Νέα

Μισογυνισμός στην Ελλάδα και επίπτωση στην νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η καλή σύζυγος πρέπει να υπακούει τον άνδρα. Και να τον φοβάται λίγο. Αλλιώς ψάχνει αλλού για πρότυπα... Εσύ φίλε μου από τον τρόπο που γράφεις φαίνεται ότι ανήκεις στο είδος των ρομαντικών ανδρών. Σπάνιο είδος ανέκαθεν. Αλήθεια πιστεύεις ότι οι γυναίκες συγκινούνται από την ευγένεια της ψυχής; Ή αντίθετα τις συνεπαίρνει ο μπρούτος εγωισμός;
Σιγουρα δεν συγκινουνται και καλα κανουν, γιατι αν το επαιρνε πρεφα κανεις αυτο, θα γινοντουσαν θυματα πολυ ευκολα στις ορεξεις του καθε επιτηδιου.
Θες γιατι πιθανον επεσαν θυματα σε μικρη ηλικια και μεσα απο τα βιωματα και τις καταστασεις σκληραγωγηθηκαν
Θες γιατι η κοινωνια μας εχει αλλαξει προς το χειροτερο και χρειαζεται μια στοιχειωδης επιφυλλαξη για ολα
Θες γιατι το εχουν στα γονιδια μερικες, οπως και μερικοι
Οτι θες βαλε..... ο καταλογος ειναι μακρυς......

Προσεξε ομως ..... το να εχει κανεις μια ευαισθησια, για μερικα πραγματα, δεν τον κανει αυτοματα φλουφλη και μουνοδουλο οπως περιγραφουν πολλοι εδω.... Μπορει να καταλαβαινει μερικα πραγματα περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι και να πορευεται αναλογα τις επιλογες του, μεσα απο βιωματα που εχει περασει.

Για να διακρινεις εναν χαρακτηρα και να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα, θα πρεπει να τον ζησεις και να πατησεις στα χναρια του, ωστε να τον καταλαβεις καλυτερα και να σχηματισεις αποψη.

Πιστευω οτι τις συνεπαιρνει ο εγωισμος και σε πολλες περιπτωσεις, κρινουν και σκεφτονται επιφανειακα οπως και πολλοι ανδρες !!!!!!

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.434
Πόντοι
1.106
σιγκαπουριανη ειναι τυπε?
δυνατα μουνια αυτες :cum:

μιση μιση. Εμφανισιμη και σχετικα ψιλη, 1.68. Το βασικο της πλεονεκτημα ειναι οτι ειναι ακομπλεξαριστη σε συγκριση με τις δικες μας
Χαρακτηριστικο ειναι οτι την κοιτουσαν ολες με εντονο και ενοχλημενο υφος, ολες απο 16αχρονες μεχρι 50αρες, ενω αυτη στη μουναρα της. Μαλιστα στη πρωτη μας εξοδο με ρωτησε "why they are looking at me?"
To απολυτο ηταν μια φορα σ ενα μαγαζι οταν η δικια μου περασε διπλα απο μια Ελληνιδα η οποια ηταν κατα την αποψη μου πιο ωραια. Την κοιταξε με την ακρη του ματιου κι εκανε ενα μορφασμο σαν να τη χτυπησε ηλεκτρικο ρευμα. Μιλαμε εχουνε μεγαλο προβλημα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μιση μιση. Εμφανισιμη και σχετικα ψιλη, 1.68. Το βασικο της πλεονεκτημα ειναι οτι ειναι ακομπλεξαριστη σε συγκριση με τις δικες μας
Χαρακτηριστικο ειναι οτι την κοιτουσαν ολες με εντονο και ενοχλημενο υφος, ολες απο 16αχρονες μεχρι 50αρες, ενω αυτη στη μουναρα της. Μαλιστα στη πρωτη μας εξοδο με ρωτησε "why they are looking at me?"
To απολυτο ηταν μια φορα σ ενα μαγαζι οταν η δικια μου περασε διπλα απο μια Ελληνιδα η οποια ηταν κατα την αποψη μου πιο ωραια. Την κοιταξε με την ακρη του ματιου κι εκανε ενα μορφασμο σαν να τη χτυπησε ηλεκτρικο ρευμα. Μιλαμε εχουνε μεγαλο προβλημα...
σιγκαπουροφιλιππινεζα τυπε? :cum: :cum:
τρως καλα δικε μου :rockon:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
η κλασσικη παθολογικη ζηλια των ελληνων ανεξαρτητου φυλου

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.434
Πόντοι
1.106
σιγκαπουροφιλιππινεζα τυπε? :cum: :cum:
τρως καλα δικε μου :rockon:
νταξει δεν ειναι και τοσο φωτια στο κρεββατι αλλα δε λεει οχι σε κατι. Και η καλυτερη ατακα που μου εχει πει γυναικα:
"Τhats a lot of cum babe, you ruined my make up!" :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
νταξει δεν ειναι και τοσο φωτια στο κρεββατι αλλα δε λεει οχι σε κατι. Και η καλυτερη ατακα που μου εχει πει γυναικα:
"Τhats a lot of cum babe, you ruined my make up!" :2funny: :2funny:
τυπε καμια φωτο της παιζει? :bigdick:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Προσεξε ομως ..... το να εχει κανεις μια ευαισθησια, για μερικα πραγματα, δεν τον κανει αυτοματα φλουφλη και μουνοδουλο οπως περιγραφουν πολλοι εδω....

Εγώ δεν είπα τους άνδρες που έχουν ευαίσθητη καρδιά μουνόδουλους αλλά εκείνους τους γελοίους που προσπαθούν να κερδίσουν την εύνοια των γυναικών με γλειψίματα, χαχανίσματα και χαζοκουβέντα. Και γενικά όλους όσοι συγκαταβαίνουν σε κάθε γυναικεία συμπεριφορά, όσο άσχημη κι αν είναι, μόνο και μόνο για το ψίχουλο της προσοχής που θα τους πετάξει! Μουνόδουλοι through and through!

Επισκέπτης
δεν υπαρχει μισογυνισμος αλλα απαξιωση τησ γυναικας κακως βεβαια γιατι την γυναικα την κεραυνοβολουν καθημερινα τα μμε ο στοχος αυτων που θελουν να μας καταστρεψουν ειναι η γυναικα γιαυτο βλεπετε και παραλογες συμπεριφορες και οταν κανεις πλυση εγκεφαλου στη γυναικα κανεις και στην οικογενεια δυστυχως θελουν την μη διαιωνιση του ειδους μας επειδη μαζευτηκαμε πολοι

υ.γ καριολια εξωγηινοι θα σας γαμησουμε

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
καταρχας διαφωνω. Πριν την κριση τα γυμναστηρια ηταν γεματα, δουλεια οποιος ηθελε ψιλοειχε και αυτοκινητο σχεδον απο τα 18.τουλαχιστον θεσσαλονικη. Οι φοιτητες δεν εβγαιναν σε κουτουκια αλλα σε μπουζουκια.. μιας και ειχαν λεφτα να πανε και για ποτακια και για μπουζουκια και για βρωμικα μετα;. Εν πασει περιπτωσει εγω δεν εχω δει πριν την κριση κακομοιρους τους αντρες να μην μετεχουν στην ζωη και οι γυναικες να πετανε. τωρα τι να σου πω ισως αθηνα ειναι αλλιως.
τωρα μετα την κριση εχουμε απαξια γενικη ζωης. οποτε ολοι αργα η γρηγορα θα σκυρωπιασουν μιας και μας πιασαν απο τον λαιμο οποτε ο αερας μειωνεται..

Ποιος σε ρωτησε και σενα μορη κακομοιρα...  :headbang:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ γενικά δεν βλέπω μισογυνισμό πάντως...όταν ένας άντρας καταπιέζει μια γυναίκα, τότε είναι φαλλοκράτης και κακός, όταν όμως μια γυναίκα καταπιέζει έναν άντρα, τότε είναι φεμινίστρια, επαναστάτρια και λοιπές πίπες...θα έλεγα οτι πλέον οι γυναίκες προσπαθούν να κάνουν στους άντρες αυτό που αιώνες τώρα κάναν οι άντρες σε αυτές (δυστυχώς)...μισοαντρισμός (αν υπάρχει ήδη η έννοια δεν γνωρίζω, αν εγώ την δημιούργησα επιτρέπω σε όλους σας να την χρησιμοποιείτε :cheesy: )

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Επιφανειακα ναι υπαρχει... τωρα σε βαθος που να ξερεις
τι πραγματικα αισθανεται καποιος?

Ο αλλος μπορει να το παιζει σκληρος μπουρδελιαρης και αντιμουνοδουλος
και μολις του κατσει μια στραβη να δει τον ουρανο σφοντυλι και να γινει παντοφλακιας

Ουκ ολιγα παραδειγματα

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Η καλή σύζυγος πρέπει να υπακούει τον άνδρα. Και να τον φοβάται λίγο. Αλλιώς ψάχνει αλλού για πρότυπα... Εσύ φίλε μου από τον τρόπο που γράφεις φαίνεται ότι ανήκεις στο είδος των ρομαντικών ανδρών. Σπάνιο είδος ανέκαθεν. Αλήθεια πιστεύεις ότι οι γυναίκες συγκινούνται από την ευγένεια της ψυχής; Ή αντίθετα τις συνεπαίρνει ο μπρούτος εγωισμός;

H βαρβατη πουτσα τις συνεπαιρνει  :fuck1:

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
tumblrmde7zaafsq1r2u4nn.jpg

Επισκέπτης
η ερωτηση ειναι αλλη ειναι οι γυναικες γιατον πουτσο?

ναι η οχι

αν ναι και ποιο στοιχειο συνεβαλε γιαυτο?

καλα μιλαμε τρελες ερωτησεις

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
η ερωτηση ειναι αλλη ειναι οι γυναικες γιατον πουτσο?

ναι η οχι

αν ναι και ποιο στοιχειο συνεβαλε γιαυτο?

καλα μιλαμε τρελες ερωτησεις

Δες το βίντεο να καταλάβεις γιατί υπήρξε η επανάσταση του φεμινισμού.  :sunglasses:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Δες το βίντεο να καταλάβεις γιατί υπήρξε η επανάσταση του φεμινισμού.  :sunglasses:

Ναι αλλά δεν αναφέρεται το πιο βασικό...οτι και οι γυναίκες εκτός από αυτές τις πατσαβούρες που δεν σέβονται το γυναικείο φύλο, είναι θύματα...δεν νομίζω οτι το κορίτσι της διπλανής πόρτας υποστηρίζει την ισότητα γι' αυτούς τους λόγους...πάλι το βρώμικο σύστημα γαμάει τις ανθρώπινες σχέσεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom