Νέα

Μιλένα-Φυλής 134

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καθε Σαββατο πρωι στην Αριστοτελους για να ειναι φρεσκια και κεφατη.
Εμενα μου κανει ολα τα κολπα τι να λεμε τωρα ξερεται. :dancing:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ολα τα κολπα?δεν μας λες και εμας?
δινεισ τιποτα εξτρα ή μονο με το 50αρι?

Επισκέπτης
Καθε Σαββατο πρωι στην Αριστοτελους για να ειναι φρεσκια και κεφατη.
Εμενα μου κανει ολα τα κολπα τι να λεμε τωρα ξερεται. :dancing:
λοκω, νιμου και ξεσκουφοτες καταστασεις??? φιλε φτιαξε με τωρα να παω αμεσως....

Επισκέπτης
Κωλο μην ακουμπισεις θα ξαναχαλασεις την σχεση σου.

Hannibal

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πέτυχα Μιλάνα χθες το απόγευμα Φυλής 134, στο ισόγειο. Εντυπώσεις πάρα πολύ καλές, τελείως διαφορετικές από τα σχόλια των προηγούμενων ημερών.

Επισκέπτης
παιδια ειδα μια συνεντευξη με την μαρινα απο τις serebro..... για οσους δεν καταλαβαν οι serebro ηταν η ρωσικη συμμετοχη στν γιουροβιζιον και η μαρινα η ξανθια απο τις 3..... μιλαμε το πιπινι ειναι ιδιο το μιλανακι τωρα τρελαθηκα.... σκεψου τι γαμαμε και δεν το εκτιμαμε και αμα το δουμε ντυμενο στην tv μετα τραβαμε μαλακιες για παρτη της..... λοιπον δεν κανω πλακα αν δειτε την συνεντυξη που μιλαει και φαινεται καθαρα το προσωπο της ειναι απιστευτα ομοια με την μιλανα..... απλα η μιλανα ειναι συνεχεια απεριποιητη..... λοιπον μαγκες τα λεμε και επιτελους ας αλλαξει καποιος τον τιτλο του θριτ σε μιλανα οχι μιλενα....

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
που θα βρω αραγε σημερα την Μιλανα?επειγον ενημερωστε!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
arxidoulis, διανυκτερευει στη φυλης στα εξωτερικα ιατρεια, εχει ολες τις ειδικοτητες, πιπα πισωκολλητο..

KOTSYFI

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Που θα ειναι σημερα το βραδυ ;

Επισκέπτης
Σε μια ωρα τελτειωνει στην αριστοτελους

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
αποφασισε να δινει κουλουρι για να επιστρεψει στις παλιες καλες εποχες μονο ομως σε μικροτσουτσουνους οπως μου ειπε.ξενερωσα οταν ειδα πως ηταν γεματη εξανθηματα γυρω απο το μπικινι και στα κωλομαγουλα.ασε να μην κολλησουμε και τιποτα.

Επισκέπτης
οχι ρε φιλε η μιλανα κουλουρι??? χαλασε και αυτο το μωρακι!!!
καλα ρε παιδια ποιος ο λογος να ταλαιπωρησει καποιος αυτο το μωρακι να το παρει απο κωλο??? αφου τοτε δεν θα σε παρει με καλο ματι και δεν θα γαμηθει καλα??? ελεως!!!

παντως παροτι με την πουτανα δεν προκειτε ποτε να γινει τιποτα εγω προτιμω να μην την ταλαιπωρω η να την βλεπω να υποφερει.... π.χ. δεν παιρνω κουλουρι, παντα ειμαι καθαρος οταν ας πουμε η μιλανα σου γλυφει τ'αρχιδια δεν ειναι αναγκη να μυριζεις πουτσιλα... επεισης γαμιεται που γαμιεται με τον καθε βρομικουλα και παππου δεν ειναι αναγκη να την  βριζω και εγω ή να την προσβαλω.... και αυτες ανθρωποι ειναι και πρεπει να τους συμπεριφερομαστε οπως πρεπει.... μην περιμενεται η μιλανα να κανει καλο κρεβαττι οταν καποιος την βριζει ή την γαμαει απο τον κωλο... δηλαδη εμεις να τις βασανιζουμε και αυτες να ειναι παναγιες???? αυτο δεν γινεται.....

λοιπον ελπιζω το μιλανακι που εχω να παρω απο 15/4/2007 να ειναι καλα και αυτοι που την παιρνουν τωρα να τις φερονται οπως εγω τοτε....

Yiannis323

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ξέρετε που θα βρίσκεται σήμερα το μεσημέρι ?

Επισκέπτης
ρε παιδια μην ρωτατε που θα ειναι σημερα κτλ εδω δεν ξερει αυτη θα ξερουμε εμεις??? ψαξε και θα την βρεις... εγω οταν την επαιρνα καθε μερα ελιωνα λαστιχα στους δρομους για να την πετυχω... παντως ειναι απαραδεχτο να δουλευει η ιδια κοπελα και σε μπουρδελο και σε στουντιο... ειδικα οταν κανει ακριβως τα ιδια ειναι αντιεπαγγελματικο!!!!

vagos bestman

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
παντως παροτι με την πουτανα δεν προκειτε ποτε να γινει τιποτα εγω προτιμω να μην την ταλαιπωρω η να την βλεπω να υποφερει.... π.χ. δεν παιρνω κουλουρι, παντα ειμαι καθαρος οταν ας πουμε η μιλανα σου γλυφει τ'αρχιδια δεν ειναι αναγκη να μυριζεις πουτσιλα... επεισης γαμιεται που γαμιεται με τον καθε βρομικουλα και παππου δεν ειναι αναγκη να την  βριζω και εγω ή να την προσβαλω.... και αυτες ανθρωποι ειναι και πρεπει να τους συμπεριφερομαστε οπως πρεπει.... μην περιμενεται η μιλανα να κανει καλο κρεβαττι οταν καποιος την βριζει ή την γαμαει απο τον κωλο... δηλαδη εμεις να τις βασανιζουμε και αυτες να ειναι παναγιες???? αυτο δεν γινεται.....

Εαν θελεις να σε ευχαριστήσει πρεπει να εισαι Κυριος, συμφωνω με τον achro.

Επισκέπτης
παντως ειναι απαραδεχτο να δουλευει η ιδια κοπελα και σε μπουρδελο και σε στουντιο... ειδικα οταν κανει ακριβως τα ιδια ειναι αντιεπαγγελ ματικο!!!!
---
Πολύ σωστά. Εκτός από Μιλάνα , βλέπε και προσφάτως / τώρα ,  Ντενίζα ( δεν τις έκατσε στα στουντιο), Νατάσα Φ134 και Αχαρνών 106  ΣΥΝΕΧΩΣ ,  και  τώρα και  η 19 χρονη Αλεξάνδρα  (παρακαλώ) δικπλοβάρδιες και σε στούντιο  , κ.ο.κ για να  να ζητάνε τα τριπλά η τετραπλά με τα .. προγραμματα.

Επισκέπτης
παντως ειναι απαραδεχτο να δουλευει η ιδια κοπελα και σε μπουρδελο και σε στουντιο... ειδικα οταν κανει ακριβως τα ιδια ειναι αντιεπαγγελ ματικο!!!!
---
Πολύ σωστά. Εκτός από Μιλάνα , βλέπε και προσφάτως / τώρα ,  Ντενίζα ( δεν τις έκατσε στα στουντιο), Νατάσα Φ134 και Αχαρνών 106  ΣΥΝΕΧΩΣ ,  και  τώρα και  η 19 χρονη Αλεξάνδρα  (παρακαλώ) δικπλοβάρδιες και σε στούντιο  , κ.ο.κ για να  να ζητάνε τα τριπλά η τετραπλά με τα .. προγραμματα.
η ντενισα δουλευει ακομα αρπαχτες σε στουντιο και με σχετικη επιτυχια απλα ειναι συμφεροντα που την κρατανε στα μπουρδελα καθως κανεις δεν θελει να αφησει την χρυσοφορα ντενις......

φιλε για να με αναγκασει καποιος να παρω μια κοπελα σε στουντιο ενω μπορω σε μπουρδελο ειναι να μου πει π.χ. 100 ευρω για μια ωριτσα.... τοτε ναι θα δοκιμασω φυλης και αν μου κανει θα δωσω την 100αρα και θα απολαυσω το μιλανακι για 1 ωρα...... αλλα ειδικα με διαφορους τσατσους που εχω γνωρισει να με αφηνουν αν δεν υπαρχει κοσμος να κατσω παραπανω ωρα δεν υπαρχει λογος να δωσω 50αρικο για ακριβως την ιδια ωρα και υπηρεσιες.......

σκεφτομαι να ξαναπαω μιλανακι αλλα κομπλαρω, οσοι ξερουν την ιστορια ας με συμβουλευσουν... (germaon ktl)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom