Επισκέπτης
Πικερ δικος σου φαν ηταν ο μικροτσουτσουνος;
Γιατί το λες αυτό? Καταρχήν εγώ δεν θα επιδίωκα ποτέ να γαμήσω χωρίς καπότα. :-*
Πικερ δικος σου φαν ηταν ο μικροτσουτσουνος;
Σου εχει κοστισει πολυ ε?εσένα συγκεκριμένα σου γαμώ. Το γκανιάν ποιος δεν θα ζήλευε την τυχη της να παει με μικροτσουτσουνο και τον αλεξ πολυ που και χωνει λεφτα για να φανει γαμιας και λεφτας στο φορουμ, μιας και ολοι γιαυτο ζουμε
Σου εχει κοστισει πολυ ε?
Πρωτο ποστ της ημερας για μενα.
Εχεις πρασινισει απο το κακο σου.
Καύλα ατελειωτη μιλαμε.
Όχι, μάλλον δεν με ξέρει.
Μονο απελπισμενες βγαινουν απο το Ιντερνετ γυναικα που εχει επιλογες αλλες δεν κοιταει καν το Ιντερνετ. Αμα ησουν πονηρος θα επρεπε να το μυριζεσαι αυτο. Ειναι σαν να μου λες οτι ενας επαγγελματιας καριεριστας ηρθε να ζητησει δουλεια σε ενα μικρο μαγαζακι ενω πριν ηταν διευθυντης σε πολυεθνικη. Προφανως δεν μπορει να δουλεψει αλλο εκει δεν εχει περαση για καποιους αρνητικους λογους.
Θα έπρεπε?
Λες να ειναι ο κουγιας ρε;Εδω που τα λεμε,ταιριαζει.Αεκτζης,δικηγορος,λεφτας.εσύ φταις που δεν της έδωκες αγάπη και προδέρμ
άκαρδε τύπε,πετάς τα χιλιαρικά σου δεξιά και αριστερά
Ρε απο την μια λες δεν δινεις την παραμικρη αξια στις γκομενες και απο την αλλη εχεις ταραξει ολες εδω μεσα στα πμ;Ναι, της είπα να τη γαμήσει ο Picker για να της φύγει ο εκνευρισμός. Αυτή όμως μάλλον δεν έχει μελετήσει το νόμο του Picker και, λόγω άγνοιας προφανώς, μου έκανε κάτι και κάτι η χαζή. Της απάντησα ότι όταν κάποια την έχουν ξεκωλιάσει δεν την παίρνει να κάνει σε άλλους κωλοδάχτυλα και επίσης ότι ο Picker δεν μαλακίζεται ποτέ.
Ο τύπος έχει πει τα πάντα και προφανώς αφού έχει εξαντλήσει το ρεπερτόριο μοιραίως πάφτει σε αντιφάσεις.τυπε μου θελω απλα να ξερεις πως καθε σου ποστ 'σωζεται' στον σκληρο.
Ολες οσες σεβομαστε τον εαυτο μας, καλου-κακου, ξερουμε τον Picker...
Πες μου ομως κατι αλλο για τον πρωην.... απο περιεργεια για τον συλλεκτη οπλων και πουρων ρωταω...
Τι whiskey πινει ο λεγαμενος... αν προλαβες να μαθεις τις συνηθειες του στη συντομη συνευρεση σας... ;)
Και ο λιπώδης ιστός από τα παραπάνω προέκυψε;ακολουθεί σκληρή διατροφή,μόνο καφέδες η' λάιτ αναψυκτικά :/
Και ο λιπώδης ιστός από τα παραπάνω προέκυψε;
ok δεν ειμαι εγω τοτεακολουθεί σκληρή διατροφή,μόνο καφέδες η' λάιτ αναψυκτικά :/
θινκ ποσιτιβΤον είχε,και θέλει να τον χάσει,έχασε από τον Αύγουστο 16 κιλά με αυτές τις προσπάθειες
θινκ ποσιτιβ
με τα 16 κιλα επιπλεον θα ηταν ακομα πιο μικρο
ευτυχως που δεν τον γνωρισες τον ιουλιου
ακολουθεί σκληρή διατροφή,μόνο καφέδες η' λάιτ αναψυκτικά :/
δεν πινει ουισκι,γκαλιανο πινειΟλες οσες σεβομαστε τον εαυτο μας, καλου-κακου, ξερουμε τον Picker...
Πες μου ομως κατι αλλο για τον πρωην.... απο περιεργεια για τον συλλεκτη οπλων και πουρων ρωταω...
Τι whiskey πινει ο λεγαμενος... αν προλαβες να μαθεις τις συνηθειες του στη συντομη συνευρεση σας... ;)
Με τετοια διατροφη, και 20ποντος να ηταν στη μεση θα σ αφηνε... :S
Η ασπαρταμη σκοτωνει τη λιμπιντο...