Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
  Ο λαός θέλει κάποιες διευκρινήσεις:

1. Τα φτύνει ή τα καταπίνει?
2. Το μουνάκι είναι στενό ή πηγάδι?
3. Είναι ξυρισμένο ή στούβια?
4. Πατουσάκια?
5. Κώλο δίνει?
6. Τι κάνει όταν σκουπίζεις τον πούτσο του στις κουρτίνες σου μετά το σεξ?

Βασανιστικά ερωτήματα ζητούν άμεσες απαντησεις...

:grin:
θα του πω να μπει να σας τα πει δεν τον ρωτησα τετοιες λεπτομερειες  :think:

Επισκέπτης
Έρι εχω να μπω από χτες
Λες να του μεγάλωσε καθόλου ;
αγορασε μετα το κρα αυτο
phpThumb.php

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
σιγα μην τον ενοχλω για μπουρδες

Δεν είναι σοβαρό αν τα φτυνει ή τα καταπίνει?

:think: :think: :think: :think:

Είναι το δευτερο πράγμα που ρωτάω μετά τον χαρακτηρα της...

Πρωτίστως είναι να έχει καλό χαρακτηρα....

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
το γλέντησε παίχτη , με τα 10 εκ , μάλλον σχήμα λόγου ειναι

Ο μικροτσουτσουνάκης βγαίνει κερδισμένος τύπε στο τέλος. Η δικιά σου ασχολείται μαζί του και τον κράζει στα social media.
Αυτός έχει το πλεονέκτημα ότι μια γκόμενα μπορεί να την απορρίψει επειδή είναι άβυζη ή χοντροκώλα. Εκείνη όμως δεν μπορεί να κάνει το ίδιο για τον τουίτι του. Γιατί όταν φτάσει στο σημείο να τον δει αναγκαστικά θα κάτσει να τον φάει κιόλας. Και την επομένη μέρα που θα τον κοροιδεύει στις φίλες της σαν μικροτσούτσουνο εκείνος θα καυχιέται στους δικούς του φίλους ότι την γάμησε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
  Δεν είναι σοβαρό αν τα φτυνει ή τα καταπίνει?

:think: :think: :think: :think:

Είναι το δευτερο πράγμα που ρωτάω μετά τον χαρακτηρα της...

Πρωτίστως είναι να έχει καλό χαρακτηρα....

ε ειχα μια δουλεια και ξεχασα :grin:

Επισκέπτης
Ο μικροτσουτσουνάκης βγαίνει κερδισμένος τύπε στο τέλος. Η δικιά σου ασχολείται μαζί του και τον κράζει στα social media.
Αυτός έχει το πλεονέκτημα ότι μια γκόμενα μπορεί να την απορρίψει επειδή είναι άβυζη ή χοντροκώλα. Εκείνη όμως δεν μπορεί να κάνει το ίδιο για τον τουίτι του. Γιατί όταν φτάσει στο σημείο να τον δει αναγκαστικά θα κάτσει να τον φάει κιόλας. Και την επομένη μέρα που θα τον κοροιδεύει στις φίλες της σαν μικροτσούτσουνο εκείνος θα καυχιέται στους δικούς του φίλους ότι την γάμησε.
ο τυπος ειναι χοντρος με μικρη ψωλη κατα τα λεγομενα της τυπισσας
αυτη παντα κατα τα λεγομενα της 1,73 αδυνατη μοντελε κορμι με πρασινο ματι (το αλλο δεν μας ειπε τι χρωμμα ειναι ακομα)
τι αλλο αν ειναι αληθεια παρα
τιμη και δοξα στον κοντοψωλη

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αυτη παντα κατα τα λεγομενα της 1,73 αδυνατη μοντελε κορμι με πρασινο ματι (το αλλο δεν μας ειπε τι χρωμμα ειναι ακομα)

Τα φτιαξε ένας χοντρός κοντοψώλης με μια αδύνατη μοντελέ κορμί 1,75 με πράσινα μάτια που είδε την βιλίτσα στη Βουλιαγμένη, και μετά μου λέτε εμένα μαλακίες πως ο τραπεζικός λογαριασμός δεν μεγαλώνει την πούτσα του άντρα....

Ρε μέχρι και μπόι του δίνει!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

μπουρδες. Αν ξεφτιλίσεις καποιον το κανεις γιατι ειναι ξεφτιλας οχι γιατι τον εφαγες η δεν το εφαγες σιγα τα ωα. επιπλέον επειδη καποιος καυχιεται στου ςφιλους του οτι γαμησε δεν σημαινει οτι γαμησε.ασε που αυτοι που γαμουν δεν καυχιουνται. Και τελος πολυ μεγαλη ιδεα εχετε για το τσουτσουνακι σας. 2013 ειμεθα λες να εχουμε κανα θεμα μην δεν μας παρετε για παρθενες; η εχεις την αισθηση οτι δεν σας κοροιδευουμε στο πιτς φυτιλι;

Επισκέπτης
  Τα φτιαξε ένας χοντρός κοντοψώλης με μια αδύνατη μοντελέ κορμί 1,75 με πράσινα μάτια που είδε την βιλίτσα στη Βουλιαγμένη, και μετά μου λέτε εμένα μαλακίες πως ο τραπεζικός λογαριασμός δεν μεγαλώνει την πούτσα του άντρα....

Ρε μέχρι και μπόι του δίνει!

λιγα για τους χοντρους κοτοψοληδες :grin: :grin: :grin:
κι εγω χοντρο ειμαι
τωρα γισ κοντοψολης δεν μπορω να ξερω αν ειμαι  :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

γιατι εισαι ρατσιστης με τους χοντρους ;οι χοντροι συχνα γαμανε σουπερ  :rockon: :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Best man
Το ξαναλέω με 10 εκατοστά δε γαμάς , κανεις πως γαμας