες και δεν προλαβαινει να επεμβει  :2funny: :2funny:

περίμενε...
είναι απλά η η ηρεμία πριν την καταιγίδα... με κάτι γράμματοσειρες πάντα τονισμένες και κατάμαυρες και ίσσα με την οθόνη...

υγ
με κεφαλαία πάντα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
περίμενε...
είναι απλά η η ηρεμία πριν την καταιγίδα... με κάτι γράμματοσειρες πάντα τονισμένες και κατάμαυρες και ίσσα με την οθόνη...

υγ
με κεφαλαία πάντα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν εχουμε και την αποψη του για τους μισογυνηδες δυστυχως. τι να σκεφτεται αραγε ποια να ναι η γνωμη του αααααααααααααχαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom