gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εσυ μαν δεν εισαι ηλιθιος.....
εσυ μαν δεν εισαι ηλιθιος.....
εσυ καποια πουστια ετοιμαζειςεσυ μαν δεν εισαι ηλιθιος.....
εσυ καποια πουστια ετοιμαζεις
προτιμω να καταταγω στους ηλιθιους
Ε καλα, ειναι εμφανες οτι δεν τα πας καλα με τον εαυτο σου.
Οχι βεβαια.Καλά οταν γινεις μοντ κανε με μπαν
αμα γινει ο αλεξ μοντ κανε αυτομπαν.....σαν χαρακιρι για λογους τιμης......Καλά οταν γινεις μοντ κανε με μπαν
κατσε να σε κανω παραθεση μαν μην χαθει αυτο το ποστ-διαμαντι στο μπουθερμη παρακληση προς τον moderator (τον gl) η τελοσπαντων οποιον κανει κουμαντο εδω να κανει ban αυτην την βρομοπουσταρα τον αλεκουκο γιατι εγω δεν εκανα τιποτα μια αληθεια εξεφρασα αντιθετως (οπως αυτη πουεκφραζει το nickname μου ας πουμε) για την nimertis και ισα ισα αυτη και αυτος ο σιχαμενος ο αλεξ71 βαλθηκαν να με προσβαλουν (καλα ενταξει αυτος το εκανε κυριως γιατι προσπαθει να το γαμησει το πουτανακι οποτε εν μερει καταλαβαινουμε ολοι την απελπισια του)
σιγα που ειναι moderator ο glθερμη παρακληση προς τον moderator (τον gl) η τελοσπαντων οποιον κανει κουμαντο εδω να κανει ban αυτην την βρομοπουσταρα τον αλεκουκο γιατι εγω δεν εκανα τιποτα μια αληθεια εξεφρασα αντιθετως (οπως αυτη πουεκφραζει το nickname μου ας πουμε) για την nimertis και ισα ισα αυτη και αυτος ο σιχαμενος ο αλεξ71 βαλθηκαν να με προσβαλουν (καλα ενταξει αυτος το εκανε κυριως γιατι προσπαθει να το γαμησει το πουτανακι οποτε εν μερει καταλαβαινουμε ολοι την απελπισια του)
αγνος πολεμιστης
ενας απλος στρατιωτης του σαιτ ειμαι φιλε μου
:-*θερμη παρακληση προς τον moderator (τον gl) η τελοσπαντων οποιον κανει κουμαντο εδω να κανει ban αυτην την βρομοπουσταρα τον αλεκουκο γιατι εγω δεν εκανα τιποτα μια αληθεια εξεφρασα αντιθετως (οπως αυτη πουεκφραζει το nickname μου ας πουμε) για την nimertis και ισα ισα αυτη και αυτος ο σιχαμενος ο αλεξ71 βαλθηκαν να με προσβαλουν (καλα ενταξει αυτος το εκανε κυριως γιατι προσπαθει να το γαμησει το πουτανακι οποτε εν μερει καταλαβαινουμε ολοι την απελπισια του)
σιγα που ειναι moderator ο gl
Σκυλί του πολεμου...
ενας απλος στρατιωτης του σαιτ ειμαι φιλε μου
κρατας χρονομετρο;
κρατας χρονομετρο;αγνος πολεμιστης
σε ειπε τσολι μαν κατι πρεπει να κανεις+1 φιλε μου αλλα το νικνειμ που διαλεξες θα ειναι για μια ζωη......μηπως να το αλλαξεις;
κρατησες χρονο;ειναι νεο ρεκορ;
κρατησες χρονο;ειναι νεο ρεκορ;σε ειπε τσολι μαν κατι πρεπει να κανεις
τον εφαγε κι αυτον η εριναλ η κρυφομοντ......