House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
δε τη λες και λεπτη.1.67 και 62 κιλα.
δε τη λες και λεπτη.1.67 και 62 κιλα.
Ναι.....το κάνει για "αντίποινα".....χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνώ μ' αυτή του την κίνηση......όχτι το θέμα εδώ αλλά γενικά,για να έκανε και ψευτικό λογαριασμό στο fb για να μου την πει.
Περιεργο...Αυτοs δεν θελει σχεση....νομιζω
Ε ναι...Ετσι γραφειαν είναι αλήθεια τον διαγράφω από είδωλό μου :S
Να καθαρισω?
Να την πάρεις,γιατί θα περιμένει.....Εμενα καποια μου ειχε δωσει ακομη και κινητο απο εδω αλλα δεν την πηρα ποτε.
Δικιο,πάνω απ ολα η αξιοπρεπεια.Καμια σχεση ρε φιλε. Απλα δεν γουσταρω να κυνηγαω γκομενες.
τΟ χειροτερο μου ειναι να παω να προσπαθησω με καποια και σε καποια φαση να την δει υφακι οτι εγω ειμαι η βασιλισσα και εσυ ο ειλωτας ωχ εκει μλκα παιζει να αρχισουν και σφαλιαρες ή μπινελικια αι γαμησου μωρη καργιολα και αντε γεια και επειδη δεν θελω να φτασω σε τετοιο σημειο ξεφτυλισματος δεν το αρχιζω καν
εισαι θεοςΚαμια σχεση ρε φιλε. Απλα δεν γουσταρω να κυνηγαω γκομενες.
τΟ χειροτερο μου ειναι να παω να προσπαθησω με καποια και σε καποια φαση να την δει υφακι οτι εγω ειμαι η βασιλισσα και εσυ ο ειλωτας ωχ εκει μλκα παιζει να αρχισουν και σφαλιαρες ή μπινελικια αι γαμησου μωρη καργιολα και αντε γεια και επειδη δεν θελω να φτασω σε τετοιο σημειο ξεφτυλισματος δεν το αρχιζω καν
που να ξεκολισουν αν μοιραζει χιλιαρικα
που να ξεκολισουν αν μοιραζει χιλιαρικα
Να την πάρεις,γιατί θα περιμένει.....
αν εχω πιειτης τον ριχνεις αμα εχει ωραια φατσα
ναι και ένας πίκερ με ενοχλάει
το θεμα ειναι ποσο κοστιζουνΕννοείται οτι πεφτουν και τα σχετικα δωρακια.
Δεν ειμαι γύφτος.
Εννοείται οτι πεφτουν και τα σχετικα δωρακια.που να ξεκολισουν αν μοιραζει χιλιαρικα
Την απαξιωσες τύπεστα αρχιδια μου.
Εννοείται οτι πεφτουν και τα σχετικα δωρακια.
Δεν ειμαι γύφτος.
Ρε συ Μόρτη, αφού απαξιείς, δεν μου δινεις εκεινο το τηλεφωνακι της κοπελας, να κανω μια δοκιμη?