Επισκέπτης
sorry κεφια
φιλε BABY την εχεις πετυχεις πουθενα τελευταια?? εχεις καταθεσει?? πες καμια εμπειρια.....Οταν εχει καφια ειναι τρελλο το μωρο.
λοκω, νιμου και ξεσκουφοτες καταστασεις??? φιλε φτιαξε με τωρα να παω αμεσως....Καθε Σαββατο πρωι στην Αριστοτελους για να ειναι φρεσκια και κεφατη.
Εμενα μου κανει ολα τα κολπα τι να λεμε τωρα ξερεται.
παντως παροτι με την πουτανα δεν προκειτε ποτε να γινει τιποτα εγω προτιμω να μην την ταλαιπωρω η να την βλεπω να υποφερει.... π.χ. δεν παιρνω κουλουρι, παντα ειμαι καθαρος οταν ας πουμε η μιλανα σου γλυφει τ'αρχιδια δεν ειναι αναγκη να μυριζεις πουτσιλα... επεισης γαμιεται που γαμιεται με τον καθε βρομικουλα και παππου δεν ειναι αναγκη να την βριζω και εγω ή να την προσβαλω.... και αυτες ανθρωποι ειναι και πρεπει να τους συμπεριφερομαστε οπως πρεπει.... μην περιμενεται η μιλανα να κανει καλο κρεβαττι οταν καποιος την βριζει ή την γαμαει απο τον κωλο... δηλαδη εμεις να τις βασανιζουμε και αυτες να ειναι παναγιες???? αυτο δεν γινεται.....
η ντενισα δουλευει ακομα αρπαχτες σε στουντιο και με σχετικη επιτυχια απλα ειναι συμφεροντα που την κρατανε στα μπουρδελα καθως κανεις δεν θελει να αφησει την χρυσοφορα ντενις......παντως ειναι απαραδεχτο να δουλευει η ιδια κοπελα και σε μπουρδελο και σε στουντιο... ειδικα οταν κανει ακριβως τα ιδια ειναι αντιεπαγγελ ματικο!!!!
---
Πολύ σωστά. Εκτός από Μιλάνα , βλέπε και προσφάτως / τώρα , Ντενίζα ( δεν τις έκατσε στα στουντιο), Νατάσα Φ134 και Αχαρνών 106 ΣΥΝΕΧΩΣ , και τώρα και η 19 χρονη Αλεξάνδρα (παρακαλώ) δικπλοβάρδιες και σε στούντιο , κ.ο.κ για να να ζητάνε τα τριπλά η τετραπλά με τα .. προγραμματα.