baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
κρατας τη παρθενια σου για τον παπατρολη?Δε γαμάω, τον έχω ράψει
με το λεωφορείο ;
κρατας τη παρθενια σου για τον παπατρολη?Δε γαμάω, τον έχω ράψει
με το λεωφορείο ;
αγαπουλη αν καποιος σε προσβαλλει με καποιον τροπο σε νοιαζει. οχι ο ιδιος η προσβολή. Αυτή δεν την χωνέυεις ούτε χωνευεις οτι εμπιστευτηκες καποιον μαλακα και ειχες λαθος κριση
Μάλλον μπλέκεις με ευαισθητούληδες που πληγώνονται εύκολα. Άντρες δυναμικοί, που ξέρουν την αξία τους και τα 'χουν καλά με τον εαυτό τους γράφουν τις εκ των υστέρων "προσβολές" στα παπάρια τους. Εγώ το μόνο που δεν θα χώνευα είναι αν μου έκλεβε με κάποιο τρόπο λεφτά και εξαφανιζόταν.
Μάλλον μπλέκεις με ευαισθητούληδες που πληγώνονται εύκολα. Άντρες δυναμικοί, που ξέρουν την αξία τους και τα 'χουν καλά με τον εαυτό τους γράφουν τις εκ των υστέρων "προσβολές" στα παπάρια τους. Εγώ το μόνο που δεν θα χώνευα είναι αν μου έκλεβε με κάποιο τρόπο λεφτά και εξαφανιζόταν.
Έτσι.-
τελικα το μεγεθος παιζει ρολο;;; η μονο η σκληροτητακαλα εσυ εισαι και πολυ σκληρο αγορι
τελικα το μεγεθος παιζει ρολο;;; η μονο η σκληροτητα
Εσένα ρώτησε...... ;)η θεματοθετης λεει ναι
πρεπει να την γαμησω ν'αλλαξει γνωμηη θεματοθετης λεει ναι
Εσένα ρώτησε...... ;)
Tωρα αυτη εχει καει στο χυλο........φυσαει και το γιαουρτιπρεπει να την γαμησω ν'αλλαξει γνωμη
Αν είναι έτσι,είσαι μία στις 10.........Και εγώ ευαίσθητος είμαι,αλλά........εγω κοιταω τον χαρακτηρα να ειναι ευαισθητος πανω απο ολα δεν τα μπορω τα σκληρα αγορια
εγω κοιταω τον χαρακτηρα να ειναιευαισθητος πανω απο ολαμαλάκας για να τον σέρνω απ' τη μύτη δεν τα μπορω τα σκληρα αγορια
Αν είναι έτσι,είσαι μία στις 10.........Και εγώ ευαίσθητος είμαι,αλλά........
Θες να έχεις το πάνω χέρι....εεε?
Για μενα μιλαμε τοση ωρα; σοορυ που αργησα να απαντησω ειχα παει να σηκωσω ενα πουθτσον
Η αργοπορία οφείλεται στο ότι προσπαθούσες ώρα, ε;
Την επόμενη φορά στήσου στα τέσσερα με ένα ανοιχτό playboy στην πλάτη.
Θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα, μάλλον
αν ησουν χρωμα θα ησουν μπασταρδι :-*