Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
όχτι το θέμα εδώ αλλά γενικά,για να έκανε και ψευτικό λογαριασμό στο fb για να μου την πει.
Ναι.....το κάνει για "αντίποινα".....χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνώ μ' αυτή του την κίνηση......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και επισης ειναι άλλα τα τυπακια που μπορουν και κυνηγανε και ειναι δον ζουαν και ετσι εγω ειμαι πιο μονοκοματος σε αυτα τα θεματα. Θελω εξαρχης καποια να ξερει τι θελει και να κανει οτι λεει.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καμια σχεση ρε φιλε. Απλα δεν γουσταρω να κυνηγαω γκομενες.

τΟ χειροτερο μου ειναι να παω να προσπαθησω με καποια και σε καποια φαση να την δει υφακι οτι εγω ειμαι η βασιλισσα και εσυ ο ειλωτας ωχ εκει μλκα παιζει να αρχισουν και σφαλιαρες ή μπινελικια αι γαμησου μωρη καργιολα και αντε γεια και επειδη δεν θελω να φτασω σε τετοιο σημειο ξεφτυλισματος δεν το αρχιζω καν
Δικιο,πάνω απ ολα η αξιοπρεπεια.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Καμια σχεση ρε φιλε. Απλα δεν γουσταρω να κυνηγαω γκομενες.

τΟ χειροτερο μου ειναι να παω να προσπαθησω με καποια και σε καποια φαση να την δει υφακι οτι εγω ειμαι η βασιλισσα και εσυ ο ειλωτας ωχ εκει μλκα παιζει να αρχισουν και σφαλιαρες ή μπινελικια αι γαμησου μωρη καργιολα και αντε γεια και επειδη δεν θελω να φτασω σε τετοιο σημειο ξεφτυλισματος δεν το αρχιζω καν
εισαι θεος :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Ρε συ Μόρτη, αφού απαξιείς, δεν μου δινεις εκεινο το τηλεφωνακι της κοπελας, να κανω μια δοκιμη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom