Νέα

Μιλένα-Φυλής 134

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
η ντενισα δουλευει ακομα αρπαχτες σε στουντιο και με σχετικη επιτυχια απλα ειναι συμφεροντα που την κρατανε στα μπουρδελα καθως κανεις δεν θελει να αφησει την χρυσοφορα ντενις......

φιλε για να με αναγκασει καποιος να παρω μια κοπελα σε στουντιο ενω μπορω σε μπουρδελο ειναι να μου πει π.χ. 100 ευρω για μια ωριτσα.... τοτε ναι θα δοκιμασω φυλης και αν μου κανει θα δωσω την 100αρα και θα απολαυσω το μιλανακι για 1 ωρα...... αλλα ειδικα με διαφορους τσατσους που εχω γνωρισει να με αφηνουν αν δεν υπαρχει κοσμος να κατσω παραπανω ωρα δεν υπαρχει λογος να δωσω 50αρικο για ακριβως την ιδια ωρα και υπηρεσιες.......

σκεφτομαι να ξαναπαω μιλανακι αλλα κομπλαρω, οσοι ξερουν την ιστορια ας με συμβουλευσουν... (germaon ktl)
Να πας και να μην περάσεις. Να σε δει στο σαλόνι και τότε επειδικτικά να σηκωθείς και να φύγεις. Αν σου έρθει, σήκωσε το πόδι σου και αμόλα την, να ακουστεί  :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Που ειναι η Μιλενα ρε παιδια?την εχω χασει!

Επισκέπτης
φιλε ψηνομαι για τσαρκα σημερα αν θες να συναντηθουμε φυλης να την ψαξουμε κιολας... (προς arxidoulis)

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
φιλε ψηνομαι για τσαρκα σημερα αν θες να συναντηθουμε φυλης να την ψαξουμε κιολας... (προς arxidoulis)
γενικοτερα τι εχεις να προτεινεις για ενα καλο γαμησακι?σε εμπιστευομαι εχουμε κοινα γουστα

Επισκέπτης
τιποτα πραγματικα,, εχω καιρο να ψαξω τωρα παω μονο για πλακα με φιλαρακια... και αν θελω να γαμησω παω ντενισα... με την μιλανα εχω μαλωσει, στην ρενατα δεν παω γιατι ειναι σαν να γαμαω σελιδα απο το playboy, σε στουντιο δεν παω γιατι μας κοροιδευουν.. τι μενει????

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
achro μενει ενα ταξιδακι στο εξωτερικο για να δεις και την αλλη οψη, περασε η εποχη του 1996 με 1999, τοτε που υπηρχε ανανεωση, τωρα μιλανα ντενισα και τουμπαλιν..

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
που χαθηκε αυτο το μωρο?ξερει κανεις που δουλευει τωρα?

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ψαχνω απεγνωσμενα την Μιλανα!

Επισκέπτης
παλι ρεσταρε η μιλανα σημερα!!!!! ηταν 134 στο πανω.... αυριο στις 6 το πρωι φευγει διακοπες για 2 βδομαδες....
αχ!!! ρε μιλανα εισαι αρρωστια τελικα.... ζητω συγνωμη απο τον kostasf16!!!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
παλι ρεσταρε η μιλανα σημερα!!!!! ηταν 134 στο πανω.... αυριο στις 6 το πρωι φευγει διακοπες για 2 βδομαδες....
αχ!!! ρε μιλανα εισαι αρρωστια τελικα.... ζητω συγνωμη απο τον kostasf16!!!!

Τελικα κανει καλο κρεβατι σε καποιον που παει για 1η φορα η το παιζει ντιβα?

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Η Μιλανα γυρισε ??????αν ναι που ρε παιδια?καιρο εχω να το πιτσιλισω το μωρο!παντα το πληρωνω κατι παραπανω αλλα το φχαριστιεμαι!

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πολυ χαιρομαι που η Μιλανα επανηλθε δρυμιτερη!θελω πληροφοριες για Κυριακη πρωι!

GINOLINO

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
120
Πόντοι
0
Τη Μιλένα την είδα σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Δουλεύει στο Αλουμινάτο της Ταντάλου. Παίρνει 30 Ευρω, 50 για γλειφονούμι και 60 για 69. Είπε ότι δεν θα ξανακατέβει Αθήνα αλλά θα δουλεύει εκεί μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου και μετά θα σταματήσει αυτή τη δουλειά. Μπορούν να το τσεκάρουν οι Θεσσαλονικείς και να γράψουν εντυπώσεις.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
χεχε!!!αυριο θα παω πηγαινα σαλονικα ουτως η αλλως!!αλλα δεν ξερω καν που ειναι αυτο που λες!!αν μπορει να βοηθησει καποιος θεσσαλονικιος....!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057

Stories

Νέο!