λοιπον παιδες η μιλανα παιζει και βριλησου 60!!!!!! σημερα την πηρα και την ρωτησα..... λοιπον θυμαμαι που ελεγε ο kostasf16 οτι δεν του συμπεριφερθηκε καλα, και ελεγα αδυνατον!! σημερα μετα απο σκηνικο που εκανε, και εκτος του οτι εχασα 50 ευρω, με εκανε ρομπα και στην τσατσα δεν ξαναπαταω..... διοτι το συγκεκριμενο κοριτσι λογο του οτι εχει αρκετα λεφτα δεν σεβεται τον πελατη..... επειδη το ξερει οτι εχει περισσοτερα λεφτα απο εμενα και τα 50 δεν κανουν την διαφορα (μου το εχει πει!!!!) σπαζεται και κανει μαλακιες... αν κοπελια ηθελα μαλακιες θα πηγαινα στην γκομενα μου... για αυτο ερχομαι σε εσενα για να μην ακουω αντιρρησεις....... δεν με ενδοιαφερει να περασεις καλα.... αν θες να με ενδιαφερει τοτε πληρωνε με εσυ!!!!! αφου πληρωνω εγω θα κανεις οτι θελω εγω ασχετο που επειδη ειμαι ανθρωπος σου δινω το περιθοριο να αρνηθεις να κανεις κατι ή να κανεις και κατι που σου αρεσει,, δεν διαταζω καμια να κανει οτι θελω με το ζορι γιατι τις σεβομαι ολες αλλα οταν (π.χ. σημερα) δεν μου σηκωνεται και θελω φραπε, θα κανεις αυτο που θελω!!!!! πιστευω ειναι λογικο.... αλλο αν αναμεσα μας εχει δημιουργηθει μια σχεση πιο στενη αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι σχεση εργαζομενου-πελατη και αφου πληρωνω δεν θελω ουτε μανουρα, ουτε γκρινια μονο καλο σεξ ή αν δεν θελω σεξ και θελω φραπε, θα κανεις φραπεδια!!!!!! ελεως!!!! επειδη δεν μπορουμε να τελειωσουμε δεν γουσταρεις.. αυτα ειναι απο αλλο πλανητη ειπαμε να υπαρχει συναισθημα αλλα οχι και ετσι... γι'αυτο ντενις και παλι ντενις... ουτε ομιλιες ουτε ερωτησεις μονο αγνο και ζωοδες σεξ... η ντενις σημερα θα μου ειχε κανει καμια ποδομαλακια ενω θα ειχα το ενα δακτυλο μεσα στον κωλο και το αλλο στο μουνι, και θα με τουρμπωνε!!!!!!!!!! η μιλανα εχει υπερβολικο συναισθημα.... οταν ειναι καλη ειναι θεα αλλα οταν την πιασουν οι μαλακιες.... σημερα για λογο που δεν ξερω ,και ενω καναμε χαδια-πιπα-μαλακια (με την σειρα απο οταν μπηκε στο δωματιο), ξαφνικα τα παιρνει και φευγει με μουτρα!!!! χωρις να πω τιποτα!!!! πηγαινω κατω και μου λεει η τσατσα "τι του εκανες του κοριτσιου?" μπροστα στους πελατες!!! εγω ειπα "δεν ξερω" και εφυγα γρηγορα γιατι αμα εμενα με τα νευρα που ειχα θα γινομουν ρομπα να κανω καβγαδακι με την πουτανα!!!! δηλαδη σημερα εδωσα μια 50αρα και τα ακουσα κιολας... τωρα δεν ξερω πραγματικα τι εγινε αλλα σιγα μην δωσω αλλα 50 για να λυσω την παραξηγηση..... τελικα πρεπει να προσεχεις σε ποιες πουτανες δινεις θαρρος καθως και στην ντενις ειχα δωσει θαρρος αλλα αυτη το εκτιμουσε που την σεβομουν και ειχε παθος να περασω καλα... και η μιλανα ειναι καλη πουτανα, καλο παιδι, ομορφη και πολυ φιλοτιμη. πραγματικα αξιαγαπητη αλλα πολυ πιτσιρικα και παραξηγει ορισμενα πραγματα... σε κανα μηνα ισως εχει 2η ευκαιρια..... παντως σαν πουτανα σιγουρα αξιζει και το σκηνικο που εγραψα δεν θελω να αποτρεψει κανενα απο το να την παρει καθως συνεχιζω να λεω οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στη φυλης.......