nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
πρωτα θα γινει η νιμερτις μοντ στο τσατ και μετα εσυ
Επειδή είμαι το κλωνάρι σου? :-*
πρωτα θα γινει η νιμερτις μοντ στο τσατ και μετα εσυ
Εγω τύπε δεν ειμαι γραμματιο για το σαιτ.
Ειμαι κεφαλαιο για το σαιτ.
Οσο πιο συντομα το αντιληφθειτε τοσο το καλυτερο.
Κοιτα μονο ποση επισκεψιμοτητα εχουν τα θρεντς που γραφω καθε βραδυ.
Προφανώς φοράει "big"!Τα μικρα μορια εχουν προβλημα με τα προφυλακτικα. Παραθετω σχετικο βιντεο...
επισκεψιμοτητα εχει επειδη γραφει η νιμερτις οχι εσυ φλουφλη
Χθες εγραφε η Νημερτής που παρακολουθουσαν 50 ατομα?επισκεψιμοτητα εχει επειδη γραφει η νιμερτις οχι εσυ φλουφλη
οχι......επειδη το να γινει κανεις μοντ ειναι μια καθαρα αξιοκρατικη διαδικασια.....Επειδή είμαι το κλωνάρι σου? :-*
Και μολις πηγα για υπνο δεν γραφτηκε ουτε μια σελιδα ακομη.εγραφε ι κωσταςκουτακης
εγραφε ι κωσταςκουτακηςΧθες εγραφε η Νημερτής που παρακολουθουσαν 50 ατομα?
Ε μαναρι?
απο σεβασμο προς το προσωπο σου ρε μαν.....σε περιμεναμε ολοι ποτε θα ξυπνησειςΚαι μολις πηγα για υπνο δεν γραφτηκε ουτε μια σελιδα ακομη.
Και μολις πηγα για υπνο δεν γραφτηκε ουτε μια σελιδα ακομη.
ααααααααααααααααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαπο σεβασμο προς το προσωπο σου ρε μαν.....σε περιμεναμε ολοι ποτε θα ξυπνησεις
Βελτιωνεσαι.απο σεβασμο προς το προσωπο σου ρε μαν.....σε περιμεναμε ολοι ποτε θα ξυπνησεις
Λυσσάς με την παρτη μου, ετσι?Να το γραψεις στο βιογραφικο σου αυτο οταν κανεις την συνεντευξη για μοντ.μετρανε κατι τετοια
Λυσσάς με την παρτη μου, ετσι?
με ξεχασες :'(με σενα τον λακη τον φπ τον πιντεροφ τον υκρανιαν τον βλακ χωκ.Γενικα δεν το χω με τους ηλίθιους
Ε καλα, ειναι εμφανες οτι δεν τα πας καλα με τον εαυτο σου.Γενικα δεν το χω με τους ηλίθιους
με ξεχασες :'(
οκενδεικτικη η απαρίθμηση