enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Μάλλον το λιγουρεύεσαι το συγκεκριμένο εσύ!Σταματήσατε να ασχολείστε με το πουτσάκι μου φαίνεται
Μάλλον το λιγουρεύεσαι το συγκεκριμένο εσύ!Σταματήσατε να ασχολείστε με το πουτσάκι μου φαίνεται
Ταφαγε ολα τα τουλουμπακια η μικρη......Μάλλον το λιγουρεύεσαι το συγκεκριμένο εσύ!
Σταματήσατε να ασχολείστε με το πουτσάκι μου φαίνεται
Σταματήσατε να ασχολείστε με το πουτσάκι μου φαίνεται
Συγγνωμη παντως, απ οτι βλεπω, εστω και δεκαποντο, ακομη το θυμασαι το μοριο...Μηπως πρεπει να σκεφτεις οτι αυτη η ιστορια ηταν κατι πιο σοβαρο για σενα? Εξετασε το...δεν ειναι τοσο απλο...
Έχω κλείσει ήδη ντιβάνι σε ψυχαναλυτή αλλά είπα να σταθούμε και ον τόπικ
Μερικεs ειδικοτητεs εχουν και τα τυχερα τουs ...χωρια που πληρωνονταιΈχω κλείσει ήδη ντιβάνι σε ψυχαναλυτή
Ετσι ειναι..Καποιες φορες ΔΕΝ δινουμε την σημασια που πρπεπει σε καποια γεγονοτα της ζωης μας..
Αλλα προετοιμασου και για μια ερωτηση που σιγουρα θα σου κανει ο Ψυχαναλητης..
Αν ο τυπος σε γυριζε σπιτι, θα μεγαλωνε το μοριο του? κανα δυο ποντους? περισσοτερο?
Δεν θελω να προκαταβαλω την πορεια της ψυχαναλυσης αλλα βοηθω λιγο..σε στυλ Φροντιστηριου
O Μπολντης την γλυτωσε απο τον τελικο. Ωραιος.Εσύ και ο μπόλντης επειδή τη γλιτώσατε από τον τελικό μου φαίνεται ότι παρα-πήρατε αέρα!
O Μπολντης την γλυτωσε απο τον τελικο. Ωραιος.
Σου εχω νεα, ο Μπολντης ΠΗΓΕ στον τελικο.
Γκρεμλινς?γαμημενε χασοδικη ακομα γλυστραω στα σαλια σου εσυ και τα αλιεν τετοια σαλια
Eνταξει, υπηρξε τοτε μια "προσεγγιση", τι πας και θυμασαι...γαμημενε χασοδικη ακομα γλυστραω στα σαλια σου εσυ και τα αλιεν τετοια σαλια
Μετά από ανταλλαγή ύβρεων,έφτασα να πω στο εδώ και λίγο καιρό νταραβέρι μου πως την έχει μικρή (κάπου δέκα ήταν αλήθεια)
Θα το ξεπεράσει λέτε ποτέ?
Γράψτε τη γνώμη σας,βρισίδια δεκτά
μωρη ξεκωλιαρα πηγαδομουνα τι εγινε τελικα;σε βρηκε και σε εθαψε;τα εφτιαξες με σκυλαραπα;γαμιεσαι με δονητες;
Eνταξει, υπηρξε τοτε μια "προσεγγιση", τι πας και θυμασαι...
Nαυάγησε όμως...
ελα μωρε με το σουργελο.Μονο κωλο θα την επαιρνα και μονο αν με πληρωνεNαυάγησε όμως...