Επισκέπτης
Χθες νωρίς το απόγευμα πήγα στην Αριστοτέλους για να γνωρίσω τη Μιλάνα για πρώτη φορά, μετά από τα ενθουσιώδη σχόλια κυρίως του achro1416. Η εντύπωσή μου είναι οτι πρόκειται για ένα δεκαοχτάχρονο όμορφο αλλά ανώριμο και κυκλοθυμικό κοριτσάκι που μέθυσε από τον θαυμασμό των ανδρών και το εύκολο χρήμα με τα οποία και εμείς εδώ πολλαπλασιαστικά την τροφοδοτήσαμε.Το πρώτο ξενέρωμα ήταν "μη τα μαλλιά, πρόσεχε τα μαλλιά μου". Σεξ κάνουμε κυρία μου (εσύ διάλεξες το επάγγελμα) δεν κάνουμε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. Δεν θα ξαναπήγαινα, ίσως γιατί οι προσδοκίες που μου είχαν δημιουργηθεί από τα σχόλια ηταν πολύ μεγάλες.
Είναι προτιμότερη τελικά η ανακυκλώση (για μένα τουλάχιστον) ΓΥΝΑΙΚΩΝ του τύπου Ισαβέλλα, Μελίνα, Σιμόν, Σόνια, γιατί όχι Ντενίζα κ.λ.π., από νεοεμφανιζόμενα κοριτσάκια που από μια στιγμή στην άλλη γνώρισαν την κοσμοσυρροή και "τρελλάθηκαν". ΄Εχουμε όμως μέσα μας το μικρόβιο της αλλαγής και της έντονης σεξουαλικής περιέργειας του "πώς να είναι αυτή η καινούργια;" που μας οδηγεί πολλές φορές σε λάθη και αποτυχίες.
Είναι προτιμότερη τελικά η ανακυκλώση (για μένα τουλάχιστον) ΓΥΝΑΙΚΩΝ του τύπου Ισαβέλλα, Μελίνα, Σιμόν, Σόνια, γιατί όχι Ντενίζα κ.λ.π., από νεοεμφανιζόμενα κοριτσάκια που από μια στιγμή στην άλλη γνώρισαν την κοσμοσυρροή και "τρελλάθηκαν". ΄Εχουμε όμως μέσα μας το μικρόβιο της αλλαγής και της έντονης σεξουαλικής περιέργειας του "πώς να είναι αυτή η καινούργια;" που μας οδηγεί πολλές φορές σε λάθη και αποτυχίες.