You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μιλένα-Φυλής 134
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 162
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ναι.ξανθο με ανταυγειες.εμαθες τιποτα νεοτερο?
Επισκέπτης
ρε καυλιαριδες τιν μιλανα τιν ειχα πετιχει βραδινι βαρδια στο 59 το επανο!!!!
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ραι σει πειτσοιλλυσ τοι πανου μαισα υσσε?
Επισκέπτης
τασουλι γραφτα πιο καθαρα καυλιαρι μου!δεν καταλαβαινο τι ενοις!!!!
Επισκέπτης
Εγω φιλε πιτσιλιστη στην Φυλης πηγαινα πριν εικοση χρονια και πια δεν με παιρνει λογο ηλικιας γιαυτο θα σε ενημερωνω μονο για τα στουντιακια.
Απο οτι διαβασα ομως ναι επαιζε και φυλης το κοριτσι πριν.
Απο οτι διαβασα ομως ναι επαιζε και φυλης το κοριτσι πριν.
Επισκέπτης
ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!παίδες μπορεί κάποιος να με ενημερώσει ποιες ώρες δουλεύει και πού η Μιλάνα? εχω μπερδευτέι λιγο. ενδιαφέρομια για πρωι
πλακα κανω, λοιπον δουλευει σε πολλα μαγαζια συνηθως την πετυχενεις στο 59 πανω (βραδυ) κατω (πρωι).... επεισης δουλευει και αριστοτελους 6 στο στουντιο και τελος σημερα ισως δουλευει στο κεφαλληνιας... λοιπον το ξερω οτι η απαντηση δεν ειναι σαφης αλλα εχτες που την ρωτησα μου ειπε ακριβως αυτα..... λοιπον σε 5 λεπτα φευγω απο πατησια να παω εκει... αν θες να δωσουμε ραντεβου καπου να την γαμησουμε και να μιλησουμε για ντενις.... βασιλισα=ντενιζ αλλα μιλανα=τρελο ταλεντο!!! που δεν πρεπει να παει χαμενο.... παω για εκπαιδευση τα λεμε......
Επισκέπτης
ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ!!!!!!!!!!
μεγαλη πορωση!!!!!!! τωρα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να γραψω τι εγινε αλλα το μεσημερακι εχει αρλεκιν(!!!!!) στο σαιτ αναμενατε να δειτε τι εγινε χτες βραδυ στο κεφαλληνιας!!!!!!
μεγαλη πορωση!!!!!!! τωρα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να γραψω τι εγινε αλλα το μεσημερακι εχει αρλεκιν(!!!!!) στο σαιτ αναμενατε να δειτε τι εγινε χτες βραδυ στο κεφαλληνιας!!!!!!
Επισκέπτης
ηταν στο στουντιο..... θεε μου τι μουνι ειναι αυτο το παιρνω καθε μερα και λεω αυριο δεν θα παω αλλα συνεχεια παω... ασε που την σκεφτομαι συνεχεια ειναι μακραν οτι καλυτερο κυκλοφορει στην κατηγορια του...... ανετα την παντρευομαι!!!!!! α! ρε αρχιδουλι εισαι πολυ μεγαλος που μου συστησες τετοιο μωρο...... ασε που ειναι και συναισθηματικο το μωρακι...... λοιπον παροτι ειναι αγριογκομενα και τα παιρνει με το παραμικρο και σημερα βριζομασταν στην αρχη μετα που τα βρηκαμε εγινε αλλο πραμα.... το γαμησι της λεγεται καπως αλλιως.. δεν γινεται να λεγεται γαμησι της αντελλας και γαμησι και της μιλανας!!!!!!! λοιπον προτεινω σαν σαιτ να μου συμπασταθητε και να να δινεται οσοι θελετε απο 0.5 ευρω την ημερα οι 100 πρωτοι θα τα δινουν σε εμενα και θα καταθετω (και γαμω τις ιδεες εχω παλι ο πουστης)!!!!!!!! λοιπον εχω να πω πως μεχρι να γυρισει το ντενισακι βρηκαμε διαδοχο αλλα οταν γυρισει η μαχη για την καλυτερη πουτανα θα κριθει στα σημεια...... το κακο της ειναι που ειναι σοβατη και της κοβει και δεν την κανεις οτι θες οπως το ντενισακι....... λοιπον ντενις ετοιμασου για την τελικη μαχη μονο μια θε επιβιωσει!!!!!!! (πρεπει να κοψω την πρεζα! ε???)παίδες πέρασα σήμερα απο το 59 ασλλα δεν ήταν
Ass_Intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι εννοείς φίλε δεν την κάνεις όπως θες όπως την Ντενίζα? Δεν αφήνει χαιδέματα σε επίμαχα σημεία και τέτοια? Στο στήθος φιλιά ή κάτι πιο βαρύ?
Επισκέπτης
φιλε μια και εχει φυγει και δεν πιστευω να δημιουργηθει προβλημα την ντενις την κανει ΟΤΙ θες..... λοκω, τελειωτικα, δακτυλα, ασε που ψηνεται πιο ευκολα για κατι εκτος σπιτιου!!!!!! ενω η αλλη ειναι βραχος.... το τηλεφωνο της ντενις ειναι best seller... πλακα-πλακα terrorist στειλε μου τα 3 τελευταια ψηφεια και αν ειναι σωστα θα ζητησω δημοσια συγνωμη απο εσενα στο σαιτ.........Τι εννοείς φίλε δεν την κάνεις όπως θες όπως την Ντενίζα? Δεν αφήνει χαιδέματα σε επίμαχα σημεία και τέτοια? Στο στήθος φιλιά ή κάτι πιο βαρύ?
φίλε ανκρο τα τελευταάι νούμερα είναι 6503 σωστά?φιλε μια και εχει φυγει και δεν πιστευω να δημιουργηθει προβλημα την ντενις την κανει ΟΤΙ θες..... λοκω, τελειωτικα, δακτυλα, ασε που ψηνεται πιο ευκολα για κατι εκτος σπιτιου!!!!!! ενω η αλλη ειναι βραχος.... το τηλεφωνο της ντενις ειναι best seller... πλακα-πλακα terrorist στειλε μου τα 3 τελευταια ψηφεια και αν ειναι σωστα θα ζητησω δημοσια συγνωμη απο εσενα στο σαιτ.........
περιμένω τη συγνώμη σου
Επισκέπτης
password accepted!!!!
σωρρυ φιλε για την επιθεση μου τις προηγουμενες μερες εισαι σωστος και εφοσον σου ζητω ΣΥΓΝΩΜΗ στο φορουμ πιστευω οτι σαν θαυμαστες της θρυλικης τσεχας μπορουμε να ανταλασουμε εμπειριες απο το μωρο μεχρι να γυρισει και να γραψουμε καινουριες σελιδες στην ιστορια της..... λοιπον σου στελνω τα πρωτα 4 ψηφια για να βεβαιωθεις πως δεν πουλαω εγω φιδια......
σωρρυ φιλε για την επιθεση μου τις προηγουμενες μερες εισαι σωστος και εφοσον σου ζητω ΣΥΓΝΩΜΗ στο φορουμ πιστευω οτι σαν θαυμαστες της θρυλικης τσεχας μπορουμε να ανταλασουμε εμπειριες απο το μωρο μεχρι να γυρισει και να γραψουμε καινουριες σελιδες στην ιστορια της..... λοιπον σου στελνω τα πρωτα 4 ψηφια για να βεβαιωθεις πως δεν πουλαω εγω φιδια......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 376
- Εμφανίσεις
- 38K