Νέα

Μιλένα-Φυλής 134

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Χθες νωρίς το απόγευμα πήγα στην Αριστοτέλους για να γνωρίσω τη Μιλάνα για πρώτη φορά, μετά από τα ενθουσιώδη σχόλια κυρίως του achro1416. Η εντύπωσή μου είναι οτι πρόκειται για ένα δεκαοχτάχρονο όμορφο αλλά ανώριμο και κυκλοθυμικό κοριτσάκι που μέθυσε από τον θαυμασμό των ανδρών και το εύκολο χρήμα με τα οποία και εμείς εδώ πολλαπλασιαστικά την τροφοδοτήσαμε.Το πρώτο ξενέρωμα ήταν "μη τα μαλλιά, πρόσεχε τα μαλλιά μου". Σεξ κάνουμε κυρία μου (εσύ διάλεξες το επάγγελμα) δεν κάνουμε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. Δεν θα ξαναπήγαινα, ίσως γιατί οι προσδοκίες που μου είχαν δημιουργηθεί από τα σχόλια ηταν πολύ μεγάλες.
Είναι προτιμότερη τελικά η ανακυκλώση (για μένα τουλάχιστον) ΓΥΝΑΙΚΩΝ του τύπου Ισαβέλλα, Μελίνα, Σιμόν, Σόνια, γιατί όχι Ντενίζα κ.λ.π., από νεοεμφανιζόμενα κοριτσάκια που από μια στιγμή στην άλλη γνώρισαν την κοσμοσυρροή και "τρελλάθηκαν". ΄Εχουμε όμως μέσα μας το μικρόβιο της αλλαγής και της έντονης σεξουαλικής περιέργειας του "πώς να είναι αυτή η καινούργια;" που μας οδηγεί πολλές φορές σε λάθη και αποτυχίες.     

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Χθες νωρίς το απόγευμα πήγα στην Αριστοτέλους για να γνωρίσω τη Μιλάνα για πρώτη φορά, μετά από τα ενθουσιώδη σχόλια κυρίως του achro1416. Η εντύπωσή μου είναι οτι πρόκειται για ένα δεκαοχτάχρονο όμορφο αλλά ανώριμο και κυκλοθυμικό κοριτσάκι που μέθυσε από τον θαυμασμό των ανδρών και το εύκολο χρήμα με τα οποία και εμείς εδώ πολλαπλασιαστικά την τροφοδοτήσαμε.Το πρώτο ξενέρωμα ήταν "μη τα μαλλιά, πρόσεχε τα μαλλιά μου". Σεξ κάνουμε κυρία μου (εσύ διάλεξες το επάγγελμα) δεν κάνουμε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. Δεν θα ξαναπήγαινα, ίσως γιατί οι προσδοκίες που μου είχαν δημιουργηθεί από τα σχόλια ηταν πολύ μεγάλες.
Είναι προτιμότερη τελικά η ανακυκλώση (για μένα τουλάχιστον) ΓΥΝΑΙΚΩΝ του τύπου Ισαβέλλα, Μελίνα, Σιμόν, Σόνια, γιατί όχι Ντενίζα κ.λ.π., από νεοεμφανιζόμενα κοριτσάκια που από μια στιγμή στην άλλη γνώρισαν την κοσμοσυρροή και "τρελλάθηκαν". ΄Εχουμε όμως μέσα μας το μικρόβιο της αλλαγής και της έντονης σεξουαλικής περιέργειας του "πώς να είναι αυτή η καινούργια;" που μας οδηγεί πολλές φορές σε λάθη και αποτυχίες.     

+10000 φίλε Πλατ. Με αφορμή όσα έχουν γραφτεί τελευταία για τη συγκεκριμένη κοπέλα. συμφωνώ κι εγώ ότι έχει ξεφύγει κάπως και σε αυτό πρέπει να παίζει ρόλο και η ηλικία της. Πάντως εγώ δε σκοπεύω να την τιμήσω δέυτερη φορά, ειδικά μετά τα όσα έχω διαβάσει σήμερα στο θρεντ. Πάντως από ρεκλάμα (όπως το λέει και η ίδια) της έχουμε κάνει μπόλικη αφού σημασία έχει ότι ακούγεται το όνομά της.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω ειχα ενημερωσει, ειναι αναγωγη, και αυτο ειναι στο αιμα της, δεν αλλαζει, οποια δουλεια και να κανει, ετσι θα την κανει, αναγωγα, ποσο μαλλον αυτη που ειναι και δυσκολη και "ψωνισμενη" δουλεια.
αλλα ισως την ενοχλουσε  η  ιδεα "συχνος και καλος πελατης"  απλα γιατι με τον καλο πρεπει να εισαι καλος και αυτο ειναι κουραστικο.
συμβαινει σε ολες τις δουλειες.
ετσι πιστευω την "κουρασε" και ο achro,

achro  η στυση μας να ναι καλα κι απο μουνια...
δε βλεπεις εμενα? εκανα τον κυκλο μου με τις ελληνιδες και το αν. μπλοκ και τραβαω για ασια μερια. εκει οι γυναικες ξερουν τι θα πει αντρας, και τι σεβασμος του πρεπει.-

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Σωστός ο KOSTASF16.Και by the way όποιος θέλει να δεί καλό σιλικονάτο βυζί έχει μια μουνάρα στο κανάλι 10 αυτή τη στιγμή...

Επισκέπτης
το προβλημα της ειναι πως ειναι πιτσιρικα και ξαφνικα μεσα απο μια δουλεια γνωρισε τα λεφτα και τον θαυμασμο.... γενικα ειναι κοπελα με νευρο και οταν κατι δεν της αρεσει θα το δειξει..... ομως οπως η πορνεια δινει λεφτα ετσι δινει και καταστασεις δυσαρεστες.... οταν π.χ. ο plat θελει να σου πιασει τα μαλλια και εσυ δεν θες, ομως οπως τσεπωνεις το μπαγιοκο ετσι και και θα καθησεις και θα κανεις υπομονη σε οτι θελει ο καθενας..... εγω προσοπικα καταλαβενω τι αξια εχουν τα λεφτα μου και επειδη ο ανταγωνισμος ειναι πολυς και τα 50 ευρω επεισης, δεν ειμαι διατεθημενος να πληρωνω και να μην περναω καλα οποια στραβωνει τοποθετητε στην μαυρη λιστα.... στην αρχη οταν πηγα 2 φορες την ιδια μερα αυτη κολακευτηκε πολυ και μαλιστα στο στουντιο οταν με ειδε να ξαναμπαινω περιμενε πανω στις σκαλες να ανεβω μπηκαμε στο δωματιο με φιλια κτλ και ενω ειχε αλλο πελατη πρωτα με εγδυσε και μετα πηγε στον αλλο τελειωσε σε 3 λεπτα και ηρθε σε εμενα... αλλα ισως αυτο το ενδιαφερον την χαλασε και εγινε ψωνακι.... αυτα για τελος γιατι πολυ ασχοληθηκαμε με την ψυχολογια μια 18χρονης ουκρανεζας πουτανας!!! ε???!!!!
υ.γ. plat σε εδωσα σαν παραδειγμα... εννοειτε πως ειναι απαραδεχτη σε αυτο που σου εκανε με τα μαλια... απλα σε εγραψα σαν παραδειγμα......

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
... και ενω ειχε αλλο πελατη πρωτα με εγδυσε και μετα πηγε στον αλλο τελειωσε σε 3 λεπτα και ηρθε σε εμενα...
Και μόνο που έκανε αυτό στον άλλο πελάτη δείχνει πόσο νέα στον χώρο είναι και αν μη τι άλλο έλλειψη επαγγελματισμού. Αύριο μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα ξεπετάξει σε 3 λεπτά για να έρθει γρήγορα σε εμένα που γουστάρει, αύριο να είμαι εγώ και πάει λέγοντας. κρίμα γιατί ήμουν έτοιμος να την ξανατιμήσω. Να την βάλουμε για λίγο καιρό στην black list μήπως και συνέλθει (λόγω πτώσεως εσόδων). Εξάλλου αν όχι η ίδια, όλο και κάποιος από αυτός που την πατρωνάρουν διαβάζει αυτά που συζητάμε εδώ μέσα. BLACK LIST να έρθει στα ίσα της. Ο "ανταγωνισμός" είναι μεγάλος και οι επιλογές μας πολλές. Μην κολλάμε.

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε achro την έχω πάρει μια φορά στην Αριστοτέλους (βασικό+69) και γούσταρα αυτό το gfe που βγάζει. Μπορώ να πω ότι την "ερωτεύτηκα" (με τον τρόπο που μπορεί να ερωτευτείς και να κολλήσεις με μια πουτάνα) αλλά το ίδιο εύκολα την διαγράφω αν κάνει αυτά που λέμε εδώ. Όλοι μαζί BLACK LIST. Εμείς αγάμητοι δεν μένουμε ποτέ.
Γι αυτήν θα πω μια κινέζικη παροιμία: "Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις φράγκο" ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Επισκέπτης
φιλε χωρις γκαφρα δεν μενει, απλα τωρα που εχει χαλασει θα εχει την πελατια που της αρμοζει και θεωρω τον εαυτο μου τοπ για πελατη... επειδη ειμαι καθαρος, ευγενικος και πραγματικα τις σεβομαι.....

Επισκέπτης
Με προλαβε ο achro σε αυτο που ηθελα να πω οτι σιγουρα απο φραγκα δεν θα μεινει γιατι υπαρχει πολλη λιγουρα εξω.
Αλλα θα χασει την καλη και αξιοπρεπη πελατια της.
Εγω μαζι σας στο εμπαρκο αν και δεν μου εχει κανει τιποτα η γκομενα απλως και μονο γιατι ανηκω στην αξιοπρεπη πελατια των μπουρδελων και μπορει να ειμαι ο επομενος οπως λεει και ο admiral.
Ολοι οι κυριοι του site το ιδιο πρεπει να κανουν.
Καταλαβενεται γιατι λοιπον η Σονια ειναι πολυ μα πολυ ψηλα στην εκτινηση μου .
Καλημερα και χαρηκα για την κουβεντα.

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
που θα την βρω αυριο πρωινη βαρδια ?????????????ξερει κανεις??????????SOS

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
ή σήμερα που βρίσκεται......;

pavlosxxx

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Η Μιλανα ηταν σημερα το μεσημερι στο 134!
Ειχα καιρο να την παρω, γιατι τωρα τελευταια ηταν συνεχεια Αριστοτελους και δεν ηθελα να δωσω 50, οταν μπορω να εχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο service με 25. Εκανε χαρες μολις με ειδε και στο δωματιο ηταν πολυ καλη οπως παντα.
Πριν την Μιλανα, ειχα καταθεσει στη Φωκαιας, οποτε αργουσα να τελειωσω...
Αφου την γαμουσα δυνατα κανα 15λεπτο, της ζητησα φραπεδια για να τελειωσω, για να την διευκολυνω κιολας...
Μολις ακουσε για φραπεδια, σοβαρεψε και αρχισε να με ρωταει αν της αρεσω ακομα, και γιατι δεν μπορεσα να τελειωσω, και μηπως κατι δεν εκανε καλα, κτλ.
Μετα πηρε ενα θλιμμενο υφος και εφυγε απο το δωματιο.
Τοτε θυμηθηκα τον archo1416, που ειχε μια παρομοια εμπειρια...
Πρωτη φορα την βλεπω ετσι, και ξαφνιαστηκα.

Η Μιλανα ειναι ενα κοριτσακι στα 19, γεματο ανασφαλειες και πολυ ευθραυστη...

υ.γ. Ο Χαρης ελειπε απο τη θεση του... μαλλον θα ειχε απλωσει την κορμαρα του σε καποια παραλια  :)

Επισκέπτης
παιδια πριν λιγες μερες αρρωστησα και ηθελα την μιλανα, να κανουμε ερωτα οπως πρωτα.. γιατι με το παθος που γινοταν η πραξη μονο ερωτας μπορει να χαρακτηριστει.... λοιπον πηγα φυλης 59 (πανω-κατω) 71 (πανω-κατω) 134 (στο πανω) κεφαλληνιας και μετα βριλλησου 60 και δεν την βρηκα ΠΟΥΘΕΝΑ!!! λοιπον ενω εμπαινα στο αμαξι για αριστοτελους 6, σκεφτηκα οτι ειναι σημαδι απο τον θεο να μην την πετυχω... και γυρισα σπιτι.... παιδια σε ενα pm προς τον germaon εγραψα "παντως αυτα που εζησα με την κοπελα αυτη δεν θα το ξαναδω σε μπουρδελο και τα γαμησια μας δεν θα τα ξανακανω ποτε" λοιπον αυτο ειναι.. πραγματικα δηλαδη το παθος του γαμησιου μαζι της ηταν το κατι αλλο... και τις κουβεντες που καναμε οταν τις σκεφτομαι αρρωστενω.... ακομα και με την ντενις ,που ειναι η πουτανα που νιωθω πιο κοντα απο καθε αλλη, δεν εχω κανει τετοιο παθιασμενο σεξ.... βεβαια να ξερετε οτι την ντενις δεν την σκεφτομαι σαν πουτανα αλλα σε μια εργαζομενη κοπελα, κατι το οποιο δεν εχει γινει με την μιλανα η οποια επαιζε θεατρο... ενω η ντενις το γαμησι το εδιχνε οτι το κανει για να ευχαριστιθω εγω, και οτι δεν την νοιαζει.... και εγω προτιμω την πουτανα να μην το παιζει οτι καβλωνει.. η ντενις οταν κανουμε σεξ ψαχνει αφορμη για να κανουμε πλακα και χαβαλε και εγω βεβαια αφου της αρεσει και ετσι το γαμησι γινεται πιο φυσικο.... το μπουρδελο στην ρεμουνδου το νιωθω σαν το σπιτι μου και ειδικα στο δωματιο στο βαθος νιωθω πιο ανετα απο το δικο μου δωματιο.... DENIS JE T'AIME!!!!

μιλανα παλι,, παιδες λοιπον το πηρα αποφαση αυριο θα ξαναξεχυθω στην αναζητηση λοιπον θα μπω στο δωματιο και θα της κανω προταση γαμου!!!! (πλακα κανω) σαν την αντζελινα που παντρευτηκε με εναν πελατη της μολις λιγους μηνες αφου αρχισε να δουλευει.... αυτος ο πελατης αδειασε θεση για να ξεκινησει να δουλευει εκει η ντενις....

ο χαρης δουλευει καπου στην αχαρνων πλεων εφυγε απο το 134....

παντως περα απο τα ψεματα αυτα τα νευρακια της μιλανας κανουν την φαση ακομα πιο gfe.. για αυτο μας κολλαει η καριολα.. μια μερα μου λεει μου αρεσει πολυ να ακουω μουσικη και να χορευω, αλλα δουλευω 16 ωρες την ημερα και δεν μπορω και αρχισε να χορευει με ενα τραγουδι που επαιζε στο ραδιο... τοτε σπαραξε η καρδια μου, σκεφτηκα οτι εξ'αιτιας της νεανικης απερισκεψιας αυτο το κοριτσακι δεν θα γνωρισει ποτε μερικες χαρες της ζωης (και δεν εννοω τον χορο)... ομως πλακα πλακα αμα την εχετε πετυχει να βαζει μουσικη σε μπουρδελο βαζει κατι και γαμω τα κοματια απο κατι mp3 που εχει!!!!!

παντως η μιλανα νομιζει οτι αν δεν τελειωνεις δεν σου αρεσει και δεν το ευχαριστιεσαι... παροτι μου εχει πει "ξερω οτι ειμαι πολυ ομορφη και γαμιεμαι τελεια" της λεω "πολυ ευτοπεπηθηση εχεις!" και μου λεει "γιατι εχω αδικο??"

λοιπον χαρηκα που μοιραστηκα τις σκεψεις μου με φιλους, και οσοι δεν με πατε σας γραφω στ'αρχιδια μου!!!!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Συγγνωμη ρε παιδιά φατσα ειναι αυτη? Ακουω οτι ειναι γκομεναρα. Την εχω δει τη κοπελα. Η φατσα της ειναι απαραδεκτη

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
καλημερα παιδια.. ξερει κανεις που παιζει σημερα η ...μικρη ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom