Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εσυ καποια πουστια ετοιμαζεις  :birdman:
προτιμω να καταταγω στους ηλιθιους  :birdman:
AEFD5FB5D4743CBB73B9882C449A2B9D.jpg

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καλά οταν γινεις μοντ κανε με μπαν :2funny:
αμα γινει ο αλεξ μοντ κανε αυτομπαν.....σαν χαρακιρι για λογους τιμης...... :grin:

λεμε τωρα υποθετικα σεναρια επιστημονικης φαντασιας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θερμη παρακληση προς τον moderator (τον gl) η τελοσπαντων οποιον κανει κουμαντο εδω να κανει ban αυτην την βρομοπουσταρα τον αλεκουκο γιατι εγω δεν εκανα τιποτα μια αληθεια εξεφρασα αντιθετως (οπως αυτη πουεκφραζει το nickname μου ας πουμε) για την nimertis και ισα ισα αυτη και αυτος ο σιχαμενος ο αλεξ71 βαλθηκαν να με προσβαλουν (καλα ενταξει αυτος το εκανε κυριως γιατι προσπαθει να το γαμησει το πουτανακι οποτε εν μερει καταλαβαινουμε ολοι την απελπισια του)
κατσε να σε κανω παραθεση μαν μην χαθει αυτο το ποστ-διαμαντι στο μπου :sunglasses:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
θερμη παρακληση προς τον moderator (τον gl) η τελοσπαντων οποιον κανει κουμαντο εδω να κανει ban αυτην την βρομοπουσταρα τον αλεκουκο γιατι εγω δεν εκανα τιποτα μια αληθεια εξεφρασα αντιθετως (οπως αυτη πουεκφραζει το nickname μου ας πουμε) για την nimertis και ισα ισα αυτη και αυτος ο σιχαμενος ο αλεξ71 βαλθηκαν να με προσβαλουν (καλα ενταξει αυτος το εκανε κυριως γιατι προσπαθει να το γαμησει το πουτανακι οποτε εν μερει καταλαβαινουμε ολοι την απελπισια του)
σιγα που ειναι moderator ο gl :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:-*

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τον εφαγε κι αυτον η εριναλ η κρυφομοντ...... :grin: