Να πας και να μην περάσεις. Να σε δει στο σαλόνι και τότε επειδικτικά να σηκωθείς και να φύγεις. Αν σου έρθει, σήκωσε το πόδι σου και αμόλα την, να ακουστείη ντενισα δουλευει ακομα αρπαχτες σε στουντιο και με σχετικη επιτυχια απλα ειναι συμφεροντα που την κρατανε στα μπουρδελα καθως κανεις δεν θελει να αφησει την χρυσοφορα ντενις......
φιλε για να με αναγκασει καποιος να παρω μια κοπελα σε στουντιο ενω μπορω σε μπουρδελο ειναι να μου πει π.χ. 100 ευρω για μια ωριτσα.... τοτε ναι θα δοκιμασω φυλης και αν μου κανει θα δωσω την 100αρα και θα απολαυσω το μιλανακι για 1 ωρα...... αλλα ειδικα με διαφορους τσατσους που εχω γνωρισει να με αφηνουν αν δεν υπαρχει κοσμος να κατσω παραπανω ωρα δεν υπαρχει λογος να δωσω 50αρικο για ακριβως την ιδια ωρα και υπηρεσιες.......
σκεφτομαι να ξαναπαω μιλανακι αλλα κομπλαρω, οσοι ξερουν την ιστορια ας με συμβουλευσουν... (germaon ktl)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)