Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
επισης ενα μεγαλο ψεμμα ειναι οτι δεν την πεφτουν αντρες απο κοντα. Την πεφτουν απλα οι γυναικες ειναι πιο επιλεκτικες απο τους αντρες. Πρεπει να της την πεσουν 100 για να διαλεξει τον 1.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε συ Μόρτη, αυτο το κατασταλαγμα "σοφιας", απο πού το αποκομισες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επισης ενα μεγαλο ψεμμα ειναι οτι δεν την πεφτουν αντρες απο κοντα. Την πεφτουν απλα οι γυναικες ειναι πιο επιλεκτικες απο τους αντρες. Πρεπει να της την πεσουν 100 για να διαλεξει τον 1.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
alex71 κατι δεν κολλαει με σένα. Υποτιθεται οτι εχεις ωραια γυναικα κατα τα λέγομενα σου και καθεσαι και ψαχνεσαι με την καθεμια ασχετη απο το Ιντερνετ?

να βρεις καλυτερη γκομενα στο νετ απο την γυναικα σου το αποκλειω... σιγα μην κατσει η ωραια να δινει ευκαιριες σε κοσμο απο το ιντερνετ.  :2funny: :2funny:
Κοιτα. Η αληθεια ειναι οτι μεχρι σημερα μονο δυο τρεις απο ολες τις "άλλες" ηταν πιο ομορφες απο τη γυναικα μου, η οποια ειναι μια κουκλα.
Αλλά τι σημασια εχει αυτο?
Την άλλη την θελουμε ακριβως επειδη ειναι "άλλη".
Εξαλλου και αυτες που παω, μου αρεσουν.
Ψυχικά εχω κανει μονο μια δυο φορες και το μετανιωσα κιολας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Τυπε δεν κολλαει το να εχεις ωραια γυναικα και να ψαχνεις την καθε τυχαια  απο το ιντερνετ.Εμενα αυτο δεν μου κολλαει καποιο ψεμμα έχεις πει ή εισαι αθεραπευτος γυναικας. Γυναικα η οποια μετραει δεν θα την αφησουν να φτάσει ΚΑΝ στο Ιντερνετ. Sad but true.
Τύπε μου, σόρυ, στο εχω ξαναπει.
Ολα αυτα που λες ειναι σαχλαμαρες. Απλοϊκές γενικευσεις χωρις ουσια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε συ Μόρτη, αυτο το κατασταλαγμα "σοφιας", απο πού το αποκομισες?

Τυπε δεν κολλαει το να εχεις ωραια γυναικα και να ψαχνεις την καθε τυχαια  απο το ιντερνετ.Εμενα αυτο δεν μου κολλαει καποιο ψεμμα έχεις πει ή εισαι αθεραπευτος γυναικας. Γυναικα η οποια μετραει δεν θα την αφησουν να φτάσει ΚΑΝ στο Ιντερνετ. Sad but true.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιτα. Η αληθεια ειναι οτι μεχρι σημερα μονο δυο τρεις απο ολες τις "άλλες" ηταν πιο ομορφες απο τη γυναικα μου, η οποια ειναι μια κουκλα.
Αλλά τι σημασια εχει αυτο?
Την άλλη την θελουμε ακριβως επειδη ειναι "άλλη".
Εξαλλου και αυτες που παω, μου αρεσουν.
Ψυχικά εχω κανει μονο μια δυο φορες και το μετανιωσα κιολας.

Εγω δεν πιστευω οτι ομορφη γκομενα θα εβγαινε απο το ιντερνετ εκτος και αμα ηταν απελπισμενη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύπε μου, σόρυ, στο εχω ξαναπει.
Ολα αυτα που λες ειναι σαχλαμαρες. Απλοϊκές γενικευσεις χωρις ουσια.

Δεν ειναι σαχλαμαρες. Ειναι η λογικη. Δεν γινεται να εισαι πληρης απο την γυναικα σου και να ειναι πιο ομορφη και να ψαχνεις αλλου. Υπαρχει και κατι που λεγεται εχω κατασταλαξει ποτε δεν το εμαθες αυτο ρε φιλε εισαι ανωριμος παρτο χαμπαρι. Και λαθος σου που παντρευτηκες για μενα γιατι αν ποτε μαθευτουν ολα αυτα θα κανεις και αλλους ανθρωπους δυστυχισμενους. Σορρυ εγω δεν χρυσωνω χαπια. Σε αυτο εισαι μεγαλος μλκας. Που απατας την γυναικα σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οκ. Και στον μεσαιωνα πιστευανε οτι η γη ειναι επιπεδη.

Μονο απελπισμενες βγαινουν απο το Ιντερνετ γυναικα που εχει επιλογες αλλες δεν κοιταει καν το Ιντερνετ. Αμα ησουν πονηρος θα επρεπε να το μυριζεσαι αυτο. Ειναι σαν να μου λες οτι ενας επαγγελματιας καριεριστας ηρθε να ζητησει δουλεια σε ενα μικρο μαγαζακι ενω πριν ηταν διευθυντης σε πολυεθνικη. Προφανως δεν μπορει να δουλεψει αλλο εκει δεν εχει περαση για καποιους αρνητικους λογους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Αντε παλι παραληρημα.

Επισκέπτης
Σου ΄χει στείλει πμ ο picker από ΄δω;  :rolleyes: :huh:

Ναι, της είπα να τη γαμήσει ο Picker για να της φύγει ο εκνευρισμός.  :sunglasses:  Αυτή όμως μάλλον δεν έχει μελετήσει το νόμο του Picker και, λόγω άγνοιας προφανώς, μου έκανε κάτι  :jerking:  και κάτι  :birdman:  η χαζή. Της απάντησα ότι όταν κάποια την έχουν ξεκωλιάσει δεν την παίρνει να κάνει σε άλλους κωλοδάχτυλα και επίσης ότι ο Picker δεν μαλακίζεται ποτέ.  :sunglasses:

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, της είπα να τη γαμήσει ο Picker για να της φύγει ο εκνευρισμός.  :sunglasses:  Αυτή όμως μάλλον δεν έχει μελετήσει το νόμο του Picker και, λόγω άγνοιας προφανώς, μου έκανε κάτι  :jerking:  και κάτι  :birdman:  η χαζή. Της απάντησα ότι όταν κάποια την έχουν ξεκωλιάσει δεν την παίρνει να κάνει σε άλλους κωλοδάχτυλα και επίσης ότι ο Picker δεν μαλακίζεται ποτέ.  :sunglasses:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin:
Είχε ποστάρει στο θρεντ σου;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βρέθηκε αλλος μαλάκας να χωσει λεφτά στο γκανιάν; Η μόνο ένας έχει τέτοιο προνόμιο;  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

εσένα συγκεκριμένα σου γαμώ. :birdman: Το γκανιάν ποιος δεν θα ζήλευε την τυχη της να παει με μικροτσουτσουνο και τον αλεξ πολυ που  και χωνει λεφτα για να φανει γαμιας και λεφτας στο φορουμ, μιας και ολοι γιαυτο ζουμε  :grin:

Επισκέπτης
εσένα συγκεκριμένα σου γαμώ. :birdman: Το γκανιάν ποιος δεν θα ζήλευε την τυχη της να παει με μικροτσουτσουνο και τον αλεξ πολυ που  και χωνει λεφτα για να φανει γαμιας και λεφτας στο φορουμ, μιας και ολοι γιαυτο ζουμε  :grin:

E όχι και να της δώσουμε και λεφτά. Είπαμε να της κάνουμε μια χάρη μπας και ξεπεράσει το σοκ με τον μικροτσούτσουνο φίλο της.  :-*

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
E όχι και να της δώσουμε και λεφτά. Είπαμε να της κάνουμε μια χάρη μπας και ξεπεράσει το σοκ με τον μικροτσούτσουνο φίλο της.   :-*

Πικερ δικος σου φαν ηταν ο μικροτσουτσουνος; :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εσένα συγκεκριμένα σου γαμώ. :birdman: Το γκανιάν ποιος δεν θα ζήλευε την τυχη της να παει με μικροτσουτσουνο και τον αλεξ πολυ που  και χωνει λεφτα για να φανει γαμιας και λεφτας στο φορουμ, μιας και ολοι γιαυτο ζουμε  :grin:
Έχεις λυσσάξει κακιασμένη!Τόσο αγώνα έχει κάνει υπέρ των μνημονίων!Να μην δρέψει τους καρπούς?  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έχεις λυσσάξει κακιασμένη!Τόσο αγώνα έχει κάνει υπέρ των μνημονίων!Να μην δρέψει τους καρπούς?  :grin:

με αυτα που λες θα παρεξηγηθουν τα καμαρια μου και δεν θα σου μιλανε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom