Να πας και να μην περάσεις. Να σε δει στο σαλόνι και τότε επειδικτικά να σηκωθείς και να φύγεις. Αν σου έρθει, σήκωσε το πόδι σου και αμόλα την, να ακουστείη ντενισα δουλευει ακομα αρπαχτες σε στουντιο και με σχετικη επιτυχια απλα ειναι συμφεροντα που την κρατανε στα μπουρδελα καθως κανεις δεν θελει να αφησει την χρυσοφορα ντενις......
φιλε για να με αναγκασει καποιος να παρω μια κοπελα σε στουντιο ενω μπορω σε μπουρδελο ειναι να μου πει π.χ. 100 ευρω για μια ωριτσα.... τοτε ναι θα δοκιμασω φυλης και αν μου κανει θα δωσω την 100αρα και θα απολαυσω το μιλανακι για 1 ωρα...... αλλα ειδικα με διαφορους τσατσους που εχω γνωρισει να με αφηνουν αν δεν υπαρχει κοσμος να κατσω παραπανω ωρα δεν υπαρχει λογος να δωσω 50αρικο για ακριβως την ιδια ωρα και υπηρεσιες.......
σκεφτομαι να ξαναπαω μιλανακι αλλα κομπλαρω, οσοι ξερουν την ιστορια ας με συμβουλευσουν... (germaon ktl)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μιλένα-Φυλής 134
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 162
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ντροπη σου!!!!!Να πας και να μην περάσεις. Να σε δει στο σαλόνι και τότε επειδικτικά να σηκωθείς και να φύγεις. Αν σου έρθει, σήκωσε το πόδι σου και αμόλα την, να ακουστεί
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Που ειναι η Μιλενα ρε παιδια?την εχω χασει!
Επισκέπτης
φιλε ψηνομαι για τσαρκα σημερα αν θες να συναντηθουμε φυλης να την ψαξουμε κιολας... (προς arxidoulis)
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
γενικοτερα τι εχεις να προτεινεις για ενα καλο γαμησακι?σε εμπιστευομαι εχουμε κοινα γουσταφιλε ψηνομαι για τσαρκα σημερα αν θες να συναντηθουμε φυλης να την ψαξουμε κιολας... (προς arxidoulis)
Επισκέπτης
τιποτα πραγματικα,, εχω καιρο να ψαξω τωρα παω μονο για πλακα με φιλαρακια... και αν θελω να γαμησω παω ντενισα... με την μιλανα εχω μαλωσει, στην ρενατα δεν παω γιατι ειναι σαν να γαμαω σελιδα απο το playboy, σε στουντιο δεν παω γιατι μας κοροιδευουν.. τι μενει????
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
που χαθηκε αυτο το μωρο?ξερει κανεις που δουλευει τωρα?
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ψαχνω απεγνωσμενα την Μιλανα!
Επισκέπτης
και εγω!!!!!!!
Επισκέπτης
παλι ρεσταρε η μιλανα σημερα!!!!! ηταν 134 στο πανω.... αυριο στις 6 το πρωι φευγει διακοπες για 2 βδομαδες....
αχ!!! ρε μιλανα εισαι αρρωστια τελικα.... ζητω συγνωμη απο τον kostasf16!!!!
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
παλι ρεσταρε η μιλανα σημερα!!!!! ηταν 134 στο πανω.... αυριο στις 6 το πρωι φευγει διακοπες για 2 βδομαδες....
Τελικα κανει καλο κρεβατι σε καποιον που παει για 1η φορα η το παιζει ντιβα?
Επισκέπτης
????????Τελικα κανει καλο κρεβατι σε καποιον που παει για 1η φορα η το παιζει ντιβα?
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
????????
Η παραθεση εγινε κατα λαθος
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Η Μιλανα γυρισε ??????αν ναι που ρε παιδια?καιρο εχω να το πιτσιλισω το μωρο!παντα το πληρωνω κατι παραπανω αλλα το φχαριστιεμαι!
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Πολυ χαιρομαι που η Μιλανα επανηλθε δρυμιτερη!θελω πληροφοριες για Κυριακη πρωι!
Τη Μιλένα την είδα σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Δουλεύει στο Αλουμινάτο της Ταντάλου. Παίρνει 30 Ευρω, 50 για γλειφονούμι και 60 για 69. Είπε ότι δεν θα ξανακατέβει Αθήνα αλλά θα δουλεύει εκεί μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου και μετά θα σταματήσει αυτή τη δουλειά. Μπορούν να το τσεκάρουν οι Θεσσαλονικείς και να γράψουν εντυπώσεις.
Επισκέπτης
οποιος ξερει αν προκειτε για το ιδιο προσωπο ας επιβεβαιωσει????
παρακαλω πολυ (οποιος ξερει του πληρωνω το ΚΤΕΛ!!!!!!)
Με Aegean αντε και με ΟΣΕ ( με κουκέτα) πάω γώ. ;)
οποιος ξερει αν προκειτε για το ιδιο προσωπο ας επιβεβαιωσει????
παρακαλω πολυ (οποιος ξερει του πληρωνω το ΚΤΕΛ!!!!!!)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 376
- Εμφανίσεις
- 38K