Νέα

Μιλένα-Φυλής 134

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
password accepted!!!!
σωρρυ φιλε για την επιθεση μου τις προηγουμενες μερες εισαι σωστος και εφοσον σου ζητω ΣΥΓΝΩΜΗ στο φορουμ πιστευω οτι σαν θαυμαστες της θρυλικης τσεχας μπορουμε να ανταλασουμε εμπειριες απο το μωρο μεχρι να γυρισει και να γραψουμε καινουριες σελιδες στην ιστορια της..... λοιπον σου στελνω τα πρωτα 4 ψηφια για να βεβαιωθεις πως δεν πουλαω εγω φιδια......
δεκτή η συγνώμη σου αλλά πες που θα βρω τι μιλένα και τι ωρες ?
περασα σ΄μερα απο κει αλλά δεν ήτανε

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
ρε παίδες η μελίνα που δουλεύει τελικα και πότε? πέστε κατι να την τιμήσουμε και μείς

Επισκέπτης
ελα ντε!ασ δοσουν τα φοτα τουσ οι ειδικοι!!!

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
το κοριτσι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει!ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Η κοπέλα σου μπορεί να μην είναι ακριβώς βράχος αλλά να παίρνει και κάνα "κολλητό" της όταν δε βλέπεις... ή να την έχουν αφήσει συναισθηματικό ερείπιο οι γκόμενοι του παρελθόντος, οπότε και πάλι τι συναίσθημα να σου δώσει... όπως το λες, το πιθανότερο είναι να είναι μαζί σου για την ψευδαίσθηση της σχέσης. Αυτό εκμεταλεύονται και οι πόρνες και ρουφάνε τα μαρούλια!

Επισκέπτης
φιλε θα σου πο κατι απο τιν μικρι μου εμπιρια..κατι απλο...καταρχιν πανο απο ολα πρεπει να βαζεις τιν κοπελια σου και οχι τις παλιοπουτανες ...οι πουτανες ειναι μονο για το χαβαλε....και λοιπον ξεκολα  απο αυτα τα ανοιτα πραματα που λεσ περι σιναισθιματικις πουτανας!δεν ιπαρχει αυτο!παρτο χαμπαρι!!βγαλε αυτο το πραμα απο το ιποσινιδιτο σου και ψαξε να βρεισ τιν αγαπι αλου (στιν κοπελα σου στιν προκιμενι περιπτοσι)και οχι στισ ξεκολιαρες!!!οι πουτανεσ ειναι μονο για πιτσιλισμα!!!!!!!!!!αν θεσ εροτα πιγαινε στι κοπελια σου!!αυτα τα ολοιγα απο μενα!ι αποφασι δικια σου!εσι ξερεις καλιτερα για σενα!!!εγο παντα σεβομαι τις καυλες του καθε σινεμπουρδελιαρι!!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πιτσιλιστή κυρίαρχε και έρμαιο της καυλόκαψας και λεξοπλάστη της οργασμικής ηδονής δε ξέρουμε αν η κοπέλα του δεν είναι ξεκωλιάρα! Κι αν δεν είναι, τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τελικα μονο με μενα δεν ειναι καλη η μιλανα,  ΚΛΑΨ  ΚΛΑΨ

Επισκέπτης
αυτο νομιζο πος το ξερει εκεινος καλιτερα !αλλα σιμφονο μαζι σου μεγα μιστι todok!!!(τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι)!!!α ρε καυλιαρι με εφτιαξες βραδιατικα!!!!!ολα αυτα για μενα???αχχαχαχαχα!!!!!γεια σου ρε τιτανα του ιγρου σπερματος και τισ απολιτις ιδονις ολον τον ξεβρακοκεφαλον πουτανιδιον!!!!πιτσιλα τες ολες μεγιστε πανμεγιστε todak!!!xexe!!!

Επισκέπτης
δεν ξερω αν η κοπελα μου ειναι βραχος αλλα ετσι νομιζω.... το ξερω οτι δεν υπαρχουν συναισθηματικες πουτανες αλλα μονο μερικες που σου δινουν συναισθημα (με μπαγιοκο βεβαια!!) μονο και μονο για να δημιουργηθει μια σχεση μεταξυ σας και να τα ακουμπας μονο σε αυτη... αυτο το ξερω και το προβλημα ειναι οτι προτιμαω το fake απο το real και οχι μονο αυτο αλλα χαλαω και της παναγιας τα λεφτα σε αυτο.... KOSTASF16 σημερα η πιο μεγαλη fake καβλα ηταν το φασομα στο σαλονι με το αγχος ποτε θα γυρισει η τσατσα..... αλλα κριμα που εισαι ο μονος που δεν γουσταρει η μιλανα(8/325)
υγ1 απο δω και περα θα γραφω διπλα στην πουτανα σε παρανθεση (φορες που την εχω παρει/λεφτα που εχω ακουμπησει)
υγ2 την μιλανα την πηρα πρωτη φορα το προηγουμενο σαββατο μια μερα αφου εφυγε η ντενις..

Επισκέπτης
μι κλαισ κοστακι!θα σου βρουμε πολλα πουτανακια που θα αγαπισουν και το δικο σου εργαλειο!!!χεχε!!!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πιτση το εργαλειο μου το αγαπανε μαλλον μονο απο ασια μερια..

Επισκέπτης
Παιδιά , μπορείτε να περιγράψετε την Μιλάνα  όπως είναι τώρα ?
Νομίζω ότι την είχα πάρει πριν δύο - τρία χρόνια στο κεφαλληνίας 75  . ..?

Επισκέπτης
αυτο που τρεχει στο προσωπο του avatar σου δακρυα ειναι που εφυγες μακρια της??? μοιαζει στενοχορημενη η κιτρινομουρα φιλη μας...
Παιδιά , μπορείτε να περιγράψετε την Μιλάνα  όπως είναι τώρα ?
Νομίζω ότι την είχα πάρει πριν δύο - τρία χρόνια στο κεφαλληνίας 75  . ..?
αποκλειεται γιατι δεν ειναι ελλαδα ουτε ενα χρονο... οποιος παλευει να κανει περιγραφες 4.30 η ωρα την νυχτα ας περιγραψει.. αλλιως περιμενε αυριο
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
μια ξανθια καυλιαρα ειναι!για περισοτερες πλιροφοριες οσοι τιν εχουν δοκιμασει! οι διο μεγιστοι σινεμπουρδελιαριδες...achro kai kostaf16!!!!!respect!!!

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
παίδες πότε τελικα΄δουλεύει η μιλάνα? και πού?

Επισκέπτης
terrorist σου ειπα πως πρεπει να την ψαξεις λιγο στα 59 στο αριστοτελους και αλλου.... δεν δουλευει σταθερα.. σημερα ας πουμε το πρωι δεν την βρηκα πουθενα...

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
περασε κανενας συναγωνιστης σημερα απο τα σπιτια της μιλενασ και αν ναι σε ποιο ηταν;

Επισκέπτης
περασε κανενας συναγωνιστης σημερα απο τα σπιτια της μιλενασ και αν ναι σε ποιο ηταν;
φιλε σημερα δεν ασχοληθηκα παντως εχω την εντυπωση πως σιγα σιγα θα το γυρισει και θα δουλευει μονο στουντιο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom