Νέα

Μιλένα-Φυλής 134

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σήμερα το φυλής 134 ήταν κλειστό επειδή είχε λαική!

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
παιδες εκανε κανενασ βολτα σημερα και πετυχε τη μιλενα αν ναι ας μας πει που ηταν.απαντηστε ομως

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πριν δυο ωρες η μιλανα ηταν στο 134 πανω

achro δεν νομιζω να προλαβαινεις, αυριο  τρεχα, μονο 25 ευρο

Επισκέπτης
Ο!!!! μιλανα με τσατσο χαρουλη!! αυτα ειναι, τωρα το σπιτι το νιωθω σαν δικο μου.... ετσι και αλλιως σε 2-3 ωρες ξεκιναω να γυρισω στην ΑΘΗΝΑ... μπορει αυριο το πρωι να παω... αλλα λογικα θα παω αυριο απογευμα να την παρω σε κανα στουντιο γιατι σε μπουρδελο δεν λεει..... δεν προλαβενω να γαμησω ενω στα στουντιο καθεται τουλαχιστον 25-30 λεπτα... εκτος αν ειναι γεματο.... παντως ευχαριστω για την ενημερωση... γραψε και ενημερωση τι ειδες να ξερουμε τι να περιμενουμε αυριο....

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σε λιγο ενημερωνω, μολις μπηκα ετρεξα να πω για μιλανα, ηταν με το χαρη...πολυ γελιο, σε λιγο στην ημερησια ενημερωση...

Επισκέπτης
δηλαδη εφοσον ντενις και χαρης ειναι ιδια "εκκλησια" (λογια χαρη, δηλαδη ιδιο κυκλωμα) υπαρχει σεναριο ντενις-μιλανας στο ιδιο σπιτι... και εγω θα αγορασω σπιτι στην πολυκατοικια απο πανω!!!!

Kostass

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις που θα δουλευει αυριο (σαββατο) το πρωι?

Επισκέπτης
τιποτα δεν ειναι σιγουρο αλλα δινω..
φυλης 59___1.60
φυλης 134___1.75
κεφαλληνιας 75___6.00
αριστοτελους 6___7.50
βριλησσου 60___ 12.00

αν με ρωτας με βαση το ενστικτο μου... εχω μια διαιασθηση πως αυριο θα ειναι αριστοτελους... καθως τα ΣΚ δεν δουλευει μπουρδελο αλλα κεφελληνιας λογικα θα παει σαρα και βριλησσου αν πηγαινει δεν ειναι στο βασικο σχημα οποτε θα την πετηχενουμε μονο περιεργες βαρδιες.... αρα πονταρω αριστοτελους 6.... αυριο θα παω να δω αν βγηκα αληθινος.....

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
πριν δυο ωρες η μιλανα ηταν στο 134 πανω

achro δεν νομιζω να προλαβαινεις, αυριο   τρεχα, μονο 25 ευρο

Πέρασα καιεγώ από το 134α Μπλε πόρτα καιείχε τρελό κόσμο 10 άτομα περιμένανε στο σαλόνι!

Τόσο πολύ αξίζει να περιμένεις 1 ώρα για Μιλένα?

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η μπλε πορτα ειναι το ισιγειο,  η μιλανα ηταν πανω

Επισκέπτης
περι ορεξεως φιλε... για εμενα δεν αξιζει η φαση γι'αυτο την παιρνω οταν ειναι σε στουντιο που και δεν περιμενω και κανουμε και καλυτερο, πιο gfe κρεβατι.... βεβαια σε μερικους αρεσει...... ασε που στο μπουρδελο μου εχει πει πως ειναι συνεχεια υδρομενη και βρωμικη, ενω ειδικα στο αριστοτελους κανει μπανιο σχεδον σε καθε πελατη....

ΥΓ. τελικα μιλουσες για αλλη αλλα αυτα που εγραψα ισχυουν.....

Επισκέπτης
Τωρα ειναι Αριστοτελους 6 και καθε Τριτη 12-6 το πρωι

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
η μπλε πορτα ειναι το ισιγειο,  η μιλανα ηταν πανω

Εννοείς ότι στο 134 εκεί που έχει 3 φωτάκια σε ποιό μπαίνεις εγώ ενοώ στην δεξιά πόρτα όπου ανεβένεις την ξύλινη σκάλα.

Επισκέπτης
λοιπον παιδες η μιλανα παιζει και βριλησου 60!!!!!! σημερα την πηρα και την ρωτησα..... λοιπον θυμαμαι που ελεγε ο kostasf16 οτι δεν του συμπεριφερθηκε καλα, και ελεγα αδυνατον!! σημερα μετα απο σκηνικο που εκανε, και εκτος του οτι εχασα 50 ευρω, με εκανε ρομπα και στην τσατσα δεν ξαναπαταω..... διοτι το συγκεκριμενο κοριτσι λογο του οτι εχει αρκετα λεφτα δεν σεβεται τον πελατη..... επειδη το ξερει οτι εχει περισσοτερα λεφτα απο εμενα και τα 50 δεν κανουν την διαφορα (μου το εχει πει!!!!) σπαζεται και κανει μαλακιες... αν κοπελια ηθελα μαλακιες θα πηγαινα στην γκομενα μου... για αυτο ερχομαι σε εσενα για να μην ακουω αντιρρησεις....... δεν με ενδοιαφερει να περασεις καλα.... αν θες να με ενδιαφερει τοτε πληρωνε με εσυ!!!!! αφου πληρωνω εγω θα κανεις οτι θελω εγω ασχετο που επειδη ειμαι ανθρωπος σου δινω το περιθοριο να αρνηθεις να κανεις κατι ή να κανεις και κατι που σου αρεσει,, δεν διαταζω καμια να κανει οτι θελω με το ζορι γιατι τις σεβομαι ολες αλλα οταν (π.χ. σημερα) δεν μου σηκωνεται και θελω φραπε, θα κανεις αυτο που θελω!!!!! πιστευω ειναι λογικο.... αλλο αν αναμεσα μας εχει δημιουργηθει μια σχεση πιο στενη αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι σχεση εργαζομενου-πελατη και αφου πληρωνω δεν θελω ουτε μανουρα, ουτε γκρινια μονο καλο σεξ ή αν δεν θελω σεξ και θελω φραπε, θα κανεις φραπεδια!!!!!! ελεως!!!! επειδη δεν μπορουμε να τελειωσουμε δεν γουσταρεις.. αυτα ειναι απο αλλο πλανητη ειπαμε να υπαρχει συναισθημα αλλα οχι και ετσι... γι'αυτο ντενις και παλι ντενις... ουτε ομιλιες ουτε ερωτησεις μονο αγνο και ζωοδες σεξ... η ντενις σημερα θα μου ειχε κανει καμια ποδομαλακια ενω θα ειχα το ενα δακτυλο μεσα στον κωλο και το αλλο στο μουνι, και θα με τουρμπωνε!!!!!!!!!! η μιλανα εχει υπερβολικο συναισθημα.... οταν ειναι καλη ειναι θεα αλλα οταν την πιασουν οι μαλακιες.... σημερα για λογο που δεν ξερω ,και ενω καναμε χαδια-πιπα-μαλακια (με την σειρα απο οταν μπηκε στο δωματιο), ξαφνικα τα παιρνει και φευγει με μουτρα!!!! χωρις να πω τιποτα!!!! πηγαινω κατω και μου λεει η τσατσα "τι του εκανες του κοριτσιου?" μπροστα στους πελατες!!! εγω ειπα "δεν ξερω" και εφυγα γρηγορα γιατι αμα εμενα με τα νευρα που ειχα θα γινομουν ρομπα να κανω καβγαδακι με την πουτανα!!!! δηλαδη σημερα εδωσα μια 50αρα και τα ακουσα κιολας... τωρα δεν ξερω πραγματικα τι εγινε αλλα σιγα μην δωσω αλλα 50 για να λυσω την παραξηγηση..... τελικα πρεπει να προσεχεις σε ποιες πουτανες δινεις θαρρος καθως και στην ντενις ειχα δωσει θαρρος αλλα αυτη το εκτιμουσε που την σεβομουν και ειχε παθος να περασω καλα... και η μιλανα ειναι καλη πουτανα, καλο παιδι, ομορφη και πολυ φιλοτιμη. πραγματικα αξιαγαπητη αλλα πολυ πιτσιρικα και παραξηγει ορισμενα πραγματα... σε κανα μηνα ισως εχει 2η ευκαιρια..... παντως σαν πουτανα σιγουρα αξιζει και το σκηνικο που εγραψα δεν θελω να αποτρεψει κανενα απο το να την παρει καθως συνεχιζω να λεω οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στη φυλης.......

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ρε φίλε Αchro, από τη μία λες ότι σου φέρθηκε σκατά κι απο την άλλη λες ότι είναι καλό παιδί κλπκλπ και δεν θα απέτρεπες κάποιον από το να την επισκεφτεί! Μηπως είσαι λίγο αντιφατικός? Δηλαδή για να χάσουν κι άλλοι τα λεφτά τους? Ασε να σπάσει λίγο η δουλειά της, μήπως και στρώσει. Εδωσες 50 Ευρω ετσι, σε παρατησε, και μετα μας την συστηνεις κιόλας! Ωραιός!

Επισκέπτης
φιλε αυτο ειναι το θεμα, φταιω εγω που της εδωσα το θαρρος.... την εκανα να νιωσει σαν κανονικη γυναικα οποτε εκανε αυτο που γουσταρε... οποτε σε μεγαλο βαθμο φταιω εγω.... πραγματικα πιστευω πως σαν πουτανα ειναι καλη.... για αυτο μπορει σε κανα μηνα να την ξαναεπισκευτω μονο για σεξ..... ενω εγω προσπαθοντας να την χαλαρωσω και να παρω το κατι παραπανω εχασα τα βασικα!!!! αν δεν της δωσεις θαρρος γαμιεται καλα..... καταλαβες φιλε?????

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ρε φιλε, μηπως τελικά είσαι λίγο αφελής? Σε μπουρδέλο πήγες, δεν πήγες στο Πλοίο Της Αγάπης! Δεν περιμενε εσένα να νιώσει πραγματική γυναίκα. Δεν κάνουν έρωτα εκεί. Ούτε σεξ. Ένα φτηνό γαμήσι γίνεται. Τα παραπάνω, τα συναισθηματικά, μπορεί να τα κάνει με τον σύντροφό της. Εκτός αν πίστεψες ότι σ' ερωτεύτηκε κιόλας και έπρεπε να φερθεί σαν να ήσουν γκόμενός της. Sorry αλλά τελικά καλά έκανε και την κοπάνησε.

Επισκέπτης
ρε φιλε δεν καταλαβενεις τι σου λεω???? δεν το παιζω γκομενος.. απλα μετα απο καποια εμπειρια γνωριζω πως αν γινεις αρεστος σε καποια πουτανα σου κανει και καλυτερο γαμησι και περισσοτερα εξτρα.... και περνας καλυτερα..... αυτο ειναι το θεμα αλλα ενω η ντενις ξερει πως αφου της δειχνω σεβασμο και την αντιμετοπιζω καλα, εκεινη πρεπει να με αφησει να την χυσω στα βυζια... η μιλανα νομιζει πως ειμαι καψουρης μαζι της!!!!! αυτη ειναι η διαφορα.... εχω κοπελα και το συναισθημα δεν μου λειπει (παροτι ειχα μια κριση τελευταια)... αλλα για να παρεις το 100% απο μια πουτανα θελει καλη συμπεριφορα, καθαριοτητα και ενδειξη σεβασμου...... ομως η μιλανα αυτα τα παρεξηγει.... τωρα δεν δεχομαι να ξανακρινεις τις πραξεις μου με υφακι... και σε παρακαλω να το κοψεις αυτο και να μην απαντησεις στο threat αυτο και σπαμαρουμε οκ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom