alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι ετσι ρε?ελα μωρε με το σουργελο.Μονο κωλο θα την επαιρνα και μονο αν με πληρωνε
Γιατι ετσι ρε?ελα μωρε με το σουργελο.Μονο κωλο θα την επαιρνα και μονο αν με πληρωνε
γιατι σιχαινομαι τετοιες μαλακιες απο γκομενες.Το εχουν κανει σε φιλο φιλο μου και εκανε αποπειρα αυτοκτονιας.Καταλαβες;Γιατι ετσι ρε?
Α νομιζα ότι αναφερεσαι σε κανενα προσωπικο περιστατικο με σενα.γιατι σιχαινομαι τετοιες μαλακιες απο γκομενες.Το εχουν κανει σε φιλο φιλο μου και εκανε αποπειρα αυτοκτονιας.Καταλαβες;
οχι ευτυχωςΑ νομιζα ότι αναφερεσαι σε κανενα προσωπικο περιστατικο με σενα.
Οκ, εληφθη.
γιατι σιχαινομαι τετοιες μαλακιες απο γκομενες.Το εχουν κανει σε φιλο φιλο μου και εκανε αποπειρα αυτοκτονιας.Καταλαβες;
ρε πακι αληθεια εκανε αποπειρα στο τσακ τον προλαβαμε.Οσο για αυτην μου την γλυτωσε η σκροφα αλλιως φυλακη θα ημουνπήγε να αυτοκτονήσει γιατί τον έλεγε η γκόμενα μικροτσούτσουνο ?
ρε πακι αληθεια εκανε αποπειρα στο τσακ τον προλαβαμε.Οσο για αυτην μου την γλυτωσε η σκροφα αλλιως φυλακη θα ημουν
;) και τον εκανε ευνουχο καταλαβαινειςτόσο πολύ την γούσταρε ?
;) και τον εκανε ευνουχο καταλαβαινεις
ετσι ακριβως για αυτο φιλε μου πακι μονο κωλο,μονο κωλοτο εννοείς καταλαβαίνεις ?
πλάκα πλάκα στις ποιο μικρές ηλικίες παίζουν υπερβολές πολλές φορές.. θέλει προσοχή
ετσι ακριβως για αυτο φιλε μου πακι μονο κωλο,μονο κωλο
ο βατραχος φιλε ειναι η δευτερη αγαπη μου εδω γυναικα που θα παρω εγω σοβαρα θα αξιζει και στο τελος θα την παντρευτω ;)καλά έκανες εσύ και σοβαρά ζαχάρωνες μόνο με τον βάτραχο και τις γυναίκες τις έχεις για πλάκα
ο βατραχος φιλε ειναι η δευτερη αγαπη μου εδω γυναικα που θα παρω εγω σοβαρα θα αξιζει και στο τελος θα την παντρευτω ;)
θα μπορουσε ο φιλος σου απλα να μεταναστευσει στην κινα...τι αυτοκτονιες και μαλακιες...γιατι σιχαινομαι τετοιες μαλακιες απο γκομενες.Το εχουν κανει σε φιλο φιλο μου και εκανε αποπειρα αυτοκτονιας.Καταλαβες;
ελα φιλεθα μπορουσε ο φιλος σου απλα να μεταναστευσει στην κινα...τι αυτοκτονιες και μαλακιες...
κανα νεο απο τον μηδα?ελα φιλε
αρχιδια και εχω σαλεψει.Τα στερητικα ειναι εντονα θελω να γαμησω κοκκινοτριχη,τσομπανη και χασοδικη καπακικανα νεο απο τον μηδα?
και ο σλαβυ λειπει.. :'(αρχιδια και εχω σαλεψει.Τα στερητικα ειναι εντονα θελω να γαμησω κοκκινοτριχη,τσομπανη και χασοδικη καπακι
κανει εμπαργκοκαι ο σλαβυ λειπει.. :'(