alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι ετσι ρε?ελα μωρε με το σουργελο.Μονο κωλο θα την επαιρνα και μονο αν με πληρωνε![]()
Γιατι ετσι ρε?ελα μωρε με το σουργελο.Μονο κωλο θα την επαιρνα και μονο αν με πληρωνε![]()
γιατι σιχαινομαι τετοιες μαλακιες απο γκομενες.Το εχουν κανει σε φιλο φιλο μου και εκανε αποπειρα αυτοκτονιας.Καταλαβες;Γιατι ετσι ρε?![]()
Α νομιζα ότι αναφερεσαι σε κανενα προσωπικο περιστατικο με σενα.γιατι σιχαινομαι τετοιες μαλακιες απο γκομενες.Το εχουν κανει σε φιλο φιλο μου και εκανε αποπειρα αυτοκτονιας.Καταλαβες;![]()
οχι ευτυχωςΑ νομιζα ότι αναφερεσαι σε κανενα προσωπικο περιστατικο με σενα.
Οκ, εληφθη.
γιατι σιχαινομαι τετοιες μαλακιες απο γκομενες.Το εχουν κανει σε φιλο φιλο μου και εκανε αποπειρα αυτοκτονιας.Καταλαβες;![]()
ρε πακι αληθεια εκανε αποπειρα στο τσακ τον προλαβαμε.Οσο για αυτην μου την γλυτωσε η σκροφα αλλιως φυλακη θα ημουνπήγε να αυτοκτονήσει γιατί τον έλεγε η γκόμενα μικροτσούτσουνο ?![]()
ρε πακι αληθεια εκανε αποπειρα στο τσακ τον προλαβαμε.Οσο για αυτην μου την γλυτωσε η σκροφα αλλιως φυλακη θα ημουν![]()
;) και τον εκανε ευνουχο καταλαβαινειςτόσο πολύ την γούσταρε ?![]()
;) και τον εκανε ευνουχο καταλαβαινεις
ετσι ακριβωςτο εννοείς καταλαβαίνεις ?![]()
![]()
πλάκα πλάκα στις ποιο μικρές ηλικίες παίζουν υπερβολές πολλές φορές.. θέλει προσοχή
ετσι ακριβωςγια αυτο φιλε μου πακι μονο κωλο,μονο κωλο
![]()
![]()
![]()
![]()
ο βατραχος φιλε ειναι η δευτερη αγαπη μου εδωκαλά έκανες εσύ και σοβαρά ζαχάρωνες μόνο με τον βάτραχο και τις γυναίκες τις έχεις για πλάκα![]()
ο βατραχος φιλε ειναι η δευτερη αγαπη μου εδωγυναικα που θα παρω εγω σοβαρα θα αξιζει και στο τελος θα την παντρευτω ;)
θα μπορουσε ο φιλος σου απλα να μεταναστευσει στην κινα...τι αυτοκτονιες και μαλακιες...γιατι σιχαινομαι τετοιες μαλακιες απο γκομενες.Το εχουν κανει σε φιλο φιλο μου και εκανε αποπειρα αυτοκτονιας.Καταλαβες;![]()
ελα φιλεθα μπορουσε ο φιλος σου απλα να μεταναστευσει στην κινα...τι αυτοκτονιες και μαλακιες...
κανα νεο απο τον μηδα?ελα φιλε![]()
αρχιδια και εχω σαλεψει.Τα στερητικα ειναι εντονα θελω να γαμησω κοκκινοτριχη,τσομπανη και χασοδικη καπακικανα νεο απο τον μηδα?
και ο σλαβυ λειπει.. :'(αρχιδια και εχω σαλεψει.Τα στερητικα ειναι εντονα θελω να γαμησω κοκκινοτριχη,τσομπανη και χασοδικη καπακι![]()
κανει εμπαργκοκαι ο σλαβυ λειπει.. :'(