alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Πότε θα διαψευσεις?θα διαψευσω κατηγορηματικα
Πότε θα διαψευσεις?θα διαψευσω κατηγορηματικα
οταν γινεις μοντΠότε θα διαψευσεις?
Ο αιγαστος ποθος ειναι ο ποθος για τις αιγες?γιατι συνεχεια βαζεις καποιους να με μπαναρουν μωρη πουσταρα δεν εχεις τα αρχιδια να παραδεχτεις οτι λεω την αληθεια για το πουτανακι που απελπισμενα προσπαθεις να γαμησσεις
κοιτα οσο για αυτο που με ειχες πει gl οντως θα το αλλαζα το nickname αλλα το εκανα ετσι πανω στο αιγαστο ποθο που ειχα να απαντησω σε αυτην την λουλα τον αλεκουκο (τι να κανουμε αλεξακη η αληθεια ποναει ε ;)
εχει βυσμα τυπε ο αλεξ και κανει καουμποιλικια στο σαιτ......τι να πει κανεις;γιατι συνεχεια βαζεις καποιους να με μπαναρουν μωρη πουσταρα δεν εχεις τα αρχιδια να παραδεχτεις οτι λεω την αληθεια για το πουτανακι που απελπισμενα προσπαθεις να γαμησσεις
κοιτα οσο για αυτο που με ειχες πει gl οντως θα το αλλαζα το nickname αλλα το εκανα ετσι πανω στο αιγαστο ποθο που ειχα να απαντησω σε αυτην την λουλα τον αλεκουκο (τι να κανουμε αλεξακη η αληθεια ποναει ε ;)
Ούτε τους κλωνους σου δεν ελεγχεις πια?αυτη η νιμερτις ομως που χανεται συνεχεια;
φιλε γιατι μπαναρεις τον αλλον τον αλεξ;Ούτε τους κλωνους σου δεν ελεγχεις πια?
αποκτησαμε κι αλλο αλεξ71 στο μπου. δεν μας εφτανε εναςπανω στην βιασυνη μου το εκανα το λαθος μωρη πουσταρα (που εμαθες και τον ασιγαστο ποθο) για να μην με μπαναρει κανενας πουστης σαν και σενα
Ενα, δυο, τρια, πολλά πολυτεχνεια...αποκτησαμε κι αλλο αλεξ71 στο μπου. δεν μας εφτανε ενας
φιλε γιατι μπαναρεις τον αλλον τον αλεξ;
ενα κουμπι πατησε σιγα το πραγμαΜαν κανει και τετοια ο Αλεκουκος ???
Πιστευεις αληθεια οτι το πατησα?ενα κουμπι πατησε σιγα το πραγμα
Πιστευεις αληθεια οτι το πατησα?
ναι. και εγω το πατησα πριν στο αθλητικο θρεντ που εβριζαν μανες, αλλα επιδης βριζονται μεταξυ τους δεν εγινε κατι.Πιστευεις αληθεια οτι το πατησα?
μπα τυπε μην το πατας τσαμπα,οι γαυροι εχουν την καλυψη πολλων μοντ.Για αυτο και βριζουν μανες συνεχεια και δεν τουςναι. και εγω το πατησα πριν στο αθλητικο θρεντ που εβριζαν μανες, αλλα επιδης βριζονται μεταξυ τους δεν εγινε κατι.
ερχεται η σειρα σουενα κουμπι πατησε σιγα το πραγμα
ερχεται η σειρα σου
ελα φιλαρακι μου.Τι παιχτηκε με τα μουνια;μπαναριστηκε ο Κωστας ο Δικαιος;
ελα φιλαρακι μου.Τι παιχτηκε με τα μουνια;μπαναριστηκε ο Κωστας ο Δικαιος;