Νέα

Μιλένα-Φυλής 134

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έχει τύχει να πάρει κανείς την Μιλένα? Πώς είναι εξωτερικά? Στο κρεβάτι ακούγονται καλές κριτικές. Value for money?

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κανενα νεο για τη συγκεκριμενη κοπελα? Την πετυχε κανεις? Χαρακτηριστικα?

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
σημερα μεσημερακι γυρω στις 1 την πηρα παλι !το απολυτο γαμησι!καλυτερα και απο την γκομενα μου!γλωσσοφιλα -γλυψιμο παντου, αυτια ολο το σωμα τρομερο γλυψιμο και ρουφηγμα στις μπαλες !ολες τις στασεις 20 λεπτα στο δωματιο!με το μωρο αυτο και την Ντενιζα στο απεναντι μπουρδελακι εχουν να κλεισουν πολλα στουντιο!μονο 20 ευρω!Τελεια κοριτσια και πανω απο ολα επαγγελματιες!και η Μιλενα μουναρα 18 ετων!

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια καντε μια ερευνα να βρεθει η χρυση τομη!!  :idiot: Περασα σημερα απο Φυλης 134 και ειδα μια μελαχροινη (Προφανως δεν ηταν η Μιλενα) :headbang: Πριν 4 μερες το βραδυ ποθ περασα παλι μου ειπε η τσατσα---> Ποια Μιλενα καλε? Αυτη ηταν εδω πριν 5 μηνες..  :2funny: Ποια ειναι τελικα? By the way σε ενα πιο κατω στη Φυλης απο την ιδια πλευρα ( με μονο αριθμο) ηταν μια που εμοιαζε με αυτην που περιγραφετε.. αλλα δεν μπηκα γιατι δεν ημουν σιγουρος οτι ηταν αυτη..

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Thanx φιλε. Κατλαβα ποια ειναι αλλα το θεμα ειναι να την πετυχω καπου σιγουρα.. μην γινει καμια μαλακια και παρω καμια αλλη.  :rolleyes: Αυριο πρωι παλι λιωνω σολες!!  :dancing:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Φίλε Ass_Intruder για περίγραψε λίγο την κοπέλα την μελαχροινή που είδες στο 134 ?

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον η κοπελα που ειδα εγω προχθες Τριτη στην πρωινη βαρδια ηταν μια κοντουλα μαυριδερη με γεματο μπουστο και συμπαθητικο κωλαρακι.  ;) Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν τα ματια της.  :o Στην ουσια ηταν πολυ μικρα, σχεδον δεν φαινοντουσαν (απο εκει συμπεραινα οτι δεν μπορει αυτη να ειναι η Μιλενα)  :tickedoff:  Τεσπα.. η τσατσα η ιδια, ψηλη με μακρια μαλλια και φωνη νταλικερη. Μιλενα ακουμε και Μιλενα δε βλεπουμε λεμεεε  :headbang:

Επισκέπτης
πηγαινε αυριο το πρωι και αν δεν την πετυχεις στο 134 πηγαινε αριστοτελους 6 σιγουρα σε καποιο απο αυτα τα δυο σκαει μυτη το πρωι.....

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Λοιπον η κοπελα που ειδα εγω προχθες Τριτη στην πρωινη βαρδια ηταν μια κοντουλα μαυριδερη με γεματο μπουστο και συμπαθητικο κωλαρακι.  ;) Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν τα ματια της.  :o Στην ουσια ηταν πολυ μικρα, σχεδον δεν φαινοντουσαν (απο εκει συμπεραινα οτι δεν μπορει αυτη να ειναι η Μιλενα)  :tickedoff:  Τεσπα.. η τσατσα η ιδια, ψηλη με μακρια μαλλια και φωνη νταλικερη. Μιλενα ακουμε και Μιλενα δε βλεπουμε λεμεεε  :headbang:
thanks φίλε για την περιγραφή .

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
[quote author link=topic=5712.msg97973#msg97973 date=1172750461]
Σημερα το πρωι την πήρε ο κολλητος στο φυλής 59,
καταρχήν πολύ ωραιο μωρό και με τρελλή απόδοση
το ονομα της ειναι Μιλάνα κ οχι μιλένα οπως του είπε
γενικα πολύ καλές εντυπώσεις σε σημείο να με καβλώσει ο αλλος στο τηλέφωνο και να θέλω να σκάσω και γω
αν και υπάρχουν κάποιες εξελίξεις στα αισθηματικά μου και έλεγα να πάρω ενα ψιλοoff απ το σπόρ το σκεφτομαι για το Μιλανάκι

Καλε ρε μαλάκα 10 η ωρα το πρωί πηγες και γάμησες?
με τη πούτσα ορθια ξυπνησες σήμερα? :2funny:
[/quote]

παρε πρωτα και αυτη και μετα σκεψου το για το off.

αν το κανεις θα ειναι μεγαλη η απωλεια για το κλαμπ

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μιλενα,  σημερα πρωι στο 59, και χθες βραδυ στο 59 πανω,  πολυ καλο μουνακι, δερμα, ματια, ολα.  πριν λιγο καιρο την ειχα παρει στο 134, ηταν καλη, αλλα εγω δεν λειτουργησα καλα,  θα της/μου δωσω μια δευτερη ευκαιρια συντομα,  παντως εμφανιση 10/10 σιγουρα

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μιλάνα λέγεται η κοπέλα και όχι Μιλένα. Παρακαλώ να το διορθώσετε στον τίτλο για τυχόν παρεξηγήσεις.  :tickedoff: Πέρασα κι εγώ σήμερα από εκεί και την είδα. Πράγματι είναι κουκλίτσα. Δεν την πήρα όμως γιατί δεν ειχα 25ε. By the way σε αυτό το μπουρδέλο  είχα πρωτοπάει σε πουτάνα. Πριν 6-7 χρόνια. Αλλά δεν αναφέρεται στον κατάλογο.

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Sorry για την καθυστερημέ νη ενημέρωση.. .

την προηγούμενη Παρασκευή (02/03) κατά τις 11:45 π.μ. πέρασα από Φυλής 59... έχει 2 «σπίτια» με κοινή είσοδο, ήταν στο επάνω (ωραίος και καθαρός χώρος)... τρελό κέφι (πρωί ήταν) και πάρα πολύ καλή συμπεριφορά και service... γλείψιμο σε ρόγες - μπάλες, όλες οι στάσεις, G.F.E.

μου είπε ότι δουλεύει επίσης στο 59 κάτω και στο 134... 

gampros

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2005
Κριτικές
8
Like
82
Πόντοι
1
ξερει κανεις αν δουλευει σημερα το απογευμα και που?

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Χτες κατα τις 16:00 την πέτυχα στο 59 κάτω. Αν και πρώτη μου φορά μαζί της, έχω και εγώ πολύ καλές εντυπώσεις από αυτήν, όπως και οι υπόλοιποι που γράψανε για αυτήν. Ωραίο παιδί, 18 χρονών, καλή συμπεριφορά και συμμετοχή, αλλά η ταρίφα 25?, όχι 20. Θα καταθέσω ξανά συντόμως.....

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ξερει κανεις αν δουλευει σημερα το απογευμα και που?

Σάββατο 1100-1300: Βόλτα στην Φυλής 134, στο 59, πάνω-κάτω...πουθενά η Μιλάνα. Επειδή ήθελα αποκλειστικά αυτή την εντόπισα στο studio της Αριστοτέλους 6 (Συγγρού ψηλά κάθετος). Φυσικά την τίμησα, έστω και με το 50Ε. Καυλιάρικο μωρό, φοβερό γλύψιμο-δάγκωμα, μάλλον κουρασμένη στο κυρίως πιάτο. Θα είναι εκεί Σάββατα πρωί και Κυριακές-Δευτέρες βράδυ.

geia sas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα πρωί πέρασα από το 59 πάνω-κάτω, 134 τζίφος. Που τη βρίσκουμε αυτήν την εβδομάδα?

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα πρωί πέρασα από το 59 πάνω-κάτω, 134 τζίφος. Που τη βρίσκουμε αυτήν την εβδομάδα?
Η ΜΙΛΑΝΑ μου είπε πως μάλλον δεν ξανακατεβαίνει στο 59 ή 134.
Σάββατο πρωϊ-Κυριακή & Δευτέρα βράδυ παίζει στο studio της Αριστοτέλους 6 και κέντρο θα είναι στην Αχαρνών 106 με ΜΑΓΔΑ-ΣΑΡΑ-ΚΟΡΙΝΑ τις υπόλοιπες μέρες-δεν ξέρω ποιές βάρδιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom