Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Μπόλντη ειναι τραγικα θλιβερο οτι στα 28 σου δεν εχεις συνειδητοποιησει ακομη την σημασια που εχει να ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.
Αυτο σημαινει "φερνω μια φιλη μου".
Πότε θα τα μαθεις αυτα ρε φιλε? Στα 50?
ο μπολντης μπαινει σε μαγαζια με τους αγαμητους φιλους του και μυριζει πουτσιλα ολο το μαγαζι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
παλι τα ιδια ρε τι ρωτας;
Ε μα ενα λεπτο γιατι θα τρελαθω πια.
Τις φιλες δεν τις γαμαει. Αυτες που γνωρισε στο ιντερνετ και βγαινει για πρωτη φορα δεν τις γαμαει. Καμακι δεν κανει γιατι μπλα μπλα μπλα (κατι φιλοσοφιες που δεν εχω αντιληφθει). Στις πουτανες δεν παει γιατι μπλα μπλα μπλα (κατι φιλοσοφιες που δεν εχω αντιληφθει). Σχεση δεν εχει γιατι οι γυναικες σε βλεπουν σαν μεταφορικο μεσο, δεν κανουν κινηση να πληρωσουν, σε ρωτανε τι δουλεια κανεις μπλα μπλα μπλα και άλλα διαφορα ωραια.
Ρε Μπόλντη συγνωμη ρε φιλε αλλά εχεις γαμησει ποτέ σου? Και αν επιτρεπεται ποια?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τις φιλες δεν τις γαμαει. Αυτες που γνωρισε στο ιντερνετ και βγαινει για πρωτη φορα δεν τις γαμαει. Καμακι δεν κανει γιατι μπλα μπλα μπλα (κατι φιλοσοφιες που δεν εχω αντιληφθει). Στις πουτανες δεν παει γιατι μπλα μπλα μπλα (κατι φιλοσοφιες που δεν εχω αντιληφθει). Σχεση δεν εχει γιατι οι γυναικες σε βλεπουν σαν μεταφορικο μεσο, δεν κανουν κινηση να πληρωσουν, σε ρωτανε τι δουλεια κανεις μπλα μπλα μπλα και άλλα διαφορα ωραια.
Ρε Μπόλντη συγνωμη ρε φιλε αλλά εχεις γαμησει ποτέ σου? Και αν επιτρεπεται ποια?
μην ρωτας τα αυτονοητα ρε αλεξ

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
δεν ακους το δασκαλο ομως
δε στα εξηγω ωραια?
ο μπολντης μονο καναν πουστη θα βρει να γαμησει με τα κριτηρια που εχει, αλλα στο τελος θα τον κωλομπαρεψουν και μετα θα κλαιγεται και γι' αυτο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν ακους το δασκαλο ομως
δε στα εξηγω ωραια?
ο μπολντης μονο καναν πουστη θα βρει να γαμησει με τα κριτηρια που εχει, αλλα στο τελος θα τον κωλομπαρεψουν και μετα θα κλαιγεται και γι' αυτο
απορω γιατι κατι ατομα σαν τον μπολντη γραφουν ακομα εδω μεσα,αφου οι ιδιοι λενε οτι δεν γουσταρουν την φαση,σε μπουρδελα δεν πανε γιατι ειναι κατα ποιος ο λογος να γραφουν τις παπαριες τους εδω μεσα; το μονο καλο ειναι οτι μας προσφερουν αφθονο γελιο χωρις να πληρωνουμε

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
απορω γιατι κατι ατομα σαν τον μπολντη γραφουν ακομα εδω μεσα,αφου οι ιδιοι λενε οτι δεν γουσταρουν την φαση,σε μπουρδελα δεν πανε γιατι ειναι κατα ποιος ο λογος να γραφουν τις παπαριες τους εδω μεσα; το μονο καλο ειναι οτι μας προσφερουν αφθονο γελιο χωρις να πληρωνουμε

Εντάξει , για γέλια δεν είναι αλλά τεσπα ....

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τυπε λες να ειναι παρθενος?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
αυτος ολο με μουνια γυρναει,λες να ειναι παρθενος; δυσκολο...
εγω ετσι πιστευω..
τεσπα, την κανω για την ωρα, θα το συνεχισουμε το θεμα παντως..
καλο ξημερωμα ευχομαι και καλη χρονια σε ολους
ακομα και στο μαλακα τον μπολντη, γιατι δε φταιει αυτος που ειναι τοσο ηλιθιος.. απλα συνεβη.

τα λεμε συγγαυρε

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Σταματήσατε να ασχολείστε με το πουτσάκι μου φαίνεται  :think:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Εσύ και ο μπόλντης επειδή τη γλιτώσατε από τον τελικό μου φαίνεται ότι παρα-πήρατε αέρα!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom