Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λες,να του μικρύνει κι άλλο με το φτάρνισμα...? :grin:
γελας  :birdman:
για τραβα μεταξι που κανουν τα στρωματα γουβα και πες μου πως τον βλεπεις στην πιπα
ευτυχως οταν σηκωνομαι στο γαμησι επανερχεται στα ισα του  :P

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Best man
Το ξαναλέω με 10 εκατοστά δε γαμάς , κανεις πως γαμας
Τι να καυχιέσαι κιόλας που γάμησες μετα ;
Γελάει ο κόσμος

Πήγαινε τότε στον τύπο, κάτσε να στον βάλει και μετά βγες να πεις ότι δεν σε γάμησε  :2funny:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
γελας  :birdman:
για τραβα μεταξι που κανουν τα στρωματα γουβα και πες μου πως τον βλεπεις στην πιπα
ευτυχως οταν σηκωνομαι στο γαμησι επανερχεται στα ισα του  :P
Γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω...? :think:   :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αν δεν σε καίει δεν ασχολείσαι, αγαπούλα. It's so simple. Προφανώς την nim μας την έπιασε ανασφάλεια, "γιατί ο κοντοψώλης δεν με ήθελε", "του έπεφτα λίγη", "γαμάει καλύτερες" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Τις λεπτομέρειες θα της πει στον ψυχολόγο.
Αυτό με τις παρθένες δεν το έπιασα που κολλάει, αν θες κάνε το πενηνταράκια και ξαναρίξ' το. Δεν ξέρω τι άντρες νταραβερίζεσαι πάντως, αλλά εγώ έναν άντρα >25 που δεν μπορεί να καταλάβει τι καπνό φουμάρει μια γυναίκα τον θεωρώ τελειωμένο.

αγαπουλη αν καποιος σε προσβαλλει με καποιον τροπο σε νοιαζει. οχι ο ιδιος η προσβολή. Αυτή δεν την χωνέυεις ούτε χωνευεις οτι εμπιστευτηκες καποιον μαλακα και ειχες λαθος κριση

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
αγαπουλη αν καποιος σε προσβαλλει με καποιον τροπο σε νοιαζει. οχι ο ιδιος η προσβολή. Αυτή δεν την χωνέυεις ούτε χωνευεις οτι εμπιστευτηκες καποιον μαλακα και ειχες λαθος κριση
δικιο 100/100

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Οπωs και ναχει το πραγμα ,  δεν περιμενειs να βρισειs τον αλλο επειδη τσακωθηκατε για αλλο λογο και εντελωs ξαφνικα να ανακαλυπτειs οτι εχει μικρο πουλι, στραβη μυτη και καμπουριαζει στην στροφη.......Συν του οτι δεν μαθαμε ποτε την αλλη εκδοχη
Ναχαμε να λεγαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom