Νέα

Μιλένα-Φυλής 134

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Είναι ένα εντυπωσιακό μωρό με μακρύ μαλλί;

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ναι.ξανθο με ανταυγειες.εμαθες τιποτα νεοτερο?

Επισκέπτης
ρε καυλιαριδες τιν μιλανα τιν ειχα πετιχει βραδινι βαρδια στο 59 το επανο!!!!

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ραι σει πειτσοιλλυσ τοι πανου μαισα υσσε?

Επισκέπτης
τασουλι γραφτα πιο καθαρα καυλιαρι μου!δεν καταλαβαινο τι ενοις!!!!

Επισκέπτης
Εγω φιλε πιτσιλιστη στην Φυλης πηγαινα πριν εικοση χρονια και πια δεν με παιρνει λογο ηλικιας γιαυτο θα σε ενημερωνω μονο για τα στουντιακια.
Απο οτι διαβασα ομως ναι επαιζε και φυλης το κοριτσι πριν.

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
παίδες μπορεί κάποιος να με ενημερώσει ποιες ώρες δουλεύει και πού η Μιλάνα? εχω μπερδευτέι λιγο. ενδιαφέρομια για πρωι

Επισκέπτης
παίδες μπορεί κάποιος να με ενημερώσει ποιες ώρες δουλεύει και πού η Μιλάνα? εχω μπερδευτέι λιγο. ενδιαφέρομια για πρωι
ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!

πλακα κανω, λοιπον δουλευει σε πολλα μαγαζια συνηθως την πετυχενεις στο 59 πανω (βραδυ) κατω (πρωι).... επεισης δουλευει και αριστοτελους 6 στο στουντιο και τελος σημερα ισως δουλευει στο κεφαλληνιας... λοιπον το ξερω οτι η απαντηση δεν ειναι σαφης αλλα εχτες που την ρωτησα μου ειπε ακριβως αυτα..... λοιπον σε 5 λεπτα φευγω απο πατησια να παω εκει... αν θες να δωσουμε ραντεβου καπου να την γαμησουμε και να μιλησουμε για ντενις....  βασιλισα=ντενιζ αλλα μιλανα=τρελο ταλεντο!!! που δεν πρεπει να παει χαμενο.... παω για εκπαιδευση τα λεμε......

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα ήταν στο 59 επάνω πρωί.Εγώ την έχω γνωρίσει το καλοκαίρι που είχα ξαναέρθει,ως Σάρα από Ρωσία στο 134 στον όροφο.

Επισκέπτης
ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ!!!!!!!!!!
μεγαλη πορωση!!!!!!! τωρα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να γραψω τι εγινε αλλα το μεσημερακι εχει αρλεκιν(!!!!!) στο σαιτ αναμενατε να δειτε τι εγινε χτες βραδυ στο κεφαλληνιας!!!!!!

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
παίδες πέρασα σήμερα απο το 59 ασλλα δεν ήταν

Επισκέπτης
παίδες πέρασα σήμερα απο το 59 ασλλα δεν ήταν
ηταν στο στουντιο..... θεε μου τι μουνι ειναι αυτο το παιρνω καθε μερα και λεω αυριο δεν θα παω αλλα συνεχεια παω... ασε που την σκεφτομαι συνεχεια ειναι μακραν οτι καλυτερο κυκλοφορει στην κατηγορια του...... ανετα την παντρευομαι!!!!!! α! ρε αρχιδουλι εισαι πολυ μεγαλος που μου συστησες τετοιο μωρο...... ασε που ειναι και συναισθηματικο το μωρακι...... λοιπον παροτι ειναι αγριογκομενα και τα παιρνει με το παραμικρο και σημερα βριζομασταν στην αρχη μετα που τα βρηκαμε εγινε αλλο πραμα.... το γαμησι της λεγεται καπως αλλιως.. δεν γινεται να λεγεται γαμησι της αντελλας και γαμησι και της μιλανας!!!!!!! λοιπον προτεινω σαν σαιτ να μου συμπασταθητε και να να δινεται οσοι θελετε απο 0.5 ευρω την ημερα οι 100 πρωτοι θα τα δινουν σε εμενα και θα καταθετω (και γαμω τις ιδεες εχω παλι ο πουστης)!!!!!!!! λοιπον εχω να πω πως μεχρι να γυρισει το ντενισακι βρηκαμε διαδοχο αλλα οταν γυρισει η μαχη για την καλυτερη πουτανα θα κριθει στα σημεια...... το κακο της ειναι που ειναι σοβατη και της κοβει και δεν την κανεις οτι θες οπως το ντενισακι....... λοιπον ντενις ετοιμασου για την τελικη μαχη μονο μια θε επιβιωσει!!!!!!! (πρεπει να κοψω την πρεζα! ε???)

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι εννοείς φίλε δεν την κάνεις όπως θες όπως την Ντενίζα? Δεν αφήνει χαιδέματα σε επίμαχα σημεία και τέτοια? Στο στήθος φιλιά ή κάτι πιο βαρύ?  :rolleyes:

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
σε  ποιό στούντιο δουλέυει? δώσε πληροφορίες

Επισκέπτης
Τι εννοείς φίλε δεν την κάνεις όπως θες όπως την Ντενίζα? Δεν αφήνει χαιδέματα σε επίμαχα σημεία και τέτοια? Στο στήθος φιλιά ή κάτι πιο βαρύ?  :rolleyes:
φιλε μια και εχει φυγει και δεν πιστευω να δημιουργηθει προβλημα την ντενις την κανει ΟΤΙ θες..... λοκω, τελειωτικα, δακτυλα, ασε που ψηνεται πιο ευκολα για κατι εκτος σπιτιου!!!!!! ενω η αλλη ειναι βραχος.... το τηλεφωνο της ντενις ειναι best seller... πλακα-πλακα terrorist στειλε μου τα 3 τελευταια ψηφεια και αν ειναι σωστα θα ζητησω δημοσια συγνωμη απο εσενα στο σαιτ.........

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1

Ρε παιδες ψαχνω να βρω στον καταλογο το μπουρδελο με το νουμερο 59 και δεν το βρισκω. Μηπως μπορειτε να μου πειτε προς τα που ειναι να καταλάβω

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
οκ.αλλα πες που ρε παιδι μου που ειναι να καταλαβω

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
φιλε μια και εχει φυγει και δεν πιστευω να δημιουργηθει προβλημα την ντενις την κανει ΟΤΙ θες..... λοκω, τελειωτικα, δακτυλα, ασε που ψηνεται πιο ευκολα για κατι εκτος σπιτιου!!!!!! ενω η αλλη ειναι βραχος.... το τηλεφωνο της ντενις ειναι best seller... πλακα-πλακα terrorist στειλε μου τα 3 τελευταια ψηφεια και αν ειναι σωστα θα ζητησω δημοσια συγνωμη απο εσενα στο σαιτ.........
φίλε ανκρο τα τελευταάι νούμερα είναι 6503 σωστά?
περιμένω τη συγνώμη σου

Επισκέπτης
password accepted!!!!
σωρρυ φιλε για την επιθεση μου τις προηγουμενες μερες εισαι σωστος και εφοσον σου ζητω ΣΥΓΝΩΜΗ στο φορουμ πιστευω οτι σαν θαυμαστες της θρυλικης τσεχας μπορουμε να ανταλασουμε εμπειριες απο το μωρο μεχρι να γυρισει και να γραψουμε καινουριες σελιδες στην ιστορια της..... λοιπον σου στελνω τα πρωτα 4 ψηφια για να βεβαιωθεις πως δεν πουλαω εγω φιδια......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom